gammal tandläkartid



Hej heeeej hej.

Söndag 23 november idag, mysigt. Jul snart, ännu mysigare.

Helgen har varit lugn, i fredags jobbade jag till kl 19, kom hem runt åtta och då kolla vi idol, igårkväll lördag var jag och Jimmi på bio på sturegatan och såg Tvilight. Den var mkt bra tycker jag,  jimmi tyckte den var ok haha. Nämen den var fin och häftig på något sätt, me like. Vi gick promenad i parken och köpte massa gott på sleven innan bion, myyyyys.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jo jag ska åka me mamma o Donna till zoo varuhus i kungenskurva och byta hennes täcke vi köpte igår, vi köpte för stor strl, hon drunknade i den. Så vi ska ta med henne och prova ut en mindre.

haha just de, i torsdags trodde jag att jag hade tandläkartid. Jag har sånna där grejer man kan sätta upp viktiga lappar i och mamma hade tydligen städat mitt rum och hittat en tandläkarkallelse och så stod de 20 november. Så några dagar innan så påminde hon mig om detta att jag inte fick glömma. Men orka tänkte jag, jag pallade verkligen inte åka till huddinge sjukhus och dessutom så är jimmis pappa tandläkare och jag får gå där sa jag till mamma, hon ba jaja ok men avboka då ra så du slipper böter. Jag försökte  kvällen innan men växeln var stängd osv. Samma dag som jag hade tid vaknade jag runt tio och jag hade tid ca elva, tänkte åhh nej måste ringa nu, frågade mamma vad jag skulle säga, ba "hej jag e sjuk ligger här o kräks, kan tyvärr inte komma"

innan jag ringde så tittade jag på lappen igen, det stod "Till målsman för josefin blablabla" och "barn och ungdomstandvården" jag tänkte "hur kan de stå till målsman, när jag e 20?" haha.
sa till mamma att kallelsen kanske är gammal`?
hon visste inte, och de stod inget årtal på den men sen så såg jag att de stod tisdagen den 20 nov och det var torsdag. Alltså 2 år gammal. haha dog av garv.
mamma har alltså hittat en 2 år gammal tandläkartid och påmint mig, tänk om jag hade gått dit "hej jag heter Josefin o jag har tid här kl 11" "ehh nej de har du inte?" 
mamma är rolig.

Imorron är jag ledig igen, får se vad som hittas på.



Här är söthunden Donna, kanske runt 14 veckor gammal. Blandning mellan Jack russel
och Engelsk staffordshirebullterrier.



Nu ska jag fixa mig


puss


Tilda



Halåå hallå!

börjar ju bli en vana nu att jag bloggar typ var tredje vecka eller nått, haha.
Måste berätta för er påengång att min bror och hans tjej har fått en dotter nu :) den 3e november kom Tilda till världen, supersöt och sååå liten, 47 cm lång och 2950 gramm. Nu är jag faster, faster Josefin! helt underbart.

Idag har jag jobbat, de gick bra, slutade kl 18, fick skjutts av Jimmi hem, tack mitt hjärta <3 och strax ska jag äta middag, har inte gjort det än... jag som brukar vara så hungrig när jag kommer hem?
imorrn är jag ledig! jag ska storstäda rummet och köpa en klänning jag lagt undan sen har jag för mig att jag skulle träffa jessipessi och lilla Wilma också. hoppas det.

det är redan 12 november, snart är det jul! julen är mysig! det blir vad man gör det till! börjar man planera och förbereda i god tid så blir inte julen så himla jobbig o stressig faktiskt. Börja handla julklappar nu istället för veckan innan t e x? jag tänkte börja dom närmaste dagarna som kommer.

På fredag när jag slutat jobbet åker jag och Jimmi till landet, vi behöver komma bort. Där ska vi vara själva och bara mysa, laga mat, titta på idol, strosa omkring i de lilla området. Apropå idol så är utan tvekan Johan Palm min favorit, nemen alltså hur söt får man vara? hans sätt att sjunga, hans söta utseende tillsammans med den balla stilen,känslan han förmedlar. han är fan grymm! 16 år bara!
Rickard kallade mig för peddo , haha! är ju inte riktigt så att jag skulle stalka honom o skriva brev  och börja gråta o skrika om jag såg honom, tycker bara att han är så grymm!

har tyvärr inga bilder på Tildisen, försökte få in bilderna från mobilen men de gick åt helvete som vanligt. men de kommer!







RSS 2.0