Solen steker som aldrig förr



Nu är det verkligen sommar, något annat kan man ju inte säga hehe. Idag var jag ledig som tur var eftersom det var så bra väder. Runt halv tio cyklade jag hem till sjuklingen mamma och Donna, nästan direkt tog jag en promenad med lillkorven och hon orkade knappt gå hem sista biten pga värmen. Efter det åt mamma och jag lunch, hon hade köpt med sig sallad och jordgubbar efter hon varit på vårdcentralen.
Sedan har jag solat massor och läst skvallerblaskor, fixade även med en kofta som jag bytte knappar på. Promenad med Donnis igen och sen middag med mamma och pappa, det blev köttfärsås och pasta. Jag gav dom ett tips att ha kanel i köttfärsåsen, om ni inte testat det så gör det, typ ca 2 teskedar eller så provar man sig fram, gott är det!

Lite bilder från dagen. En bild säger ju mer än tusen ord ;)



HAHAHAH seriöst? kan vara snyggaste minen jag gjort på länge, liksom varför alltid försöka se snygg ut?. Ny bikni iaf.



Skvaller och jordgubbar



Donna följde efter mig hela dagen idag, här står hon och tigger av mig och lägger på ett par ledsna ögon


Där fick du för det haha! söööööt hehe.


Jag var snäll idag


The naked truth








Donna ville leka med bollen hela tiden :P


Ser ni att mitt hår är lite ljusare? men hoppas solen bleker det mycket mer :)


Nu blir det film! :) puss





Medan Jimmy sover



Godmorgon!


Jag är ensam uppe då jag vaknade kl 08 och gick upp, Jimmy sover fortfarande så passar väl på att blogga då ra. Under midsommar har vi varit hemma, kändes jättekonstigt att inte vara på "landet". På midsommarafton tog jag och Jimmy cyklarna ner till centrum för att handla lite till vår picknick. Vi cyklade till trehörningen och satte oss på en klippa vid vattnet för att sola och ja äta haha. Efter timmar där så cyklade vi hem för att mot kvällen åka till Jimmys föräldrar och umgås med alla andra. Kul med fint väder på midsommar måste man ju säga.

Vad gjorde vi igår då? spelade kubb, spelade golf (Jimmy tvingade med mig till ranchen) jag fick låna Jimmys golfklubbor som för övrigt är fel håll för mig hehe. Det gick väl hyffsat så nu är frågan "Är golf någonting jag vill hålla på med?" Efter golf åkte vi och åt, delade på en panpizza. På eftermiddagen gick vi ner här på vår lilla gård och la oss och solade. Lite senare var vi bortbjudna till J´s föräldrar på middag. Bra dag!

och juuuust det!, Caroline och Magnus fick en son den 22 juni så han var ju såklart med på midsommar också  :) 18.33 kom han ut om jag inte minns fel och 20.30 var vi där och hälsade på. Han vägde 3870 och var 51 cm lång. Supersöt liten kille, Grattis!

Vet ni vad? Jimmy har vaknat nu och går runt här och stånkar om att vi ska ut och springa! har liiiite ont i halsen men måste kanske springa bort panpizzan och blåbärspajen från igår? haha
Soligt idag också, otroligt. :D


puss och kram

Önskelista



Detta är vad jag önskar mig i 22års present, herregud 22 år??!! det låter helt osannolikt. Insane.




  1. Våffeljärn(Dubbel såklart)
2. Löpartights
3. Träningskor
4. Sportbh från "stay in" (Intersport)
5. En stång (jaaaaa strippstång menar jag)
6. Sminkbord,stol/pall,spegel,smålampor bredvid spegeln med dimmer
7. Jeans från topshop i modellen "Jamie"
8. Resväska (Snygg färg och hjulen ska gå åt alla håll så man kan snurra väskan)
9. Vinglas
10. Korallfärgat nattlinne från cubus, xs.
11. En snygg plånbok (så trött på min gamla fula)
12. Bäddset

:) Uppdaterar listan om jag kommer på något mer hiihi.

Idag har jag jobbat på dagen och efter det firade vi pappa som fyllde år igår med god mat och tårta. Mot kvällen gick jag ut och sprang med M, rätt skönt och efteråt satte vi oss på gräset och gjorde liiiite styrka och kollade på när Jimmy och Phille spelade tennis. Vi avslutade med en liten promenad sen :)

Imorgon ska jag nog tvätta på morgonen och sen kl 13 sitter jag hos min frisör Marie på söder, blir klippning och slingor. Har inte riktigt bestämt mig än hur jag exakt vill ha det.





Dagens



Tjuhuuuuu


Idag jobbade jag 10-13, hoppade in ett par timmar eftersom karro var hos frisören. Efter det gick jag och köpte frans och ögonbrynsfärg, aldrig färgat det förut hehe men hoppas det blir bra? :o Köpte även en bh och ögontvätt eller vad det heter. Efter den nödvändiga shoppingen gick jag hem och satte mig på balkongen i solen och pysslade med naglarna. Det fick bli ett beige lack denna gång, jag vill verkligen bli bättre på att ta hand om naglarna eftersom det gör så mycket. Fresh fabulous nails vill jag ha.

Lite sol, lunch och pyssel senare var det dags för body pump med Marre, fy fan så underbart. Vi har inte tränat på två veckor!??!?! har känt mig som jordens soffpotatis. Det värsta är att jag levt som soffpotatis flera år (dvs aldrig tränat och i stort sett ätit väldigt mkt gottis för ofta) haha vad trodde jag egentligen, klart att röven och gäddhänget börjar hänga tidigare om man inte skaffar sig lite muskler. Tänk vad coolt att vara en vig och vältränad 70åring sen? i hope so...iaf :D

Efter bodypump (jag vet att de blir mkt efter det och efter det men jag vet fan inte hur jag ska formulera mig) Så åkte jag och Jimmy och handlade mat m.m inför middagen imorgon. Vi har bjudit hem Niclas,Mikaela och lilla Tilda på middag imorgon. Trevligt!

Imorrn väntar en kort jobbdag! Jag måste komma ihåg att boka frisörtid imorgon....blonda slingor nuuuuu.


Me and Jess


Jag och Jessica i lördags :D


Kollar på ormprogram



Jag och Jimmy ligger och kollar på ett program om ormar på tvåan, skitstora tjocka ormar i asien. Det är intressant men fyfan vad läskiga dom är! Nyss visades när en kungskobra (hane) dödade en hona som bar på ägg, först bet han tag i hennes hals och pumpade in sitt gift och sen höll han fast henne, hon kämpade för att ta sig loss i 45 min men sen dog hon, när hon dött försökte hanen svälja henne eftersom den tydligen är ormätare? såg helt sjukt ut, han fick in henne typ 2 m men hon var för tjock sen för att han skulle kunna svälja henne mer så vad händer? joo han typ spyr upp henne igen och glider därifrån.

Ibland fastnar man på sådana här program.



Finbesök



Tja!!!!!!

Jag har Jessi och Marie här hemma, vi firar jessi som fyllde 22 den 27e maj! Vi har ätit glass och choklad och gett vår present :) en korg med massa goodiestuffs! Kofta,linne,schampo+balsam,inpackning,naglack,ansiktsmask,hårfärg,bodybutter,ögonbrynspenna!
Nu sitter vi och dricker massa vin (Lite smått dräggiga är vi)
Vi får ser vart kvällen tar oss helt enkelt..... :)))))



RSS 2.0