Wallander



När Jimmy har fixat klart ljudet (när det nu är?) så ska vi kolla på Wallander - prästen och ha det mysigt :)



Om jag ska diska.....



Så vill jag bara diska med min rosa diskborste. Det blir genast lite roligare om diskborsten är knallrosa.



Smickrande bild på mig hehe.



Vilket himla seriöst inlägg haha.

Shopping


Hej

Nu har jag och Jimmy precis kommit hem från en shoppingdag, jag gick upp vid åtta imorse och tog en låååång dusch och sedan vid tio gick vi båda ner och mötte upp alla andra.
Alla och alla, det var inte så många som ville kratta löv en lördag kl 10 haha.
Det gick fort iallafall, högst en halvtimme så det var superskönt! efter det åkte vi till kungens kurva där vi började med din sko och Hm ;) hittade inga skor :( men på Hm fanns det sjukt mycket fint så jag plockade på mig en miljon plagg och provade. Det var paradiset, allt satt så snyggt så det var svårt att solla bort en del.
Efter mitt provande var Jimmy jätte uttråkad och bara stod och sov så jag förstod att jag inte skulle kunna gå in i fler butiker men tack lilla hjärtat för all den tid jag fick. haha.

Efter hm åkte vi till netonet och köpte ljud, Jimmy=lycklig. Äntligen fick han köpa sitt efterlängtade ljud och jag köpte en nyss minneskort till min kamera eftersom Donna tuggade sönder mitt förra. Efter det så lunchade vi på Basilica och sen gick vi in på Hornbach. På Hornbach köpte vi 2 orkideér, 3 st små canvastavlor som jag ska måla själv, målarfärg och penslar till tavlorna, taklampor till köket.
Mer hann vi inte, tiden går så fort.
Hoppas vi hinner massa imorgon.

Bilder från idag :

Ljudet. Jimmy är inne i sin värld just nu.


Två st sånna här i köket


Konstnär? det får vi se


Dom blommar länge vilket är bra, behöver inte så mkt omvårdnad. perfekt.
kolla fotot bredvid, jag,Jimmy,Mikaela och Niclas i Thailand 2006/2007, blev fotade innan en båtutflykt, long time ago.

Nu ska jag hjälpa Jimmy med ljudet, vilken bra hjälp jag kommer vara.

Tjing






Hos Jessica



Hej!


Nu är jag hemma hos Jesspess :)  fick lunch när jag kom hit och sen har vi kollat på "mammas pojkar" som vi båda missade igår. Sådana program är lite roliga tycker jag.

Nu är det ju helg, långhelg för mig vilket är riktigt skönt. Den här helgen vill jag hinna med så mkt som möjligt.
Denna helg blir det

-  Shoppa massa kläder, skor, vinterjacka, handskar, förnya både min och Jimmys garderob
- Beställa/köpa dom sista möblerna till vår lägenhet
 - ta hand om katterna då mamma och pappa är i fjällen
- Kolla på fondtapet till sovrummet
- Köpa taklampor till köket
- fixa målarfärg till både badrummet och till kaklet i köket
- köpa tavlor
- framkalla en del av alla miljontals kort
- Kratta löv med föreningen "suck"

hoppas vi hinner med något roligt också ;)


Hejs♥


Idag är det fredag



Hej

Tänkte skriva ett inlägg men jag måste fixa mig nu så jag kommer i vettig tid till Jessi. Jag bloggar nog hos henne :)


My immortal



Denna låt älskar jag. Den väcker mycket tankar.

 


Denna kanske inte hackar lika mycket


Lockade Tildas hår...



Visst blev det fina lockar?  ett litet krull :)

Dagens händelser



Hello

Idag har det varit en skön ledig dag, tog bussen vid tio tiden imorse till farsta med Jessica och tvinsen. Där gjorde Jessica ett ärende och sedan kollade vi in lite butiker. En lunch på Burger king blev det också såklart (a)
vad fick jag med mig hem? jag köpte nya jobbskor som verkligen behövdes, kan inte luffa runt i mina osköna ballerina längre.
Lite köksgrejer såsom grytlappar, kökshandukar och en knallrosa diskborste (typ enbart för att reta Jimmy) hehe, en cool badmössa som det står "bad hair day" på blev det också, ska ha den när jag har inpackning i håret.
Jag passade även på att köpa present till Tilda♥ som fyller 1 år snart.

Efter farsta har jag städat lite och sen kom Jimmy hem.

skriver snart igen


Luftslottet som sprängdes




Hej alla Josse lovers! saknat mig? klart ni har, i know you love me <3 iam the one and only, glöm inte det!
hahahaha.


Vi börjar om

Hej! det är ondagskväll och jag har hunnit med att både tittat på "bonde söker fru" och "Efterlyst" efter jag kom hem från jobbet. Jag har förut tyckt att bonde söker fru är lite småfjantigt, det har liksom inte lockat tidigare säsonger, men jag råkade se första programmet med mamma och en av bönderna där "Roger" den knäpptysta blyga lilla mannen ska vara med och dejta i tv. Jag var bara tvungen att se hur det gick för honom ikväll och ja det kan inte vara lätt att dejta honom, det roligaste var när en tjej frågade honom "varför valde du ut just mig då, av så många?" och han ba först helt tyst och sen säger "hmm ehh ja ehh ja men jag var ju tvungen att välja ut några och så ja kom du med i det gänget"
haha bra svar! stackarn...

Annars har jag jobbat idag, på lunchen gick jag faktiskt och köpte en bok "Luftslottet som sprängdes" Stieg Larssons tredje, jag har ju sett män som hatar kvinnor på film och flickan som lekte med elden på bio så jag visste inte om jag skulle köpa första boken ändå och läsa den och sedan tvåan men det fick bli tredje boken eftersom jag sett första filmen och andra filmen. Tänkte iaf att jag skulle läsa tredje boken och sen se filmen när den kommer.
Män som hatar kvinnor på film var jäkligt bra och tvåan var ännu bättre så trean lär vara sjukt bra, ser verkligen fram emot att dyka ner i boken nu i höst, ligga i soffan och läsa när det är mörkt och kallt ute.
oj nördig jag låter hehe.
Måste köpa Camilla Läckbergs nya som nyligen kommit ut också.






Kärlek

Jag är den bästa bloggaren

 

Eller inte :P

Hej iallafall !

Jag tänker inte uppdatera er vad som hänt senaste tiden, det blir för jobbigt så det hoppar vi. Jag har iaf träffat Elliot och Viggo nu, minns inte när det var? och dom var så söta och så himla små :) underbart.

Helgen som precis var har jag jobbat, firat mamma, varit barnvakt, hmm jaa och igår hyrde jag och Jimmy film nya "Wallander" och köpte massa godis och chips, söndagsmys. Pappa körde hit Donna igårkväll så hon var såklart med i soffan och myste, lilla byrackan ♥. Idag är jag ledig så Donna sov ju över, och vi kom nyss hem från en riktig långpromenad, när vi nästan var hemma så gick vi förbi två byggarbetare i min ålder tror jag, när jag kom mot dom så bara log den ena lite smågulligt mot mig, då log jag tillbaka och gick förbi. Efter 10 m hör jag från den andra killen "mööördarhund"  verkligen en suck på det, Donna är förfan ingen mördarhund, åhh idiot! men jag sa bara tillbaka "eh neeeeee"  visst han kanske inte menade det eller menade något illa men det är inge kul att höra från en helt främmande person när man går förbi. Han kunde bara hållt käft och hållt inne med sina fördommar.
Ja Donna är tigrerad och småmusklig men det gör henne inte till en mördarhund som många kallar dom, felfelfel!


jaaaaaja, nu är jag svinhungrig, har man tur hittar jag något i kylen.

jag skriver ikväll igen, kika in då ;)


Massa kärlek





RSS 2.0