Läxan fixad! :P


Hej folket!

Vet ni vad jag har lärt mig nyss? *orkester* tadaaaaaaaaaaaaa ----------> KNYTA EN SLIPS!
Min pappa hatar slipsar, han använder aldrig det och kan inte knyta en slips så han kunde jag inte ta hjälp av, inte heller min bror kunde hjälpa mig! och inte heller mamma! såå jag kollade på nätet hur man gör, hittade liksom en serie och så bilder hur man gör vettni :D frågade mamma om vi hade en slips i detta hus och de hade vi, en som låg inplastad i en förvaringskartong hm :o!
Började att öva med den, fattade ingenting först haha, de blev lite fel några gånger men sen gick de, de blev helt rätt sen gjorde jag på mamma och de blev också rätt ;) skönt att man kan de där nu iaf, trodde de skulle vara helt omöjligt. Mattis ska förhöra mig imorrn på kostymstrl och så ska jag väl antagligen knyta en slips på honom! han har höga krav vilket ibland är lite läskigt :D helt plötsligt kan han komma och fråga mig någonting som han tycker att jag ska kunna, som i förrgårr kom han och frågade "vad är det för skillnad på Atlant skjortorna och batistini skjortorna?" jag ba ehhhhh då blev han lite småsur tror ja när jag inte kunde de :D De va lite jobbigt, då kände jag mig dålig, jag som kämpar så mkt, jag hade väl inte kommit på de att fråga honom om de liksom när jag har uppgifter hela tiden att göra. Då kan han väl istället skriva ner sånt jag ska kunna så kan jag öva på de hemma. Men sen senare samma dag kände jag mig bäst i världen när jag lyckades hämta en kostym till Mattis som passade!
Kostymstrl är väldigt krångligt ska ni veta och jag pluggade lite på de på lunchen den dagen, han sa att jag skulle göra de, sen så efter lunchen skulle jag hämta en kostym som passade honom! Jag ba shitt hjälp mig, sen hittade jag en som jag trodde skulle passa och de var EN strl ifrån rätt. Hahah han och bella blev helt chockade och imponerade, så skicka han tillbaka mig igen för att hämta en ny eftersom den första var för stor då hämta jag såklart lite mindre och jäklar vad beröm man fick :D

Ojoj vad mkt jobbsnack de blev ;) deprimerande för er kanske..
Jag sitter här denna fredag, hungrig som en jag vet inte vad!  MAT!
Idag har jag softat mkt och sen har jag varit i centrum med Jess och handlat lite grejor, foundation, mascara, en ljusblå skjorta och 2 bh :) dessvärre passade inte bh:arna, jag orkade inte prova så jag ska byta imorgon på min lunchrast.

Nej nu får de bli städning :( mamma har tjatat i minst en vecka :D orkar aldrig göra klart, jag börjar och städa lite sen gör jag nått annat sen städar jag lite sen gör jag nått annat och sen glömmer jag bort städa! :P Jimmy kommer hit ikväll, först ska vi sätta upp mina tavlor och hyllor sen ska vi ha myspys :)
Imorgon kanske de blir kräftskiva :D får se hur det blir med det :)

Trevlig fredag

Nivea Visage Young


Hallå hallå

Fredag idag! men jag ska jobba imorgon, börjar kl 10 hmm :o men men det är bara roligt :)
Idag ska jag gå till centrum och handla de som jag inte handlade igår :P lite smink och lite jobbarkläder ;)

Tänkte tipsa om en kräm, det är en tonad dagkräm för ansiktet. De ser ut som brunkräm men det är inte de, den jämnar bara ut färgen i ansiktet och återfuktar! perfekt om man inte orkar sminka sig med t ex foundation.


Laaaalalaaa


Hej igeeeen! haha, snacka om slappardag men de e skönt de eftersom jag jobbat ganska mkt. Sitter och kollar i hm katalogen och ser sjukt mkt saker jag VILL HA :o vill ut och shoppa! kanske gör de imorron? shoppa själv tycker jag är ganska skönt, kan man bara gå in i de affärer man vill gå in i och prova hur länge man vill :p och slippa ta hänsyn till någon annan ;) jag är en sån som provar läääänge i provhytten och har svårt att bestämma mig osv. Får se hur det blir med det då.

Vet inte vad jag ska skriva mer, jimmy ringde nyss :) han kommer väl hit sen någongång, då ska jag be honom om hjälp att fixa mitt rum haha ;)

Lite sommarbilder

image73
På en restaurang i Skeppsvik :) Min älskling

image74
HAHA

image75

image76

Torsdag


Helllo

Skriver igen, har inget att göra faktiskt, alla jobbar ju och sen när jag ska jobba i helgen då är alla lediga, hm hm dont like men det är ju bra lön iaf på helger :)
För er som inte gillar att läsa om andras hår tycker jag att ni ska hoppa över detta under :p
Har iaf beställt tid hos frissan, hon hade inte tid förns på onsdag! så jag fick ta den tiden, kl 9 ska jag dit och bli klippt och håret ska bli tonat eller något sånt, hoppas det blir bra! annars aaaa.. har 3 cm utväxt och de är ljusbrunt sen resten är guldblont. För er som inte vet har jag helblonderat håret själv hemma (big misstake) i ca ett år, innan de gjorde jag bara slingor sen blev de bara hela håret plötsligt och sen då för ca 3 månader sen tonade jag håret lite mörkare, de blev värsta skillnaden men sen under tiden har allt sköljts ut så ju är det blont igen (inte lika som förut dåra) och nu har jag bara låtit de växa ut lite, har skippat hemmablondering, men nu är de som sagt utväxt så jag måste ju göra nåt åt saken, jag vet inte säkert men helst skulle jag vilja ha min naturliga hårfärg med lite slingor som ljusar upp de kanske en nyans eller bara ha min naturliga som det är, för de blir billigt, bekvämt, det slits inte, det ser naturligt ut :)
Vad mkt det blev om mitt hår nu haha, det blir som de blir

Har städat lite, alltså lite, hmmmm mamma kommer hem runt fem bäst att jag håller de jag lovar! :p måste fixa till mitt rum också, vi flyttade hit i november förra håret och hyllorna och tavlorna har vi inte satt upp än haha det är bara så typiskt mig och min familj :) så de vill jag FAN fixa idag! ska ta hjälp av Jimmy, inte för att jag inte fixar det själv, har ju alla verktyg i världen som finns här hemma men de är roligt att vara två höhö. För några min sen kände jag att jag har jätteont i nacken när jag vrider och vänder på huvudet :( det måste bero på jobbet. Aj satan vad ont de gör, åh :(

Måste bara tilläga att det är sjukt skönt att slippa skolan! skolorna har ju börjat och jag är SÅ GLAD att jag slutat skolan och slipper pallra mig dit och syssla med de tråkigaste som finns och bara titta på klockan hela tiden och tänka att tiden går så sakta. Nu är de andra tider, ok klart det är mer fysiskt jobbigt att jobba och de blir längre dagar osv men de är det värt, man tjänar pengar och träffar nya roliga människor och tiden går snabbare eftersom det är sjukt mkt roligare att jobba. Så nu är jag bara trött på dom som sa till mig förut "jag längtar tillbaks till skolan, de kommer du också göra" jag trodde inte ett skit på de när det gällde mig :P och så rätt hade jag. Jag kommer aldrig sakna skolan, fy satan vad skoltrött jag var när jag tänker efter. :P


image72
JAAAAAAAAAAAA! :D

Lite allt i allo :D


Hejsan hejsan

klockan är tio och jag sitter här ledig idag från jobbet :) är ledig idag och imorgon sen ska jag jobba helgen. Nu har jag jobbat sammanlagt 8 dagar, så sjukt mkt att lära sig men det går bra för mig :D stod och pratade med bella igår på jobbet (en som jobbar där) så sa jag "det här är min åttonde dag" hon ba "det är bra, det är många som inte fått vara kvar så länge" ja ba aha ok :O
I helgen är det jag och Mattis som jobbar (min chef Mathias) ska bli spännande, hmm har inte jobbat någon helg än, tänk om de bara väller in folk och blir värsta köerna i kassan där då jag kommer stå och svettas :o ;) jag kan kassan hyffsat men allt kan jag ju såklart inte. Det är så mkt man ska kunna, som skjortstrl, jeansstrl, kostymstrl, material, kassan, sortimentet, lagret, knyta slips och det där är bara några ex, tills på lördag ska jag kunna kostymstrl hyffsat bra vilket är sjukt krångligt sen ska jag kunna knyta en slips! haha :)

Idag MÅSTE jag ringa frisören och boka tid för både klippning och toning, det är akut :p och sen idag måste jag städa rummet, öva på min läxa från jobbet, och sen måste jag iväg och handla lite grejor som jag behöver.

Jag vaknade kl 9 idag och gick upp fast jag är ledig, känner mig så pigg, skumt :o :p nu är det frullerulledags vettni!

Vi ses!

Såååååå glad!!!


Hello! jag är dålig på att blogga nuförtiden :( sorry för ni som läser min blogg :p

Igår ringde butikschefen från dressman och sa att jag fick jobbet! "Välkommen till Dressman" blev skitglad! :) Efter TVÅ intervjuer kunde jag pusta ut och bara vänta på ett samtal. Första intervjun var i tisdags med butikschefen, det tog inte så jättelång tid, han frågade lite frågor och berättade lite, sen efter de sa han att han skulle ringa hans chef och berätta hur de gick och att chefen skulle ringa mig dagen efter för att boka en tid med både mig,chefen och butikschefen. Dagen efter ringde chefen och de blev en intervju till, och den var igår och den tog en timme! var rätt nervös när chefen satt och frågade jättemånga svåra frågor och den andra satt och antecknade och pratade lite ibland, sen efter de sa dom att dom skulle ringa under dagen, japp sedan ringde han :D sjukt glad! men det är höga krav där och det kommer nog vara svårt i början med allting men kommer bli kul! På måndag ska jag dit och börja lära mig! Det här ser jag fram emot :)

Sen så imorgon är det ettårsdagen <3 + att Jimmy fyller år :P blir en mysig och rolig dag :)

image71
Jag i Lofsis :P

Lunchtime! undrar om jag hittar något i kylen, troligtvis inte :D när jag öppnar kylskåpsdörren står jag bara och tittar och tittar.... och tittar :p

Just de! haha oj vad hackigt de blir i de här inlägget :P måste bara berätta att nageln är sjukt nära på att ramla av! hela nageln liksom :O ni som har läst förr kanske läste att jag klämde fingret i ytterdörren i juni, sen dess har nageln varit knallblå och sen under tiden har den blivit lösare och lösare så nu sitter den bara kvar lite på sidan, äckligt verkligen. Man kan liksom se under och där har en ny superkort nagel kommit fram haha.

Men men have a nice friday :p

Höst snart? neeeeeeeeeeeejeeee

image70

Det är höst snart :O jag är inte redo för höst än kan jag säga! :( lääääängre sommar! vill ta mitt pick och pack och flytta utomlands!

Fredag


Hellloo folket

Sitter här och känner mig helt slut! luften både ute och inne i vårt hus är ej normal, kan knappt andas, känns inte som man får något syre, likadant igår också, så jobbigt när det är så kvavt ute.
Har iaf nyss dammsugit HELA huset, varenda rum, puh! och huset är ju inte så litet heller och så har jag städat rummet som såg ut som en svinstia minst sagt så nu är jag död :$ kände att det var självklart att hjälpa mamma att städa, det är städdagen idag så efter min paus här ska jag fortsätta hjälpa till eftersom jag ändå inte gör något annat!

Den 18:e aug fyller Jimmy år + att det är vår ettårsdag! alltså måste jag iväg och köpa massa presenter snart! :D och den 25:e åker jag + familj+ Jimmy och Mikaela på spa! Selmas spa! :) eftersom pappa fyllde 50 nyligen så hittade mamma på något, men pappa vet inte att vi andra ska med så de blir kul när vi kommer överraskande där ;) ska bli skönt med spa! längtar.

nej nu ska jag vara till någon hjälp! :O

Gooooodbye

Du är det finaste jag vet

image69

Ett år den 18/8-07, Jag älskar dig mest av allt

RSS 2.0