GRATTIS WILMA


Grattis Wilma på 2-årsdagen! stora tjejen :D ♥ Hoppas att du haft en toppen födelsedag! Gocke (Josse) kommer snart och hälsar på :)

HURRA HURRA HURRA! :)


Fina Wilmisen


Vill ha



Just nu suktar jag efter ett sminkbord och en systemkamera. Problemet? vart hittar man ett fint litet sminkbord någonstans? och vilken av alla miljoner systemkameror väljer man?



hmmmm klurigt.



Detta är sött och fanns på ikea förut, men jag skulle vilja ha en annan spegel med smålampor på varje sida.


Fläsket har rört på sig igen!



Hej mina fina

Jag kom hem för ett tag sedan och har nyss ätit middag. Idag jobbade jag 10-18 och åkte direkt efter in till stan för att träna igen, så skönt och kul att röra på sig igen. Idag körde jag på en lite tjockare stång och det var lite lite svårare. Det känns att kroppen har jobbat :)
Annars var det lungt på jobbet och imorgon är det ledig dag :p bra jag har det haha.


Men gud vad ledsen jag blir på detta snöväder, vill bort nuuuuuuuuu. Varför kommer det miljoner liter snö igen? why gooood why?







Godnatt


Helt beroende av:


KIWI! Det är verkligen gott och jag äta hur många som helst påengång.








När jag sökte på "kiwi" på google för att hitta en bild så kommer det också upp bilder på sådana här nedanför. Det är tydligen en sk "kiwi bird" haha hur söt? skulle nästan vilja ha en och gosa i soffan med. Har tydligen missat kiwi bird under hela mitt liv, aldrig sett förr. Har ni?


Kiwi bird


HAHA och nyss: Jimmy kastade en snabb blick på inlägget här då bara bilden på fågeln syntes.

Jimmy - KIWI!
jag - öhm
Jimmy - jaa en kiwi fågel
jag - haha va? hur fan vet du det?
Jimmy - meh? har du aldrig sett en kiwi fågel förut?
jag - ehh neej? jag sökte på kiwi på google och så kom det upp sådana här och jag tänkte "men gud vad är det där?"
Jimmy - hahaha men shitt


Nu ska jag äta kiwi iallafall.

puss



Länna



Hej hå

Efter Jimmys jobb åkte vi till Länna för att kolla på träningskläder, jag hittade en träningstopp, två tröjor och ett svettband medan Jimmy inte hittade någonting. Efter det så gick vi och åt middag på något ställe, blev thaimat för min del.

Imorgon väntar jobb hela dagen och träning efteråt, wiii. Antar att jag skriver igen efter träningen imorgon.

Snart ska vi kolla på film, vet dock inte vilken? vi såg Johan falk 3 igårkväll och den var sjukt bra.



En bild från Lofsdalen. Påsken 2009. Vilket mongogäng <3


Dessa två blev det





Freshlook Dimensions Pacific Blue Utan Styrka
Pacific blue. Kan garanterat säga att färgen inte blir såhär eftersom jag provat dessa i butik. Inte ens i närheten likt, skulle aldrig beställa sådan onaturlig färg. På mig blev ögonfärgen som min egna fast mörkare blå.

Expressions Colors Green Utan Styrka
Green. Detta är därimot chansning. Det står stark färgförändring vilket är bra eftersom vissa linser knappt gör någon skillnad. spännande.


Jag känner livet



Hej!!

Idag är jag ledig wiiii, har inte gjort för mycket :p jag har ätit frulle, shoppat färglinser på nätet och tränat lite grann :) dansat till lady gaga som uppvärmning och övat på vigheten. Jag får inte ta i alltför mycket såhär ibörjan, datorkroppen som inte tränat regelbundet på ca 5 år får man ta hänsyn till. hah. Det är ju som sagt träning imorgon också! wiiiii.

Kom på att jag inte berättat om varken bion eller vinkvällen? I fredags såg jag och Jimmy Avatar 3d och den var så sjuuuuukt bra och en riktigt fin film. Så himla häftigt gjord! ahhhh. Den var 2 och en halv timme lång men aldrig seg någonstans. Vill se den igen i 3D!

Lördag var det lunch hos farmor,farfar och Co, mysigt. På kvällen var det middag hos mamma och pappa. chillpill.

I söndags blev det städning innan mina gäster Mary och Jessica kom hit på vinkväll, hur länge sen? vi 3? himla kul. M hade köpt med sig chips,dipp och choklad så det blev lite svull men inte för J stackaren. Hela kvällen spelades självklart Lady gagas dubbelcd. hah.


Myspys


Perfekt att denna bild togs. Nu kan ni som inte sett nya soffbordet se det. Vad tycks mamma? ;) 

Snart blir det lång dusch inte lukta usch :)


Dagens händelser



Idag har jag


- Jobbat
- Åkt runt i Hasses rullstol på jobbet (Karro filmade) kanske kan lägga upp här? skulle det vara något? :Phaha
- Skrattat mkt
- Köpt Aloe vera juice
- haft roliga kunder (roliga behöver inte alltid betyda roliga på det sättet)
- bloggat (snart) hehe

Idag skrattade jag ganska mycket åt en grej på jobbet, det kanske inte låter så kul för er men det lät så kul så jag skriver ner det här. Ett äldre par kommer in och kollar på byxor till gubben. Jag går fram och hjälper till, tar fram en byxa i två storlekar och damen tar dom och viskar till mig "jaa men jag vet inte om jag får in honom i provhytten" sen går hon till sin gubbe och försöker leda honom till provrummet med byxorna. Det lät såhär medan hon sakta led honom frammåt.

Damen - ehm kom nu då
Gubben - vadå?
Damen - jaa kom så går vi och provar dom här nu
Gubben - hmm nänä
Damen - Jo men snälla
Gubben - nää
Damen - joo men det går fort, bara två par
Gubben - Nää inte idag
Damen - det blir bättre om du provar, det går ju fort
Gubben - näää näää nä inte idag
Damen - (helt allvarlig) Men men du jag köper en semla till dig? (här började jag asgarva inombords)
Gubben - ehh nää neee
Damen - joo men jag köper en semla till dig, ok?
Gubben - meh det kan jag ju köpa själv?

hahahaaa, satan vad det lät kul! mutade honom som ett litet barn haha men gubben nobbade gratis semla och fick sin vilja igenom. Blir man sådär när man blir gammal? det lät så sjukt kul när hon sa "Men jag köper en semla till dig?"

En annan rolig grej var när en man blev lite sur att han inte fick på sig det största vi hade, berättade snällt att det fanns en butik som har nästan samma sortiment men större storlekar, bara att det öppnas en hel butik med större storlekar för dom som är väldigt överviktiga, det är väl ändå rätt snällt? men det dög ju inte och han gick surt iväg. Sånt gör mig irre, går man in i en butik och provar kläder och inser att man inte är i närheten av att kunna ha största storleken som finns, då borde man fatta och göra någonting åt det? inte bli sur på butiken och tycka det är dåligt. Inte direkt andras fel att dom äter donken och pizza varje dag. Vet inte hur många sådana här kunder jag haft.

Jaja nog om det, imorgon är jag ledig och då kanske jag åker och shoppar eller något. Man vet aldrig. Lön idag och det var efterlängtat.


Ingen bild heller. tråkig blogg :O :p

puss

Brännsår och blåmärken



Hej

gick in på min blogg nyss och såg en kommentar att jag skulle blogga så givetvis gjorde jag det på en gång.
Jag har nyss ätit middag med J, vi gjorde pasta carbonara och det blev kanongott. Hur som helst har jag jobbat idag 11-19, det är så himla lungt nu efter jul och nyår vilket resulterar i att tiden går saktare. Strax ska jag börja dammsuga och fixa *omg* illa tvungen eftersom det är typ ventilationskontroll på alla lägenheter imorgon, och då måste det faktiskt vara fint om människor ska in hit och kolla runt.

Gårdagen var fartfylld, jobbade 11-18 och direkt efteråt tog jag tåget med Mary in till stan för att träna poledance, första riktiga kursen :) det var sååååå kul och nu har jag blåmärken lite överallt, ömm i knäna och brännsår på ena handleden, fast det hör till tydligen! Brännsåret gör lite ont men det har läkt till nästa gång. Träningsvärk? svar ja.

Imorgon blir det jobb 08.30-19.00 och direkt efter blir det bio med J, börjar runt 21 så vi får ju käka där innan (äte ute yes) Vi ska såklart se Avatar 3D.

puss och tjing

Storhandlat




Ledig idag igen, har varit och storhandlat efter Jimmys jobb så nu är kylen välfyld igen. Underbart.
Ligger i soffan och äter torkade äppelringar, gott och nyttigt. Ingredienser: Äppelringar, konserveringsmedel (E220), ok inte 100 procent nyttigt.




Nu blir det nog tvn :) imorrn väntar jobb 11-18 och träning 19.30-21.00, lång dag.

puss


Blä på snön och årstiden

Usch, bort med snön och all kyla! riktigt riktigt äckligt less på det. Hit med sommar och semester! Inviga en ny bikini på stranden med en god glass och bara njuta....

Hittade en passande bild. bläblä :p


Min humor




Haha rolig. skönaste garvet också.





Träningsvärk



Hejski


Åh idag är jag ledig, gick upp vid nio (duktigt?) gick ju och la mig kl ett och somna runt halv två. Dagen började med att jag kände hur strumporna blev alldeles blöta när jag gick in i köket. Kul tänkte jag och tittade ner, en stor pöl med en kasse bredvid. Vad är det i kassen? jaha jaja men vad bra att Jimmy skruvar åt korken på spritflaskan och sen sätter ner påsen på golvet? åhh i love him. Luktade cocossprit i hela köket och efter ett tag kände jag hur jag nästan fastnade i golvet när jag gick. Klibbigt värre. Det var bara att skura :D
Efter det traskade jag sträckan på 30 min hit till mamma och pappa, möttes av en mycket glad liten korv. Åt frulle här eftersom det inte fanns något hemma (ovanligt?) :) Sedan ut i skogen på långis med Donnis.

Och nu ligger jag här och vilar lite, åt nyss lunch där det blev pastasallad med lufttorkad skinka. Jag ska nog sätta på en film snart.

Ni minns att det var poledance prova på igår va? Det var jättekul att äntligen få testa! kan säga såhär, vi tränade i ca 30 min, knappt det eftersom vi delade stång och tränaren pratade ibland. Ändå har jag typ träningsvärk överallt, mest i överkroppen och så är jag ömm på vissa ställen. Som sagt var det tempo och man hade inte hunnit lära sig klart ett trick förrän man skulle göra nästa, men ändå var det roligt :). Ser fram emot att lära mig massa tricks och koreografi. Vi kör igen på onsdag, då börjar det på riktigt! Riktigt trevligt att träffa Marie igen också, så länge sen!


Hittade den här gamla bilden. Mörkhårig.


Beach 2010



Egentligen gillar jag inte den här hysterin som kommer varenda jäkla år om "beach 2010" och alla andra tidigare år, ibland blir det för överdrivet men samtidigt så är det bra. Alla vaknar poff pang till och vill börja med diet och träna 24/7 vilket är fantastiskt. Av någon anledning faller 90 procent tillbaka på ruta ett igen och tar nya tag när det är nytt år igen. Har jag rätt eller har jag rätt? hehe.

Men t o m jag har kvicknat till detta år :) jag tog mig i kragen och bokade poldance med Mary som börjar nu på onsdag. Jag har även börjat äta mindre och oftare istället för mycket och sällan. Det känns bra nu!




Viktoria secrets modeller har galet snygga kroppar.

Smoothie



Jag ligger i soffan ensam här hemma just nu och det är lite trist faktiskt. Jag gjorde alldeles precis en smoothie med apelsin/annanas juice, jordgubbar och morot men det blev lite för mycket morot kände jag. Idag var jag ledig så jag gick upp i skaplig tid (försov mig lite grann) tog en dusch (inte lukta usch) och skyndade mig sen till bussen för att åka till Jess och barnen♥. Jag hade inte umgåtts med henne sedan innan jul någongång och Elliot och Viggo hade vuxit jättemycket! har inte sett dom då vi träffats ute eftersom dom ligger i vagnen.
Jimmy kom och hämtade mig vid fem (service, det gillar jag) han får ta igen allt när jag tar körkort. hah.

Tänkte sätta på filmen Ebba och didrick men det går inte :( det är väl någon till liten knapp som man måste trycka på eller något. Irre! synd för Ebba och Didrick är ju så bra? gillar sånt.

 

 


DAGENS



Dagens medalj går till







JESSICA!



Motivering: Hon går på soppdiet vilket betyder att hon bara äter naturdiet shake soppor! och hon klarar av det! Många skulle ju garanterat gett upp efter max 2 dagar. Tänk er äta sådana soppor till frukost, lunch och middag? imponerad är jag allt.




Det var allt.

puss


10 saker du kanske inte visste om mig


Kanske att:



Jag har så otroligt mycket tankar och idéer hela tiden att min hjärna blir helt överbelastad vissa stunder.


Jag har en sjuk beslutsångest utan dess like. Det gäller nästan allting.


Jag älskar att dansa loss själv här hemma. Lady gaga och Michael jackson är favoriter att dansa till och då låtsas jag att jag är henne eller honom också.


Jag gillar inte smaken av alkohol och effekten utav det. Jag är inte nykterist utan jag kan dricka men jag är inte direkt en partytjej.


Mitt drömmyrke är skådespelare


Jag har världens sämsta koll på mobilen och nycklarna


Jag har haft problem med acne sen jag var 16-17 år. men försöker att inte deppa ihop för det.


Illamående är bland det värsta jag vet. Då är jag som svagast.


När jag tänker på min förra hund Anton får jag ofta tårar i ögonen trots att det var 5 och ett halvt år sen han dog.


Jag är totalt sämst på att tömma soporna, sätta på diskmaskinen och vattna blommorna. Det glömms bort i min värld konstigt nog.


Kanske blev mest negativa saker :D


Hejs










Smått nervös



På fredag kl 09.00. Då ligger jag i en tandläkarstol hos Jimmys pappa. Det blir undersökning för att se om jag har några hål innan blekningen görs. Jag minns inte ens när jag var hos tandläkaren senast? Jag är rädd på riktigt att han tittar upp på mig och säger "hmm du har 35 hål, hur sköter du tänderna egentligen?" gahhhhhhh. Ikväll ska jag borsta tänderna i 20 min som typ Jimmy gör.



:)



Hej hallå dagboken! eller hur är det Bert säger det?

Och så var det måndag igen. Idag sov jag ut och sen väntade jobb 11-17, har nyss ätit middag med Jimmy och då blev det rostbiff och potatisgratäng.
Igår söndag slappade vi ända fram till kl 14.30 då vi äntligen tog oss ut och åkte till Bo:x. Där i en butik köpte jag 3 st små tavlor som jag sen glömde i sista butiken när vi köpte ett soffbord, hur kul? är det inte så typiskt Josse?
letade fram numret på kvittot och ringde men då kommer man till en person som jobbar där, dom har alltså inte något nummer till butiken än och han var inte kvar i butiken när vi ringde. Idag ringde jag igen men då jobbade han såklart inte så han visste ingenting. Vi var där 15.45 igår och det stänger 16.00 och jag vet att jag glömde kassen i en soffa, någon kan omöjligt snott dom? åhhhhhhh. Inga stora pengar men ändå..

Vi köpte iaf ett litet soffbord därifrån (äntligen) och sen så hittade vi en skänk också! både soffbord och skänk på en timme, helt otroligt. Just nu håller Jimmy på med det sista på skänken, soffbordet monterade vi klart igårkväll.
Nu ska jag skriva ett inlägg till


Tjingtjing

Tacos och 2012



Lördagkväll


Vi har nyligen ätit middag, det blev tacos som är så gott. Nu ska vi se 2012 :) jag har inte sett den än men jimmy såg den på bio.




Hej då

Godnatt



Hej

Philip har nyss gått efter lite tvspelande med Jimmy så nu ska vi kolla på film i sovrummet (äntligen har Jimmy fixat så tvn funkar där) Vi ska kolla klart på Beck - japanska shungamålningen. Imorrn väntar jobb 11-18.




Lista



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade hemifrån

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej :(

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jessica och Felipe fick sötaste tvillingarna Elliot och Viggo :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, den dagen den sorgen..

5. Vilka länder besökte du?
Inget..

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
hmm neee

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Semestern kommer jag alltid minnas

8. Vad var din största framgång 2009?
Blev dockansvarig på jobbet haha

9. Största misstaget?
Jag brukar inte minnas mina misstag?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja såklart, tror jag hade maginfluensa t o m

11. Bästa köpet?
hmm, alla fina möbler :)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat kanske

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaaaaaaa

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Pokerface med lady gaga

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
samma, jag är rätt stabil :p

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Åkt på resa,kryssning eller småutflykter

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
gnällt? man gnäller mkt i onödan

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma och pappa samt hos jimmys föräldrar :)

19. Blev du kär i år?
nee jag blev de år 2006 :)

20: hur många one night stands?
Självklart är jag trogen

21. Favoritprogram på TV?
hmm kanske idol och bonde söker fru

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata är ett väldigt starkt ord, jag hatar inte i första taget. Så nej på den frågan.

23. Bästa boken du läste i år?
Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson

24. Största musikaliska upptäckten?
Michael jacksson upptäckte jag igen efter hans död, hade TYVÄRR inte lyssnat alls mkt på hans musik innan

25. Något du önskade dig och fick?
Ja massa saker

26. Något du önskade dig men inte fick? 
jaa en smyckeshand :p

27. Årets bästa film?
"New moon" och Millenium trilogin

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Städade haha :p hade dagen innan kommit hem från Tylösand och bjöd hem gäster (dom som var hemma :P)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja ett körkort och en regelbunden träning

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
hmm lite blandad. Samtidigt som jag drömde om den moderna läckra kappan/jackan så drömde jag minst lika mkt om rutiga stuprörsbyxor, rockiga t-shirts och hattar. Med andra ord så ville jag sticka ut ibland och ibland se vanlig och fashion ut.
 
31. Vad fick dig att må bra?
Alla mina älsklingar

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert pattinsson

33. Vem saknade du?
-----------

34. De bästa nya människorna du träffade?
Christian tror jag :)

 

 

puss och hejhej


När ska jag få se Avatar?



En sak till :p

Vi har fortfarande inte gått och sett Avatar p g a det kommit saker emellan. Idag skulle Jimmy boka biljetter när han kom hem från jobbet, hur många platser var det kvar? 16... och hur bra platser är det då liksom? tror inte ens det fanns så att man satt bredvid varandra. Det funkar ju verkligen inte.
Självklart vill man se den i 3d också?
Vill ju se den här filmen som kostade 1,7 miljarder att göra :) höga förväntningar har jag.



Om man kunde gå i ide...


Satan i gatan vad kallt det är ute! Trist att det ska vara såhär kallt eftersom det går ju knappt att vara ute. Inte direkt så att man vill gå ut på en promenad och ta lite luft? Idag har jag gått till och från jobbet, det räckte mer än väl. Det är så kallt så att händerna och öronen gör ont av kylan. Här inne i lägenheten är det också kallt trots allt är på max :( sitter här med tofflor och filt över mig och nyss var jag tvungen att tända massa ljus för att få upp värmen lite grann. Mina händer är jättekalla och näsan är iskall.
Aldrig mer har man längtat så mycket till vår och sommar?

Som sagt, man vill ju nästan bara gå i ide och vakna upp igen när det är vår :p

äsch det var ett himla klagande va? heh

Kom inte på något bättre att blogga om :o pinsamt va?

Snart blir det film tror jag :)

puss och hej

20 januari kl 19.30

Befinner jag mig vid eller på en sådan här stång! "cant wait!" (lånar Maries favorit uttryck)
Eller förresten förlåt den 17 januari kl 18 ska vi på en testomgång gratis, fast då på ett annat ställe! Men den 20 januari börjar det på riktigt. Martina har bokat också men hon kör måndagar istället men kommer säkert stöta på henne när det är egen träning, kul!








NU MÅSTE JAG FAN STÄDA


Måndag



Ny vecka och allt, wiii

"Denna dagen ett liv"..hah känner ni igen det? melker från saltkråkan. På något vänster har det föralltid fastnat i hjärnan, "Denna dagen ett liv" :p

Idag är jag ledig och det ser förjävligt ut här hemma så tyvärr blir det städning, har dock inte hunnit börja än för just nu sitter jag bara och drömmer mig bort till något fint varmt land. Jag vill åka bort! det var ett och ett halvt år sen jag var utomlands :(. Så nu sitter jag här och tänker, som jag ofta gör :p är en riktig tänkare.
I höst är det iaf tänkt att vi ska åka på en resa med mamma och pappa, kanske Nic,Mik och Tilda följer med också? oroar mig redan för vart Donna då hamnar? aldrig i livet på ett hundhem iaf.

Nog om det, jag har dessutom suttit och kollat igenom Hm´s katalog "home" fanns rätt fina saker som jag satt och fingrade på. Fast det mest irriterande är när man hittar något som är to die for, och så finns det t e x inte i den färg man helst vill ha. Hittade t e x en jättetuff nalle som jag blev helt kär i! Den skulle bott perfekt på överkastat men den fanns bara i guld! då sträckte jag upp armarna i luften och sa "why goooood? whyyyyyy????" ville ju ha den i silver, tillverkar man någonting i guld så kan man ju göra de i silver också? åhhh. :p Har rätt mkt silver här hemma och då vill jag inte blanda in någonting i guld helt plötsligt. Ni måste ju förstå mitt problem här nu. haha

Nej det här funkar inte kära ni, nu blir det städning och efter det hittar jag på något roligare. Ikväll blir det bio iaf!

puss



Dumma nalle. slut är den också?


Bilder från julafton

Bättre sent än aldrig...


Julgranen och klapparna

Tobbe spanar in vilket som är hans? han började riva i ett av Jimmys paket sen
Kattskrälle :p

 
Min söta lilla farfar och hjärtat


Tilda. Sötaste 1-åringen


Donna i sitt nya ljusrosa strasshalsband :) hon fick de i julklapp, av mig fick hon ett ben och en boll som låter när man klämmer i den, haha hon höll på med den jättelänge och typ halva dagen efter. sötisen.

Tog inte så mkt bilder..

puss


Gott nytt år



bättre sent än aldrig.. right? :)

Större delen av nyårsafton tillbringade jag och Jimmy hemma hos carro och mange där det bjöds på en utsökt middag och efterätt :) blev lite guitarr hero också som jag inte är världsbäst på direkt men det var kul ändå. Orkar inte berätta mer detaljerat som jag brukar göra men det var en bra kväll och nu är det 2010! wiiii.
Jessica min darlo är hemma nu också från båstad så henne måste jag snarast träffa! kanske bjuder över henne på lite potatisbullar eller blodpudding ;) du får välja jess.

För övrigt har jag jobbat idag och ska jobba imorgon också! få se om man drar iväg och kollar bio - Avatar 3d efter jobbet. Den ska tydligen vara stört bra :)


Jimmy och jag. Konstigt blek man ser ut här.


Jag och Philip

Jimmy och jag


Tjing


RSS 2.0