Jimmy


Nu vill jag hylla och skrika ut min kärlek jag känner för min fantastiska Jimmy. 
Åtta år har ju faktiskt passerat. Jag vill beskriva honom, vem är Jimmy? Ganska kul eftersom Jimmy själv hatar att stå i centrum på alla sätt. När jag visar honom detta kommer han säga "å nej vad är de här" 

Vi är så olika men ändå väldigt lika på något sätt. Jag känner väldigt ofta sån tacksamhet för honom, världens bästa människa. Genomsnäll, omtyckt, galen energi , levnadsglad, riktig arbetsmyra, händig, pålitlig är några ord som beskriver honom. 

Jag fascineras av Jimmy fortfarande. Går man en promenad med honom i skogen har man lärt sig något nytt varje gång. Han pekar på allting, djur, blad, träd, blommor, svamp , växter. Kolla där josse, kolla här då, vet du vad de här heter? Han kan mkt om naturen , de är ballt. Jimmy är väldigt intresserad av natur och djurliv. På tvn kollar han oftast på djurprogram eller program som man lär sig något av( typ "vem vet mest?"Jimmy är en svamp , han suger åt sig information om allt. Han älskar att lära sig nya saker. Han är så vaken hela tiden. När han kör bil ser han allting, inte så konstigt egentligen eftersom han är så intresserad av det mesta. Pekar på allt hej villt. 


Hans ork och energi är från en annan planet, de är helt sjukt. Åker till jobbet kl 06 efter magsjuka en hel natt, själv ligger man typ halvt död efter det vilket är normalt. I somras var vi båda dunder förkylda , riktigt sjuka men Jimmy sätter ändå igång att bygga ihop Wic inredningen i flera timmar. Jag låg i soffan och orkade verkligen inte, fick dåligt samvete men insåg sen att nej de är han som är galen. 

Jimmy slänger och rensar aldrig sina saker, de kan göra mig tokig haha. Jag slänger ibland i smyg. Slängde häromdagen hans skor som de var typ 7 hål i, målarfläckar och hälarna hade lossnat där bak. De va hans luffarskor men ändå , de va knappt ett par skor när jag slängde dom. Jag får köpa ett par Foppa tofflor till honom fniss

Han går och klipper sig mer sällan än vad jag gör. Han har inte tid. Sist gick jag in till hans frisör , bokade en tid åt honom och betalade. 

Kan inte tänka mig ett liv utan den här människan . Sådan ren god själ. 

Varje kväll känner jag Jimmy abstinensen komma. Då mysattackerar jag honom med massa pussar kläng och kramar. Jag säger att jag vill ha min Jimmydos för dagen hehe. Älskar mest av allt att ligga i hans famn framför tvn. Där ligger jag ofta och slumrar in, trygg och lycklig.

Varje dag med dig är lycka

Älskar att älska dig 💗


Grekland. 





RSS 2.0