Ledig helg



Hej!

Denna helg har jag varit ledig!, kan berätta för er att jag inte har varit ledig en enda helg sen i mitten av november! galet ju. :p
igår var jag och Jimmy i Haninge centrum och shoppade lite småsaker, jag fick med mig ett par solbrillor (undrar hur många jag har?) sen ett par jeansshorts, underkläder, fransk manikyrset.
kvällen blev mys med melodifestival och naturgodis. Jag förstår egentligen inte varför jag kollar på melodifestivalen när låtarna är rent ut sagt kassa men på ett sätt är det hela rätt underhållande ändå.

snart bär det av till Thailand också, helt galet! :D 12 dagar kvar ungefär? tror jag att det är. wiiihoooo.!

Jimmy är på innebandymatch just nu, och jag ska snart städa mitt rum och fixa lite kläder med symaskinen agaaain, en riktig pysselsöndag alltså. helt okej det med.
Imorgon jobbar jag i globen, helt okej det med.

hörs senare! vet dock inte när, man vet aldrig med mig.

hej då =)

Stressigt



Hej!

Idag har jag varit ledig och bara vilat och tagit hand om mig själv, läst tidningar och haft lite spa. Strax ska nog jag o mamma iväg och handla mat till imorgon, jag ska ju laga middag imorrn till mig och Jimmy :D och morgondagen blir en stressig dag, jag ska hinna städa mina rum, gå till centrum med linda och handla lite saker, laga förätt, varmrätt och efterätt....yeah
hur många tar alla hjärtans dag seriöst? det är nog många tror jag. Jag tar det sjukt seriöst iaf haha och tycker de är lite småmysigt men jag hatade alla hjärtans dag när jag var singel, jag tyckte nog det var urtöntigt samtidigt som jag skulle göra allt för att ha kille då och ha det mysigt, haha :p. Jag minns när jag gick i skolan då man skulle skicka rosor till varandra, haha gud vad jag tyckte de va töntigt.

nu vet jag icke vad jag ska komma med så de får bli en lista


Hur svarar du i hemtelefonen? 
- Josefin
Hur svarar du i mobiltelefonen?  - Aaa det är Josse, eller hallååååå!
Ringer du mycket? Nej inte så värst, men jag ringer mkt mer än vad jag smsar
. Vem ringde du senast?  Jimmy
Hur mycket pengar har du? Jag klarar mig kan jag säga, ne men ekonomin är heeeelt ok
.Antal timmar sömn inatt? ungefär 8
 Sov du ensam? Nix med Jimmy
Vad ser du fram emot? Thailand i mars med Jimmy, Ludwig och Linda
Vad vill du ha just nu? Naturgodis
Vem hånar du? Hmm, den som många andra hånar
Vem längtar du mest efter? Jessica
Vem vill du helst slippa? Min bror flyttar om två veckor och de känns som vi kommer funka bättre ihop om vi inte bor ihop, så jag svarar att jag helst skulle slippa Niclas i hemmet.
Vem stör du dig på? flera stycken
Vilken buss åker du oftast? Åker aldrig buss
Har någon varit otrogen mot dig? Nej, ärligt tror jag inte det
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Ja och det var fel
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jaaaaa
Vad åt du senast? Tunnbrödrulle
Har du varit utomlands? yes, stackars den som inte varit de. Det är livet!
Vilken tid gick du upp imorse? Halv nio fastän jag var ledig
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov som en stock
Vad är det första du gör på morgonen? kollar vad klockan är
Vad ska du göra efter det här? Träffa Jimmy

såååååådär ja

hej råååå!


Naturgodis är gott



Hej. hur mår ni?

jag mår bra vettni.

hmmmm, ja ska väl berätta de som hänt på sistone. Dessvärre känner jag mig lite tom i huvudet just nu och veta inte hur jag ska skriva ihop allting, de får bli lite latttjo.

I veckan har jag jobbat, vi har haft inventering (räkna alla plagg som finns) jo det var ganska jobbigt :p tog ett tag kan man säga! ja vad har hänt mer, jag har shoppat lite, en kavaj till jobbet så jag går i stil med killarna sen en lång skjorta med knyt i midjan och lite skönhetsprodukter, massa solbrillor, leggings osv. 

Något nytt som hänt är att jag upptäckt naturgodis, supergott ju men man kunde ju önska sig att det skulle vara nyttigare än vad det är, lite bättre än "vanligt" godis iaf? yes.


Snart är det alla hjärtans dag också, ska köpa något till Jimmy idag eller imorgon får se vad det blir för något. Jag bestämde iaf igår att jag ska laga en trerättersmiddag, de blir mys och matlagning ser jag bara som rent nöje.

Snart är det bara tre veckor kvar till Thailand, sjuuuukt härligt ;) måste införskaffa lite saker innan och även hinna till frissan + vaxning. Gud vad härligt med thailand, ska gå på massage varje dag och massa pedikyr och manikyr hihi, apropå naglar har mina naglar blivit en aning bättre efter nagelförstärkare, lackskydd, filning osv. Jag skulle ju gärna äta hårkontroll eller silica och allt vad det är som alla äter men jag får icke eftersom jag äter en speciell medicin.

Har tänkt mkt på vad jag ska göra hos frisören, jag ska slinga eller tona. Detta under funderar jag på.


Tänk denna supersnygga hårfärg och så en liten klick slingor.
or this? elita har alltid haft snygg hårfärg tycker jag.


Nej nu ska jag nog ha spa för mig själv här hemma på min lediga dag :)! love it.

Vi höööööörs då!

RSS 2.0