Auktion


Hej!

När vi var i Lofs nyligen så åkte vi på auktion en dag, den ägde inte rum i Lofs utan det var en bit bort. Det var rätt kul eftersom det var första gången, det var massor med grejer som skulle säljas ut men vi budade inte på något utan satt bara och tittade, dessutom var det teater emellanåt. Alan 80 år från Lofs var med i teatern, han är helt crazy alltså! det är sån jävla fart på den gubben, han är alltid med på fester och går alltid hem sist, spelar ingen roll om klockan är 5 på morgonen och alla börjar bli sega så sitter han där och tjoar och tjimmar och säger "vaaa ska ni gåååå? " 80 år liksom? Ja tack till sån energi om man blir 80. Iallafall på teatern så hade han klätt ut sig till tjej, såg så jävla roligt ut :) klackskor, sammtesklänning med skärp i midjan, strumpbyxor, massa smink + peruk. Innan allt började så fick jag syn på denna Alan när han klätt ut sig men jag såg inte att det var han och jag tänkte inte på att det var någon som medverkade i teatern, så när jag såg honom en bit bort och han tittade på mig tänkte jag "vad fan är det där för något? hjälp vad läskig tant och vad glor hon på?" haha.
Det var iaf en rolig upplevelse, kändes lite förr i tiden. Dessutom var Idol-Lars där också, haha och det var folk som gick fram till honom och ville ta bild, stackarn, inte ens där fick han vara ifred.


Longå hette stället.

Jag är ingenting utan mitt hår?




Häromveckan i Lofs när jag försökte kamma igenom ogräset så fick jag utbrott och sa att jag skulle klippa av mig håret, att jag inte orkade ha detta hår längre. Då var mamma snabb med att säga att man inte kan ha kort hår när man har sådär tjockt fint hår!
Det lät verkligen på riktigt att jag absolut inte kan ha kortare hår bara för att, jag är ingenting utan mitt hår eller? haha.
vem vet, jag kanske kommer ha mitt långa hår tills jag dör? jag kanske är för rädd att klippa av det, jag kanske alltid kommer höra mammas ord i huvudet när jag funderar på saken.
Det är som ett straff, eftersom jag är född med detta så måste jag ha detta långa tjocka svårskötta som tar 100 år att fixa fint.
Haha nej, jag vet att jag kommer korta av det med åren, tycker inte det är snyggt med långt hår när man är äldre, iaf inte när man passerat 40, som Linda Rosing t ex, jag skulle aldrig vilja ha den stilen när jag är 35.
Men nu svänger jag in på allt möjligt känner jag.


Nytt inlägg väntar.

Datanördar



Hej hej

Just nu sitter/ligger jag och Jimmy i soffan med varsin dator, socialt? mysigt? njaa. Jag har jobbat idag 11-19, riktigt segt var det faktiskt :0 och sjukt ont i fötterna, men dom vänjer väl sig snart igen. Jag är riktigt trött efter 4 dagars jobb, semestern gjorde mig bekväm antagligen. Chef Karro kom och hälsade på idag, det var iaf kul :) Efter jobbet hämtade Jimmy mig och så åkte vi och åt på Korallen, underbart att slippa laga mat ibland.

Imorgon åker vi till Öland på bröllop! är borta hela helgen. Det blir kuuuuuuuul. :)




På balkongen i sommarklänning från halens. Tagen samma dag vi åkte till Lofs







/Kärlek från mig

Älskade du





Kärlek på den högsta nivå man kan komma.

En annan look


Hej igen! kollar igenom lite bilder, lite kul för man ser hur man förändrar sig hela tiden, allt från hårfärg till kläder.



Här var man mörkhårig, brunögd och blek. Fast jag tror inte jag var såhär blek som det ser ut, eller så var jag det, jag vet inte :P det värsta är när man är kritvit, det brukar man upptäcka på hösten/vintern när man tappat all färg man fått på sommaren. Jag minns att jag satt och synade mina ben första gången jag solade i sommar, haha dom var verkligen VITA, jag vet att jag satt och tänkte "är man såhär vit naturligt"? haha ja man önskar att man var lika snygg blek som Angelina Jolie.

puss o hej! fler inlägg och bilder kommer säkert. Tvn kanske får vänta ett tag.

Tillbaka till verkligheten


Hej på er!

Här i Lofsis är det lungt och skönt, så tyst, så stilla, så naturligt, så tryggt. Idag är det lördag vilket innebär 1 enda lediga dag till, men imorgon ska vi ju åka bil hela dagen. På måndag börjar jag jobba, back to reality liksom. Idag har vi inte gjort för mycket, gått ut i de fina skogsspåren med Donna, spelat minigolf allihopa och pappa vann med ett slag över mig! det gick bra överlag men i slutet gick det bättre för mig så jag kom ikapp det jag låg efter men det räckte ju inte, dock trodde jag att jag vunnit eftersom jimmy säger på sista banan att jag behöver slå en etta så vinner jag allt, så jag koncentrerade mig som aldrig förr och slog en etta, jag blev skitglad och sen kollade vi igenom allt och pappa säger att jimmy räknat lite fel. Det är irriterande när människor räknar fel! jaja, jag vann iallfall över Jimmy och lilla mamma kom sist.

Klockan är runt åtta och det är nog dags att sätta igång en rulle, Jimmy gick och fiskade nyss. Såg på mejlen att mina skinnjackor har kommit, det var på tiden. Det stod att leverenstiden var 10-14 dagar men att dom snart skulle fixa så att leverenstiden var nere i 3-4 dagar. När det gått lite över 20 dagar och jag fortfarande inte fått dom så skickade jag iväg ett mejl, och som svar fick jag "Dom är hos dig vilken dag som helst" "order ändrad till : skickad"
jag fick inte ens en förklaring, jag frågade vad som hänt. Iförsäg förstår jag att det är pinsamt att förklara att dom glömt att skicka iväg mitt paket, men då kan man väl hitta på en ursäkt eller något, det hade jag gjort :D. Nemen lycka till med ert försök till 3-4 dagar. Jag tycker sånt här är riktigt irriterande, jag trodde jag skulle få dom efter 1 veckas semester så att jag kunde få bära den på semestern, men istället får jag paketet när min semester är slut. Jag beställde 2 jackor eftersom jag inte kunde bestämma vilken jag ville ha, så jag ska se vilken som är snyggast och sitter bäst. Den andra åker tillbaka.

åhh Karro ringde nyss! :) inte pratat med henne på jättelänge! Saknar den härliga tjejen!
Men nu ska jag titta på tv eller film.



Snart!!

Bilder




Detta är ett foto på Donna som jag tagit dec 08


Donna, dock inte så bra bild men tyckte hon blev så söt här.


Den här bilden tog jag på Izor dec 08


Hallå det är fotografering?! sitt still! Här skulle jag ta en bild på alla men det gick som det gick.


Tobbe var svårast att fota, tagen dec 08.

Bild 1, bild 3 och bild 4 förstorade jag och framkallade i både färg och svartvitt. Köpte en ram på ikea med plats för 3 foton, tog dom i svartvitt och satte in i ramen och gav bort i julklapp till mamma och pappa.
Just nu vill jag bara ha en systemkamera mest av allt!

puss o hej! nu ska vi äta frulle. Vi är i Lofsdalen förresten!

Måndag


Hej hej :)


Joo idag är det måndag vilket innebär ny vecka, sista semesterveckan för vår del. Imorgon åker vi till Lofsdalen, kulkul :) saknar mormor mkt och alla andra också. Idag har jag varit med mamma i sickla och letat klänning, hittade alltför många så det var svårt att bestämma sig men det fick bli en fin blå.
Halv fyra åkte vi hemmåt, mamma skulle klippa sig och jag gick ut med Donna.
Sedan blev det mat från news och därefter kom Jimmy och joinade, sen åkte vi till mio och hämtade vårt barbord som hade kommit ! Så efter det har vi bara monterat och fixat klart det, det blev skitsnyggt.

Har inte så mkt mer att skriva faktiskt förutom att vi kom hem från Falerum igår, vi var där i helgen :). Vi tog Donna med oss eftersom det är roligt + att det känns bra att avlasta mamma också, känner att jag vill hjälpa till med det eftersom mamma är helt själv med att ta hand om henne, pappa har problem med sina fötter så han kan inte gå ut på långpromenader.
I falerum var det jättetrevligt, Jimmys föräldrar var där + carro och mange. Vi besökte möbelhuset igen (jimmy inte glad över de) haha han tycker det är tråkigt, typiskt killar. Sedan så åkte vi och badade vid en liten strand, tog Donna med oss då så att hon skulle få bada och se om hon ville simma och haha det var bland det roligaste. Hon var lite knäpp, hon sjönk 2-3 gr så huvudet hamna under ytan, hon glömde väl simma antar jag. Annars gick det väl bra, sen när man lyfte upp henne ovanför ytan fortsatte hon simma med benen haha. Där skulle kameran vart med, stor miss.

Nu ska vi titta på film hära, ojoj kl är över nio!

Här nedanför har vi mig i vardagsrummet, en dagensoutfit för några dagar sedan, innan vi skulle ut och shoppa lite till lägenheten. Inga speciella kläder som jag direkt vill visa men kände för att ta en bild bara, skorna vill jag visa iaf ;) trodde aldrig jag skulle sätta min fot i ett par gladiatorskor men se där, men det är mammas. Jag tyckte iaf dom var lite tuffa, med små nitar och allt så jag lånade dom.

 


With love

Jossposs

Rubrik?



En bild från Tildas dop. Ser lite drogad ut men det var mest håret jag ville visa. Hade lockat det med en vågtång, fint?

oj klockan är över tolv redan, kanske dags att sova snart så man orkar upp tidigt imorgon.
Egentligen ville jag ta en sista minuten resa sista veckan men Jimmy var inte så sugen på det, haha han säger att jag bara solar. Vi bestämde att vi ska köpa möbler istället, måste möbler vara så dyrt. Just de, vi beställde ett barbord idag från mio :) sen så har vi köpt barstolar också. Nu är vi på g.
Nemen prat om solresor hära, vi ska åka nästa år med mamma och pappa, min bror niclas, mikaela och lilla Tilda följer nog också med! boendet är redan betalt, (mamma och pappa har gått med i något, betalat i förväg osv) så vi får välja mellan hundratals lyxboenden i hela världen, vi har inte bestämt land än men vi vill ha en stor villa med pool iaf och nära till stranden! underbart, älskar att ha saker att se fram emot.

oj då, nu har Jimmy somnat i soffan haha, kanske ska göra en grej på honom som jag gjort förut? haha att hålla för hans näsa. Hahah ja vet, det låter jättetaskigt och det är det väl också men det är lite kul ;) är jag på det humöret så kan jag inte stoppa det. Första gången jag gjorde de på honom så vaknade han men andra gången när jag höll för näsan på honom så började han bara att andas genom munnen! hahahahaha. Fast det låter ju ganska logiskt, eller hur? jag gjorde de på pappa en gång också och jag har för mig att han gjorde likadant.
Jag är lite rädd att någon ska göra det på mig, usch tänk liksom, att vakna av att man inte får luft? haha fy fan vad taskig jag är. Jag ska väcka honom snällt nu och så ska vi sova.

with love /josefin(a)

Tylösand/Halmstad








Ett smakprov på vår tripp till Tylösand och Halmstad

Semester är underbart


Hej


Idag så har vi kollat på möbler, det är hysteriskt roligt men också en väldig beslutsångest utan dess like. Jag skojar inte när jag säger att jag och Jimmy har besökt samma möbelbutiker 25 gr. Jag är så petnoga när det gäller möbler, allt ska matchas perfekt! det måste vara en viss valnötsfärg (finns ju hundra olika) och sen är det svårt att bestämma vad som ska vara vad. Jaja vi (läs jag) börjar iaf komma fram till en lösning nu, äntligen. Det blir mkt spenderande framöver, det blir det verkligen.

Semestern rullar på i en väldans fart, men vi ska iaf åka till Falerum igen. Vi åker antingen imorgon eller på lördag. Innan jag börjar jobba så måste jag hitta en klänning till bröllopet vi ska på, dessutom måste jag till frisören och slinga håret och ev justera frisyren! jag klippte ju mig hos en annan för några veckor sedan och ja va nöjd när jag gick därifrån ( troligtvis eftersom hon hade fönat det snyggt + att det var skönt att få bort ogräset) men sen när jag tvättade de och det torkade såg jag hur hon hade klippt! Hon har inte klippt det som jag hade förut, vilken sopa alltså. Säger man "jag ska klippa topparna" så menas ju det att man ska ha som man har. Mitt hår var nästan jämnlångt där framme med resten av håret men hon klippte av de jättemkt där fram, det är som två stumpar som hänger där fram. Nu är det bara att låta de växa och klippa av mer där bak än fram och så får jag be min riktiga frisör klippa till de där fram så att de ser bättre ut för nu ser de helt avklippt ut. Jag har lovat mig själv nu att aldrig aldrig aldrig gå till en annan/ny frisör, det blir bara fel.

haha men som sagt det kunde vara värre, det är inte katastrof!

Det är iaf 10 dagar kvar på semestern och jag ska njuta till fullo :) sen blir det jobb en vecka och sedan åker vi till öland på bröllop en hel helg! Min kusin Frida ska gifta sig med sin Martin :)




Jag på Tylö! Vilken bränna man fick efter denna dag, bra väder + kokos olja på tylö strand = najsnajs


mer inlägg kommer


With love /J

En bild




jag i Halmstad!

just de apropå halmstad så busringde någon mig igårkväll, såhär löd ungefär samtalet

 - aa Josefin
- (med försök av skånsk dialekt) jaaaa är det Josefin jag pratar med?
- ehm ja?
 - jaaa vad bra, jag ringer från hemnets (nånting hörde fan inte)
 - jaha okej
 - ja jag såg dig och din pojkvän i halmstad förut
 - (vaknar till och tänker men vad är detta nu då) ehm okeeeeeeeej?
 - jaa, jag undrar om du vill vara med i ett reportage
 - hmm ehhh, hur fick du mitt nummer?
 -  klick..

jaja det var ju skitkul?



With love /Josefin

21 jävla år


Hej

Jag har inte skrivit på ett tag nu p g a semester osv. Hittils har vi hunnit vara i Falerum 2 dagar och sen Halmstad/Tylösand 3 dagar vilket har varit kul.
Vi åkte till Falerum i onsdags och vad gjorde vi där? joo allt möjligt, b l a solade, badade, kastade frisbee, besökte några butiker, heminredningsbutiken, tygbutik, klädhuset och möbelhuset :) i heminredningsbutiken valde jag och jimmy ut en del grejer i födelsedagspresenter utav jimmys föräldrar. Sedan var vi i tygbutiken och valde ut gardiner till vardagsrummet, äntligen fixat det.
Sedan på klädhuset köpte jag faktiskt ingenting och sen var vi på möbelhuset dagen efter och så skrev vi ner lite grejer som vi ska fundera på.
Det var en kort men rolig visit för på fredan drog vi direkt till Tylösand, kändes underbart att återvända dit.
Vi hade inte bokat något boende utan tänkte börja leta när vi kom fram (stort misstag) så vi började leta när vi kom fram.
Jag har ju varit där flera gånger, fast bara med familjen och då har vi alltid bott på Tylö hotell men det uteslöt vi eftersom det är väldigt dyrt att bo där.
Vi åkte först till ett vandrarhem men där var det 25 års gräns,, ??? ja det är sant! helt stört att vi blev nekade när vi stod där som ett sött lungt par och bara ville i princip sova?
jaha det var bara att åka vidare, vi fick syn på en camping och stannade till där, det var massor av uppslagna tält och några få husvagnsstugor eller vad man ska kalla det. Vi gick dit för att kolla runt lite och stället kryllade av ungdommar.
Efter att ha kollat runt där 2 min vände vi tillbaka, det fanns ändå inget ledigt såg vi. Jag slulle ändå aldrig velat bo där, massa fulla fjortisar överallt som satt och hängde vid sina tält och bara väntade på att bli uppraggade för att sen hamna i en buske, ja ni fattar. Jag och Jimmy passade inte in där riktigt, haha de kändes så himla fel när vi kom in på den där campingen.
Efter det hittade vi en annan camping, dock en mer svenssonaktig och seriös ;) det fanns några hyrstugor och vi gick in för att fråga om det fanns någon ledig men det fanns bara en 5 manna stuga och dessutom var det 23 årsgräns!!
haha ? visst jag kan förstå till en viss del. Självklart vill dom inte ha galna högljudda fulla ungdomsgäng på sina anläggningar men att neka ett par? jaja.

Efter detta blev man lite frustrerad, det verkade inte finnas något och det verkade för det mesta fullbokat på många ställen, vi åkte in till halmstad och letade.
I halmstad hittade vi ett vandrarhem, vi gicki dit och på skylten stod incheckningstiderna såklart kom vi för sent, det började bli sent och vi ville inte övernatta på något svindyrt hotell (snåla, hmm ja) och vi fick inte syn på något mindre fint hotell. Vi åkte tillbaka till Tylösand (tar ca 10-15 min) och bara irrade omkring.
Till slut så pallade vi inte längre så vi beslöt oss för att sova i bilen!!!
herregud sova i en bil liksom, visst låter det oskönt? och det kan jag lova att det var också. Jag som bara kan somna på mage och måste då ligga raklång tänkte att det blir omöjligt.
Jimmy tyckte synd om mig, såg t o m det på honom, han smörade och försökte peppa mig, haha.
Vi fällde ner baksätena och låg i bakluckan, en fleecefilt som täcke och 1 cm tjocka solmadrasser och ligga på. fyfan.
men sov det gjorde vi, dock inte min bästa sömn men det gick på något sätt. Jimmy var imponerad av mig och trodde jag skulle gnälla jättemkt men vad fan då för? jag är ju supertuff. iam superwoman.

På morgonen så åt vi frukost på marken bredvid bilen, satt på våra solmadrasser och tog fram kylboxen. Haha alltså jag garvar när jag tänker på detta, satan vad luffigt det var, tänkte något i stil med  "semestern blev inte som jag tänkt mig"
fint väder var det iaf, sol och helblå himmel och det kan jag säga var en tröst, hade det regnat hade jag börjat gråta. Vi traskade iväg till stranden redan vid halv tio och la oss där ett bra tag, åt lunch. köpte små solstolar för att sen sola igen, tillbaka på stranden, denna gång så satte vi oss i en sandgrop ovanför stranden, då är man helt själva. haha jimmy fäller ut sin nyinköpta stol och sätter sig och försöker justera den och den pajjar haha, och vad sur han blev.
Orkar nog inte fortsätta berätta såhär detaljerat, tar 100 år då men ska få ihop det kortfattat.
Efter denna dag så hittade vi boende i halmstad, ett hotell som var helt okej, resten av tiden där så bara levde vi. Vi spelade minigolf, gick ut och åt i halmstad, shoppade, strosade omkring.
Halmstad är en jättefin och mysig stad.

I måndags åkte vi hem och igår fyllde jag 21 år, tråkigt nog var det inte så bra väder och lägenheten behövdes städa så vi städade hela dagen typ för vi skulle ha fika här på kvällen, fira mig såklart. Det var bara mamma, pappa, niclas och Tilda som kunde komma, alla är ju bortresta. Haha jag hade iaf köpt tårta och hängt upp ballonger på ytterdörren.
Nu är jag 21, jaha kul?
presenter jag fick var pengar (alltid bra) hade inte önskat mig något speciellt, hudvårdsprodukter från en serie jag börjat med, michael jacksson dvd med musikvideos, dvdfilm "vi hade iaf tur med vädret igen",  2 bikini, bh, trosor.

Idag har vi varit på Torö över dagen, det var dåligt väder här i huddinge så vi hoppades på bättre väder där borta och det var det, sol och blå himmel. Att det kan skilja så mkt?
solade ett tag, åt lunch, ut och åkte lite båt eftersom jimmy ville åka wakeboard och jag skulle såklart köra båten och göra vågor åt honom så han kunde göra alla sina tricks.
På kvällen åkte vi hem och vi har inte gjort så mkt, jag fick ett ryck och satte på mig träningskläder och tog fram en matta för att göra lite styrka.
Jimmy hakade på :)


Just det som alla vet så har Michael jackson dött, 1958-2009. Jag var påväg till jobbet och gick förbi tobaksaffären när jag såg löpsedeln utanför, "Michael Jackson mystiskt död"  jag gnuggade nästan ögonen för att se om jag såg rätt. Det är jättesorgligt. Jag har inte direkt varit något jättefan av honom, visst man har ju hört några få låtar för länge sen och vetat att han dansar bra och att han är megakänd och framgångsrik.
Sedan har man ju läst om honom, allt från hans näsa till anklagelser om övergrepp.
Han verkade vara en vilsen själ som inte haft det så lätt i barndommen och hans förvandling genom åren har man funderat över. Varför opererade han sönder näsan så mkt? varför blev han vit? var det pga hudsjukdom eller frivilligt? varför opererade han sig så mkt? han såg ju bra ut från början och hade absolut inte behövt göra någonting, läste att hans pappa kallat honom för big nose, riktigt elak pappa.
Hur som helst så är det bara Michael jackson på tv just nu, och nu förstår jag hur mkt jag missat. Vilken jäkla grymm artist han var! vilket geni han var. Låtarna har satt sig på hjärnan och man bara önskar att man kunde dansa som honom.
Igår visade tv minnescermonin och det var väldigt sorgligt när hans dotter föll i gråt när hon pratade i micken om hur mkt hon älskade Michael.
Vila nu i frid Michael Jackson.

Det blev långt inlägg, nu är kl snart två på natten. Måste sova.

kan lägga upp bild imorgon

/J

RSS 2.0