Lördag den 21a

Hej fina! 

Igår jobbade jag till 20, hemma halv nio och då gick jag till Ica för att köpa lite mat. Jimmy var borta och umgicks med jobbkollegor. Det var rätt skönt med en ensam hemmakväll. Jag lagade middag och hade lite spa. 

På natten kom Jim hem kalasfull, han stökade omkring, han tände lampan och liksom bara fumlade runt. Haha glad blev man ju inte precis när man skulle upp och jobba. 

Det var rätt mkt på jobbet idag men inte så konstigt . Hemma vid 18, köpte lite julpapper, snören och tejp på Ica. Måste slå in alla klappar snart, åh älskar det! När jag kom hem hade Jimmy inte rört sig en meter typ, han är fett bakis haha!!! Legat i soffan hela dagen ynklig och svag. "Kul dag eller?" Sa jag när jag kom hem :) 

Nu blir det filmmys för hela slanten! 

Kram

Happiness

Gokväll ni fina som fortfarande kikar in! :)

Det är julafton om 3 dagar! Jobbar mycket nu men det är kul, älskar verkligen vårt gäng. Jag är ledig den 25e, 1 dag sen massa jobb igen haha. Dec är verkligen en jobbmånad. 

Har en rolig grej att dela med mig av, det är så att huset är klart utvändigt!!! Redan?!!! De skulle vara klart v.5. Fattar ni vad dom knegat på? Otroligt. Detta innebär ju att insidan kan påbörjas och inflytt blir tidigare än beräknat. Lycka. 

Det är verkligen overkligt när vi åker förbi och inser att vi ska bo där snart. 2 pers på 17 kvm, de säger allt. Självklart är det kämpigt, vi har bott här mer än ett år nu. 

Saker jag saknar
• en ugn
• en normal kyl och frys (har en minikyl och ett litet frysfack
• att storhandla (handlar varje dag)
• en normal dubbelsäng (sover i loftsäng som gungar och gnisslar) 
• breda ut sig i en vanlig soffa
• bjuda hem folk :(
• balkong/uteplats

Hahaaaah men vi har klarat detta bra tillsammans, kärleken är så stark. Jag är lyckligt lottad. Alla borde få träffa sitt livs kärlek :) 

Bild kommer på huset ! 

Kramar josse 

Tjoho!!

Hej! Såå länge sen jag skrev till er! Kände någonstans denna söndagskväll att det var dags för lite blogg :)

Det är ju snart jul, heeelt sjukt vad tiden springer iväg från en! Läskigt. Jag har inte handlat en enda julklapp, och jag börjar lite smått känna paniken haha. Tänkte idag att man kanske skulle handla allt på nätet. Det vore så befriande skönt att slippa hönsa runt panikartat i massa butiker med tio tusen andra idioter. Nej fan jag orkar inte det iår! Jag gör inte det. Haha

Bortsett från julklappspanik är julen mysig, jo men de är det faktiskt. Ser fram emot nyår också :) vårt sköna gäng har bokat ett bord på himlen därtill på söder! Kommer bli jättekul! 

min bästa älskade Jim kom hem från Budapest idag. Vi åkte förbi huset, jag blev helt mållös. Det går så fort nu, det kändes helt overkligt!! Det är liksom ett hus nu plötsligt. Är så otroligt glad! Jag börjar nästan lipa när jag tänker på den dagen. 

Den dagen vi flyttar från 18 kvm till huset som totalt är 160 kvm. Den dagen....det är inte så långt kvar nu. 
Bild från i somras. Har inget smink här. Hade inte smink (INGENTING) på ca 2 månader. Kunde inte ha det då jag fick ögonrosacea för ca ett år sen. Hade torra svidande ögon i flera månader, det har varit väldigt tufft. Har mått extremt dåligt. Sökte hjälp men ingen fattade vad det var. Fick höra att jag var allergisk men de va jag inte. Trodde jag var sjuk på riktigt eller att de va något obotligt. Tog blodprover men allt såg bra ut där. Det var värre med smink, det sved mer i ögonen om dom krånglade. Fick detta typ dec förra året, det började lite lätt sen blev det långsamt värre. Fick svidattacker och då började de rinna eftersom det sved i ögonen. Jag fattade inte vad de var med mina ögon. Dom var röda på morgonen , svullna runt, gryniga och såg ansträngda ut. Fick frågor om jag var allergisk eller hade ögoninflammation. I somras bröt jag ihop, hade slutat helt med smink (trodde kanske att de helt enkelt bara var smink de berodde på) men ändå krånglade mina ögon varje dag. Min sista jobbdag innan semestern  var mina ögon superjobbiga, droppade i droppar var 10e minut men de hjälpte inte. Jag fick ändå "svidattack" som jag kallar det. Mina ögon blev blodsprängda , kollade i spegeln och blev livrädd. Jag ringde mina föräldrar direkt, min chef fick komma in och jobba åt mig. Åkte till ögonakuten för andra gången. En ögonläkare garanterade att jag hade ögonrosacea/blefarit. Äntligen diagnos

Fick ett behandlingsschema som jag skulle göra 2 gr om dagen i två veckor. Hade semester, ganska besvärsfri :) vågade dock inte ha smink ännu så gick  helt utan hela sommaren. Kändes jättekonstigt och tråkigt! 

Behandlingen hjälpte inte helt så fick medicin i aug som jag ätit 3 mån. Jag har liksom glömt bort hur de känns att ha ett par friska fungerande ögon. Känslan är helt fantastisk, ögonen har sakta sakta sakta blivit bättre och bättre. Nu kan jag ha smink en hel dag och jag slipper se allergisk ut, slippa få svidande rinnande ögon mitt bland folk. De har varit ett helvete. Anledningen att jag skriver ner allt detta är för att någon där ute kanske sitter och googlar om sina ögon. Kanske kommer hon/han (vägrar skriva hen) hit och får lite vetskap om ögonrosacea. Jag äter fortfarande medicin, gick med den här skiten så länge så antar att de tar tid att återställa. SATAN VAD JOBBIGT DETTA VARIT. Har nästan aldrig mått så dåligt psykiskt. Började äta dåligt och gick ner i vikt, fick höra vad tunn jag blivit. Pappa började ta upp psykolog men nej vad hjälper de liksom ? Jag visste ju mkt väl varför jag mådde såhär! De var ju P g a mina ögon. Skulle mina ögon bli bra skulle jag må bra igen. Gud vad jag skriver, kl är snart halv två på natten ! 
Kram puss och godnatt 
"


RSS 2.0