Räknar dagarna nu



Tjo tjo

Idag är jag ledig så jag har varit hemma och inte gjort alltför mkt, ska jag vara ärlig har jag mest suttit framför datorn sen har jag kollat på en film. Igår jobbade jag, alltid lika kul :) roligt att man trivs på jobbet och att det känns som "de andra hemmet" hihi.
idag har jag kollat massor om Thailand på nätet och skrivit upp de bästa stränderna och letat kartor osv, läst massor, tror de uppskattas av de andra faktiskt och jag själv är så intresserad som man kan bli.
Nu är det 5 veckor kvar bara, tiden går snabbt märker jag. Jag har även kollat massor på olika klädhemsidor, det är alltid kul.

Jag vet att jag inte har skrivit på länge, vet inte varför det blir så. Nu ska jag försöka minnas vad jag hittat på sistone, förra helgen jobbade jag och då var jag även lite småsjuk så det var väldigt lungt, sen i veckan har jag träffat Jimmy, just de haha vi åkte till stan häromkvällen och tog en glass! underbart god glass, liksom åka ända till stan för att köpa glass på glasshuset, sen har vi hyrt filmer, tror de va i förrgårr vi hyrde "flickan i källaren"  baserad på en sann historia, ni har kanske läst om Natacha kampuch som blev kidnappad av en man och var fånge hos honom i åtta år hemskt verkligen, nu har det alltså blivit en film om de. Mina förväntningar på filmen var höga, jag hade förväntat mig mkt känslor, hat, frustration och jag antog att man skulle bli berörd av filmen men jag kan säga att det var den sämsta film jag någonsin sett. Den var så konstigt gjord och dom återupprepar allting hela tiden så man blev irriterad, den var så dålig att Jimmy somnade.
Sen igår såg vi Camilla läckberg "isprinsessan" den va väl helt okej, gillar ju sånna filmer hihi. Jag har ju läst hennes böcker men inte isprinsessan faktiskt, den var iaf bra!

Jag och Jimmisen har bestämt oss för att dra till mitt land en helg snart, upp och hälsa på min släkt jag inte träffat sen förra sommaren och eventuellt åka skidor/snowboard, kommer bli supermys. Även ska vi dra på kryssning, en helg när jag är ledig :)
sen står det väl inte på förns det är Thailand :) mkt roligt framöver. Det är så det ska vara, att ha saker att se fram emot, hela tiden :).

Mamma och pappa tjatar om körkortet

mamma - ta körkort nu
Jag         -  Jaja
mamma - lika bra och få de gjort
jag - mmm
mamma - eller?
jag - jooo
pappa - ja kom igen nu
jag - men det känns som att jag inte prioriterar det just nu
mamma - va nähä? vad prioriterar du just nu då?
jag - allt annat
mamma - jaha va bra
jag - yes




Jeklar vilken gammal bild, från sommaren 2005 haha förändrats en hel del. Vi är ute i skärgården och åker i vår båt, åh sommar.
Seru Rickard? jag har en bandana på mig! hahahhaa! (några fattar, de va en kul grej på jobbet förut)

Ne nu ska jag ringa min älskling. Bloggar kanske imorgon ;)

Beslutsångest


Haha hej igen. Måste bara visa er några bikinis, jag ska beställa en eller två och de finns så många fina att man blir helt tokig :p Ole dole doff....
Vad tycker ni?










/Josefin

Hoho


Hej :)

Den senaste tiden har jag varit sjukt dålig på att skriva i min blogg men nu blir det verkligen ändringar, jag lovar det.

Idag har jag varit ledig, har varit hemma med Jimmy hos honom, min lilla sjukling. Vi har bara ätit och kollat på filmer, mysigt. Jimmy sitter för övrigt och spelar tv-spel just nu medan jag sitter här.
Jag har tänkt lite på vad jag ska blogga om, det känns ju som att jag bara skriver om vad jag gör och vad jag gjort och blabla så de kommer nog komma lite förändringar höhö. :D
Jag tar inte upp vad jag hittat på de senaste dagarna osv, nixpix.
Därimot har jag börjat träna hemma, mest magen, rumpan, ryggen och armarna, även massa balansövningar och spagat, var ju ett tag sen man kom ner helt i det, haha. Jag har iaf kommit på en jättebra övning som tränar nedre delen av magen riktigt hårt, kalasbra för min mage ;).  Men men nu ska jag fixa till mig lite och sen nåt annat :)

image116
Hihi, Jimmy lite yngre.

Det går bra nu



Hej!

Vill börja med att välkomna några nya läsare, Välkomna Matte, Andrea och Rickard! haha
Jag vet ju att ni två Matte och Andrea har läst lite grann, eller matte har tydligen läst igenom hela bloggen haha :D Välkomna välkomna, och nu har även lilla Jerker-Rickard hittat hit och han har redan fattat hur man kommenterar inlägg!, tänka sig ryktet sprider sig fortare än man anar :D Välkomna iaf kära kollegor. weeii.

Jaha

och nu då?

Idag har jag varit ledig, nu börjar det krypa i benen på mig, eller de började redan i måndags men nu är det illa haha, tur att jag jobbar imorrn, det är verkligen tur.
Idag fick jag ett oväntat samtal, vad en massa händer, men det är kul när saker händer tycker jag, iaf om det är possitivt :).
Och så ringde killen från dialect och sa att min mobil kommit så den har jag varit och hämtat, Den är såååå snygg och verkar väldigt funktionell så den var varmt välkommen.

Funderar på om jag ska ta och betala resan idag, det är väl lika bra men isåfall får Jimmy hjälpa mig med det när han kommer hem från gymmet.
Jag vill också vara duktig och gå på gymm flera dagar i veckan, men jag tycker gymmet är så tråkigt, funderar faktiskt på att börja med dans igen! dansskorna står ju garderoben och bara väntar på mig.



image114
Saknar dig Jess!


Saknar



Hej igen :) 

Sitter just nu och väntar på Jimmy, han jobbar över den här veckan :( synd för jag behöver honom nämligen nu.
men men snart ses vi.

Sitter för övrigt här och tänker på hur mycket jag saknar Lofsdalen, saknar vintern där och allt mys, saknar mormor, saknar släkten, saknar stugan, saknar skotern, saknar pokerspelande med mormor osv. Jag träffade mormor och alla andra senast i sommras, det tycker jag är länge sen :(. Mamma och pappa var där nyss och det var roligt att få information om allt.

image113
Jag på våran röda :D sitter och solar litegranna på fjället haha.

Mitt i tisdagen



Tja!

vet faktiskt inte vad jag ska skriva om men ska försöka få ihop någonting.

Idag är jag ledig, har bara strosat omkring och "softat" runt, ska under dagen ta mig till centrum för att hämta min mobil som jag beställt, om den nu kommit. Jag skulle egentligen hämtat den igår men den hade inte kommit. Längtar efter dig samsung u600, har ju inte haft mobil på en månad!






Nu måste jag äta något

Here iam!



Hej mina kära läsare :P länge sen va? såg att jag skrev senast 15 december! haha skandal. Vad ska jag skylla på? hmmmm.

Ja de har ju hunnit varit både julafton och nyår :) på julafton jobbade jag till 14 sen var de bara hem till kalle anka och sen mat och sen klapparna! känns lite fel att säga nu vad jag fick men jag göre ändå

- Pengar
- Mobil
- Mysdressar (passade inte så de blev pengar istället så länge)
- stövlar
- En tröjklänning
- leggings
- overknees
- Trosor
- underkläder
- presentkort gina tricot
- parfym
- strumpor
- En skjorta

jag tror att jag fick med allt.  Julen var iaf mysig som vanligt :D.

Och sen har vi nyår. De va middag hemma hos mig, matlagning osv, de blev jättebra och det var jättegott. Till förätt hade vi Toast skagen, varmrätt oxfilé med hazzelbaxpotatis (hur stavas de?) och efterätt cheescake! =D och så en massa god dricka till ;D senare försökte jag skicka upp alla till övervåningen för att skapa en dansgolv med dansande människor , jo de gick hyffsat haha. Raketer vid tolvslaget, nyårskyssen såklart med Jimmi. Sen vid ett kanske fick jag ont i huvudet och ont i magen =o passade ju inte så bra, la mig i sängen och vilade, hade sällskap av pratkvarnen Magnus, sen fylldes mitt rum på av människor, blev samling där, ja och sen var kl mkt haha.
Dagen efter var det värsta jag varit med om, alltså inte bakfylla utan disken och städningen! haha aldrig varit med om något liknande, när jag vaknat och kom ut i köket möttes jag av miljoner glas och tallrikar, skålar och sådant, hela köket var överbelastat av disk, och så bordet vi hade suttit och ätit vid var en total katastrof :P saker överallt, glitter överallt, glas överallt, hattar överallt, kladdiga fläckar överallt på golvet. Haha och jag visste att mamma och pappa var påväg hem från fjällen så jag drog upp jimmy ur sängen och vi började dammsuga och skura hela huset och diska ohh fy! vi och bror städade hela dan, never again! haha.
Outfiten bestod iaf av en svart glittrig klänning och svarta nätstrumpbyxor under och så svartglittriga balhandskar.


Ja sen har det väl inte hänt så mkt efter det :p

Idag har jag varit ledig, inte gjort så mkt, försökte rensa garderoben men orkade inte göra klart, sen har jag blekt tänderna lite, fixat naglarna och så, de måste jag göra oftare verkligen, så skönt med fräscha naglar men jag är så lat när det gäller just naglar, orkar aldrig hålla på och fila och lacka osv haha de får bli mitt nyårslöfte, eller ne gud vad töntigt. Mitt nyårslöfte blir fan att börja träna regelbundet.
Pratade med jessica idag på msn, det var kul eftersom hon varit borta i thailand nu i 5 veckor kanske, snart kommer hon hem! :)
sen har jag varit ute och gått eftersom jag började tjaffsa med familjen, eller familjen började tjaffsa med mig kanske? orkade inte höra så jag drog ut, typiskt mig.

Just de jag har ju varit och klippt mig också, de gjorde jag dagen innan nyår. Jag sa 2 cm men de blev kanske 5 cm,jävla kärring. så nu ska jag inte klippa mig först efter Thailand, eller jo långa sneluggen måste jag nog klippa innan.
Thailand om exakt två månader, hääärligt! Resa måste vara de bästa som finns.

Ne gott folk nu ska jag göra annat. Ha de så bra. /J


RSS 2.0