Torsdag

Fanken vad svårt att komma på rubrik ibland. Aja, har lite dötid här innan innebandyn kl 20. Brorsan ska va med ikväll haha så kul, har aldrig spelat med/mot honom på de här sättet. Sist vi spelade ihop var när vi var yngre hemma på uppfarten hahaa. 

Imorrn är det fredag, ska ut och festa på Stureplan , vaska lite typ. Nej allt utom de kan hända. I dont know. 

För övrigt älskar jag att bo i hus, vi har hittat rätt. 


Trevlig helg 💜

Innebandy

Hej min vän. 

Idag var min enda lediga dag och det blev städning och tvättning. Skönt att ha fint innan helgen. Vi lagar just nu middag, det blir stekt torskfile potatisskivor i ugn med pepparrotssmör. Blev inspirerad av en lunch restaurang påvägen hem från Lofs. 

Ikväll är det innebandy! Ska bli kul, missade ju förra gången. Hoppas de går bra med min höger rumphalva. Jag fattar inte vad som hänt där, vissa dagar känner jag av de lite grann och andra dagar gör de sjukt ont. 3-4 veckor nu, antar att jag måste söka upp vård snart . Karro tror att de är en nerv i kläm. Hmmmmm. 

Selfie 


Nov


Hej! Kul att du fortfarande tittar in, det värmer. 

Nyligen hemkommen från Lofsdalen. Jag, mamma och Donna åker varje haloween upp. Det har blivit en mysig tradition. Det blir b l a mkt häng med min gamla mormor, sköna friska hundpromenader, mkt fika haha, kolla in årliga modevisningen (kolla är kul men inte att vara med!) 
Skulle gärna stannat lite längre. 

I förrgår fyllde Tilda 6 år 🎈 herregud tiden?! Vi ska fira henne på lördag. Kalasa lite. 

Fars dag på söndag. Kaos på jobbet haha kill me. 

Grattis Tildisen!

Jimmy och Tilda leker 💗 Donna alltid med på ett hörn haha. 



RSS 2.0