Muffins

 
 
Hej!
 
 
idag vaknade jag runt 9, gick ut med Donna (haft henne hela veckan) hon börjar göra mig gråhårig i förtid när hon ska stanna vid exakt varje äppelträd för att äta äpplen. Hur många hus har inte äppelträd liksom? ahhhhh, så fort hon får syn antingen på ett äppelträd eller om ett äpple ligger nere i t e x ett dike ja då ska hon bara dit och helst då vill hon att man ska sparka med sig de så hon kan ta en tugga för varje spark typ. Är det inte ganska ovanligt att en hund älskar frukt? haha men ändå rätt sött. Igår på promenaden mötte vi en thailändska som matade fåglarna, när hon såg Donna äta äpple kom hon fram och matade Donna med plommon. :D
 
Hur som haver så har jag hunnit rensa massa av mitt skit som kläder, väskor m.m, måste slängas en del nu när vi ska flytta snart. Lägenheten kommer upp på hemnet idag eller imorgon tror jag! Efter rensning kände jag att jag ville baka lite så gick ner till Ica och handlade lite. Jag gjorde kladdkaksmuffins som sen ska toppas med vispgrädde men de får man göra innan man ska servera dom. Tänkte ev frysa in dom tills det är dags för Jimmys lilla kalas. Vi har inte hunnit fira honom än!
 
Nu ska vi börja med middagen, blir räkgryta med ris! Donna sover som en gris här i soffan och Jimmy är riktigt sliten här efter jobbet. Vi skulle egentligen gått till rådsparken och haft picknick men vädret är ju inte så kul, hade hoppats på sol ju.
 
Imorgon är de redan fredag, då ska mamma och jag på bio och se Cockpit så de blir av någon gång! :p
 

och bloggen går bra?

 
 
Haha njaaaaaeee men ni får ha förståelse för min bloggtorka! Trosa ja de var helt underbart som jag trodde det skulle bli :)
 
Vi åkte runt halv elva på förmiddagen och när vi kom fram strosade vi runt där vid hamnen och kikade lite i de små butikerna. Jag hittade (otippat?) en jätteskön mjukiscardigan från Peak för ynka 250 spänn! istället för 800 liksom, vem kan motstå då när den dessutom var snygg? hade aldrig i hela mitt liv köpt den för 800 men ja 250 de går bra.
 
Efter de lunchade vi på ett litet fik och sen kollade vi runt igen, såg en skådis (Tobbe från eva och adam) kul ju! sen kl 13 var det afternoon tea på hotellet. Jag trodde det innebar lite te och några kakor typ haha men det var ju värsta buffén! Perfekt för Jimmy som fortfarande var jättehungrig :D.
 
Runt 15 tog vi på oss badrockarna och tofflorna för att glida ner till spa/relaxavdelningen :) Där fanns det ett aromarum, bastu, ångbastu och en jättestor jazuzzi (ja ni ser bilden i mitt förra inlägg) jättefräscht iaf! Efter mkt tid där var det dags att gå till rummet igen och börja fixa sig inför middagen. kl 19 hade vi bokat middag, vi satt jättefint och helt avskärmat precis som man vill ha det, till förätt fick vi sotad lax med en rödingfilé och någon röra, mellanrätt blev det anklevermousse med litelite krossade nötter och en currystekt blomkål, huvudrätten var flankstek (ryggbiff, småstekta potatisar, rödvinssky och getost) och efterätt ostbuffé! och goda olika viner fick vi till varje rätt också såklart!
 
Jag drack såklart inte upp varje glas för då hade jag slocknat och lagt huvudet i bordet ;) vi satt iaf långt in på kvällen och sen var det godnatt. På morgonen var det härlig frukostbuffé! :)
 
Riktigt nöjda var vi med allt detta! Vill absolut återvända dit.
)
Utanför hotellet :)
 

På cafét
 

Rummet!
 

Taggade inför spaavdelningen :P haha riktig mongobild men äh!
 
Långt inlägg! men det var allt. Nu ska jag och Donna kolla på film (Jim är på innebandyträning)
 
puss på alla mina fina!

Trosa



Hej!


Det har hunnit bli fredagkväll och här händer inte sådär jättemycket förutom tvn, vi är trötta efter jobbet hehe. Imorgon är en stor dag, Jimmy fyller år och vi firar 6 år ihop så vi ska åka till Trosa och bo på deras stadshotell/spa. Vi har bokat romantikpaketet ;) hehe. Det skulle ingå Afternoon tea, middag, vinpaket, frukost, spaentré och övernattning såklart. Det ska bli såååååå mysigt :) Här ska firas!

Vi åker runt halv tio så hinner vi luncha där innan vi ska checka in, äntligen ska jag få komma till Trosa!




Vill önska er en underbar och trevlig helg ♥

Hårfärger genom åren




Blondslingat med mörkt underhår. 21 år gammal


Amen snyggt haha. Platinablond. 18 år gammal.


Min riktiga då iaf. 16 år gammal.


guldslingat. 20 år gammal.


Mörkbrunt. 20 år gammal.


Ljusbrunt/mörkblont. 21 år




Brunt. gud när var detta? 22?


Massa massa blonda slingor. 23 år gammal.


I våras med lite guldigt brunblont hår


Och nu i dagsläget ca 9-10 cm natural och resten någon blandning av beigeblond med lite brunt i. Jag vet, intresseklubben antecknar men jag har bloggtorka, vad ska man skriva om? :)




Ladurée Paris



Gokväll darlings!

Ända sedan de här bakverken Macarons fullständigt spred sig som en löpeld över Sverige så har jag alltid undrat hur dom smakar. Trots de har jag aldrig köpt någon. Man har sett dom överallt, på bloggar, i tidningar, t o m på Coop. MEN i fredags när jag och mamma hängde i stan råkade vi gå förbi en liten sockersöt butik som ligger på Grev turegatan "Laduree Paris"

Där inne köpte vi varsin Macaron! haha äntligen, gott! men dyra ju. Men jag blev kär i butiken, så fin! där inne vimlade det av Macarons i alla färger man kan tänka sig. Dom hade även söta doftljus och någon sorts macaronglass. Känns som man var sist i världen på att köpa en sååån dääär maaacaroooon.
Kanske man ska testa att göra egna?













Nytt



Hej darlings!

Bilder på en del nytt i hemmet



Ugnsform i isblå pastell från Lisas Bod i Lofsdalen. Föll direkt för den!


Gammelrosa liten kanna jag fick i födelsdagspresent från mamma och pappa :) ursöt!


Fyndade ett smyckesställ när jag var i stan med mamma häromdagen! Gillar de verkligen, praktisk!


Två tvättkorgar, en stor och en lite mindre från Marias hus i Falerum. Kommer göra sig fint i sovrummet!


Prydnad som ska hänga i något fönster, från en liten inredningsbutik i Nynäshamn. Hjärtan!!!!


puss och kram! ska visa er lite bilder från semestern nästa gång


RSS 2.0