Sjukaste katten

Alltså Izor 9 år är ju sjukaste katten. Han har alltid jagat rätt mkt, hans offer har mest varit fåglar, möss och även många ekorrar. Han släpar ofta in dom genom kattluckan och vill visa upp sina byten. Jag bor ju inte hemma längre men tyckte alltid att det var obehagligt när de kunde ligga en halv mus i hans matkopp liksom. En gång tog han in en livs levande skata som kraxade i panik och kom loss och flög runt i huset. Jag blev livrädd och bara sprang ut! Haha. 

En annan gång när mamma kom hem från jobbet ser hon hur Donna Izor och Tobbe som nu är död, sitter bredvid varann vid ett fönster och kollar uppåt. Då springer de en ekorre framåt och tillbaka uppe på gardinstången. 

Stackars små djur...

På senaste tiden har det varit rätt lungt med insläpade döda fåglar/möss. Vi pratade om att det nog är för han blivit äldre och bekväm. 

Hahahaha!!! Eller hur!!! Pratade med mamma i tele idag. Hon berättade att hon vaknade imorse, Donna nosade ovanligt mkt i luften. Hon gick in i rummet bredvid sitt sovrum och ser en död HARE ligga under skrivbordet. Sjukaste jag hört!!  Han har alltså hoppat på en hare, dödat den, tagit in den genom kattluckan (hur fan då?) och sen liksom släpat upp den för trappan upp till övervåningen. Haha helt galet ?? Trodde inte mina öron! 

Långt de blev! :P 




Mobilblogg

Hej nu ska jag uppdatera lite grann! 

Livets situation just nu- bor här i lilla ettan på 20 kvm sen 9 & en halv månad ungefär. Det funkar ju, men kan erkänna att jag saknar ett eget riktigt hem. Vi har iaf fått bygglov nu och grunden börjar byggas om ca en månad!! Husleveransen kommer i mitten på nov och då kommer själva huset börja byggas. Är så glad att det snart sätter igång. 

Sommaren- det har varit underbart med semester. Vi var lediga två veckor i juli. Vi började med Falerum 3 dagar och sen åkte vi till Öland 2 dagar. Ölandvistelsen var min 25års present från Jimps <3. 2 nätter på hotell Skansen med spa :) 2 behandlingar där den ena var massage och den andra var en fotbehandling och så ingång till badavdelningen såklart! Perfekt present. Färgade även mina ögonfransar kolsvarta där (tips tips!) så skönt! Alla trodde jag hade mascara. Efter Öland åkte vi till Falerum 1 dag igen sedan drog vi till Lofs 5 dagar. Riktigt bra två veckor. Dessutom hade vi semester v 35 också och då var vi i Kroatien! Underbart. 





RSS 2.0