Husmor idag



Hej !


Idag är jag världens husmor enligt mig själv :) har bakat hasselnötskaka, jordgubbspaj och nu håller jag på med smörkola! hade velat göra lussebullar men glömde köpa saffran igår när vi handlade så får göra de här i dagarna snart. All bakning idag är glutenfri (inget vetemjöl här inte), har blandat in råsocker och fruktsocker istället för bara vitt vanligt strösocker. Ska baka snickersbitar någon dag också, då får jag inte glömma att ge till Niclas också!

Jag bor förövrigt hemma hos mamma och pappa nu när dom är på Gran canaria 1 vecka, tar hand om Donna och katterna. Har tagit lite ledigt från jobbet så jobbar bara fredag och söndag denna vecka.

Min dag idag : gick upp halv tio (väldigt sent) åt frukost, ut med Donna en och en halv timme, en banan till lunch (förjävligt) sen sattes bakningen igång och snart är jag klar. Diska allting måste man ju tyvärr göra också och sen ska jag ut med Donna igen, förbereda middagen. Jag ska göra något nytt idag, det blir antingen kasslergrattäng med ädelost eller köttfärsgrattäng. Älskar att prova nya recept, man hittar ju så mycket roligt på nätet.

Smörkola




puss och hej


En ledig dag ska utnyttjas till fullo



Hej hopp i den mest uppdaterade bloggen som finns!


Idag blir det en sväng på Ikea, sen skärholmen och efter lite shopping där så åker vi in till stan och dansar poledance! En heldag med Mariekexet :D


Ikväll blir det en tripp till Hornbach med Jimmy, behöver lite grejer därifrån.

vi hörs!

puss

RSS 2.0