Söndag

 
Hej! Söndag idag och händer väl inget speciellt, kollar just nu gamla bilder från ett usb minne, så kul!. Här är en bild från 2008 på mig och Tobbe. Åh vad jag saknar honom :(
 

Simhallen

 
 
Hello! Idag har man hängt i simhallen med Tildisen och med Jimmy som var men en stund. Har inte varit där på några år och det har ju gjorts en del nytt där, superkul! efter låååång tid där hehe blev det lite fika på cafét efteråt. Hemma fortsatte Pippi Långstrump på de sju haven och sen såklart kurragömma! hehe. Bilderna är från en annan dag!
 
 
 
 
 

Mina syskonbarn <3

 
 
Leker med mina brorsbarn just nu! dom växer så fort! mysfredag!
 
 
 
 
 
 
 
 

oj då!

 
 
Tänkte slinga håret lite efter jobbet men slutade med att jag la i hela färgen istället och tänkte bara ha i det ett litet tag. När jag sköljde ut det blev jag så paff, irriterad och lite chockad att jag rent spontant klippte lite lugg också bara för att göra allt ännu värre haha! men nä nu börjar jag gilla det mer och mer faktiskt :P men känns som Marie kommer dissa detta rätt ordentligt men men hon får vänja sig :D
 
 
Före
 
 
Efter
efter
 
 
Fan det känns bra detta! eller så gråter jag imorgon....;)
 

Mys

 
 
Godkväll hur mår ni?
 
Jag och Jimmy har varit lite extra mysiga ikväll, vi har både lagat mat och bakat ihop! det händer inte varje dag ;). Det blev en jättegod köttfärssås till middag med svamp, blomkål, broccoli, morötter, paprika och lök i b l a, kul att testa lite nytt. Nyss stod vi i köket och bakade en vit kladdkaka, aldrig gjort det förut men ni hör ju hur gott det låter? kom på det häromdan "va fan vit kladdkaka har man ju aldrig ätit, borde man ju göra!" googlade och javisst det finns ju 15690 recept på det. hehe.
 
Ikväll blir det Bonde söker fru och efterlyst! dom enda tv program jag tittar på om ens det! tittar knappt på tv, vet inte varför. När jag var yngre och bodde hemma var jag en slav under alla tv program, man hade stenkoll på när programmen började och vilka dagar dom var på men nu? haha näpp tv intresset har allt minskat.
 
 

Inspiration

 
 
 
 

Har mkt idéer nu till huset, skriver ner allt jag kommer på och vill ha (de man har råd med såklart) annars är det lätt att man kanske glömmer bort det!
 
Tillbaka till tvätten! puss
 
 

Bör man bli orolig?

 
 
Haha min mamma är så rolig ibland, då och då säger hon fel namn på vissa. Oftast blandar hon ihop Donna och mig, Donna kan bli kallad Josse och jag kan få lystra till Donna ibland, så komiskt när vi en gång var ute med Donna så gör hon nått dumt så säger mamma "Men Josse! kom nu!"  man ba okej.....hahaha. Såhär löd de senaste
 
Mamma - Aaa jag var ute med Anton (en hund vi hade för 8 år sen) en snabbis förut och då såg jag...
Jag - Anton?!?! haha de tror jag nog inte
Mamma - MEN GUD! haha vad säger jag, Tilda menar jag! (Barnbarnet)
Jag - hahahahahha va? asså mamma!!!!!
Mamma - Hahahah men herregud vad är det med mig!
jag - Donna heter hunden ja, D O N N A!
 
Godnatt! hade inget mer att dela med mig av idag! ;)
 
 

Bäst i världen



Min Jimmy är helt fantastisk, jag älskar honom mer än livet. Jag vet att det är han jag kommer gifta mig med och det är han som kommer bli pappa till mina barn det har jag vetat sedan jag var 18 år gammal, häftigt va? Han är en underbar människa, jag är så stolt att han är min pojkvän. Jag längtar så tills vi flyttar in i vårt nybyggda hus vilket det nu blir, den som lever får se :).

 


FREAKY FRIDAY

 
 
Hej, hur mår ni? Jag mår bra eller jag är skittrött eftersom man fick kliva upp tidigt pga morgonmöte haha är ju så ovan att gå upp tidigt. Det är massa att göra här hemma då det är visning på söndag och måndag :) så jag och Jim städar och rensar på dag för dag. Skönt när detta är över :P !
 
Vet att jag inte skriver här inne så ofta vilket jag vet är tråkigt eftersom vissa kikar ju in varje dag, vet ju själv hur irre jag blir när någon annan uppdaterar dåligt. Skulle verkligen vilja uppdatera mer och även ändra från mindre text till mer bilder. Skulle ju vara toppen om man t ex hade en Iphone man kunde ta bilder med och mobilblogga ibland! måste ha ny mobil!! men rätt fattig just nu och särskilt efter bötern på 1200 jag fick av Sl biljettkontroll häromdagen, förstörde hela min dag kan jag säga :( felaktig biljett. Nej nu glömmer vi det, de har aldrig hänt :D Ta aldrig någonsin upp det med mig.
 
Bjuder på söta bilder på Jimmy och Donna (vår lilla bebis ;)) när vi var i Lofsdalen på semestern.
 
 
 
Trevlig helg PUSS

RSS 2.0