listan uppdateras



Okej ra, önskelistan uppdateras lite grann efter en del missnöje haha!  den kanske var en aning kort. Men det är ju så svååååååårt.

Det går även alldeles utmärkt med

- Tidningsprenumeration (Solo, cosmo eller Veckorevyn)
- Inredningstidningar (sköna hem, nya hem etc)
- Bio presentkort (älskar att gå på bio)
- Presentkort går jättebra (helst Zara, make up store eller Accent)
- Stor snygg resväska med FYRA HJUL ;)
- Pocketböcker

De här vill jag inte ha (låter som en diva förlåt men detta har jag såå mycket av)

- Parfymer
- handdukar
- bäddset
- smink
- kläder


Nu: Städa och sen börja med middagen!

Donnas premiärdopp












Lillsessan ♥


Vi åkte ut med båten dagen efter midsommardagen :) Vi tog med Donna så att hon skulle få bada och ha kul. Skön dag men båtturen kunde slutat jäääävligt illa! eller de gjorde den ändå men ja de kunde gått mkt värre. När vi skulle lägga till med båten så lyfte vi först upp Donna på bryggan så hon stod där klar. När det var min tur att kliva av så står Jimmy på fören och ska hjälpa mig över bara. Jag kliver upp på fören, kan meddela att den är rätt liten, tar tag i honom och vad händer då?!??! jo det kommer VÅGOR så båten börjar att gunga rätt ordentligt fram och tillbaka MEDAN vi står på den där lilla ytan. Allt gick så fort, minns bara att vi höll i varandra och försökte hålla balansen men sen faller vi samtidigt bakåt! Jimmy med kläder nycklar mobil rakt ner i vattnet mellan båten och en annan båt och jag baklänges rakt ner i båten. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA.  Fyfan vilken syn! Donna stod där rätt vilsen haha och för att inte tala om alla som såg! dom såg ut som fågelholkar allihopa.

Som tur var gick det bra, jag fick ett blåmärke 7 cm långt på armen bara och Jimmy fick också ont i armen. Rätt kul att skratta åt efteråt men ja stämningen var inte den bästa efteråt haha. Jimmy har sagt typ 45 gr att han aldrig någonsin ramlat i vattnet från båten under sina snart 24 år, kul ju!


Tjing! ska städa nu.




Söndag



Hej hej kära blogg!

Söndagen som börjar lida mot sitt slut har varit lugn och fin hehe, sov till typ tio?! sedan ett litet jobbpass med Angelica 12-16!. Har jobbat 6 dagar den här veckan men imorgon är jag ledig och det passar bra för jag behöver städa och tvätta. Ikväll har jag varit alldeles ensam buhu :) har inte gjort mkt faktiskt, slösurfat, tittat lite tv, målat naglarna och kilat ner till Ica där jag köpte dagens middag (deras egna plocksallad, mums!). Jag hämtade ut ett paket också, visste inte vad det var för något så när jag kom hem slet jag likt ett barn på julafton upp det.

Det var Cosmo som skickat en gratis Loreal youth code serum, jag anmälde mig förut på deras hemsida att jag ville vara med och typ tävla om att få testa den gratis (fick ett prov i cosmotidningen och tyckte den va riktigt bra) och nu blev jag utvald. Trevligt för gratis är alltid gott ;)


Hur som helst närmar sig semestern, underbart!!! bara en ynka liten vecka kvar nu. Nu kan ju fan vädret ta och vända tycker jag! Vädret i juni har ju varit helt sjukt.


Bild från förra sommaren. så blond??! :O nästan så man saknar det....


pusss




RSS 2.0