Tralalala


Hej hej hej

Ja vart ska jag börja någonstans, idag har jag inte så så värst mycket, varit i skärholmen och kollat runt i affärer, såg massor som jag ville ha men ingenting följde med hem? :s blir så ibland att man tvekar. Nu sitter jag här och väntar på middag, jättehungrig är jag.


Helgen som var tänkte jag berätta om
I fredags hade Jessica fest, först grillade vi några st, Jessi, Bellan, Sabina, Mickis, Matilda, Jimmy, Ludde, jag och Phille och Sabina hade såklart med sig sin lilla sötisbebis :) Det var trevligt iaf och sen blev de fest! Pratade med Mathias första gången ( storebrors tjejs lillebror) det var kul!

Lördag blev det grillning igen, men hemma hos mig, Ludde, Jimmy, Jessi och Max kom hit och grillade :) alltid lika gott och grilla, vi hade det grymt nice sen gled vi över till grannen mitt imot som hade lite folk där, Linda heter hon, aldrig sett henne förut trots att jag nu bott här i ett halvår. Phille var redan där de var han som frågat om vi fick komma dit, roligt var det iaf :)

Och så söndagen då det var mors dag och Jessica fyllde år! presenter! åkte med Jimmy till farsta för att hitta något till Jess och mamma. Köpte en vit klänning från vero moda till mamma och en vit tubtopp klänning till Jess, båda från Vero moda :)
Sen så hade ju jag och Ludwig planerat att vi skulle ta ut Jess på restaurang och bjuda henne på mat, Athena kolgrill i fruängen fick det bli :) vi åkte och hämtade henne, hon undrade vart vi skulle :D men det var iaf jättegott, älskar grekisk mat :D
Efter de så åkte vi och hämtade upp Phille som hade jobbat och åkte hem till honom och spelade kubb haha :) sen slappa vi bara i soffan :) Trevlig kväll med er som alltid :)
kul helg faktiskt :)

image12
Lite suddigt kanske men iaf :D Jess och jag sommar år 2004! Vad lika vi var förut ! :D

Ja tack



   Ja taaaaaaaaack! En resa med Älsklingen min skulle inte vara helt fel! :)

Shoppingabstinens


Hello igen, sitter här och tänker hur mycket jag vill ha, alltid är det så att man vill ha och ha, har inte shoppat på väldigt länge känns de som. Det finns så mycket jag vill köpa, skulle behöva införskaffas lite skor, shorts, lite smink och ett par jeans eller något, de är ju de att man tröttnar på de gamla och vill hela tiden ha nytt eftersom de kommer nya grejor hela tiden så då blir det svårt att låta bli :D
Ikväll skulle jag sjukt gärna vilja sitta på en uteservering på djurgårn eller något och mysa, har bara lust men jag måste öva på föredraget.

Nu sitter jag här jättehungrig, pappa ska grilla mums :) men det blir väl inte mat på ett tag men när det blir, så blir det svull :D

image11 Jag ute tidigare i våras lalala                                         

Då springer jag fortast av alla


Hej på er alla

Tiden har gått väldans fort, jag kan inte fatta att jag tar studenten nästa fredag :) Det kommer bli grymt ! och när vi springer ut där med klänningarna och mössorna på vill jag bara springa fortast av alla :D fram till dem som står och väntar på mig där med skylt haha :) jag undrar vad dem valt för bild! och sen blir det flak, kul kul! :D Jag är klar med allting i skolan nääästan, bara ett föredrag jag ska hålla imorgon som jag inte gjort så. 1/6 den dagen den glädjen :)

Hur som helst, igår kom Jessi hit och så sov hon här, så idag var hon kvar här en stund innan hon skulle iväg och jobba, vi satt och snackade mest och solade ett tag uppe på solterrassen men det var lite blåsigt. Vi lagade mat, vi gjorde pasta di Josefino ;) haha nemen spagetti med köttfärsås blandat med aoli som jag insett är otroooligt gotti gott till spagetti och köttfärsås, efter maten åkte jessi iväg till jobbet sitt.

Gud vad jag längtar till sommaren, alltså semester när man åker iväg någonstans och har det underbart med sol bad och fest. Jag ska iväg till Tylösand så är det bara, jag och jessi pratade om de idag att vi måste boka snarast eftersom att det är så populärt, Tylö är paradiset, känns som man är utomlands,ni som varit där vet vad jag snackar om :D överlycklig blir jag om jag kommer dit. Sommaren måste planeras mer snarast, undrar hur denna sommar blir, 06 var grymm!



 

Mitt paradis Tylösand

18 maj


Hej!

Länge sen jag bloggade nu, vet inte vad det kan bero på faktiskt, haft mycket i huvudet just nu bara. Det är långhelg och det är både possitivt och negativt, det är superskönt och vara ledig MEN det är så mycket i skolan som ska vara klart nästa vecka så det blir så mycket pluggande, mindre kul.

För en vecka sedan så var jag hos frisör och färgade håret, dock blev det inte så bra tyckte jag, det blev för askblont och för lite skillnad så idag var jag tillbaks dit och färgade om, så nu är håret mörkblont/ljusbrunt :O det är ovant men fint :) länge sen jag hade sånhär hårfärg. 

18 maj idag det betyder att idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 9 månader :) Grattis till oss ;) Han följde med mig till frissan idag så snäll :) sen har vi varit i centrum och hämtat min studentklänning, de blev bra! och så köpt skjorta och slips till Jimmy för studenten. Efter de har vi handlat hem thai mat, alltid lika gott. Ikväll blir det grillning hemma hos mig med familjen och Jimmy sen resten av kvällen tillbringas med favoriterna :). 

1. Hur lång är du? 168 cm men jag ser längre ut har jag hört ;) 
2. Hårfärg och frisyr? Mörkblont och långt
3. Ögonfärg? Blågröna
4. Mest nöjd med? Håret, fötterna, ögonen kanske
5. Minst nöjd med? Vissa egenskaper faktiskt
6. Skostorlek? 36, i vissa fall 37
7. Glasögon? Nej
8. Har du några piercingar/tatueringar? Öronen
9. Civilstånd?  Pojkvän Jimmy
10. Storlek på jeans? 26 eller 27 och längd 32
11. Storlek på tröja? xs-s

Lite ointressanta frågor bara ;)

Ciao!

Torsdag


Hej på er

ja vad har hänt idag? Varit i skolan ett tag sen bara varit hemma, sov hos Jimmy igår så vaknade upp hemma hos honom för att sen gå hem och duscha och fixa till mig lite innan skolan. Påväg hem från Jimmy var jag verkligen risig och helt slut, man blir ju de sådär dagen efter ; ) kände bara att jag inte orkade träffa någon just då och ville bara in i duschen. Men hemma så möts jag av mamma, pappa, bror och dessutom moster och morbror som kommit från Lofsdalen, det var inte så underbart kul att träffa dom just då och svara på alla frågor om allting när man känner sig sådär usch fy men roligt att dom här är iallafall :).
Jimmys skiva igår var sådär, de va hyffsat med folk men väldigt tråkigt ställe faktiskt hm hm :p.

Beställde vit tandpulver från nätet för några dagar sen, de kom igår och jag har använt de 2 gånger och tänderna är redan blankare och lite lite vitare :) Det är ett tandpulver som man bara borstar tänderna med som vanligt.

image4 image6image8
 

:)

Skulle du kunna tänka dig delta i en dokusåpa? Jag ville förut men nu vill jag inte det
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommarn är så skön
Brukar du sjunga i duschen? Nej
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?  Ishockey och gymnastik
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja då de kan nog hända vissa
Vad är viktigast för dig? Nära o kära
Laddar du hem musik och film från Internet? Nej, jag har inge laddningsprogram men ska fixa
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Spara en hel del och resa
Vad är det bästa med julafton? Det är mysigt med traditionerna och all släkt och julklappar
Tänker du mycket på ditt utseende? Ja då, jag känner mig gladare när jag är fixad
Vad får dig att slappna av?  Film och massage
Är du skyldig någon pengar?
  Jag vet inte, är jag säkert
Är du mörkrädd? Aa lite
Vilken färg är snyggast? Beror på vad? Jag gillar grått, vitt, rött, svart, skogsgrönt på kläder o glada färger på sommarkläder
Tycker du matte är svårt? Ja iaf matten på gymnasiet, men anstränger jag mig o räknar blir de inge problem för mig
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? Nej, bara i öronen
Bråkar du och dina syskon ofta?  Nej men väldigt mycket förut när vi var yngre
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?  Går inte att säga, Jimmy, Jessica, familjen
Läser du ofta böcker? Nej men läste nyss en deckare pga skolan den va bra

Vill du gifta dig? Ja de tror jag
Vill du ha barn?  Ja de vill jag verkligen, efter jag passerat 25 så
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Jag följer inge tv program längre de e konstigt men jag ser gärna top model om jag kommer ihåg de.
Vilka djur är du mest rädd för? Hajar utan tvekan
Vilken kändis är hetast? Ryan Phillipe , han e lik min pojkvän faktiskt lite grann
Vilket mobilmärke föredrar du? Jag har motorola den e väl bra
Biter du på naglarna? Nej, de har jag typ aldrig gjort


Avundsjuka jag

Om några dagar åker brorsan och Mikaela (brors tjej) till Milano för att shoppa! avundsjuk jag blir. ! och mamma och pappa har bokat resa till Cypern i juni eftersom pappa fyller 50 år, och vart ska jag? ingen aning, jag vill också resa! Jag får nog nöja mig med Sverige i sommar, det kommer nog bli kul iallafall, har planerat att jag och Jimmy ska åka norden runt, låter inte så roligt kanske men jag tror det kommer bli de, ja har nämligen inte varit i något utav länderna, sen vill jag åka till Tylösand också det är så härligt där! Luddes land Skeppsvik har vi sagt också och så blir det såklart landställena, både Jimmys och mina :) .


Milano! Köp något till mig! :P                                   

Lillördag


Godagens!

Idag är jag ledig från skolan eftersom hela klassen fick ledigt från naturlektionerna pga att några i klassen har nationellt prov i matte c. Snart tänkte jag sätta igång med pluggandet och göra lite uppgifter så att jag får något nyttigt gjort idag. Sen ikväll har Jimmy älskling studentskiva :) ska bli kul , studentskivorna är som klassfester, så många man känner så det är skojj :). Jag vet dock inte hur det kommer bli med italienskan som börjar kl 8 imorgon men jag ska dit,. de ska jag ; ).
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, leggins+klänning+svarta pumps eller jeans+tubtopp+svarta pumps, hmmmmm.

Har också skrivit i lönpappret från gympan så snart blir det löning haha, inte så mycket men ändå haha:)

Nej nu ska jag gå och göra någon god lunch tänkte jag, sen plugga!

:)

Nicole



Hon har en så grymt snygg stil! Skulle inte tacka nej till hennes klädgarderob direkt.

Långtråkigt


Jag kom nyss hem från gympan och nu har jag lite långtråkigt så ja har fyllt i en lång lista om ja mig själv haha :)




[x] Jag är kortare än 170cm.
[   ] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun. (ganska lätt)
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[  ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[  ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. (haft)
[  ] Jag har glasögon/linser. (Linser)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (ja kanske)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar. (har 4 om man räknar med de 2 i öronen)
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar. (bara 1 timme i veckan haha)
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[  ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[  ] Jag har pissat på mej av skratt.
[  ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[  ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ x ] Jag har brutit ett ben.
[   ] Mina tonciller har tagits bort.
[  ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.
[x ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[  ] Jag har sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ x ] Jag har sparkat en kille mellan benen. (av misstag)
[x] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[  ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[  ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[  ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[  ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Studentskivan :D


Tja!

I onsdags hade klassen studentskiva :) på Berzelii bar. Det började med middag med klassen+syskon,pojkvänner,föräldrar, jag hade med mig pappa,mamma,bror och Jimmy såklart. God mat och väldigt trevligt, jag blev klassens "lugna" haha, jo lugn i skolan är jag allt men annars vet jag inte, iförsäg är jag världens mest ostressade person haha så på ett sätt stämde de :).
 Vi sjöng tjo fadderittan lambo, de var kul fastän man var hes och sjuk. Lärarna Jonas och Sara spelade gitarr och hade gjort en låt om klassen som alla skulle sjunga haha :). Alla i klassen fick en bokpärm med innehåll om vad klassen gjort under 3 år och om allas personligheter och en såndär guldkunghatt där de stod klassens....:). Karin och Therese var det som hade ordnat allt med skivan (deras projektarbete) dom hade gjort ett jättebra jobb!
 
sen omkring kl halv tio åkte alla föräldrar hem och borden togs bort iväntan på allt folk som skulle komma. Jag trodde inte att det skulle komma så många faktiskt, de kom lite folk vid tio och sen fylldes det bara på mer och mer, jag fick slut på alla mina biljetter till slut eftersom de kom folk som inte hade någon biljett som köpte där. Skivan var jättelyckad och jag hade så jävla kul, de hade nog alla :). Dagen efter hörde man från folk att det var en rolig studentskiva! :), aa man skulle vilja att den kunde vara igen.
Oförglömlig kväll helt enkelt :) Tack alla för den kvällen!

Och nu över till något helt annat, jag har hittat allting jag ska ha på studenten, klänning,skor,väska :) känns så skönt! Jag längtar verkligen, det är mindre än en månad kvar! :D

Och idag är det lördag, har skrivit lite på projektet och tänkte snart börja göra inbjudningskorten till min studentmottagning, har köpt fina papper som jag ska skriva ut på. Gud jag pratar bara om studenten men det blir bara så nu när det är så nära. haha:D


Nästa fredag ska jag färga håret! hela håret liksom en helt annan färg, kommer bli så ovant. Håret ska färgas några nyanser mörkare, lite mer åt min naturliga hårfärg, kanske som prinsessan Mad

eleine eller något sånt tror jag. Hoppas det blir bra iaf.


Ikväll tänkte jag laga middag till familjen, tänkte göra tacoköttbullar med pasta och naturell yoghurtsås :) sen får jag se vad som händer!.

                                          
                      

                                                                

#25565#25554

#25537#25541



  Lite bilder från skivan. Lägger in fler snart tror jag :).


RSS 2.0