Aldrig hemma


Hej hej ! De va otroligt länge sedan jag skrev här, har inte varit hemma liksom :) på sommaren ska man resa och hitta på massa saker och inte vara hemma så mycket enligt mig ;) för hemma är man ju resten av året. Dock är det härligt och vara hemma och kunna träffa alla men men.
Jag har varit på mitt landställe med älskling min och mamma och pappa uppe i fjällen i storstugan :) himla mysigt eftersom jag har så mycket släkt där! Jag och Jimmy var där i en vecka och 2 dagar sen åkte vi hem för att sen dagen efter åka till Skeppsvik (Nyköping, Luddes landställe) med Ludde och Linda, haha parsemester!
Det var skitkul där :D Sola och bada steka ute på en ö på klippor, Spela spel, kolla på en djävulsk rommans, Åka ring efter båt (dock inte jag haha) , Spela minigolf, Äta kulglass, Äta på restaurang, Tälta på en ö och grilla marsmallows, Hämta Philip som kom med tåget näst sista dagen. Mycket hann vi göra under 4-5 dagar! :D måste ta upp en del grejer som hände....................................................




Haha! nej nu skojja jag bara Ludde, ska inte avslöja allt :D men jag ska ta upp några roliga grejer!

På minigolfen med 18 banor (Blodigt allvar mellan mig och Ludden som det alltid är och kommer alltid att vara)

Linda räknar ut allas poäng efter 12 banor och de visar sig att jag har 41 och ludde 39, yes tänkte jag bara 2 poäng efter de här tar jag! trodde att jag låg efter mkt mkt mkt mer sen efter de går de skitbra för mig och jag vinner varenda bana över ludde, jag skuttar och säger "jag kommer vinna över ludde trallalala"! sen när det är två banor kvar räknar jimmy ut poängen med miniräknare och det visar sig att ludde leder med typ 6 slag :O! jag blir helt stumm och får 7 slag på näst sista banan, ludde får 3. På sista banan är jag så arg så jag tar golfbollen och slänger in den i hålet. Linda räknade fel! morr :D!

Någon gång en sen kväll

jag - Vad gör ni??!?
Ludde - Vi letar efter en kniv
Jag - varför då??
Ludde - Meh ehh vi kommer snart!

HAHAHA

Vid frukosten

Linda - Ludde! jag skulle behöva en kniv?
Ludde - "stirrar"
Jag- "hahahaha"


Inne på vårt rum:

Jag - Asså man ba hörde DUNK DUNK DUNK
Ludde - va nej? jag höll ju i den?

Ute på ön på natten, Linda och jag går iväg en sväng och kommer närmare vattnet, vi hör något som fräser! Jag ser en galen svan och skriker och springer iväg! Linda är lite seg och trodde de var en orm men ser sen att de va en svan och springer efter mig skrikandes. haha usch

Jimmy och jag proppar in en luftmadrass som är exakt lika bred som tältet och exakt lika lång haha!

Jimmy - Asså den går aldrig in!
Jag - jooo jag ser ju att den kommer göra de! ja har bra ögonmått. vi kan ju iaf försöka? jag vet att de går

Jovisst kom den in i tältet haha, den höll upp hela tältet! och den var ganska så hög så taket var 30 cm ifrån näsan när man skulle sova, var mysigt :D men på morgonen var det inte lika mysigt då jag vaknade och fick panik för att de va så varmt och trångt och blött så jag springkryper så fort jag kan ut ur tältet!!!!

Riktigt roliga dagar :) alla bilder är på Jimmys dator så jag lägger in dom sen när jag fått dom :)



Imorgon tar jag och Jimmy tåget till Linköping (jimmys land) han kanske ska köpa en bil som hans pappa sett där sen åker vi vidare till Blekinge till mitt andra landställe, får se hur länge vi är där ! gud vad vi reser ;) never home

Nu ska jag packa de sista och städa, ser förjääävligt ut i rummet, As usual då ra.







070707 :D


Hejsan

Igår fyllde jag år, 19 år :D hann inte blogga igår så ja gör det nu. Det enda som gjorde det ballt att fylla just 19 var att jag fyllde år 070707 :D Ascoolt! inte alla som får vara med om det haha, många som gifte sig igår har jag hört eftersom det är så speciellt datum, tråkigt väder för dom bara eftersom det regnade typ hela dagen. Nu ska jag berätta lite om min 19års dag! Väcktes av mamma och pappa som kom insjungandes i mitt rum, haha usch jag gillare verkligen inte :D förra året när jag fyllde 18 så låste jag ju dörren innan jag gick och la mig så att dom inte kunde komma in haha och då blev de lite sura miner från dem så jag lät dem sjunga detta år haha.
Fick såklart presenter, mkt hade jag valt ut - ett par jeans från miss sixty, makeup kit, hårborste, 3 st bh och 3 st trosor, foundation clinique, mascara, kofta ginatricot, en vit väska, solbrillor av mammi och pappi, sen fick jag ett par ursöta örhängen av Jimmy som matchar halsbandet jag fick på studenten av honom :), sen fick jag en vit tunika och presentkort på gina tricot av brorsan och Mickis, och av Ludde och Phille fick jag en halvlång vit kofta från Tessie :) jättefin verkligen!, av Jessica fick jag en svart klänning från gina :)
Alla presenter var jättebra och ni alla är så urgulliga.

Dagen tillbringades med Jimmy och Jessica som var här på dagen, jag hjälpte till lite med tårtan och så, vi skulle äta middag och fika kl halv åtta här. kl halv åtta satt vi samlade här vid bordet  - jag, Jessica, mamma, pappa, Mikaela, Jimmy, Niclas och Ludde. Det blev thai mat och marrängjordgubbstårta och daimcookies mums mums. Vi hade trevligt och sen var det dags att ta tåget in till Hirchen keller och träffa de andra,var kul! 
Jimmys pappa kom och hämtade oss sen när vi ville åka hem, sov hemma hos älskling och vaknade upp alltför sent idag, blev att åka hem och fixa till sig för att sen dra på lite kalasfirande hos Lill Marren (Mathias) han fyller 18 imorrn :) så jag och Jimmy dök upp överraskande, blev mat och tårta där :D har blivit för mkt onyttigt usch usch.
runt fyra åkte vi därifrån vidare till Jessica som åkte till Ekerö idag för att jobba i två veckor :( snackade lite och sa hej då.

Nu sitter jag här, ska strax ringa Jimmy för att se vad han har för sig, ska fråga om han vill kolla på Wallander med mig :) kl nio.

I övermorgon eller imorgon blir det att åka till mitt land Lofsdalen, hoppas VERKLIGEN att de blir bra väder snart, ge mig lite STEK OCH SOL !

Men aha :) Tack för alla gratulationer igår! till ni som läser detta som gratta mig igår!



Efter regn kommer solsken..................................

Iam back on track


Tjooooohejhoppsan haha

Iam back from Småland! kom hem igår, blev ju inte kvar alltför länge men men :) de va himla mys faktiskt, vi FISKADE, vi shoppade på "klädhuset" som de heter, enda klädbutiken inom närmaste räckhåll, och där på klädhuset blev jag och jimmy totalt utstirrade av tre tjejer som såg ut som lesbiska(beteende och stilen) två av dom bara tittade hela tiden där vid skoavdelningen, jag stod och provade massor av skor och en av tjejerna, som verkade normal provade också, dom andra två satt några meter bort och tittade på. Jag provade ett par söta marinblårandiga ballerinaskor och tjejen som provade skor tog en av dem också och visade upp för de andra men dom bara viftade med händerna, så stod jag och provade så hör jag plötsligt av en av dom där borta
- Asså dom där randiga var verkligen skitfula! så jäääävla fula! helgräsliga!
j tänkte ba ehh ursäkta och vände mig sen till jimmy och sa tillräckligt högt
- Asså dom här va verkligen skitsöta! shitt dom är så snygga ju och tittade nöjt ner på dom. HAHA de va så kul
Tjejen ba blängde på mig, asså vilken stor fet tönt asså haha. Sen provade jag andra skor och jag kände fan hela tiden deras ögon mot mig, de gjorde jimmy med, heläckliga. Sen gick vi till kassan och dom följde snart efter och ställde sig bakom oss , skumt ja verkligen, sen gick två ut därifrån och väntade på sin kompis, så när jag och jimmy gick ut satt dom där och skrattade och pratade sen när vi gick förbi vart de knäpptyst hela vägen, haha sen när vi var framme vid bilen tittade jag bakåt och stirrade på dom och skakade på huvudet. störda människor verkligen, de var verkligen värre i verkligheten, beskrev de lite kort här bara.

På landet var vi såklart ute mkt också, spelade lite fotboll, kastade freecby och mkt mer, var mysigt som de ALLTID är med min Jimmy :)

På lördag fyller jag 19 år! 19 jävla år! vad tiden gåååååååååååår fooooort! ska iaf ha lunch och fika här på lördag med my best friends! vet redan vad jag ska laga och baka :D
Idag har jag varit i Kista med bästa mamma, valde ut grejer till birthday! vi började med att äta, de blev Tapas, sååå gott! sen va de bara att välja och vraka bland de stoooora utbudet :D hittade iaf, ett par jeans, en kofta, massor av underkläder, special hårborste, smink, väska. Vi hann ju inte besöka alla affärer som jag ville in i men men :P när de stängde var vi helt slut båda två så vi satte oss och köpte en varsin kall färskpressad apelsinjuice för att sen åka hem.

Jimmy är på landet Torö och roar sig, sova ensam inatt :(
Kl är 00.43 och jag känner att de är dags att sova

Lägger upp lite sommarbilder också ! :)
Bild 1- Jess och jag, iförsäg en vinterbild men men :P
Bild 2 - Jimmy stampar på Ludde? Bilden är iaf från en dag i Ingarö
Bild 3 - Jimmy voltar på wakeboard på Torö
Bild 4 - Jag i trädgården hemma hos mig
Bild 5 - Jimmy och jag på Ingarö

image63image65image66image67image68




Vet att jag är totalt sämst på att få till de snyggt med bilder här i bloggen haha :D skiiiiitsamma!

Goooodnatti!



Hej då :)


Hej

sitter här med ett för tungt huvud som måste bäras upp, ska snart börja packa för att sen åka till småland, blir mys :)
Igår vart de lite krök hos grannen Linda, de va nice nice :)mkt snack om allting och lite till. skönt att de va nära hem, kom hem halv fyra kanske.
Lovade nyss Jimmy att ja måste packa och fixa mig snart så aa, gud vad jag är seg, usch.

Men hej då ra :) / Trött Josefin

RSS 2.0