vet du att du tänker med snoppen?



Tja!

yeah long time ago, i know. men jag kör på här ändå i min välskrivna blogg ;) när t o m min bror säger till mig att jag är dålig med bloggen, då är det allvar.

Idag är det fredag, jag är ledig idag så imorse gick jag upp och snabbfixade mig och tog mig ut med Donna för att gå till Jessica och Wilma. Det tog ju ett tag eftersom Donna inte är den snabbaste, stanna hela tiden.
väl hemma hos jessica gjorde vi väl inget särskilt, jessica bjöd på lunch och så snackade vi om allt mellan himmel och jord.
igårkväll blev det lite småtjaffs mellan mig och jimmy i luren, det sluta med att jag sa gonatt och la på, blev så less på honom. Så när jag var hemma hos jessica så skickade jag iväg ett sms som löd : Du tänker med snoppen jimmy, vet du det? iförsäg du e ju kille!
haha jessica tyckte jag var dum, men sen efter ett tag så skicka han tillbaka : va ne de gör jag väl inte? då skrev jag : joo ibland faktiskt, då skrev han : aa de kanske e sant
haha asså.

Runt halv tre skulle jessica iväg till centrum så jag gick med och svängde av åt mitt håll, nu är jag hemma och ska alldeles strax STÄDA, uuuuusch :( rummet ser som vanligt förjävligt ut och vi ska ha släkt o vännerkalas här imorrn eftersom mamma fyllt 50 och farmor har också fyllt år. Imorrn jobbar jag ju så jag måste städa idag...
söndag jobbar jag också, och på måndag är jag ledig och då ska jag iväg och klippa och färga håret  :) Marie hade tid på måndag, she is the best.

just de! Jimmy har flyttat till sin lägenhet nu, han bor där trots att de knappt finns möbler, han håller på och fixar och gör om. Jag har tagit dit min stora uppblåsbara dubbelsäng från tv-shop, haha så den sover vi i så länge. Det var spännande att få se lägenheten första gången, jag hade ju inte sett den innan, jag kunde inte gå på visningen.
och nu känner man lite sug på att flytta in hos älskling, men vi får väl se hur det blir. Jag vill flytta men ändå inte, kanske inte riktigt redo att lämna allt här, herregud jag är som ett litet barn fortfarande :P.

förövrigt så går jobbet bra, trivs verkligen :) förutom de att jag känner mig kort där, brukar vanligtvis inte känna mig kort men på jobbet gör jag de :p och så häromdagen haha när en kund va inne, hon va väl rätt lång, så stod hon o pratade med karro (min chef) och jag stod ett bit bort o hjälpte nån, efter ett tag kom martina fram till karro o damen ooch då brast damen ut :
- nemen, oj då e de bara långa tjejer som jobbar här?
karro - hehe
Damen - eller aha hon där borta va inte så lång!
karro - schych!
Jag - vad hörde jag?

haha damen trodde typ jag blev sur! men sen så började jag skratta och alla andra med.




Haha, vi på kreta i sommras! jag med jessis brillor.
jimmy :)

jag, höhö.


jag på stranden

jag försöker få till en rolig pose?

ja ja jag ser dej!

haha, cool han e va?

jag plaskar runt.

jag och jimmy i nån slags grottliknande sak vid stranden

myspys på balkongen

min fina pojkvän kollar in vågorna

jag rätt brun ;) kanske näst sista dagen? som vanligt ljusare i ansiktet :p


vääärldens godaste banana split! mmmmmm!

puss

RSS 2.0