Myskväll


Hej

Jimmy är hemma från jobbet, han är också sjuk så ikväll tänkte vi ha en riktig myskväll här hemma. Strax ska vi iväg och göra ett hemligt ärende och efter det köpa hem mat och sen kolla lets dance eller film med popcorn. perfekt.
Imorgon fyller Niclas 25 och då är det fest! hoppas vi mår bättre då så vi kan slira lite ;) måste förbi systemet också, typiskt mig att missa det.

Älskar popcorn! Mkt bättre än glass,chips och godis. Läste att om man ska äta snacks så är popcorn det bästa alternativet. Säger dock inte att man kommer i form utav det haha.


För det är fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Puss



Sjuk..



Jag har gått och blivit sjuk :((((( är hemma från jobbet och har bara legat slöende. Jag orkar inte. Strax ska jag börja läsa på boken jag fick i julklapp.

Hej då :(

Happy valentine



Vill bara säga glad alla hjärtans dag till er ♥

När jag var singel vilket jag var ända tills jag var 18 år så gillade jag inte alla hjärtans dag. Jag tyckte alla gulligullpar var töntiga och skicka rosor i skolan var inte en favorit hos mig. Det jag vill få fram här är att trots att man är singel och känner sig ensam så kan denna dag ändå bli lyckad. Umgås med familjen, gör något kul tillsammans med andra singlar, skämm bort dig själv, typ.

Det är kärlekens dag idag så sprid kärlek överallt. Le mot allt och alla. Gör det varje dag förresten :p

Idag gick jag på magdans kl 10-11 (skitkul!) och sen jobb 12-16 och snart ska vi väl ut och äta kanske.





Så sött! skulle nästan kunna tänka mig en sådan här bild som tatuering faktiskt. Dock är jag rädd för svanar eller ja dom är lite läskiga (jessica bör komma ihåg ett visst minne?)


PUSS OCH KÄRLEK


Saturday



Hej!


Igår fredag jobbade jag 11-17 och på kvällen blev det middag och nio bion på heron. Till middag fick det bli Thai-buffé och efter det genast ställa sig i kön och köpa popcorn och cola, vi såg snabba cash som var helt okej faktiskt trots att slutet var lite dåligt. Idag har jag haft besök här av mamma och pappa när Jimmy var på innebandymatch. Mamma hade med sig frukt så vi gjorde fruktsallad med grädde till och så bjöd jag på kaffe (usch?) Trevligt att ha dom här iallafall ♥

Just nu händer det inte mycket här hemma hos oss, Jimmy ligger i badet efter matchen och jag ligger här. Ikväll får vi se vad som händer, man vet ju aldrig. Imorgon blir det att gå upp i skaplig tid och inleda dagen med body pump tillsammans med Marie och Malin. :)


Fruktsallad är galet gott


Hasselnöt



Hej. Har varit och jobbat 07-12 och efter det har jag bara vilat och ätit lunch. Sitter just nu och mumsar på hasselnötsnougat. Jimmy kom hem med sådan här chokladstrut nedanför igår, han köpte den till mig eftersom jag hade nackspärr och ont sa han, att jag kanske skulle bli lite gladare också. Hur söt är han inte. Idag är det ju äntligen poledance igen :)
Innan det ska jag och Marie leka.




puss


Nackspärr



Gud så kul att vakna upp med ond nackspärr imorse. Det gjorde ont att bara röra på sig så var tvungen att ringa Karro och säga att jag inte kunde jobba :( Inte särskilt kul då vi har inventering fortfarande och jag hade behövts mer än någonsin. Det var bara att ligga stilla i sängen några timmar och vila, sedan gick jag upp och la mig i soffan och satte på Eva och Adam. Storebrorsan Tobbe är ju så rolig i filmen men det gjorde så ont i nacken när jag skrattade så fick försöka att bara le och skratta inombords. hmrpf!
Tror nackspärren beror på jobbdagen igår, började kl 07 på morgonen med att inventera non stop till kl 17. "Blipp blipp blipp" Hade ju armarna uppe hela tiden och man satt och stod i konstiga vinklar hela tiden. Jag trodde att jag skulle få lite träningsvärk i armarna kanske men istället fick man nackspärr. Jo man tackar.

Jag tog ett bad men det hjälpte inte särskilt mycket och kl 18 var vi bjudna på middag eftersom Jimmys mamma fyller år idag. Tack gode gud så har det blivit bättre med nacken nu, vilket betyder att jag både kan jobba och träna imorgon! Lite ont gör det fortfarande men fortsätter de bli bättre i den här takten så blir det inga problem. Jag var orolig där ett tag och trodde jag skulle missa träningen imorgon. Då hade jag nästan börjat gråta.

Hur som helst så är vi hemma från middagen nu, jättegod trerättersmiddag och är riktigt jävla proppmätt nu kan jag säga. Jimmy har redan gått och lagt sig hehe och jag ska snart joina honom. Börjar tidigt imorgon :D



Såååååå ont



RSS 2.0