Tvmys med mig själv



Hejj

Ligger här ensam hemma i soffan och kollar på alla bra tvprogram, nyss var det idol och nu är det efterlyst och sen är det fjortisskandal programmet Kungarna av tylösand. Jimmy är på innebandy så jag får ha det mysigt själv, har ätit mango visst är det gott? älskar det, snart kanske jag gör en smoothie också. Har jobbat idag, är trött och längtar efter helgen nu, ska in till stan med Marie på lörd och äta gott för att sen gå på Poleart på södra teatern! söndag blir att gå på visningar, 2 st har jag för mig. Uppdaterar lite om allt som vanligt eftersom jag inte vet när jag skriver igen. hehe


 

 


Blir nog en sådan här snart. Kan inte få nog. ♥ min mixer


Paket



Hämtade ut ett paket igår från HM och det innehöll detta. Helnöjd!



Denna jeansskjorta


Svart transparent skjorta

Skärp



Ledig idag så jag och älsklingen ska ut och åka lite, kolla lite grejer och äta någon god lunch för att sen hem och fixa!

Adios


Smärta



Hej :)

Håller just på att laga mat, det blir "kyckling i röd curry" istället för gröncurry som vi inte hade hemma men det går lika bra, det är den där rätten med curry och kokosmjölk ni vet? brukar heta Thai paneang curry på menyerna. Efter maten ska jag övningköra, nya stolarna har kommit så jag och mamma hämtar dom :).

Idag var det hårborttagning kl 10, vet ni när jag var klar? kl 13!!!! Tre j*vla timmar tog det. Om det kändes? jo tack det kändes kan jag säga. Jag låg och spände mig och ryckte till som en spassmer i benen pga smärta haha, jag måste köpa en salva på apoteket som man smörjer in sig med innan nästa gång. Undrar hur mina miner såg ut under behandlingen, skulle varit kul att se för jag är inte den som skriker rakt ut. Det är tydligen värst första gången så det är ju bra iaf. Nästa gång är om 2 månader, puh! men det är lätt värt det, lena ben för resten av livet.

Sen när jag skulle gå hem möts jag av avspärrningstejp nedanför trappan, ingen stod där och jag hade inte hunnit se mig omkring. Tänkte "men va fan är det här nu då, äh det är väl bara kliva över? säkert något skämt" Men jag tittar mig såklart om först och då ser jag fler avspärrningar med massa folk innanför och polisbilar osv. Jag tog en annan väg hem och såg att Rickard ringt tusen gr typ så jag ringer honom och frågar vad som hänt. Det har varit bankrån och skottlossning, han har sett en kropp bäras iväg och dom har fått stänga butiken och dragit därifrån. Jaha där ser man. Läste på nätet att det var rånaren som sköts av polisen, han blev skadad och åkte till sjukhus med ambulans. Det var misstankar om att han hade sprängmedel på sig men de stämde inte så allt är frid och fröjd. Stackars personalen bara, usch. Jag skulle aldrig våga jobba på bank.


Ne nuuuuu är det mat

puss o hej alla mina fina

Helgen är över



Deppig rubrik jag vet men det är ju så, imorgon är det måndag igen och snart är det vinter och julafton ;). Jag har jobbat i helgen och utöver det har väl inget speciellt hänt, det har varit rätt lungt. Idag efter jobbet åkte jag och Jim till Mio för att köpa nya matstolar, vi hittade dom som vi hade bestämt oss för och nu var dom på lite rea! , istället för 690 så blev det 490 per stol. Det fick bli 4 st svarta tuffa stolar med tunt läder, visst det finns mycket skönare och mycket snyggare stolar som kostar ca 1000-1500 per stol men nej vill inte lägga så mkt pengar på stolar. Jimmy tyckte vi kunde ta några stolar helt i trä, helt stenhårda eftersom dom kostade 299 men nej där gick min gräns, det skulle vara som stolarna i skolan ju! alltså ont i rumpan. Nya stolarna kommer nästa vecka iaf :)

Efter det åkte vi hem till Håkan och Madelene på middag, väldigt gott och väldigt trevligt! nästa gång är det veeeeeerkligen vår tur att bjuda. Måste bli bättre på det, bjuda hem folk på middagar.

Imorgon är det jobb igen, 11-18. Nu blir det nog sängen, orkar inte skriva mer nu.

Godnatt



Saknar Donna väldigt mycket nu, på onsdag får jag äntligen ha henne igen. Knäppt att en liten hund kan sprida så mycket glädje och lycka. ♥


Friday



Hej!

Jag kom nyss hem från Eouronvakliniken som ligger i Huddinge centrum (perfekt), jag var där kl 10 på en gratis konsultion för hårborttagningen ni vet? hon tittade först på mina ben och sa på en gång att det inte var något problem eftersom jag har vit hud med mörka taggiga grova hårstrån (tur i oturen) så är jag den perfekta patienten kan man säga. Hon testade med laserapparaten på ett litet ställe för att se hur min hud reagerar och för att jag skulle få känna hur det känns. Min hud reagerade jättebra och känslan var att det stack lite men man överlever.

Dom har 20 procent rabatt just nu, t o m 15 sep så det är perfekt eftersom det är rätt dyrt. Jag bokade in mig iaf så min första behandling är på onsdag och det kommer ta ca 2 timmar. Gillade verkligen kliniken också, liten och fräsch med laserkvinnan där som jag fick ett väldigt bra intryck av. Jag bokade ju först på dermaclinic i stan och där var det inte ens konsultion, tänk om jag hade kommit där med röda eller blonda hårstrån? dom hade ju säkert kört ändå för att dra in pengar. Hon som jag var hos idag sa att hon har fått nekat jättemånga eftersom hon sett att håret inte kommer försvinna föralltid och att kliniker tyvärr kör på alla för att tjäna pengar.

Efter det gick jag hem igen och om ca 45 min ska jag gå till jobbet, slutar kl 16 så det är underbart. Igår på min lediga dag så gick jag och tränade med Mariekexet, först spinning (fyfan) och efter det ett core pass + lång streching efteråt. Efter det gick vi och handlade lite mat och åkte sen hem till Marie så jag fick se hennes fina lägenhet! Vi gjorde pastasallad och sen pannkakor till efterätt :) Fick min present också som var vinglas så det var perfekt, tack så mycket!
Mot kvällen åkte jag och Jimmy till Kista galleria för att jimmy behövde nya kläder och han hittade en skitsnygg jacka och lite tröjor och en skjorta. Själv hade jag presentkort på Stadium så ett par mörka jeans och strumpor fick jag med mig hem.



Thailand 2008

Nu ska jag äta lite lunch. Vi ses!




Poleart 2010



Den 25e september är det dags för Pole Art på södra teatern :) tur att man bokade biljetter i tid så dom inte tog slut! För er som undrar vad PoleArt är för något så är det en tävling med proffs från hela världen som deltar. Det är Northpole studio (där jag och marie tar våra kurser) som anordnar detta så det ska bli superkul.





Ne nu ska jag klä på mig träningskläderna för att köra på gymmet + core med M och efter det luncha hemma hos henne men sen måste jag hem och städa :( buuuuuuuu, blir jag rik en dag ska jag anställa städfolk. Nästan den vettigaste saken att lägga pengar på om man kan, tänk vad skönt att aldrig städa,tvätta eller diska? så kan man göra annat kul istället. höhö

Tjing


Så var det söndag



Hej hej !


Massagen igår var superskön (vad annars?) nemen jag fick en söt liten asiatisk kvinna som masserade hela kroppen ca en timme. Jag har aldrig varit på massage så jag visste inte hur det gick till exakt, t e x trodde jag bara att det var ryggen hon skulle massera så jag struntade i att jag inte hunnit raka benen haha. Jimmy sade 5 min innan det var dags att det nog är helkroppsmassage och då fick jag nästan panik, haha töntigt jag vet men jag är sådan som tänker "stackars henne som ska massera mina orakade ben" "nej pinsamt" Jimmy sade då att jag säkert kunde välja vad jag ville ha. Vad bra tänkte jag.

När jag kom in i de lilla rummet så sa hon bara "klä av dig allt utom trosor så kommer jag snart" och så gick hon och jag bara står där och öh okej, jag har ingen aning liksom för detta är helt främmande för mig nästan (förutom massagen i thailand dåra, fick ju t o m tuttarna masserade där och nej jag vågade inte säga till haha) aja hur som helst så kommer hon igen när jag står där avklädd och känner mig lite trött och blek och det första hon säger "åhhh vilken brun kropp"  va? tänker jag, det måste vara det svaga ljuset här inne. Jag fick lägga mig på mage och då ska hon sätta upp mitt hår i en knut, innan hon gör de säger hon nåt i stil med "ohh shiiit vad hår" Vad fan sa hon? vadå mina ben ??! innan jag hinner tänka mer känner jag hur hon kämpar med att få ihop mitt hår och så igen "Vilket hår, detta skulle många vilja ha" och jag liksom jahaaa hehe huvudet menar hon.
Under massagen får jag bita ihop ibland när hon trycker och klämmer eftersom jag hade en sådan sjuk träningsvärk från bodypumpen.

Till slut får jag säga att jag har mycket träningsvärk eftersom jag tränat lite för hårt, då säger hon "jaha, är det därför du är så fin i kroppen, snyggsnyggsnygg fnittrar hon på sin inte alltförbra svenska. Och där ligger jag och känner mig degig efter sommaren och bara ehh heheeeeh. haha hon var så himla söt, blev så glad av henne :p hon fick framförallt att känna mig rätt bekväm när jag kände mig lite obekväm för joo det var jag ibörjan. pryd? kanske


Sen var det då grönan, haha här kommer en bild på mig och Christian när vi åker frittfall tilt!
Christian sitter bredvid mig och kollar ner haha. Visst ser jag rätt oberörd ut? Rickard fegisen vågade inte åka såklart och karro hade åkt hem. Det var kul iaf att jag fortfarande åker allt som går att åka, åkte den där nya insane eller vad den hette då man åker uppochner, den var kul!. Jag skrattade mig igenom allt och tillslut satt Rickard och härmade mig hela tiden :p Inte varit på grönan på flera år och det är ju nästan ett måste varje år?


Så jävla pirrigt när man störtar ner :D

Jaja



Hejhej

Idag var jag ledig, verkligen skönt :D Donna sov här inatt så hon var med mig idag och det är så himla mysigt. Har varit ute och gått mycket med henne idag ca 3 timmar totalt, bra med motion både för mig och Donnisen idag! Inte nog med det, kl 18 gick jag och Jimmy för att träna, jag gick på bodypump och Jimmy hängde vid maskinerna och vikterna (eller hängde och hängde :p) Saaatan i gatan vad slut jag blev, tre veckor sen jag tränade (skamligt)

Nu håller Jimmy på med maten, Donna sover i soffan och jag ska snart gå och hjälpa till. Sen blir det film :) mysigt.

Idag bokade jag tid för hårborttagning, nästa torsdag blir behandling nr 1! det ska bli såååå skönt att slippa raka benen sen. Dyrt? jaaa men lätt värt det. Tänk att aldrig behöva tänka på att raka benen? åhhhh längtar
Imorgon ska jag till frisören, blir slingor eller något :) kl 10 ska jag vara där och sen efter det blir det jobbet direkt.

Helgen : På lördag ska jag och Darlo till centralbadet kl 11 och få massage, sen ska vi hänga lite där och sen käka någon fin lunch, direkt efter det ska jag till grönan med kära kollegorna! kulkul :) inte varit där på ett par år så det ska bli skitkul att åka massa saker och käka glass ;)
Söndag blir det lite shopping, dags för lite nytt.

neee köket och Jimmy väntar på mig hehe, men ville bara uppdatera lite. Jag får en hel del klagomål på min uppdatering från närstående :D



Träningsvärk imorgon? Oh my gooood


Tjing

 




Jag är största grubblaren som finns



Klockan är 01.05 och än har jag inte gått och lagt mig, jag ska jobba imorgon så det är inte bra. Varför sover jag inte tänker ni? Jo därför att jag är väldigt förvirrad just nu vilket har resulterat i dålig sömn, huvudvärk och allmänt dåligt humör.

Jag är inte riktigt närvarande just nu utan jag är någon annanstans och grubblar om det mesta. Jag tänker på 1000 olika saker, mitt huvud orkar inte med mer snart. Jimmy säger att jag ska fokusera på en sak i taget men det går inte, jag vill allt påengång. Känns som att jag bor på internet, jag sitter och klickar runt om allt.

Saker som ständigt ekar i mitt huvud är

- Utbildning, vilken ska jag gå? vad fan ska jag välja? hur kommer man fram till det? grubbelgrubbel har ju hittat en del intressant iaf.
- Träning, ska jag börja på pole ensam nu i okt eller ska jag välja gymmet så jag får sällskap? gymnastiken måste jag också anmäla mig till om jag ska börja snart. Hur ska jag lägga upp träningen i höst?
- Utbilda mig till regionsdomare har jag insett att jag vill göra, hinner jag det? varför hittar jag inte någon utbildning på det?
 - Jag vill flytta, sitter ständigt och raggar runt på hemnet för att hitta något lämpligt, inte lätt. Jag vill ha tvättmaskin och hiss samt kanske något lite större eller nyare, så trött på att springa upp och ner för trappor med tvätten t e x upp ner upp ner tungt tungt tungt. Jimmy håller med mig här.
- Körkort, känner mig pressad och stressad. Måste boka halkbana, beställa hem nya körkortsfrågor och börja plugga, boka körlektioner.
- Jag har typ kommit på vad jag skulle vilja öppna i framtiden, något som jag själv saknar och tror skulle bli bra, väldigt bra. Men då behövs det lite kött på benen och erfarenhet. Men som sagt alla har väl en dröm?

ja det är väl det plus lite till. Fy fan vad deppigt det låter, det kanske låter värre än vad det är eller kanske kanske inte. Visst det är kul att jag vill mycket och har mål men nu känner jag att det blir för mkt. Allt slog verkligen ner som en bomb känns det som. Det är svårt att uttrycka sig här, jag vet att det kanske är lite luddigt. Jag hoppas att jag snart känner lugn och harmoni som vanligt igen.

Nu är klockan halv två, jag avslutar detta nu tror jag. Det känns faktiskt konstigt att vem som helst kan sitta och läsa detta, det känns nästan för privat för att vara jag men men. Det är lättare att skriva ut att man är jätteglad och allt går så himla bra.

Ne tack för mig, jag orkar inte tänka längre :p

RSS 2.0