Önskar mig detta

  • Camilla Läckbergs nya "Änglamakerskan"
  • Fotoalbum
  • Vitblommig pyjamas från Lindex (finns som shorts+linne eller bara byxor)
  • Filmer! t e x Baksmällan 1 eller 2, jägarna 2, Eclipse
  • Biobiljetter
  • Fina doftljus

:)

 


1 omgång klar


Puhhh! nu har jag målat klart väggen och nu ska de torka och sen ska jag måla en gång till, det blir skitbra! Så nu har jag lite paus här :) sitter och äter psychlias eller va fan dom heter haha? ni vet dom där små gula fruktbollarna som har ett skal man bara drar av som säljs i en liten korg. Bara för de var jag tvungen att rota i papperskorgen efter lappen som satt på, PHYSALIS heter dom rättare sagt.

Snart är det jul också, 2 ynka julklappar har jag köpt! lite stress börjar man ju känna :). På söndag ska jag och Mary poppins handla klappar iaf! jag satsar på att bli klar den dagen. På lördag är det julfest med Dressmann Stockholm södra och norra på "Syster och Bror" . Innan ska vi vara hos mig :D ja alltså bara mina kollegor från Huddinge hehe.

2a advent har det hunnit vara också, har inte ens en adventljusstake framme :( så tråkigt men har inte riktigt hunnit med i år.....säger vi. Jag ska jobba på julafton 10-14, sämst! Förstår inte varför det ens ska vara öppet på julafton då de inte är värsta ruschen direkt. Alla borde få vara lediga på julafton, det är alla värda.


Vilket ryck!



Hej!


Idag när jag vaknade så tänkte jag på vad man skulle hitta på idag för vettigt, "jag ska måla om väggen i sovrummet idag!" Bokstavligt flög upp ur sängen och började skruva ner våra sängbord/hyllor och nattlampan från väggen, tömma rummet på lite grejer, flytta sängen. Sen for jag upp på vinden för att kolla om vi hade någon roller, färg eller täckpapper, det är kaos på vinden och riktigt irriterande att lampan därinne går på typ timer så den släcks efter typ 3 min haha, och det är inte så kul när man står mitt i röran och det blir kolsvart! i panik får man klättra ut och tända igen. Jag hittade bara några få penslar och lite täckpapper så nu är rummet lite täckt och tejpat iaf. Eller ok jag hittade en liten stege också, kan ju vara bra att ha om jag ska kunna få hela väggen vit hehe.

Så när jag gick till ica för att handla lite gick jag bort till Noréns färg efteråt för att köpa färg och en roller, det var en kille där som frågade om jag ville ha hjälp, jag sade till honom att jag skulle ha vit målarfärg i nyansen Stockholm och en roller. Han frågade hur stor väggen var och om de skulle vara blank osv, ja hmmm bra frågor haha. Jag sade att de skulle vara till sovrummet och då fattade han tydligen direkt och tog fram en liten hink. Nöjd gick jag därifrån med färg och roller :)

Jag åt nyss lunch och nu ska jag börja måla! Undrar vad Jimmy säger när han kommer hem hahaa. Självklart har vi pratat och kommit överens om att måla väggen annars skulle jag aldrig göra de, men jag tror inte jimmy direkt hade förväntat sig detta.

Nu ska bruna väggen bort!!

pusss!

Grytan står och puttrar



Hej på er :)

Jag håller på med dagens middag och det blir en högrevsgryta på oxe med blomkålsris och sallad till :). Det är en LCHF gryta vilket betyder low carb high fat! I måndags började vårat nya matliv med detta och ja det går väldigt bra! Lite knepigt att komma på vad man ska göra bara.. :) Igår åt vi t ex fisksoppa och som tillbehör hade vi lufttorkad skinka med brieost att göra rullar av. Kände att det var nödvändigt eftersom man inte blir sådär jättemätt av soppa och ja bröd till? förbjudet.

Varför äter vi såhär nu då tänker ni? kul med ny sorts mat, liksom blomkålsris? aldrig ätit förr men det är säkert asgott och för att vi vill må bra i våra magar! Efter man ätit massa pasta,bröd och ris känner man sig så jäkla uppblåst och degig liksom, t om trött blir man iaf vi.

Frukosten är lättast, bara att göra en smoothie (tror ifs inte man får äta frukt i lchf men det skiter jag då i) att sluta äta frukt tror jag inte på! och så 2 kokta ägg och kanske lite naturell yoghurt med bär, eller varför inte bacon med äggröra?

Grytan puttrar nu och Jimmy är påväg hem från jobbet. Vilken jävla storm det är ute, känns som taket ska blåsa av. Tycker det är lite småläskigt med all sorts oväder haha.

Ja de va en lagom uppdatering från mig

pusss

RSS 2.0