Helgen



Hej :)

Sitter här vid datorn och tänkte blogga lite nu innan jobbet ;) idag fyller Kent 26 år, Grattis! får sjunga sen på jobbet hehe.
Igår var det jobb 10-19. och så helgen då, i fredags jobbade jag bara och sen på kvällen var det bara myspys med talang på tv och film. Lördag var det Wilmas dop :) det var jättefint och trevligt, hon fick en liten cykel av oss som man kan förändra ju äldre hon blir, hihi ja och sen var bara jag och Jimmy hemma, minns inte så detaljerat. Söndag åkte jag och Jimmy till kungens kurva och skärholmen och tittade runt, jimmy lämnade in sin mobil för tredje gången och jag tog en titt i affärerna, var så shoppingsugen :s
Hittade bara en klänning och ett linne, klänningen från barnavdelningen på Lindex haha! men den åker tillbaka, den va inte så fin som jag tyckte då, och sen linnet hittade jag på Hm, hann inte prova så jag fick prova hemma och såklart för litet vid tuttarna! hatar det problemet! ju mindre storlek det är ju mindre är det vid bysten och det är ju inte särskilt kul, alltså bara för att man är smal behöver man väl inte ha små bröst? eller tvärtom om man är lite mullig så behöver man ju inte ha stora titts. Så jag får väl prova en strl större och kanske byta, får väl sy in eller nått. Och jag vet att jag inte är ensam om detta problem :p

nu till något helt annat, imorgon är det Valborg! :D ser mkt fram emot. festfestfestfest.

men ojoj nu måste jag fixa mig!

hastaaaa la viiista

Underbart



Hallå hallå! börjar med gårdagen.

Väckarklockan ringde kl sju, jepp trött var jag men det var ändå rätt lätt att ta sig upp. Hade de varit 2-3 år sen hade jag varit nästintill död och garanterat försovit mig, tur att det har ändrats. ehm jaa, så fixade jag mig och åkte med mamma som skulle till jobbet, hon släppte av mig vid Sockenplan,  eftersom jag skulle till min läkare på Fridhemsplan. Så först var jag tvungen att köpa en sån där dyr remsa, usch, 180 spänn skulle de kosta så de blev såhär

Jag - Hej, jag vill ha en remsa
gubben - japp, de blir 180 kr
Jag - ehhh, finns de ingen billigare eller ehh kortare remsa (haha SNÅL)
gubben - aa de beror på hur gammal du är
jag -  Jag är 18
gubben - jaha, då blir det 110 kr! de är så svårt och se ålder.
jag - haha jamen va bra! jaa jag vet

va tragisk jag är haha, ljuger om min ålder men jag åker ju nästan aldrig kommunalt så de kändes onödigt. Tog tunnelbanan till Fridhemsplan och gick till läkaren, det gick bra , jag fick tre nya recept och tog tåget till huddinge c, där jag först gick och hälsade på jobbet, sen gick jag och shoppade 4 linnen/toppar på Lindex, dem hade ovanligt fina grejer och så köpte jag tre ansiktsmasker på kicks. Hälsade på jobbet igen och var kvar där ett tag :D sen gick jag hem i det fina vädret, solbrillorna på såklart. Hemma lagade jag mat och sen gick jag ut och solade på altanen, inte för att jag trodde man skulle bli brun direkt men så skönt och bara ligga på en madrass med musik i headset.
Kl fem kom mamma hem, så vi åkte iväg och handlade doppresent till Wilma! var inte det lättaste. :D
Kom hem vid sju och då åt vi middag, sen deklarerade jag, skönt att få de gjort.
Sen bara mys och film med Jimmy :) .

Idag ska jag jobba! börjar kl 13 och slutar 18 :) idag fyller Rickard 22 år, Grattis vännen!
aja jag börjar om tre timmar, tänkte äta en rejäl frukost och ta en lång härlig dusch.

Skriver mer ikväll!

Jag är typ sämst på buzz



Tja! :)


börjar med gårdagen, jag gick hem till Jessica runt tolv, var där rätt länge. Vi satt vid datorn, spelade buzz , lagade mat osv :) Mini buzz är störtkul även om jag aldrig vann :( Hatar blå. Wilma kanske skulle vara bättre än mig ? ;)
Det var en mysig dag, runt halv åtta ringde jag jimmy så att han kom och hämtade mig eftersom Jessica nästan sov.
Snart är det Wilmas dop, jag tror att jag vet vad jag ska köpa faktiskt :) har lite fler ideér så får se.

Idag är jag ledig igen vilket började med en sovmorgon till halv tio, skönt, jag fattar inte hur man kunde sova till tolv förut, konstigt. Jag har bara vilat, började med en film och en stor frukost, sen har jag varit ute lite i solen, höll nästan på att somna där ute i stolen. Sen har de varit lite data :$
imorgon blir det jobb 14-19, sen jobbar jag lörd, sönd och mån också :) står inte på förns alla grabs trillar in och ska köpa kostym till studenten, ja studenten ja, snart ett år sen för mig, de va lycka på riktigt.

nu ska jag städa rummet, tyvärr men det behövs verkligen.


J.

Vilsen i tankarna



Hello! jajjamensan! visst uppdaterar jag relativt bra nu? liiiiite iaf. Känner för att skriva av mig lite nu :D idag har jag jobbat mellan 11-16, sicken skön tid :) Rickard är allt bra rolig han, en riktig favorit :) vi är nära men ändå inte, även fast vi inte umgås privat så kan vi prata om allting, har varit väldigt vilsen i tankarna idag och behövt prata lite
Igår jobbade jag ocksåååå, fast med Kentan :P 
 
Kentan - Ja men nu börjar jag vänja av mig med det bruna
Jag - öhmm va? vad menar du
Kentan - Ja men nu börjar du bli blek igen
Jag - Jasså..de va ju väldigt roligt att höra

haha!

Imorgon är jag ledig! och då ska jag träffa min bästa vän Jessica och lilla Wilma, de var länge sen vi hittade på något nu. Får se vad vi gör :)
För er som inte hänger med så har Jessica blivit mamma! hon har en ursöt dotter som heter Wilma som är omkring 2 och en halv månad nu.

Har för övrigt funderat kring semestern, ingen aning om när jag ska ta eller hur länge? måste börja planera.
planera är inte min starka sida direkt! jag är riktigt spontan, och låter allt bli som det blir. Men ibland så kan jag få nå ryck och börja planera om ditt o datt. Men nu har man ju inte sommarlov längre, utan nu är man ledig kortare tid, tyvärr så de gäller ju att planera och få ihop allting man vill göra.



                    


Haha, här en bild på mig typ sommaren 2006 och en på Jimmy från Thailand 08 som är fin tycker jag. Kanske inte världens smickraste bild på mig men men :P tandställning o grejer t o m.


Nemen nu ska jag nog äta en kokosboll och sen något annat, antingen bada med ansiktsmask o inpackning o grejer, eller ut och gå, eller bara ligga i sängen och läsa eller titta på tv. eller alltihop?
den som läser imorrn får väl se hihi.



Hasta la vista


Engla



Om fem minuter ska jag tända ett ljus för Engla som blev mördad. Hur i helvete kunde det där psychot gå lös? efter allting han gjort? skrämmande, skandal, förjävligt.




Jag har läst och följt allting kring hennes försvinnande, och hoppats. Vila i frid lilla Engla.


Dags för mig att tända nu.

Fjällen imorgon



Hejhej

Gu så trött jag är! huvudvärken börjar komma också :( men men jag mår väl bättre imorgon, eller inte eftersom vi ska åka hemifrån kl halv sju :O

Idag har jag jobbat, det var roligt :) vi var ju fem stycken idag och då brukar de bli ganska flummigt, vi har två praktikanter på besök i två veckor nämligen och det är roligt. Då kan jag få bli lite bossig jag också, haha.
slutade kl fem och begav mig till Hm för att prova och kolla lite, där inne träffade jag Isa, stod och snackade i typ en timme! haha, men de va roligt att träffa henne faktiskt, hoppas vi ses nån dag.
Lämnade tillbaka byxorna iaf, topparna hittade jag inte så jag behöll dem,  får väl krympa dom lite eller något. Sen köpte jag ett diadem också, kan vara behövligt när man t ex har en bad hairday eller något.

Sen har jag bara varit hemma, ätit massor med mat eftersom jag under hela dagen bara ätit ett litet äpple, gjort bla en utvärdering av min chef och dressmann generellt. Man skulle vara helt ärlig och det var anonymt, de gick bra iaf. sen har jag läst massor av bloggar hihi.

nej nu ska packa lite mer.

Hasta la vista

lite shopping iaf


Hej!

här sitter jag vid datorn och tar det lungan. Har varit i Farsta och haandlat lite grann med älskling, men bara lite, hann inte så mkt :p först åt vi på Thaistället, det var gott.
4 toppar blev det iaf, en vit, en svart, en mörklblå och en hallonrosa från Hm, sen ett par mysbrallor som jag ej testade, de va på rea och dom var big misstake tror jag :p dom åker tillbaka imorgon, sen ett par byxor och en svart vringad tröja från cubus, och en ljusrosa tröjklänning fast som en t-shirt från Twilfit. Jag är nöjd med allt förutom mysbyxorna från hm :p sen måste jag nog byta storlek på topparna, fanns inte xs så ska kolla i huddinge imorgon och jämföra, det är alltid sådär, antingen xs eller s. Oftast är det så om jag tar s blir det lite pösigt i midjan men bra längd oftast och med xs blir det bra runt kroppen men ibland blir plaggen lite för korta och de är de värsta ja vet! att gå o dra ner tröjor eller linnen t ex. Någon kanske känner igen sig, kanske, kanske inte. Så det får jag göra imorgon innan jobbet, hålla på och prova och byta. jobb 12-17 imorrn, de blir bra de.

Fasiken vad trött jag är på att vara blond! jag verkar aldrig bli av med de blonda som jag en gång i tiden blekte och blekte, de kommer tillbaka trots toningar :P har inte blekt håret sen maj 07 typ, jag har tonat de två gånger. Första gången ljusbrunt, men de sköljdes mer o mer ut och sen va de ju sommar o då blektes det såklart. Efter sommaren 07 tonade jag hos frisören igen, sköljdes ur o sköljdes ur, jag lät bara håret växa och lät de vara men sen blev de ju såklart utväxt, slingade utväxten innan thailand, såklart blektes det där borta så nu är jag mellanblond? typ. Jag är trött på de men ja vill inte vara brunett heller. Jag vill ha brunblont, nån som fattar? jag sa de till min nya frisör innan Thailand men hon sa nej eftersom jag skulle till thailand och då skulle färgen ändå förstöras o blekas så då slingade hon bara utväxten till samma färg som resten av håret.
What to do? ska nog boka en tid snart och leta upp en riktigt bra bild att visa. Jag har frågat några också vad jag passar bäst i osv, Jimmy säger att de inte spelar någon roll "för att jag passar ju i båda" bra hjälp :P Min frisör tycker att jag ska vara ljushårig, mamma tycker att jag ska ha som jag har, Rickard verkar helt besatt av att få mig till brunett! han tycker jag ska ha lika mörkt som katie holmes! aldrig.

Är det något jag är trött på, så är det de här vitblonda! missförstå mig inte nu, ljusblont kan man ha absolut, de kan vara fint bara man har en snygg färg och sköter håret bra men när håret är nästintill vitt, det är inte fint tycker jag :P känns som att jag ser miljontals vitblonda tjejer passera genom centrum under dagarna jag jobbar, och ibland är det inte bara håret man reagerar på utan sminket o kläderna också, vad fan har hänt liksom? känns som att var tionde tjej som går förbi där ute är vitblond, råsminkad, pumps, genomskinliga strumpbyxor, kjol, och typ goosejacka eller fjällrävenjacka då de kan va kallt ute och snöa, nää usch. Är det nått nytt mode jag missat eller.
nemen gud vad jag klagar känns de som, folk får väl gå runt som dom vill men ville bara skriva mina åsikter.

jaha, ska nog äta snart o sen ta en dusch! imorgon är det jobb och yes jag längtar! det är fan skitskojj på jobbet! :)
Love Dressmann och love mina 3 arbetskamrater.

Hasta la vista!

Mkt jobb



Hej bloggen och alla andra :)

har väl inte sådär jättemkt att berätta haha, jag har jobbat hela veckan, mån,tis,ons,tors,fred,lörd och sönd och även imorrn jobbar jag! jag börjar bli trött nu :p för jag är inte van att jobba så många dagar i rad. :P
Idag jobbade jag med Andrea :D det var länge sedan jag träffade henne så det var roligt, vi pratade om allt verkligen från jobbsnack till plastikoperationersnack! Andrea är härlig, det är hon.
Jag och Rickard har jobbat nästan hela veckan tillsammans förutom lörd o sönd, haha riktigt roligt men blev nästan less på varandra, som i fredags
Rickard - asså du och jag borde typ ta ledigt ett tag
Jag - va vadå ledigt
Rickard - ja från varandra
Jag - HAHA

i torsdags fick jag se en ny sida hos Rickard, riktigt scary faktiskt men det tänker jag inte gå in på här men jag bara garvar när jag tänker på de även om jag var chockad förut. haha.

Sen har jag såklart jobbat med chef Kent, han är alltid lika glad, snäll och possitiv :)


ojj mkt jobbsnack :p

skulle ju som sagt shoppat i tisdags men då blev det jobb så får shoppa denna tisdag istället! att inte ha tid för shopping är inte roligt! :P på tisdag är jag ledig vilket ska bli riktigt skönt. Onsdag blir det jobb och sen på torsdag åker jag + familj o Jimmy till Lofsdalen! kommer bli urmysigt, det är så fint där och en helt annat luft, så friskt liksom, roligt och träffa mormor och släkt igen. Det var ett tag sen sist, träffade dem senast i sommras:(.
Appropå sommar så är det ju inte långt kvar nu :) härligt att våren är här nu iaf.
och snart är det 1 år sen jag tog studenten, fort det har gått!

gud vad jag pladdrar på men de gillar ni va! blir typ avbruten hela tiden ändå av mina katter som hoppar upp här och ställer sig precis framför skärmen o går på tangentbordet och vill kela, Torleif är värst :p Tobbe heter han egentligen men jag har börjat säga Torleif, så skönt namn :P.    :p men nu ska jag göra annat. Helvete! nu har jag missat halva flightplan som går på tv, jag som skulle se den! att jag är så glömsk när det gället tv :p de fattar jag bara inte.


Jag i Lofsdalen

hörs imorgon tror jag :p

hmmmm



Hejhej. de va länge sen :p

minns knappt vad som hänt på sistone, jag har iaf träffat jessie och wilmisen, hon är så söt den lilla parveln :) och det var underbart att träffa jessica igen efter så lång tid.
sen har jag jobbat, jag trivs verkligen på jobbet! det är så roligt och jag trivs verkligen med kollegorna, många glada miner och mkt skratt blir det. På morgonen innan jobbet känner jag aldrig någit i stil med "åh neeeej jag vill inte jobba, ååå ja orkar inte"  och det är verkligen underbart.

Sitter för närvarande här med ansiktsmask och hårinpackning som ska verka lite innan jag hoppar in i duschen igen. Imorgon blir det jobb igen :)

På torsdag är jag ledig, funtar på att åka iväg och shoppa, var riktigt länge sen nu, om man bortser från Thailand då ra haha. Det skulle vara bra om jag kom iväg då för jag jobbar fre lörd o sönd :D.

nej nu ska jag in i duschen igen . återkommer nog imorgon!

RSS 2.0