Glad påsk!



Befinner mig i Lofsdalen just nu. Här är allt så tyst, när jag är ute i skogen med hunden och stannar upp och bara lyssnar så hörs absolut ingenting. Det är så tyst, så tyst.. har inte stött på en björn än iaf turligt nog men man vet ju aldrig eftersom mamma gjorde de ifjol.

Vi har haft underbart väder hittils och det verkar fortsätta :) de verkar vara bra i hela landet! man sitter i linne ute på altanen och solar, bikinin är ju inte med hah men de är ju helt galet att man kan sitta i linne här i Lofs i april!? ingen snö heller. konstigt :D

Igår var det påskmarknad och proppat med människor! tog en hamburgare och en cider i solen på uteserveringen och köpte en renkorv till Jimmy på marknaden hah, enda jag köpte.

Idag är det ju påskafton så vi har ätit och firat det lite grann, senare kanske vi går på en gårdsfest här i närheten.

Slut på ord nu men Glad påsk på er!

Nästa köp



Hej, så kass uppdatering jag vet :)


Jag är inne i något lantistänkande just nu, sitter och kollar på flakmoppar på blocket! jag måste bara ha en sådan, jag SKA ha en sådan i sommar. Har velat ha en i flera år nu så det är dags. Tidigare idag hittade jag ett par hängselshorts i denim på hm.com som jag bara måste ha, sådan härlig lantis outfit nedan :) vill ha! ska ha! Tänker mig att jag bär denna outfit i Lofsis i sommar och åker ner till ica med moppen och Tilda på flaket för att kanske köpa glass, ahhh mysigt! Så nästa köp blir hängselbyxor nedan och en flakmoped :D


Flakmoped










Nu ska vi se.....



NEW MOON!!!!!

jag köpte den häromdagen på coop, yeeeey! dom är sååå bra och ja jimmy tycker dom är helt "ok" haha.



My weekend



Hej !


Så var det söndag! Tänkte berätta lite kort om helgen, i fredags jobbade jag till 16 och på kvällen var vi på middag hos min faster. Lördag så åkte jag och Marii till KK och shoppade lite smått och tog en lunch (lunchen var outstanding) hah. Tog bussen hem vid tre och sen runt fem tog jag bussen hem till Jess och Felipe där vi gjorde pizza :), spelade lite mario cart och såg filmen "Black Swan" som går på bio just nu och den var helt okej. Jimmy hämtade mig vid elva och så åkte vi hem och sov.

Och så idag söndag gick vi upp kl 10.15 typ haha! helt sjukt. Jag fick lite ångest av att gå upp så sent då dagen blir så kort. Vi fixade till oss och åkte till Hornbach där vi köpte blommor/växter, målarfärg till spegeln, gardinstång (som var för kort, jävla skit, lämna tillbaks) sen åkte vi och letade efter något trevligt lunch ställe och så hittade vi ett nyöppnat som hade invigningsbuffé idag :D thaimat, sushi, laxspett, potatis, salladsbord, pannkakor, köttbullar och mkt mkt mer och t o m chokladfondú hade dom där man kunde doppa bananbitar i, åhhh asgott. När vi kom hem började Jimmy att måla om spegeln, vi köpte den ju som svart och det passar inte alls tycker jag så den blev vit idag :) körde på helblank vit.

Nu ligger vi i soffan och ska väl titta på någon film eller så!

Hoppas ni haft en bra helg ♥


RSS 2.0