Meningslös dag



Hej..

Fy fan vad dåligt jag mår, min förkylning hade gått och blivit bättre och idag skulle jag jobba. Vad tror ni jag vaknar upp med idag?
En helt sjuk mensvärk som gör att jag mår illa och får så ont i magen att jag inte kan gå normalt, inte nog med det så en dundrande huvudvärk + en liten skvätt förkylning som sitter kvar. Låter skönt va?
panik fick jag också när jag skulle gå och ringa jobbet, min mobil var död och jag hittade inte laddaren någonstans. Vad fan ska jag göra tänkte jag, samtidigt som jag grät letade jag desperat efter laddaren, jag gav upp och kämpade på mig slappa kläder och tänkte traska till jobbet och säga hur dåligt jag mådde, eller aa jag skulle bara behöva visa mig.
Illamåendet, huvudvärken, smärtan tillsammans fick mig att inse att det inte skulle funka att gå dom 10 min till jobbet.
Tog internet till hjälp, bad till gud att någon skulle vara inne på msn som kunde ringa åt mig, icke så jag mejlade mamma och såklart var hon där.
Hon fick ringa och förklara allt.

jag har legat i sängen hela dagen och hoppfullt väntat på att alvedonen ska hjälpa någonting, fy fan vilken dålig dag, helt meningslös.
mamma är på apoteket och köper grejer ♥



Update




Hej


Sitter och tittar på svenska hollywoodfruar just nu, det är lite kul faktiskt. Jag vet att jag inte skrivit något inlägg på väldigt länge nu men men.
Jessica har iaf fått sina efterlängtade tvillingar nu, Elliot och Viggo :) har inte träffat dom än eftersom jag har varit sjuk och är det lite fortfarande. Typiskt. Himla kul att dom kommit nu, Grattis till er ♥ !

åhh jag vet inte vad jag ska skriva, det står helt stilla.

Jim är på träning nu, innan han åkte höll han på och montera vår tv möbel och hoppas han fortsätter med det när han kommer hem hehe. Han kom hem från Tyskland igår, var borta 5 dagar och ja jag saknade honom :p

aja nu ska jag titta på tv



men nej?!



Kolla profilbilden, jag bytte bild och vad liten den blev nu då. Varför är jag så dålig på sånt här, vill ju också ha en snygg blogg. Jessica, hjälp?

Tisdagen den 15:e



Hejjjj


Ledig idag, Jessica kom hit vid elva och så har vi bara småpratat i soffan och lagat lunch :) hon föder sina tvillingar vilken dag som helst nu, så spännande.
var på ica och handlade lite och hämtade mitt paket också.
Jessica åkte hem vid två för att hämta sin Wilma på dagis. Jag ska iväg snart och klippa mig hos Marie på söder, ska bli skönt.
fast det känns inte lockande att åka kommunalt, i detta varma väder också. Jag ringde Jimmy förut och försökte muta honom med en grej ;O det gick inte så bra. Jag föreslog att han skulle köra mig till söder och så skulle han gå runt i affärer medan jag klippte mig och efter det skulle jag bjuda på mongolisk mat.
Trodde han skulle nappa direkt men icke.
haha.

Sitter just nu i soffan och kollar på mtv och sjunger, Lady gaga är grymm måste jag säga, älskar även Rihannas röst! gudomlig.

vet inte vad jag ska berätta för er nu, får väl återkomma.

puss

Längtar ju



Någon mer än jag som lääängtar till Twilight new moon?
jag kommer sitta bänkad på biografen när den har kommit på bio i november, de är ett som är säkert.
Såg ettan med älsklingen på bio, det var nästan bara tjejer som var där och kollade och några enstaka par, haha det var lite kul. Det var jag som ville se filmen och jag som bokade.
Det var smockat med folk och Jimmy kollade sig omkring när vi satt oss, och ba "vad är det här för film egentligen? det är bara tjejer här josse?"
åååå vad jag gillade filmen, den var magisk och såå välspelad och så fin på något sätt. Jimmy tyckte den var "ok" hehe.
Efter de köpte jag filmen och har sett den ett flertal gånger, den är lika bra varje gång.
Och nu så är tvåan på g, längtar verkligen.




som sagt, bänkad på biografen.

Pics håret



såhär blev det efter jag vart och slingat håret




haha nej har inte våfflat håret, det är persiennerna.


This is how we do it





Hejjjjj


Helgen är över, det går fort särskilt då man är ledig. Det har varit en mysig helg på något vis. Idag t e x var det lunch hemma hos mami och papi med bror, Tildus och Mikaela. Tilda börjar bli stora tjejen nu, idag såg hon ut som en mini-Lotta på bråkmakargatan :) min brorsdotter/guddotter är typ sötast i hela världen.
Idag har jag även övningskört, det går faktiskt bra, tycker det är lite krångligt och backa fortfarande, men det är väl för att jag inte gjort det så mkt än.
Körde iaf till farsta där vi köpte textillimm så att mamma skulle få upp sina nya älskade gardiner, sedan åkte vi också till zoo affären och köpte nytt halsband till Donna, köpte även ett halssmycke till henne eller vad man ska kalla det. Ett litet guldhjärta som man fick graverat Donna på där direkt, fiiiiint.
När vi kom hem gick jag ut med Donna, när vi var ute mitt i skogen började det spöregna! lagom kul utan paraply. Ibland blir man hdcjswhdwJACdwkcjuswc på Sveriges klimat.

Jimmy kom hem från landet tidigt ikväll, så nu är vi hemma och Jimmy kollar som vanligt fotboll på tv, en riktig sportnörd.

nu ni ska jag visa er lite nya bilder från our home, tänkte visa er lite hur vi har det. Fler bilder kommer.



Vårt nya stora bonsaiträd från Ikea, love it. Lägg inte märke till bladen som trillar av titt som tätt


Barbordet och stolar i köket, bordet från mio möbler och stolarna från slagsta möbler


    Hallinredningen, från slagsta möbler. Kanske inte så intressant men va fan :)


Stället vi tillbringar mest tid i, älskade soffan från möbelhuset i Falerum, mattan från slagsta möbler, tillfälligt soffbord från Ikea, kuddar från mio.

såååå, nu känns det bra att avsluta detta inlägg

///J o s e f i n


Lördag



Hejhej


Fint väder idag, man skulle kunna sola men jag orkar inte, är trött på att sola efter allt solande den här sommaren .
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Jimmy är på landet och fiskar hela helgen :( jag ska iaf övningköra idag tror jaq, kiiiul. 
 
just det, jag har fåt mejl angående zumba, det ska börja om en vecka på centralbadet, fredagar 16-17 eller lördagar 13-14, lördagar går ju bort eftersom jag jobbar varannan helg och när det gäller fredagar så måste jag fråga karro först.


Nej nu ska jag äta kladdkaka, fy egentligen. Har ätit mkt onyttigt nu på kort tid, måste ut och powerwalka i spåret eller nånting idag, kanske kan ta med Donna då också fast hon ska ju alltid stanna hela tiden.
äh få se.

ha en treeeevlig lördag soulmates

PUSS

Ny kamera



Hej igen, ja vet bra uppdatering :)


jag lämnade in min kamera för flera veckor sedan då det blev något fel på den (ovanligt att det krånglar med tekniska prylar?) jag hade den i sommras på semestern, men på Tylösand så hände något med den, det gick inte att ta kort utan det stod bara "fokusfel"
men iaf IDAG ringde dom, efter ca 100 år och sa att det går inte att göra något utan jag får en ny kamera, en som är nyare t o m. Konstigt att det inte gick att fixa, trodde jag bara hade tryckt på någonting.
Det skulle vara samma kamera fast en nyare, det låter ju bra.
jag älskade den kameran, den tog så fina bilder så jag hoppas verkligen den här nya tar samma bilder eller ännu bättre.
Det är ju så olika på olika kameror, på vissa kameror ser man vit ut, eller ljuset är annorlunda, färgerna är olika. Jag var så nöjd med den, vill nästan inte ha den nyare utan exakt samma.
jaja.


Se hela bilden











Nu är nog kladdkakan klar, mums.

puss

BECK





Varför är beck så bra? man kan se dom om och om igen. Dom är alltid bra. Vill inte att dom ska sluta göra beck
:/

Bio ikväll



Hej, hur mår ni denna soliga torsdag?

Jag mår bra, jag är ledig idag så jag har städat hela lägenheten :o jag är såååå duktig. Jag kunde lika gärna suttit på balkongen och solat hela dagen och bara softat? men nej nej det går inte för sig ;)

Jimmy kom nyss hem, han blev glad över städningen och det första han frågade var om jag vattnat blommorna, hehe nee glömmer alltid dom så nu går han runt här och vattnar, så söt.
Ikväll ska vi ut och äta och efter det blir det bio, har bokat superbra platser. Vi ska se Beck "i stormens öga" :) det är iaf en film som båda kan se, båda gillar beck, eller aa vem gör inte det liksom?
kommer missa idol men det är väl inte hela världen, kul att det börjat iaf, me like.

Det börjar klia i hela kroppen nu, vill börja träna massor :) är riktigt taggad på det. Igårkväll kollade jag min mail om det kommit någon info när polestripen börjar, men hade inte fått något. Dom skulle maila en så fort dom var klar med scheman men otålig som jag kan vara så skickade jag iväg ett mejl och frågar vad som händer osv, haha.
Fick svar idag att det strax ska börja, hoppas det är väldigt snart. Väntar på svar från zumba instruktören också.

vet ni vad som händer nu? haha joo jimmy står i köket och gör kladdkaka! gott ju. Jag är i vardagsrummet och har ett recept uppe på datorn här och så ropar jag till honom vad han ska göra. haha.
ett riktigt jimmyryck.



snygg bakgrund hehe, inte. gammal bild, typ från maj.

Detta vill jag träna



Hejjjjj

Jag vet vad för träning jag vill testa på nu, kikar runt här på internet för fullt och letar kurser. Inte det lättaste att hitta direkt....

Jag blev stormförtjust när Tv-shop visade "Zumba fitness" det ser riktigt kul och härligt ut och typiskt min grej. Dock tänker jag inte beställa en dvd och inbilla mig att jag kommer stå framför tvn helt själv och dansa och tycka att det är skitkul? haha nejnejnej
Så nu letar jag kurser här i stockholm, har hittat en zumbainstruktör som jag har mejlat, hittade hennes hemsida men förstod inte riktigt om hon höll i pass.
hoppas verkligen det för jag vill sååååååå gärna.

De andra jag vill börja på är polestrip, haha det är sant :) kinky me. Det finns all möjlig stripdans men jag vill först testa på polestrip, alltså dans med strippstång.
har velat detta så länge nu! har t o m tjatat på mamma och pappa att dom ska skaffa en strippstång till mig och ha i deras hem! haha dom ba"va vadå mitt i rummet?"
Har iaf hittat en hemsida, har anmält mig så att jag får veta schematiderna nu i höst.
Karro skulle börja med mig, hon ville de. Hoppas hon inte bangar. Tycker att alla gym och träningsanläggningar borde börja med mer såna här olika roliga kurser, det skulle bli så poppis, istället för att bara ha de vanliga tråkiga "spinning" "aerobics" osv. Tycker ni inte....

För övrigt har jag jobbat hela dagen idag, 10-19, alltså välförtjänt ledig dag imorgon ;) hah. Imorgon ska jag kanske träffa jesspess, ska övningköra med mamma, shoppa?!?! (kliar i fingrarna) städa fint här hemma kanske? handla mat skulle behövas också, herregud mkt det är och tänka på hela tiden när man har flyttat hemifrån, man fattar ju nu hur lyxigt man har haft det.. Får se vart dagen tar mig imorgon. Nu ska jag sova, annars sover man för länge vilket resulterar att man blir trött och seg.






puss

Blå linser



Freshlook Radiance Moonlight Utan Styrka

Expressions Colors Light Blue Utan Styrka

Är riktigt sugen på blå linser nu, ljusblåa ska det vara och inget annat. Jag har haft bruna linser så länge nu så nu är det dags för ljusblåa.
Har varit och testat redan i skärholmen men hittade inte riktigt rätt färg.
ska dit igen tror jag och testa flera, eller beställa på nätet, fast då blir det ju verkligen en chansning.


nu ska vi åka! jimmy sitter otåligt bredvid här och stressar mig.

Lovelovelove

mot kungenskurva


Hejsan!


Vi ska strax åka och köpa tvbänk på rum interiör i inredningsgallerian, kul :).


Det lutar åt att vi köper denna

Vit högglans med glaskiva ovanpå.






RSS 2.0