svartvit





nu när jag nyss höll på med och pyssla med svartvitt så gjorde jag denna i de också. Tycker svartitt är fint. och ja jag älskar att fota mig själv, är det fjortis? oj dåå :p  haha

Donna är en tomtenisse




It´s friday, iam in love



hej på er!

Jag ligger just nu i min säng och pysslar lite, det är fredag kväll och det händer inte så mkt, jag ska jobba imorrn och slutar kl 18! eftersom det snart är jul så stänger vi senare, men men bra ob ;)
efter jobbet ska jag till netonet, sen mediamarket och efter de ikea, haha.

idag har jag jobbat, på min lunch mötte jag jessica och gav mina julklappar till henne och wilma, får be henne om ursäkt här för mitt förra inlägg då det riktades ilska mot henne, sorry raring! <3

vet inte vad jag ska skriva om?  händer mkt sjukt och roligt hela tiden, brukar faktikst tänka när nåt sjukt händer, t ex på jobbet "de där ska jag blogga om" men jag glömmer väl bort.

haha som t e x häromdagen på jobbet. kund kommer in och ska kolla på kallingar

kund -  hmm ja dom där var ju snygga
jag - jepp
kund - men är det gylf på dom? sånt där har ju du erfarenhet av, hehehöhöh
jag  - ehhm haha aa de är gylf på dom
kund - okej ja men de e bra, då slipper jag dra ner dom, hehe
jag - ehhh jo precis


eller förut för ett tag sen, länge sen då jag var ny

ett äldre par är inne, mannen provar kläder, sen kommer han fram till mig

kund - ursäkta, jag behöver låna toaletten
jag - hmm de går inte
kund - vadå?
jag - nej alltså vi får inte låna ut den p g a säkerhetsskäl
kund -  men jag måste på toaletten!!
jag - ehm jo ja men vänta jag ska hämta Rickard min kollega

förklarar för rickard att en kund akut måste på toa, rickard går fram till kunden

rickard - tyvärr kan vi inte låna ut toaletten, (toan ligger en bit ifrån bakom lagret o grejer) p g a säkerhetsskäl, vi får altså inte det.
kund - men vad är det för service?
rickard - tyvärr alltså, jag kan inte gå imot reglerna, de finns toa vid mcdonalds, dit kan du gå
kund - men lyssna nu! jag håller på att bajsa på mig!!!!
rickard - ja tyvärr alltså
kund - vadå, är det bätre om jag sätter mig här i provhytten och gör de kanske?
rickard - ja gör de du

hahaha aså, som tur var så gjorde han inte de.

jaja nog om sånt

här är bilder på mitt pepparkakshus, jimmi hjälpte till att sätta ihop huset, de höll på att driva mig till vansinne, sen har jag dekorerat de, fint de blev va?
framifrån, uppifrån, bakifrån

    
;)


och nu julfesten! blev inte bra på nån av dom få bilder som togs men what to do liksom. sista bilden gjorde jag i svartvitt för färgen var så konstig. En flummig kväll var det iaf. Det är inte alla bilder men de tar sån lång tid att ladda upp.

bild 1. karro och jag på dansgolvet, jag gömmer mig?
bild 2 . karro och jag och albin haha bakom
bild 3. karro och en adam tror jag?
bild 4. Anahita (anna) och rickard
bild 5. från vänster: marie,karro,maria,anna och jag

          


såå nu ska jag avsluta

iaf detta inlägg

puss

dåligt humör



hejhej

idag är jag ledig, enda dagen innan julafton så idag måste jag fixa allting! känns sådär, särskilt när jag inte kommit iväg än. skulle åkt till Skhlm som de kallas med jessica vid två, men hon ringde nyss upp efter att ja ringt 120 gr och sa att hon inte hittat sin plånka, jag kunde alltså åkt för länge sen, great.

åhhhh idag är jag negativ, fyfan.
måste iaf till skäris och fixa en grej + handla en sista julklapp och sen måste jag till netonet och byta en sak, ska även följa med pappa till dressmann och köpa hans kläder ja lagt undan.
åhhh va roligt, jaaa! men ja ringer min jimmi, han ställer alltid upp i vått o torrt :) hihi som jag gör för honom. everything i do, i do it for you. massa kärlek till honom, finns inget bättre än honom.
han är ljuset på denna dag.

nä nu räcker de

nyss var jag ute med Donna i en och en halv timme, vi gick b l a i källbrinkspåret, skönt var det.

just nu är jag så förbannat irriterad

hörs senare ikväll när jag fixat allting och är glad igen


It´s friday, iam in love


hallå!

Sitter hemma och väntar på middagen, något fläskfilékör med ugnspotatis och sås blir det och pepparkakscheescake till efterätt som mamma gjort, man har det bra här hemma ;) Niclas, Mikaela och Tilda kommer hit och äter med oss snart, trevligt. Efter de ska jag självklart kolla på idolfinalen, Jimmy är på julbord med jobbet och efter de drar dom säkert ut. Jag ska iaf kolla på idol med mamma,pappa, bror, mikaela och Tilda, imorrn ska jag jobba hela dan eller aa jag slutar ju fyra iförsäg.
Imorrn är det lucia ja, santaaaaa luciaaaa! lalalaaaa, efter jobbet imorrn ska jag fortsätta med pepparkakshuset om jag hinner, pynta det vs men hinner nog inte för Thomas 20årsfest är imorrn! kuuuuuuul! ingen aning om vad jag ska ha på mig, känns som jag inte har nånting längre i garderoben.

men men nu kom våra gäster, så nu ska vi äta!

puss o hej

Brorsdotter




Tilda :)

onsdag 10/12



Hej


sitter här hemma i köket på min lediga dag, låter kul va? nämen de e helt ok, behöver städa rummet och strax ska jag slå in julklappar, det är en av de bästa sakerna med julen. Ikväll ska jag fixa och trixa med bilder som jag tagit, lägga över dem på cd bland annat, mer säger jag inte, julhemlis.
men först kommer Jimmy hit efter jobbet för att bygga pepparkakshus med mig :) vad jag kan minnas har jag aldrig byggt pepparkakshus. Det ska bli intressant iaf :p.

Idag vaknade jag upp hemma hos Jimmy, pappa ringde vid nio och kom och hämtade mig för att köra hem mig till Donna. Hemma åt jag frukost och sen begav jag mig ut på långpromenad med hunden, hon hade på sig sitt nya stickade täcke, så söt. Vi var ute ungefär en och en halv timme, gick i skogen b l a, sjukt skönt.

hmm jaaa ni, för övrigt så var jag på julfest i lördags med hela dressmann och co, riktigt trevligt. Jag hade svarta höga stövlar, en svart mönstrad axelbandslös klänning med en stor rosett i midjan och en hatt på huvudet, jag var råball. ;) folk kommer komma ihåg mig som "tjejen med hatten"
Vi åt iaf julbord och sen dansades det lite grann, det var en flummig kväll, eller märklig neee flummig är rätt beskrivning. Efter allt de där så mötte jag upp min söta pojkvän som också var och roade sig ute på stan, träffades vid slussen och dit kom hans pappa och hämtade oss, snacka om lycka.

Dagen efter så mådde jag helt okej, Mikaela fyllde 23 så det var kalas på kvällen, bjöds på riktiga gosaker, hade Tilda mkt i famnen, de är mysigt. Jimmy höll i Tilda för första gången också, otroligt, han klarade det! haha.
japp det var söndagen det och i måndags va jag ledig och igår jobbade jag.
Snart blir det mkt jobb, sista dagarna innan jul och sen så har vi den "roliga" mellandagsrean.

Tänkte inte skriva nått mer nu, men en bild blir det på mina älsklingar som sover så sött ihop.


      

smälter man inte?



puss

RSS 2.0