Uppdatering om livet



Haha hej! det var inte igår..


Efter en tung jobbvecka förra veckan så har jag varit lite långledig nu, är inne på min fjärde dag nu men imorgon är det dags igen :D. Igår var jag bara hemma, shoppade bikini överdelar på nätet (underdelarna var inte snygga) så nu får jag ut och leta efter en svart underdel och en brun eller korallfärgad underdel. Kunde inte låta bli att beställa eftersom dom hade min storlek (La redoute) 70D hittar man inte direkt överallt. Utöver det låg jag i solen på balkongen och kollade i tidningar,. Kl 16 igår tog jag tåget in till stan för att träna pole, alltid lika kul :))) fick släpa mig själv dit eftersom Marie är i Thailand och chillar galet (haha internt)

Läste på hemsidan att nästa kurs börjar i juli!!!?? kursen jag går nu slutar 10 maj så ni fattar vilket uppehåll :o Vet inte ens om jag kan gå den i juli eftersom min semester börjar den 19 och man kommer vara bortrest mycket. Den som lever får se.

Vad har hänt mer? joo den nya bänkskivan är på plats i köket, Jimmy fick ett ryck i söndags morse och fullkomligt attackerade köket, tog bort den gamla skivan, spis och ugn osv. Efter det hämtade vi äntligen den nya hemma hos J´s föräldrar där den legat i någon månad. Pappa och Ludde hjälpte oss att bära upp den för alla trappor, tack! På kvällen så satte jag och Jimmy in den nya skivan, passade perfekt. Pappa kom igår och sågade hål där spis och diskho ska vara, så det enda som är kvar är att sätta i diskho och spis så det ska Jimmy göra idag. Om ni undrar så bytte vi från en ful röd bänkskiva till en snygg svart :) passar sååååå mkt bättre.

Jag ska fota när det är klart hehe.

Nu ska jag shoppa lite på Hm´s hemsida, det är så kul att klicka hem saker där.

puss

YES



Vaknade och såg att det var bra väder :D ledig idag så det blir att åka in till stan med Mariekexet för att luncha på en uteservering och kolla runt lite. Lovely. Hur länge sen var det jag åkte in till stan egentligen? okej rå en gång i veckan i 3 månader har jag gjort det men då bara för att träna. Kl 17 idag är det poledance, kan inte bli en mer lyckad dag? :D
När det gäller "kolla runt lite" så är jag på jakt efter snygga jeanshorts och en beige eller vit/blå randig kavaj.

Åt nyss frukost ute på balkongen och snart ska jag hoppa in i duschen.



Streching


pussss


Jag och Marie på stången



HEJ! humöret är strålande och det beror säkert på att våren är här :) idag är jag ledig och det har varit sjuuuuuukt jäkla bra väder. Jag hade Donna idag så två lååååånga promenader gick vi och jag bara njöt! Vad har jag gjort mer? jag har tvättat massor och det tar ju sin tid, åt lunch ute på balkongen och då satt jag bara i linne. Äntligen ska vi få njuta av kommande månaderna.
Åt nyss middag, jag gjorde bacongratäng och det blev bra! Jimmy har åkt på träning (As usual) och mamma har hämtat Donna. Ensam blev jag kvar så perfekt att blogga?

Igår var det lite shopping med M i Skhlm, hittade en del och vi åt lunch ute i solen :) På eftermiddagen runt fyra var det dags att åka in till stan och träna pole. Jag har lite bilder att bjuda på :D




Vet inte vad jag gör här hehe. Skulle testa nåt trick som Marie sett på nätet.




Haha. This is how i do it


Marie hänger upp och ner :D "inverted crucifix" heter det


Jag i en "cross knee release"


Samma trick fast jag lutar mig mer bakåt och greppar tag i stången med händerna.



JAG KAN DET IGEN!!!!!!!!! vet ni hur skönt det känns? :D

Vi ska fota varenda träning nu!


pusssssssss


Dating in the dark



Haha ligger och kollar på dating in the dark (tror jag det heter iaf?") Personer som ska dejta i mörker. Underhållande faktiskt.

Hemma från en vecka i fjällen, kom hem igår och poledance direkt efter och jobb idag.

puss. kommer bättre inlägg

RSS 2.0