Grytan står och puttrar
Hej på er :)
Jag håller på med dagens middag och det blir en högrevsgryta på oxe med blomkålsris och sallad till :). Det är en LCHF gryta vilket betyder low carb high fat! I måndags började vårat nya matliv med detta och ja det går väldigt bra! Lite knepigt att komma på vad man ska göra bara.. :) Igår åt vi t ex fisksoppa och som tillbehör hade vi lufttorkad skinka med brieost att göra rullar av. Kände att det var nödvändigt eftersom man inte blir sådär jättemätt av soppa och ja bröd till? förbjudet.
Varför äter vi såhär nu då tänker ni? kul med ny sorts mat, liksom blomkålsris? aldrig ätit förr men det är säkert asgott och för att vi vill må bra i våra magar! Efter man ätit massa pasta,bröd och ris känner man sig så jäkla uppblåst och degig liksom, t om trött blir man iaf vi.
Frukosten är lättast, bara att göra en smoothie (tror ifs inte man får äta frukt i lchf men det skiter jag då i) att sluta äta frukt tror jag inte på! och så 2 kokta ägg och kanske lite naturell yoghurt med bär, eller varför inte bacon med äggröra?
Grytan puttrar nu och Jimmy är påväg hem från jobbet. Vilken jävla storm det är ute, känns som taket ska blåsa av. Tycker det är lite småläskigt med all sorts oväder haha.
Ja de va en lagom uppdatering från mig
pusss
Kommentarer
Trackback