Så var man här igen



Hello!

Idag är jag ledig så jag har Donna här hos mig, vi har varit ute på en jättelång promenad i de fina höstvädret för ja inte fasiken är det vinter än :) sååå underbart med detta väder!! eller hur?
Helgen var mys, fredagskvällen blev det middag på kolgrillsbaren med Marie ♥, lördag jobbade Jimmy och jag följde med mamma till Länna för att kolla lite blommor och julpynt. Det var typ kaos på Rusta och bauhaus, skrikande uttråkade ungar och gamar till föräldrar som skulle ha julpynt till 1a advent, puh!. Kvällen tillbringade jag med Jimmy, Daniel och Marie här hemma hos oss :)

Igår söndag åkte jag och Jim bort till kungens kurva, blev först Rusta och de va kaos igen men vi hittade lite nödvändiga saker, efter Rusta blev det storhandling på City gross och ja det tar ju lite tid så när vi gjort de var vi hungriga så då lunchade vi på Thai någonting :D Innan vi åkte hem skulle jag springa in på Hm och köpa strumpor men där var de kaos och aslång kö så hoppade det. Hatar egentligen att vara ute och handla när det är löningshelg och nu när det var 1a advent var det ju ännu värre men men vi fick ju saker gjort.

Efter kk åkte vi hem till H och M för att hämta våra sista grejer så nu är allt hemma igen :) Sen åkte vi hem till min mor och far och firade 1a advent med glögg och nybakade lussebullar. :)

Apropå lussebullar så ska jag och mamma baka de idag, om 20 min ska jag börja gå dit. MYSIGT!

Puss och hej


Fredag



Hej

Kul för er alla att det är fredag och helg! grattis. För mig gör det inte speciellt mycket då man ska jobba hehe ;) idag blev det jobb 11-17 och innan jobbet var jag på laserbehandling. Det gjorde inte så ont den här gången, så skönt! men det gör ju mindre ont när hårstråna blir tunnare och tunnare. Jag har knappt hår på benen längre och det är en befrielse.

Hur som helst så har mitt pass kommit nu så de ska vi hämta imorgon bitti innan jobbet så att jag kan hämta ut mitt paket imorgon! asså äntligen?! bara för det har dom säkert skickat tillbaka de eller något haha.
Kvällen här har varit lugn, Jimmy gjorde gösfilé med potatis och sparris till middag och sen blev de lite choklad efter. Här har man blivit van att äta något sött eller gott efter maten ;) (bor inte hemma än) men i helgen ska vi nog flytta, Jimmy börjar med taket imorgon :) så snart är badrummet helt klart.

Just de måste visa er, jag budade hem ett halsband till Donna på tradera! det vita här under från Maria Montazamis collection. Det är så dyrt i butik så nu blev de halva priset iaf! så fint på min lilla korv :)



Godnatt


p.s Jag har inte färgat håret än! såååådan beslutsångest.


Snart ryker nog det blonda....


Har tre st intensivtoningar här i färgen "mörk gyllene askblond" (en lättare beskrivning är mörkblond/jäääääätteljusbrunt) som stått orört 2 veckor. Alltid ganska svårt att gå från blond till brunt än tvärtom. Jag vill tona men ändå inte! ändrar mig hela tiden :) haha. Jobbigt att vara blond, de slits och blir jobbig utväxt och så ser färgen lätt dassig och tråkig ut när håret är lite skitigt men vipps så ändrar man sig när man har tvättat och fönat de. Samtidigt är jag typ kär i mörkblonda/ljusbruna hårfärger, tycker det är så himla fint.



byebye blondie!?

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah



Asså jag blir så arg på alla regler ibland!! jag har inget giltigt leg eller pass, båda har gått ut! ja jag vet att det är dåligt av mig att planera så dåligt. Självklart har jag sett med jämna mellanrum på mitt leg att det snart går ut men jag hade inte en tanke på att man måste ha en giltig legitimation för att förnya sitt leg, så jag chillade lite med detta. Ni vet man ska gå först till en fotoautomat och fota sig sen vidare till banken och stå i kö osv, jag väntade helt enkelt med det eftersom jag tyckte inte det var någon panik.

Plötsligt så blev det typ panik, jag beställde lite grejer från nätet för ett tag sedan och mitt paket kom för en vecka sen (mina efterlängtade hårgrejer) och de va då jag kom på de att nej shit man måste ju visa leg för att hämta ut de. Jag försökte ändå med mitt ogiltiga leg och tänkte att dom kollar väl inte så noga ( köpte b l a redbull några dar tidigare och då fick jag visa leg hahaa de är ju 18års gräns på de) men jo såklart så var de väldigt noga så jag fick inte hämta ut det trots att jag ändå har paketkoden i min mob och ett gammalt leg. Dagen efter gick jag till fotoautomaten och tog kort och sen direkt till banken, och sen vänta, sen min tur och så sa jag JAG MÅSTE HA NYTT LEG. Då frågade hon om jag hade med mig en fortfarande giltig legitimation, ehhh nej?? de har gått ut, men har du inget pass då? ehhhhh nej de har också gått ut.

Och då frågade jag vad gör jag då? då berättar hon att en person kan komma och intyga att det är jag med en underskrift, innan hon hann prata klart tänkte jag att jag kan ju lätt få dit en som jag känner påengång men nej då ska man alltså gå in på skatteverket och beställa ett personbevis först, vänta på att de kommer hem och sen gå till banken/polisen med pappret och en person som ska intyga.

Fantastiskt va? så jag gick in på mobilen direkt efter mitt besök där och beställde de där pappret så jag hoppas verkligen att de är framme idag.

men ibland blir man tokig när de är så krångligt, jag måste ju meddela ica kvarnen att dom inte skickar tillbaka mitt paket nu också.

kul inlägg va :)

Nätshoppa


Ikväll klickade jag hem detta



Oljehårinpackning. hört mycket bra om denna! förväntningarna är skyhöga.

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment
Hårolja.

Too Faced Amazing Face Foundation
Foundation från Too faced.


Överkast. Snart flyttar vi hem så in med lite nytt!


Ljust överkast i sammet. Hoppas på att det är fin färg irl och att materialet verkligen är och ser ut som sammet. Älskar sammet.


Laxrosa bh och en till i vit!


Så nu väntar man som ett litet barn på julafton :)

Nu är det godnatt!


RSS 2.0