Människor



Bloggsugen jag är ;)

Men måste skriva om detta.

I mitt jobb träffar man så många olika människor, vissa helt underbara, vissa helt sjukt trevliga, vissa helt sjukt glada, vissa galet roliga och sen har vi den andra sidan som är mindre rolig. Tjurisar och allmänt otrevligt folk kan jag ta hur lätt som helst eller aa lätt är det väl inte alltid men aa. Folk som bara kommer in och letar fel och klagar och är sååå bittra skrattar man bara åt sen. Människor jag därimot tycker är värst, det är dom som luktar, fyfan. Alltså nu menar jag STINKER och är totalt ovårdade, det är såå jävla äckligt. Det är verkligen det, människor som sprider en stank som hela butiken känner av. Ibland måste man hålla sig på avstånd för att det inte ska vända sig i magen på en.
Det är tragiskt också att se en sådan, totalt ovårdad, trasiga smutsiga kläder, håret droppar det typ fett ur, stinker någon blandning mellan bakfylla,sopor och mögel. Kan inte vara kul att leva så.
Sen finns de en till "grupp" den efterblivna kan vi kalla den, folk som inte har något vett eller hyffs. Frågar en miljon frågor "vad kostar de här?" "den här då? och den här då?" den här då?" TITTA PÅ LAPPEN?
"Finns den där i L, den där gula där nere?" hur ska jag veta i huvudet vad som finns kvar???
"Min son är 180 lång och är 17 år, vad ska han ha för storlek i kalsonger?"  Jaha och då skulle jag veta?
typ sådana.

Dags att byta jobb? haha

Och igår var det en märklig människa, det var 30 grader ute och han gick omkring i höstjacka,jeans och typ höstskor och där stod jag i linne och shorts och svetten var nära hah. Jag var tvungen att fråga honom

Jag - Är det inte varmt??
Han - ne men jag gillar inte sommaren
jag - nehe ok?  nene men de där måste ju vara jättevarmt
han- jag gillar inte solen
jag - ehhh ok
han - alla kan inte gilla sommaren
jag - nee de e väl sant
han - jag går och väntar på att det ska bli vinter

Även om man inte gillar sommar och sol (hur det nu är möjligt) så behöver man ju inte gå runt i jacka och jeans, det är väl bara att hålla sig i skuggan, han måste ha badat i sitt svett där inne. :p

Jag vet inte vad syftet med detta inlägg är men äsch.

hej dåååååå

4 weeks



Hejjjjjjjj


Idag är första dagen på semestern och det är molnigt? haha komiskt, ska det vända nu? tur att man drar till Turkiet snart isåfall. Kl är 09 och jag gick upp kl 07 och började diska, jag diskade i 45 min!!! fyfan vad tråkigt men eftersom mam o pap anländer idag så måste huset vara fint. Anledningen att jag gick upp kl 07 är inget konstigt, det har jag nämligen gjort hela veckan. Jag verkar bara bli mer och mer morgonpigg, kan inte ens komma ihåg senast jag sov till 09. Konstigt det där, för några år sen i tonåren sov man ju till minst kl 11, ibland 12 halv ett.

Jimmy sover, han är nog trött för han kom hem vid tre inatt efter att ha varit på bröllop, jo tack jag vaknade av ståhejj nere i köket och sen kom han upp och slängde sig typ i sängen. Efter 2 min började han snarka, jag tål inte det, puttade på honom och då vaknade han till och gick till toan.  Jag försökte somna om men kände av efter låååång tid att han aldrig kom tillbaka till sängen, men vafan tänkte jag och gick och kollade, såklart hade han somnat på golvet i fosterställning, haha nyktert! Jag struntade i honom och gick och la mig men på morgonen låg han faktiskt i sängen hah.

Funtar på att dra till Lofsdalen idag, vi har pratat om det men det beror väl på vilket skick Jimmy är i haha, och då blir det såklart vandring och tältning och säkert cykeltur runt sjön. Vi måste nästan dra idag eftersom vi åker till Alanya den 23e. Ser fram emot att sova i mitt zebratält :D

Man måste ju ha bild i varje inlägg, känns ju roligare så här kommer en gammal då jag var 20 år hah.


20års fest


:D



Hejjjjjjj


Nu är det bara en vecka kvar till semestern, bästa på hela året ihhhh! Jobbade denna fina dag tyvärr men imorgon är jag ledig och då blir det troligtvis Torö med Jimmy och Donna. Vi åker nog ut med båten till en liten ö eller något. Kanske måste köpa flytväst till Donna då? haha. Mamma och pappa drar till Rhodos imorgon så nu är jag och J hund och kattvakt.

Just de, jag fyllde ju år i förrgår hehe, tack alla ni som kom och alla ni som grattade! tusen tack för alla fina presenter. :))))))))))

Detta fick jag :

Bäddset
Sportbh stay in
Ljus
Pengar
presentkort stadium
Inomhus träningskor
Tygskor
Ett zebratält
Linne
Juicepress
Hjärtplätt stekpanna
Hamburgerpress
Kökshandukar
Chokladfondou eller vad de hette hehe
Plånbok
En bok, deckare såklart

tack tack tack!

Vet ni vad Jimmy gjorde? så himla gullig. Han gick upp ännu tidigare än han brukar innan jobbet när jag fyllde år och började sätta upp det där zebratältet, jag hörde ingenting eftersom jag är helt död vid den tiden. När jag gick upp vid 8 så möts jag av ett tält som står mitt i vardagsrummet. haha lite paff och så såg jag att de låg några paket där inne så jag kröp in och satt där och öppnade mina paket :)
Ni ska se mitt tält, asballt!

har tyvärr inga bilder från dagen. Trist jag vet! Men nu i dagarna ska jag köpa en ny kamera "canon powershot g11" den som många storbloggare har ;) så då kommer de nog bli mycket mer bilder.


puss och hej



Bjöds såklart på gräddtårta med jordgubbar som bilden ovanför men min var lite ballare med marränger och riven choklad också. ;)




Torö



Hejjjjj


Jag och Jimmy var på Torö i helgen, åkte dit på lördagen helt spontant och åkte hem på söndagen. Vi tog såklart med vår favoritkorv Donna ut dit, först åkte vi till länna och köpta lite mat. När vi kom fram så var vi ute i de underbara vädret, gick till lilla stranden och kollade läget. Mot kvällen lagade vi tacos och åt jordgubbar, vi gick till stranden igen så Jimmy och Donna fick bada :) Donna är världens sötaste när hon simmar! Hon hade lite problem förra sommaren då hon sjönk två gr haha men nu var hon bättre. På kvällen tittade vi på fotboll (inte dagens höjdpunkt direkt men men) På söndagen var det grymt väder igen så vi gick till havet, Jimmy och Donna badade massor :) jag tog kort och satt i solen ;) mycket ormar där (snokar) de är lite obehagligt men man överlever.




Bad, här hade Donna koppel eftersom det var barn osv som också badade.


Imorgon fyller jag 22 ;) ska hem till mamma och fixa massor inför bjudningen.

puss



Lista




Vet inte varför texten är i olika storlek på vissa ställen men skit i det :) Lista om min sommar kommer här


Hur länge ska du vara ledig?

 4 veckor :) ska njuta så mycket som det bara går

Hur många nyktra dagar blir det?
Mååånga!

Brukar du kolla in andra tjejers kroppar på stranden?

Jaa det händer, kvinnokroppar är så vackra eller aa inte exakt alla då ra men :p

Om man vill bada i sthlm: vart gör man det?
oj....vet inte vart bästa stället är, har glömt alla ställen känns de som. haha badar aldrig längre?

Kan du tända en grill?
Ja det kan jag säkert

VIlka solglasögon kör du?
Hm och prestige
Går du osminkad om dagarna?
Nej bara om jag är hemma
Är du cornetto eller piggelin-tjej?
båda, kan inte välja

Vad är sommarens soundtrack?
Kissies nya låt? hahaha eller aa jag har inte hört den än så ska inte dömma redan nu.

Var åker du på semester?
Turkiet, Lofsdalen, Torö, Falerum!

Andra sommarplaner?
Jobba sen får vi se

Sommarens outfit?
Jeansshorts, transparent, gladiatorskor eller den lilla vita

Hur håller du formen?
Försöker att äta rätt och träna ibland. Träningen har hamnat lite åt sidan nu på sommaren men 12 juli kan man börja med pole igen :D yeeeeeey.

SPF – ett måste eller bara ruff o båg?
Använder inte spf i sverige men i Turkiet där solen grillar en ska jag såklart använda.

Sommarens drink?
Dricker ju inte så ofta men gillar vodka lime

Vad kör du för bikini?
Alla jag har och det är inte få kan jag säga

Gå ut i Stockholm – hit eller bara turister?
Kan bli en hit

Hur sminkar du dig i sommar?
Mineralpuder,mascara,hudfärgad ögonpenna och concealer
Sommarens maträtt?
Grillat! och jordgubbar till efterätt



Last summer i Halmstad haha, hotellet hade varit ett tidigare fängelse så fönstrena tex hade galler och rummen var jättesmå



Nu ska jag börja fixa mig inför jobb 11-19 men sen är jag ledig i helgen och då ska vi fira mig :) 22 år om 5 dagar, gulp!


RSS 2.0