Lite av långhelgen

Gokväll 

Söndag gick jag och Jimmy upp i skaplig tid för att åka till Haninge centrum och leta efter en klänning (blev helt misslyckat med den rosa klänningen som ja färgade, blev ingen färg alls!) Jag provade en jättefin svart som jag kanske ska köpa imorgon eller så blir det en annan, jag fick iaf med mig en topp från Cubus hem och en kuvertväska från Vero moda som jag ska ha på skivan :). Kl halv ett var vi tvungna att åka hemmåt eftersom de var gympavåruppvisning. Uppvisningen gick bra och de va lite roligt iaf :)

Måndag idag åkte jag till Haninge centrum igen fast me mamma denna gång, köpte svarta klänningen från gina tricot, studentskor, studentväska, och en till topp från cubus i annan färg :). Idag blev jag sjuk också förresten, vaknade med jätte halsont och helhängig i kroppen och mår bara dåligt faktiskt, blev bara värre och värre ju längre dagen gick, känner att ett rejäl virus är pågång :( så inge festande ikväll blir det :( men å andra sidan brukar valborg inte bli särskilt lyckat ändå faktiskt de flesta åren iaf. men ikväll har jag ändå ätit middag med Jimmy och Ludwig men nu är de två ute o skjyssar och tjänar pengar. Så nu ska jag nog sätta på en film och tänka på något annat än hur jobbigt de är o vara sjuk, kommer säkert vakna av att älskling lägger sig i sängen bredvid inatt hm hm.
Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, ny dag nya händelser.

Ha så roligt alla ikväll

Godnatt Josefin


Långhelg


Hejhej. !

Lördagen har blivit till att åka till stan med Jimmy och köpa den där klänningen jag ska ha på studentskivan, hittade affären påengång men stod och provade olika storlekar och olika färger och lite andra saker, svart var ju slut så då bestämde jag att jag köper en rosa och sen färgar den svart, typiskt mig haha. Så efter jag köpt klänningen tog vi bilen igen till haninge centrum och kollade runt lite, köpte klädfärg då såklart och så lite annat, sen åkte vi hemmåt och köpte me thaimat på vägen :).
Igår fredag missade jag mösspåtagingen, kom ju på samma dag att jag hade tid hos öronläkarn i stan igen för en sista kontroll om mitt problem och de var ju viktigt så jag åkte dit med Jessica (som inte heller var på mösspåtagningen eftersom hon inte fått sin mössa än!) sen när vi kom hem till Huddinge igen så ringde Jimmy och sa att vi skulle komma till falken så vi gick dit ett tag och bara hälsade lite, jättemånga gick dit efter mösspåtagingen och drack osv. Sen gick vi hem till jimmy och grillade några st :) trevligt trevligt.

Ikväll blir det en kväll med favoriterna :)

Lustig kväll


Goddag!

Idag gick jag upp kl 14.30, inte bra, verkligen inte bra. Igår var jag på två st studentskivor, först på smeks och sen på spids :). Det var roligt och träffa allt folk som man är bekant med eller känner, men dock så hade jag en jobbig huvudvärk och lite illamående där på smeks skiva, berodde inte på alkohol eller någonting, hade så hela dagen så kl ett åkte vi hem, jag o jimmy,Thomas, fick skjuts av Thomas pappa. Men hemma så tänkte jag att jag kan bara inte missa Jessicas skiva så de fick bli en taxi till stan med Jimmy haha :). Vi kom dit kl två och de var jättekul :) hann bara vara där en timme sen åkte vi hem med nattbussen, kom hem halv fyra och kunde inte sova hmm.

Idag har jag inte gjort någonting verkligen, man bli seg när man sover så länge, men tänkte gå ut ett tag i fina vädret och njuta lite med en fruktsallad och hålla mina katter sällskap eller något haha :). Jimmy kom precis hem från praktiken så snart kommer han hit, sen ikväll får jag se vad som händer, fortfarande inte bestämt om jag ska pallra mig iväg till Nvit´s skiva eller bara vara hemma och umgås med favoriterna, får se får se.

Just ja, när jag var o klippte mig bokade jag tid för färgning också, så snart är jag inte lika blond längre, kommer kännas så ovant :)

Imorgon är det mösspåtagning, spännande, spännande! haha.

Ha en trevlig dag


Glassigt väder

Tisdag, varit i skolan mellan 9.40-12.45, väldigt sköna dagar i trean måste jag säga, klagar inte :). Idag har jag varit och klippt mig, det behövdes eftersom jag inte klippt mig sen i december men frisören sa att de inte va så slitet ändå, väldigt bra frisör :) aldrig haft en bättre, hon förstod sig på mitt hår jättebra eller hur man ska säga, så till de stället ska jag fortsätta att gå till :). Ikväll har jag bara kollat på Jimmys, Niclas, Luddes fotbollsmatch, dom vann och Jimmy gjorde sista avgörande målet precis i sista sekunden :).

Nu ska jag tipsa om ett recept på glass! jätteenkelt att göra själv :)

Detta behövs:
1 paket (2,5 dl) vaniljvisp
smaksättning: (man väljer vad man vill ha i)
Färska eller frysta bär (t ex hallon är gott)
Exotisk färsk frukt
2 msk kakao
hackade nötter
hackad mandel
hackad choklad
hackad torkad frukt
sylt
hackade maränger
chokladsås

Gör så här:
Vispa vaniljvispen så att den blir pösig. Smaksätt om du vill ha i någonting (se förslagen) Häll smeten i en form och ställ in i frysen.
Låt stå inne i minst 4 timmar

Om du väljer någon smak som är "tung" och sjunker till botten i glass smeten så rör om i glassen 1 eller 2 gr under tiden i frysen.


Skapa din egen glass. mums!


Filmkväll


Hej igen

kom nyss hem från Ludwig

Jimmy jag Jessica Ludwig och Philip bestämde för att ses ikväll, så de blev en stund hemma hos Ludde, vi skulle kollat på film men så blev de inte, blev massor med annat. Sen satte killarna på en film, en jättedålig film "300" som jag och Jessica inte orkade se på så vi blev hemskjutsade av Jimmy hem till mig, svängde förbi Jessica och hämtade filmen "Livet är en schlager" lite mer vår filmsmak :) så nu ska vi kolla på den och äta popcorn! :)

Godnatt

23 April..


Goddag!

Dagen hittils har varit väldigt slapp, blev en skön sovmorgon till halv tio iallafall, var bara en psykologilektion idag, men vi trodde att vi hade italienska så vi stannade i skolan som vanligt och sen hade vi ändå ingen, det var ju lite skönt de så de blev hemgång. Nu sitter jag här och ska snart ta och byta om, gympan börjar kl fem,  jag är gymnastiktränare på måndagar till en tjejgrupp i åldern 6-9 år tillsammans med Marie Cattis och Anna, och i helgen är det våruppvisningen så idag blir det till och öva öva öva inför den. Jessica ska följa med och titta på : )

Helgen är slut och en ny vecka har börjat. I fredags var jag på läkarbesök i stan för mina öron som jag haft problem med väldigt länge, har röntgat osv så nu skulle jag få svar men dom hittade inget fel, ingen orsak varför jag har lock i öronen då och då. Han sa att de kunde bero på att jag spänner mig i axlar och nacke men mer kunde han inte hjälpa. Mamma var med mig eftersom vi skulle leta studentklänning och skor efter de, vi gick runt och runt och såklart hittar jag massor av annat som jag vill ha och handlar, allt annat än klänning, mitt i allt lunchade vi på ett fräscht ställe. Men efter lunchen hittade jag en klänning! en vit med snörning därbak i ryggen och axelband som man kan ta bort om man vill ha tubtopp och de ska jag göra för jag vill ha tubtopp, dock vill jag förkorta den lite grann så jag ska lämna in den snart. Inga studentskor hittade jag men jag köpte två små parfymer, sommarbyxor, ett linne, gulblå sverige kofta. Lördagen blev till att svänga runt en stund med Jimmy och Niclas i Farsta, jag letade efter ett par speciella skor från Stadium som va slut i stan och dom va slut i farsta också i min strl så vi åkte till Haninge och där hittade jag dem, så jag fick med mig skor och en topp hem, på kvällen var jag med Jimmy och Jessica hemma hos Jimmy och satt bara och snackade, lugn kväll :).

Igår söndag sysslade jag med natur hemprovet hela dagen och kvällen, började för sent som vanligt :) när jag gjort klart alla frågor och skulle renskriva på dator så hängde sig word hela tiden så jag gick hem till älskling Jimmy och skrev på hans dator.

Har tagit lång tid att få de här inlägget klart, har blivit avbruten en hel del under dagen .



Efter mycket letande fann jag tillslut dessa sköna skor . :)

JimmyJimmyJimmyJimmy

Hej !

Onsdag är det idag, den 18 april vilket innebär att exakt idag har jag och Jimmy varit tillsammans 8 månader :) vi har det så bra tillsammans och jag älskar dig mest av allt de vet du. vi har redan så mycket minnen som Thailand tillsammans med Nicke och Mickan och Fjällen två gånger och allt annat. Jimmy fick ett ryck och gav mig 8 st rosor idag eftersom det är 8 månader, kan det bero på att han fick påskägg av mig ;) haha.
Alltid Jimmy och jag <3.

nu sitter jag här nyduschad och precis lackat naglarna, riktigt bra lack som stärker naglarna så de blir jättestarka, hade också i inpackning i håret + fuktspray efter som mitt blonderade hår verkligen behöver så nu är håret som de ska vara. Jag är så trött på håret igentligen, först och främst måste de klippas så de blir fräscht sen funderar jag på att färga de till cendre färgat , lite mer åt min naturliga hårfärg, hos frisör isåfall aldrig att jag exprimenterar själv hemma med de som jag gjort förut då håret blev grått eller fläckigt.

Har fortfarande inte hittat studentklänning eller skor, ska iaf in till stan på fredag och leta runt.
Just ja jag skrev tidigare att jag skulle på studentskiva på söndagen, det var mest trevligt men de var inte direkt någon rolig skiva tycker jag, lite folk och litet ställe, ne studentskivorna kan bara bli bättre ! 

                                                          


Fredagen den 13e

Hej !

Det här blir mitt första inlägg i denna blogg!

Idag är det fredagen den 13e då man kan råka ut för otur, inte för att jag oroar mig direkt men de finns folk som gör de, som håller sig inne, lite komiskt. Idag ringde väckarklockan 07.00 för att starta dagen med projektarbete i skolan fastän jag är ledig på fredagar men måste man så måste man! I skolan fick jag veta att studentmössorna äntligen hade kommit efter en lååång väntan, en aning försenade. Det var kul att få den, kändes som man öppnade en present när man öppnade kartonlgådan med mössan, champagneglaset och guldpennan, alla blev helt överlyckliga haha.! Detta gjorde att man längtar ännu mer till studenten 1/6 och mösspåtagningen är snart , den 27 april  och studentskivan 2 maj på Berzeli bar också! vill ni ha biljett så fråga bara!
Över till mössorna igen, lite irreterande var det att mössorna var lite mindre än när man provade provmössorna men mössan var ändå helt okej.
Efter projektarbete bar det iväg hem igen, ca kl halv tolv, så det blev som vanligt att gå hem den långa vägen på 35 min, ibland är det faktiskt lite jobbigt att det tar sån tid men det är ju bra att röra på sig. Vid rådsparken följde några barn efter mig på en lekcykel och frågade vad det var i lådan som jag bar på, jag sa att det var en studentmössa och de såg ut som frågetecken och jag gick vidare sen ropade dem "studenttjejen stanna! haha så jag vände mig om och då frågade dem om jag tar studenten iår , jag svarade och sen stod dem där o klappa händerna och ropade Grattis och woho! haha söta ungar. Sen äntligen hemma fick jag ett ryck att cykla på motionscykeln så jag släpade ut den till altan i de sköna vädret och cyklade i ca en halvtimma, tog en dusch och satte mig här vid datorn och försökte plugga men det gick trögt.
Nu är det ju helg, får se vad som händer, ikväll ska jag o Jimmy hämta hem mat från News gott! sen kanske de bara blir myskväll eller så hittar vi på något, sen i helgen någongång ska jag leta studentklänning i stan med Jessica om det blir av, söndag ska jag på en studentskiva kul!




image5

Välkommen till min nya blogg!

Hej där. De här är min blogg där jag kommer att skriva om allt möjligt.

RSS 2.0