Hur många blir det iår?



Hej!

Är hemma just nu och gör inget särskilt, städar undan lite osv. Imorse hade jag prov på lag och rätt och jag tror att det gick bra, satt hela kvällen igår efter jobbet och bara försökte printa in allt. Jag köpte med mig en stor godispåse efter jobbet för att kunna överleva pluggkvällen som väntade, men kl 01.00 blev det dags att stänga igen boken och försöka sova eftersom jag skulle upp kl 06.45.

Sitter alldeles just nu och tittar på bikinis på hm, älskar deras bikinisar. Här får ni mina favoriter från hm. Undrar hur många man köper iår? haha lär bli en hel del.


    




På återseende!

Humor



Hej!

Våren är här nu! det kände man tydligt idag :)

Vi har nyligen ätit tacos och alldeles nyss stack baby till gymmet. Innan han gick så frågade han mig om jag hade något läppsyl, och ni vet de jag fick hem igår (bilden nere) det är ett läppbalsam med chiliextrakt i som gör att det sticks så att läpparna svullnar och blir lite plutigare. Jag svarade att jag hade ett i köket.

Jimmy - Men det står ju "lip volume"?
jag - jaja men det är ett läppbalsam, ja lovar (det är ju det? men inte bara ;)hah )
Jimmy - aj fan vad det svider!
jag - gör de?
jimmy - jaaaa...
jag - hmmm okej
jimmy - det var alltså inte ett läppbalsam?
jag - jooo det är det
jimmy - aa va bra, jag går nu hej då!

sen stack han iväg till gymmet, hahaha! hoppas han är fin på gymmet i sina plutiga sexiga läppar nu :D och att det inte sticker alltför mkt hehe.

Jag vet, jag har elak humor!

nu MÅSTE jag plugga till provet, fick tillbaka min analys idag som jag typ skrev ihop i smått panik och i tidspress men fick ändå VG+.

Nu blir det plugg med Donna, hon ska ligga bredvid mig som sällskap och bara finnas där som stöd, kanske hon kan förhöra mig också? hah

puss



Perfektion




Tröttnar aldrig på denna, så fruktansvärt bra. Han har allt. Sann njutning.



Paket och beställning


Fick hem detta idag:


Ear Cuff Kors
Ear cuff, I like!

Läppbalm Volume Booster
Läppbalsam som ger fin volym på läpparna


Och detta beställdes idag :
Nelly  Shoes - Gabela
Ja äntligen, tack.



Rengöring till stången



Medel/pulver till händerna för fastare grepp på stången :)


Nu ska jag plugga!

Big love!


Spending of money



Tjenixen ;)


I nutidens läge försöker jag hålla mig till plugg men jag är rastlös idag och nu fick jag för mig att skriva av mig lite i bloggen. Helgen har passerat, ska försöka minnas vad som hänt. I fredags jobbade jag till kl 19 och efter det hämtade Jimmi upp mig så åkte vi in till stan och åt på Mongolian Barbeque, deras buffé är så god! :) När vi kom hem tittade vi bara på film "Solstorm" den var väl helt okej även om jag somnade in på slutet hehe.

Så har vi lördag då jag och baby åkte till KK (kungens kurva) köpte nya handukar och badlakan på Jysk, nya kuddfodral och inne på Stadium hittade jag löpartights! Dressed for success.
Efter KK åkte vi en sväng till J´s föräldrar, pratade och åt wienerbröd :D sen hade baby match så då åkte jag till mammi och pappi och var där hela resten av dagen. Jag fick en sjukt rolig idé där, jag letade fram gamla filmkameran och alla band, kopplade in till tvn och tittade, hahaha underbart!

Söndag drog jag och Mari in till stan för shopping i solen, hittade dock inte så mkt men fick med mig en kavaj, ett linne, strumpor, hårspännen och örhängen. Lunchade gjorde vi på Kofí :). Skön dag! man blir ju så glad av solen.
Tog tåget hem runt sjutiden och då kom Jimmy till centrum med bilen och mötte mig. Vi köpte hem thaimat från Pangs och sen blev det såklart SOLSIDAN, sista avsnittet :(. Jag måste köpa säsong 1! Efter kollade vi på en film "Låt den rätte komma in" ganska wierd men ändå rätt okej.

Sådär ja.

Vi hörs snart igen

puss



Taskigt



Hejj!

Hårborttagningen gjorde idag svinont, var jättekänslig den här gången men nu är det över för denna gång! skönt. Nästa gång är om typ tre månader!

Jag blir så arg på nelly.com, ni vet skorna jag la upp en bild på här nere som jag SKA HA, de är slut i strl 36 så jag har bevakat storleken som man kan göra där, man får ett mejl när varan kommit in igen i ens storlek. Det är toppen tycker jag. För kanske tre veckor sen, känns som de iaf så fick jag mejl "Din storlek finns nu i lager" åhh va bra tänkte jag och klickade på länken, vad tror ni? redan slut såklart. Lite bittert men slängde iväg en ny bevakan och väntade. En vecka senare kommer samma mejl, jag skyndar mig in på länken men såklart var jag för sen även denna gång! slut.

Skickade en ny bevakan, och så nu idag halv sex kollade jag min mejl och då hade jag fått ett nytt, kollade direkt när mejlet hade skickats, halv fem. Då blev jag skitglad och tänkte att det var ju bara en timme sen! kan ju fan inte ta slut så fort? klickade på länken, ååhhhhhhh why? dumma och elaka är dom :( skickade iaf en ny bevakan haha. Nemen jag är inte bitter

Ska börja med maten nu, blir något med lövbiff.

ikväll ska vi se en film som jag köpte häromdagen, Solstorm heter den med jättemånga bra skådisar.

puss

Update



Heej


Hade lektion kl 08 imorse, när Jimmys väckarklocka ringde imorse runt 05.45 ville jag bara dö eftersom jag trodde det var min klocka och jag somnade sent inatt. Somnade om och sen ringde min klocka kl 7 och då ville jag bara skrika rakt ut, ni vet när man ligger där varm och dödstrött i sin säng och man skulle kunna göra vad som helst bara för att få sova vidare. Upp kom jag iaf och släpade mig dit och nu är jag hemma och slår ihjäl lite tid för att kl 13 är det dags för hårborttagning nr 4!

Efter det blir det plugg, ska svara på frågor som jag ska mejla in. boooooooo.

vi hörs

puss

Hur lyckas jag?



Jaha så hände det igen! glömde mobilfan på hm efter jobbet idag, förra gången var det Lindex och gången innan det var det Vila har jag för mig. Haha TRE gånger har jag glömt min mobil på pallen i provrummet när jag testat kläder och inte märkt det förns jag är hemma typ. Varje gång har personalen hittat den och letat i min telefonbok efter någon lämplig att ringa. haha jag dör!! det är fan riktigt pinsamt :D eller första gången på vila har jag för mig att det var jag själv som märkte det när jag kom hem och ringde i panik till butiken att be dom kolla i provrummet och ja där låg den. På Lindex glömde jag den på rasten, personalen ringer typ upp jessica som då berättar att jag jobbar i centrum så tjejen på lindex går över och lämnar den till mig och där stod jag som ett överaskat pucko :). Nu tidigare ikväll vart det Hm, när jag kom hem så började jag leta efter min mob men hittar den inte och typ 2 min efter ringer mamma på Jimmys mob.

Jag svarade eftersom det är mamma, hon frågar varför jag inte svarar i min mob, jag förstår nu påengång att jag glömt fanskapet igen, haha jag säger att jag inte hittar min mob och då säger mamma "men jag vet vart den är hahah" och jag ba åhhh nej är det sant? hon bara skrattar. Hm har ringt upp mamma, så imorrn ska jag hämta den. Nu när jag tänker efter så har det hänt ytterligare en gång, på Ohlerys när jag hade lunchat så hade jag glömt mobilen på bordet. Samma visa, Ohlerys ringde mamma, mamma ringde mitt jobb och sa att jag glömt min mob på ohlerys. Hahahhahahah.

Vilken tur jag haft ändå? aldrig blivit snodd liksom.

Annars har jag inte så mkt intressant att delge er, möjligtvis att stången är uppe nu? :) jag har mkt träningsvärk nu, underbart. Jimmy har testat att snurra på den också, hahaha och han blev illamående på riktigt men annars var han väldigt sexig på den. ;) haha.

Nu : sängen

puss

plugg



Hej

Sitter med en jättejobbig/krånglig uppgift i samhälle, ska analysera och diskutera en nyhet och en reklamannons utifrån några punkter. Jättelångsam är jag, blir galen när man kör fast och då blir det facebook istället typ. Arbetet ska vara inmejlat senast 16.30 idag. jippi! bara att skriva non stop nu. :))))))

ingen mer paus!

puss

Våren närmar sig



Hej på er alla!


Haha det tog typ 2 min att börja inlägget, ibland vet man bara inte hur man ska börja? Tjaaaa läget rååå? eller hejhej hopp och så tänker man "haha ne de där låter ju fånigt" . Whatever, för stunden sitter/ligger jag i soffan medan Jim är på gymmet, hur orkar han hela tiden? han tränar fasiken hela tiden, är det inte gym så är det innebandy och ibland både och. Hur länge orkar man de? :D att gå upp kl 06 och jobba hela dagen lång, komma hem och gå direkt till gymmet, och efter de lite innebandy på de och komma hem runt 23, haha det är så de ser ut vissa dagar. På tal om träning hämtade jag ut min stång idag! 19 kg tung.

Haha klev in och skulle hämta den i centrum på tobaksaffären, "hej jag ska hämta ett paket" "okej, vart kommer de ifrån?" "ehhh, ehm ja poledance.se" "jaha" han tittar runt och letar och sen pekar han på en stor kartong. Han lyfter den lite och ba "oj, hur ska du ta den härifrån?, har du bil?" Yes såklart, Jimmy väntade i bilen utanför men ändå, TUNGT haha, behöver jag ens nämna att jag drog till mig uppmärksamhet?

Nu är baby hemma, så snart ska vi laga lite mat, blir torsk, sås med kokt ägg i och potatis :). Just det, hur kunde jag glömma, jag var hos frissan idag och slingade och klippte! blev mkt bra :) dock blev jag lite osäker när jag satte mig i stolen med utväxt och hon säger "du har en jättefin naturlig hårfärg, om man jämför med många andras, du har lyster i din" jaha men neeeeej det får bli i höst! nu ska jag vara blond några månader iaf och sen i höst är jag nog redo för att tona håret mörkblond, kanske kanske....beror på hur man känner då.

, Imorrn blir det jobb :)))) det är roligt på jobbet, vi är som en knäpp familj, arbetsuppgifterna är samma gamla vanliga men det är så roligt ändå ibland. Jag vet att jag kommer gråta den dagen jag slutar, lämna min hönsfamilj, lämna karro, kommer vara jättesorgligt. Jag önskar alla hade en chef som Karro, blir jag chef någonstans någon dag ska jag alltid ha Karro som ideal.

Vilket svammel haha, nu blir det matlagning och sen typ plugg och såklart läsa vidare i boken "När jag hör din röst" andra boken i Twilight serien! dom är så bra.


Vi hörs när vi hörs


Thailand 2008



RSS 2.0