Hej hej vinterland



Hej!

Det var länge sen jag skrev någonting i bloggen, sorry :)

ja jag vet inte vart jag ska börja, jag var iallafall magsjuk för omkring en vecka sedan och nu har jag ont i halsen. Otroligt bra immunförsvar man måste ha!
magsjukan kom helt plötsligt sent på kvällen förra torsdagen, jag var helt knäckt för att jag mådde så dåligt, usch fy fan. Jag spydde varannan timme hela natten och dagen efter mådde jag sååå piss att jag låg i sängen hela dagen och hela dagen därpå, jag var nästintill deprimerad. Dessutom missade jag en hel jobbhelg pga detta vilket är tråkigt. Min aptit var ju inte direkt normal så jag gick ner flera kg, konstigt att man kan gå ner så fort.
min mage har varit jättekonstig efter detta, bubblar och blir uppblåst osv, men nu är det nästan helt bra.
Jimmy blev förkyld för några dagar sedan så nu har jag ont i halsen såklart, blääää.

men jaja allt rullar på ändå ;p idag är jag ledig faktiskt efter en jobbhelg, så jag har varit ute i snölandet med Donna i en och en halv timme minst! otroligt vad mycket snö det är, det känns som man är i fjällen utan att överdriva. Donna tycker det är kul att skutta runt i snön och vill aldrig hem som vanligt. Det är iaf sjukt vackert ute, något annat kan man inte säga.
Strax ska jag ta en lång varm dusch och ta hand om mig själv lite extra mycket, efter det ska jag nog nätshoppa lite.
idag gjorde jag förresten min första omelett, visste inte vad jag skulle äta till lunch men jag var sugen på något lätt så de fick bli omelett, haha men den blev inte så fin men god iallafall.

Undrar förresten om mina uggs har kommit på posten? vill ha dom nuuuu, så skönt att gå och luffsa runt  i uggs och jag har inga! jag beställde ett par svarta, såhär löd samtalet mellan mig o karro när jag berättade att jag beställt uggs.

Jag- Jag har beställt uggs, dom är så sköna
Karro- uggs? vaaa men josse det är ju sååååå 2004
jag- vadå 2004, dom är sköna
karro- jaja
Jag- förresten så är det inne igen
karro - ere?
jag - haha yes

karro har noll koll ! men även om det skulle varit ute så är det sköna luffarskor som är perfekta att ha på hundpromenader och i fjällen tex.

mamma kan verkligen inte förstå varför jag nätshoppar ibland, varje gång jag beställt något eller tänker beställa så tar hon upp att vi bor i stockholm, varför nätshoppar man då? och hon tror verkligen att jag är den enda som nätshoppar som bor i stockholm, hon är så rolig min mamma.
Ibland hittar man helt enkelt något på nätet som man bara blir förälskad i och som man inte har sett nånstans i någon affär, dessutom är det rätt skönt förutom frakten förstås :p.



Här har vi mig och mina kollegor :) från vänster : Karro (min chef), jag, Martina, Rickard. Vi fick i uppgift att ta gruppbild eftersom dem skulle ha det till en grej, bilden ska tryckas upp och förstoras och bli en affisch eller något liknande. Detta är dock inte bilden som ska vara med tror jag :P vi tog jättemånga bilder och jag minns inte ens vilka jag skickade in.
rolig grej iallafall :P roligt att jag ser så liten ut också, bredvid dom där.

Nu blir det dusch! inte lukta usch!

Ha de fint alla ni som läser :)


RSS 2.0