Jag som frisör


heeejhej.

börjar med dagen, jobbade som sagt 11-16 och idag var det väldigt lite folk faktiskt, sen efter jobbet gick jag hem och bara latade mig i soffan och läste.
sen var det middag och efter de fick pappa ett ryck och ville att jag skulle klippa honom så de gjorde jag och eftersom att pappa har väldigt tjockt hår tog de lite tid, sen har man ingen utbildning heller så de gick lite långsamt men de blev rätt bra faktiskt. Pappas hår va svårare att klippa än Jimmys men de gick ju bra iaf, och nu är det fotbollsfinal! hejar på Spanien.
Imorrn ska jag jobba 11-19 så de blir nice

vet faktiskt inte vad jag ska skriva om.

återkommer nog imorgon


puss


Saturday



Hello igen!

Idag så började dagen med jobb 10-16, det gick bra och det var jätteroligt att kent ringde och ville snacka lite, vi saknar verkligen vår Kent! kom tillbaka!
Dagen flöt på bra iallafall sen kom pappa och hämtade mig, sen har jag bara varit hemma och luffsat runt. Niclas och Mikaela var här på middag, och nu har hon fått en liten mage ser man :) längtar ihjäl mig nu. Vi åt iallafall grillat kött med potatisgratäng med mera och jordgubbspaj till efterätt,mmm mums. Sedan runt nio åkte dem hem så jag har bara suttit vid datorn och så, jag ska ju upp och jobba imorrn. Jimmy är med Ludwig, ingen aning vad dem har för sig men dem sitter väl o dricker beer.
Själv har jag nyss klickat hem lite grejer från www.beautyplanet.com och så ett carmex läppbalsam från en annan hemsida som jag ej kommer ihåg, haha? kom in på den via en blogg.
Rätt praktiskt och bara klicka hem grejerna, fri frakt fick jag på alla grejer också, på beautyplanet bjuder dem på frakten om man handlar över 600 kr, vilket inte är så svårt o komma upp i där, fast det var faktiskt bara två grejer jag ville ha därifrån som jag tänkt köpa länge så kom upp i 550, irriterande tänkte jag och försökte hitta något för 50 spänn men de fanns ju inte, men hittade sen en bodylotion som doftar aprikos för 85 spänn så den fick klickas hem också, den andra jag beställde var en concealer och en ögonkräm.

sitter just nu i soffan i vardagsrummet framför tvn, mamma ligger och sover i andra soffan, haha hon somnar alltid i soffan min söta mami och Tobbe sitter nedanför mig och stirrar på mig, han vill väl att jag ska ta bort lapen så han kan ligga på min mage och sova.
shitt de flög nyss ett flyglan eller något ovanför, det lät värsta högt och nära, blev fan rädd :p kändes som de skulle störta in i vårt hus :s typiskt mig och va så rädd. Jag är ganska paranoid ibland, oroar mig ofta för vissa saker. Tex om jimmy inte svarar på mobilen och jag vet att han är ute o kör bil, så svarar han inte då tänker jag de absolut värsta, jag vet onödigt. Jag är även rädd för åska och blixtrar, pinsamt jag vet. Häromnatten när jag låg i sängen och skulle sova så åskade det sjukt jävla högt och hela rummet blixtrade till, jag tycker fan de e läskigt :p hehe. Även mörkrädd är jag, lite grann.

aja nu tänkte jag gå och lägga mig.

Jag skriver nåra rader imorron efter jobbet.

puss

Dålig uppdatering av mig


Hejhej på er

har ju inte skrivit sedan dagen innan midsommarafton, så jag börjar med min otroligt "lyckade" midsommar. Det var ju tänkt att jag skulle följa med Jimmy till hans landställe och fira med hans familj,släkt och deras vänner som förra året men icke :( vi skulle åkt dit på midsommarafton men jag kunde inte följa med eftersom jag hade sjukt ont i magen = en sjuk jävla mensvärk som jag kan få ibland! så jag fick ligga kvar i sängen och stanna hemma eftersom jag visste ju inte om det skulle bli bra, ibland blir det bra men ibland inte och jag ville inte åka med och riskera att komma dit och sen lägga mig i deras gästrum eller nåt medan de andra skulle sitta och äta och fira så därför stannade jag hemma.
Hemma på midsommar= tråkigt.
Lite tur var det väl att mamma o pappa iaf va hemma eftersom att dom var sjukt trötta och skulle fira hemma för en gång skull så sällskap fick jag ju.
Låg i sängen ett tag, sen gick jag upp och fick i mig alvedon, de blev sakta bättre. Jag kunde iaf va ute och njuta av de hyffsade vädret och äta lunch med mami o papi, sen kollade vi film när de började småregna sen, och efter de spela kubb!
Jimmy kom hem sen på kvällen från landet och gjorde oss sällskap, dem hade såklart haft jättekul, jag va riktigt ledsen att jag inte kunde följa med men men, nästa midsommar blir väl förhoppningsvis roligare för min del.

Efter midsommarhelgen jobbade jag, kändes konstigt att komma tillbaks till jobbet efter 6 lediga dagar :p och nu är det fredag igen. Idag har jag varit ledig faktiskt, solat hela dagen men tyvärr så blir man ju inte så brun hur mkt man än pressar i sverige känns de som haha jo men lite färg fick man ju men tid tar det :p .
har också varit och handlat med mamma, och nyss åt jag middag, grillat :) så gott!

Jag fyller 20 snart för fasiken! bara typ 10 dagar kvar? fast det är svårt att komma på något stort man vill ha.
vad gammal man börjar bliiiiii, står inte på förns det är dags för bil,bröllop och barn, haha ne skoja det är väl ett tag kvar. Fast ibland kan jag känna en viss längtan efter barn, faktiskt haha fast det är inge bråttom och jag har en del att göra innan, inte så lite heller, jag o mina planer asså :) .

I förrgårr var det lön, underbart :) hade ju som sagt 4 kr kvar på kontot när jag fick lön, och de hade jag haft typ en vecka, och jag vägrade röra pengarna på sparkontot, de pengar som jag sparat varje månad från lönerna. Jag fixar varje månad efter varje lön att jag har samma summa varje gång att överleva på, på en månad. Om/när de pengarna tar slut så är de slut, aldrig röra pengarna på sparkontot. Sjukt duktig och sjukt nogrann är jag med mina pengar o mina konton ;)


haha oj, de här inlägget skrev jag typ igår, har glömt göra klart de o publicera, ojoj.

avslutar nu iallafall detta inlägg och fortsätter på ett nytt inlägg.

puss

Torsdag kväll


hej igen

Tyskland vann med 3-2, vi satt här och hoppades in i det sista på Portugal men icke. Stackars Ludwig också.
apropå ludwig, så har jag och han planerat lite om vår fest tillsammans, vilka som ska komma, vad vi ska bjuda på och vad vi ska göra osv, Lördagen den 5 juli är det iaf spikat, kommer bli grymt roligt, först ska vi va hemma hos mig alla sen senare på kvällen blir det förmodligen krogen!

nu känns det som att jag inte har så mkt att skriva om längre

jag skriver imorgon innan jag åker...........tror jag.

annars så hälsar jag alla som läser här "Glad midsommar!"

puss!

Midsommarafton imorgon


Hello

Nu har vi ätit massa gott och firat pappi, jag åt mest tårta som vanligt, svullo som jag är. Pappa fick en trådlös datamus av Jimmy, en cykel,tofflor och parfym av mig mamma och Niclas.
snart ska jag börja packa, åhh jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorron :s på midsommarafton. Jag läste i klick tror jag "sista minuten tips tll midsommarfesten" eller nått som de alltid är varje år haha, liksom "såååå fixar du midsommarstilen" eller "så fixar du makeupen till midsommar" man ba asså?
eller som inför varenda sommar "sååå fixar du snyggaste brännan" eller "sååååå kommer du iform till beach 2008"
haha garvar varje gång åt allt de där, visst bra med tips och så men de e så överdrivet och dom får det och låta som att allt är så lätt, lksom "så får du jessica albas mage på en månad"  så kan tidningarna skriva haha.

aja nog om det, jag hittar säkert nå fint i garderoben, fast jag kommer säkert prova och byta kläder 100 gr som jag alltid gör! jag fortsätter alltid prova tills jag känner "yes this is perfect" haha, är lite knäpp. Tänkte köra på utkammade lockar med såklart snelugg, min gamla vanliga makeup, en klänning eller shorts och nå sött line, skor vet jag inte riktigt men blir nog pumps.
vet inte vilken tid vi åker imorgon men blir nog rätt tidigt, ska bli mysigt att åka till Torö och fira midsommar, hoppas vädret blir fint bara, då skulle de bli riktigt bra.

sitter och funderar på vad jag ska skriva om men det står rätt still, jag kollar emellanåt på fotbollsmatchen, Portugal-Tyskland tillsammans med mami,papi och Jimmy.
Haha vid middagen berättade mamma att hon fått mejl av en kompis, på portugisiska snyggingar som spelade i Portugal, och under att hennes kompis skulle sitta bänkad framför tvn ikväll och bara dregla. haha och mamma:
- Asså dom var riktigt snygga, förjävligt snygga
Niclas (bror)  - Christiano ronaldo eller?
mamma - de vet jag inte, vem e de? men riktigt snygga va dom iaf
pappa - jaha okej

så nu sitter mamma och kollar och försöker hitta dom på bilden som hon fick, haha hon är rolig hon.

oj Tyskland gjorde mål nyss! snyggt mål faktiskt, men jag hejjar ju på Portugal och Ludde som har satsat pengar på vinst till portugal, jaja de e ju bara första halvlek.


men nu blev det spännande hära så jag skriver ett inlägg till efter matchen!

puss

Dåligt Sverige



Hej. dags att blogga igen! sitter i soffan med lapen och kollar tv samtidigt. Idag har jag bara vilat, lagat mat, solat när solen varit framme, kollat på filmen "Vuxna människor" rätt sjuk film men hittade ingen annan att se på som jag inte sett på länge liksom,  och såklart har jag varit vid datorn. Jag gick iaf upp vid halv nio och gjorde iordning frukost, koka ägg osv, sen gick jag upp till vad kallar man de, "balkongen?" "solterrassen?" och satt där och åt sen la jag mig i solen men dumma moln som ska förstöra hela tiden. Det var ju fint väder på morgonen fram till elva-tolv nånting sen var det bara molnigt hela dagen och runt femtiden kommer solen fram igen. suck. :p jag som vill sola när jag är ledig och få lite fräsch färg!

men iaf igår så kom Jessica och Wilma hit vid elva tiden :) stor Wilma blivit nu! var så roligt för hon var så glad när man skojjade med henne så hon skrattade :) vi låg mest i min säng och pratade och lekte med lilltjejen sen laga vi mat och åt lunch, sen runt halv två skulle jessica iväg och övningsköra, så vi hann inte göra så mkt tyvärr :( menmen. senare på kvällen så åkte jag och Jimmy till ludwig, påvägen köpte vi såklart med oss thaimat :) så åt vi och sen var det dags för fotbollen såklart, Sverige mot Ryssland och ja vad ska vi kalla det "fiaskomatch?" herregud vad vi spelade dåligt, det var bara deprimerande att kolla för Ryssland ägde hela matchen. Nu är vi ute ur Em, väntat? oväntat? jag trodde stenhårt på att Sverige skulle få möta Holland men icke!
Efter första halvlek gick jag och Jimmy och köpte chips,godis och läsk till andra halvlek, då kunde man ju sitta där och tröstäta lite iaf när det gick så dåligt hela tiden ;)

Idag fyller förresten pappa 51 år! Grattis pappi! vi ska snart fira honom med mat och tårta :) mmmmm tååååårta! jag må vara en tjej som äter som en häst och onyttigheter i stora mängder och aldrig tränar så tack gud för en hyffsad ämnesomsättning!
jag har inte världens bästa ämnesomsättning för lite går jag såklart upp om jag äter extremt onyttigt under en längre tid och jag skulle garanterat vara lite slankare om jag åt mer nyttigt men hyffsad är den iaf, helt klart eftersom jag skulle lika gärna kunnat väga typ 30 kg mer än vad jag gör. Men såklart måste man ju tänka på insidan också, hur den mår så träning och nyttigare matvanor skulle inte skada.
men vad jag pladdrar på, nu är det dags för kalas!

soooo looong!

skriver mer ikväll!

Minilov




Hej hej

klockan är ca halv elva och jag ligger här i soffan i vardagsrummet och surfar runt medan Jimmy och pappa kollar på fotbollen, jag kollar lite emellanåt jag :P
Detta är första gången som jag bloggar i soffan och inte på kontoret, pappa har köpt en lap :) våra andra datorer krånglar med jämna mellanrum så pappa blev förbannad så han åkte iväg och köpte en ny lap istället haha. Skönt att kunna vara var som helst med datan.


Idag har jag jobbat, det är ju rea nu så det är mer folk än vanligt samtidigt som det blir stökigt överallt = mycket att göra. Jag jobbade på som bara den hela dagen så det var skönt att sluta 18, och nu är jag ledig 6 dagar frammåt och det känner jag mig välförtjänt av., blir skönt med ett minilov.
Imorgon ska jag träffa Jessica och Wilma, äntligen! saknar dom massor. Får se vad vi hittar på :) .

Idag blev jag riktigt sugen på att fixa tid hos frisören för färgning, tycker jag har ganska tråkig färg nu, visst den är naturlig och så men jag vill ha mer bruntblondblanding så de ska såklart fixas.

Efter jobbet idag har jag bara varit hemma hos Jimmisen, gick dit efter jobbet och hälsade på lite, är ju inte där så ofta. sen gick jag och Jimmy hem till mig så jag kunde äta mat som mamma lagat, skönt att bo hemma ;) men jag och jimmy känner oss sugna på att flytta snart faktiskt, halva delen av mig vill men den andra halvan vill inte. Men visst skulle det vara skönt att ha eget samtidigt som det för med nackdelar också. Det är ju faktiskt ingen panik att flytta medan Rickard inte fattar att jag bor hemma fortfarande, vadå så seg är jag väl inte?. :p
Har funderat lite på vart man ska flytta också, jag har inte direkt någon lust att bo i Huddinge fast alla vänner och familj bor ju här så de är ju de.
Jag vill flytta runt och äventyra lite, typiskt mig. Jag vill flytta till Lofsdalen ett tag, jag skulle kunna tänka mig typ bo i piteå, liksom bara för att se hur de är och vara med om något nytt område, det måste hända lite saker enligt mig själv.

nejmen nu orkar ja inte skriva mer! jag skriver imorrn och då ska ja försöka bjuda på en bild också, jag ska försöka fixa min bloggs utseende också för nu är den så tråkig så.

godnatt /Jossi

vilket jävla gäng



hello!

nu ska jag blogga igen.

tänkte börja med helgen vad jag sysslade med då, i fredags gjorde jag inget särskilt för skulle upp och jobba på lördag, så i lördags jobbade jag till 15, sen gick jag hem och sen mot kvällen fixa mig för att åka med Jimmy till Ludwig och kolla fotbollen med dem, alltså ludde och linda. Påvägen köpte vi med thaimat, lika gott varje gång, Hemma hos ludwig var det stört kul, vi åt och hade trevligt sen kolla vi fotboll, den va bra men slutet var ett slag i magen. Det krökades riktigt ordentligt med kortspel osv efteråt, Linda blev en dåre, Jimmy blev jätteglad i hatten, jag blev flummig, Ludde blev både glad och tystlåten 
Efter ett par timmar var det dags att börja gå hem till Skimmer där annat folk var. Jag o jimmy gick promenad ibörjan utanför huset och prata om allting? sen satt vi ute i trädgårn under partytältet nåra st, jimmy satt och vägde på en stol sen for han bakåt och gjorde värsta ryggplasket.
där hände de roliga saker som att jag hittar värsta stora träningsbollen som man kan sitta o studsa på, aa ni vet? den va sjukt rolig, iaf då, jag ramla bakåt och slog i ryggen, joo tack det känns i ryggraden fortfarande :p. Aaa den höll vi på me rätt länge jag,linda o jimmy, och i slutet va de sing star, jag sjöng en låt med jimmy, fick ont i halsen.
sen nångång vid två kanske gick jag o jimmy hem pga jobb dagen efter för båda två.

så söndag jobb, sen efter jobbet mötte jag upp älsklingen och åt på thaikiosken i centrum sen cyklade vi hem till mig och bara va, sen sov jag hos jimmy :). Idag har jag jobbat hela dagen, efter jobbet vid 18 mötte jimmy mig och så gick vi hem till honom och åt, sen har vi inte gjort så mkt :).

Imorrn så jobbar jag, ofcourse :p 11-18, skön tid. Sen är jag faktiskt ledig 6 dagar vilket ska bli sjukt najs :) på onsdag är det ju fotbollsmatch då kanske jag drar in till stan igen och kollar med malin och Co :)
på torsdag så blir det planering med Ludwig om våran 20 års fest tillsammans, vi tänkte ha slå ihop det eftersom vi fyller så nära varandra, bara 5 dagar imellan, och sen efter de så drar jag och Jimmy till Torö och firar midsommar o grejer :) vet inte när vi åker hem.

jaja nu har jag skrivit långt så de får räcka

hörs!

fotbollen


hallåååå!

ska berätta lite vad jag haft för mig på sistone, jag har jobbat rätt mkt faktiskt :) förutom det har jag varit med Jimmy, varit och shoppat med mamma osv, varit och hälsat på Ludde som har flyttat och kollat in hans lägenhet. Jag minns inte så exakt vad jag gjot men men :P. Igår jobbade jag med malin, sen efter jobbet drog vi in till stan och mötte upp Tina för att se fotbollen :) det var kaos vid kungsan så först köpte vi oss mcdonaldsmat och satte oss ner där utanför och åt innan matchen började, efter de gick vi till cafe opera och kollade på första halvlek där, i pausen gick vi mot skeppsbron och satte oss uppe på ett fönsterbräde och satt ute och såg andra halvlek på den jättestora skärmen! Vilken jävla stämning det var, galet. folk överallt. Sverige vann, lycka. Efter matchen träffade vi malins chef fredrik o hans vän, så vi tog bussen hem till honom, till Nacka. När vi kom hem till Fredrik så gick jag på toa, och vad tror ni händer? gissa?
jo när jag ska gå ut så kommer jag inte ut!! fick nästan panik! låset har typ fastnat på nåt jävligt konstigt sätt, jag vrider o vrider på låset i panik sen bankar jag på dörrn och ropar på sällskapet. Malin och ena killen försöker få upp dörren, de e omöjligt, dom skruvar och vrider men inget händer.
Jag tänker "jag kommer få stanna här hela natten på denna lilla toa utan fönster"
riktigt obehagligt va de.

dom var tvungna att ringa vaktmästaren i området och be han om hjälp! dom försöker lugna mig me att vaktmästarn ska komma och hjälpa. jag sitter där inne ensam rädd och väntar, sen kommer han, han bankar och slår med sina verktyg, inte så mkt händer,  jag tänker "tänk om vaktmästarn inte ens får upp dörren?"
till slut efter vad som känns som 100 år så får vaktmästarn ta bort hela dörren, jag får hjälpa till på andra sidan och putta och banka, tog i allt för kung o fostrland! haha, och sen var jag ute! jag var helt skakis efteråt.
total lycka att komma ut.

sen runt tvåtiden kom jimmy och hämtade mig, så skönt <3 kom i säng runt tre kanske.
idag har jag varit ledig och bara tagit de chillpill och kollat på filmen kärlek och fördom, rätt bra.

men nu är det middag med mamma, pappa, Jimmy, Niclas och Mikaela, mums!

hörs!

Faster Josefin



Hej hopp. läge rå? jo men jag mår finfint, lite trött bara ;). Sitter här vid datorn medan Jimmy är ute o går eftersom han är lite full, han har varit ute med sina jobbkompisar och druckit och kollat på fotbollsmatch, haha lite för mkt blev de visst mohaha :P.
idag har jag jobbat, ovanligt? njaeee :D sen har jag bara varit hemma i trädgårn och chillat runt i de underbara vädret! synd bara att man jobbade där mitt på dagen men men.

jo just de, de va ju därför jag skulle blogga egentligen, jag ska bli faster! Niclas och Mikaela ska ha barn :) i början på november kommer lillknodden ut! gud vad de ska bli roligt, speciellt för dom :) vill bara att bebben ska komma ut nu, orkar inte vänta ett halvår :p.

nu ska jag titta på film, älskar film, det är så mysigt.

hörs imorrn!

RSS 2.0