3096 dagar



Läste ut den här boken rätt nyligen. Ni känner igen namnet Natascha Kampusch va? hon som blev kidnappad 10 år gammal påväg till skolan ensam för första gången. Hon lyckades rymma efter mer än 8 år och då var hon 18 år gammal och hennes barndom var över. Det är jättesvårt att verkligen ta in och förstå vad hon fått gå igenom, när jag läste hennes historia nu i boken kan man knappt förstå att hon överlevde detta. Hon råkade ut för en helt sinnessjuk person som spärrade in henne i ett litet källarrum på 5 kvm med typ 4 dörrar framför därav en gjord av betong. Vid den sista dörren sköt han alltid ett skåp framför och skruvade fast det varje gång han skulle dit och från, helt omöjligt att rymma och nästan helt omöjligt för någon att hitta det. Den här tjejen hade verkligen en vilja, hon hade bestämt sig för att en gång komma ut i friheten och leva sitt liv. Läs den!



Mina älskade


Blir så glad av dessa sommarbilder på Jimmy och Donna. Bilderna är från Torö och Falerum. Donnisen älskar att simma och bada, tycker det är skitkul då förra hunden bara gick i så att han bottnade haha. :)


























Hearts

Mitt lilla verk härom veckan. Var ledig och hade tråkigt så försvann in i mig själv och lekte lite med penslarna och de färger jag hade hemma. Otroligt frustrerande när man bara har ett litet urval av färger, blanda är inte så lätt tycker iaf inte jag. Penslarna jag hade kvar var nästan ett skämt :p alla små var borta och jag var ilsken när jag sprang runt här hemma och letade efter någon lämplig att skriva med. Men nej den var borta så gav de ett försök. Efteråt målade jag  över alla bokstäverna, de blev ju inte som jag ville haha. Gjorde om och skrev lodrätt istället med betydligt lättare skrivsnitt, så det står AMORE istället för det här nere, har inge bild på de. Tavlan är 80 x 80 cm


Halvklar




Tro hopp kärlek på latin. ångrar nästan att jag ändrade, nästan lite charmigt när det inte ser så perfekt ut?







5 mars



Iam so excited! 5 mars kl 19 börjar Poledance kursen :)))) ska bli jättekul att få komma iväg igen och träna med Marie.
Vi börjar på North pole studio som ligger på Sveavägen igen! www.poledance.se










 


New favourites

Dom här två body splashen från Victoria´s Secret pryder nu mitt sminkbord, "Coconut passion" och "Strawberry and Champagne" luktar underbart!








Fina Amorgos



Skulle gärna sitta där igen....


I detta ögonblick



God onsdagskväll!


Snabb uppdatering, ledig idag, snabbis i farsta c för att hämta ett paket (don´t ask) hem igen, Jimmy och jag går och handlar på ica, skickar in en fryst pizza i ugnen (LCHF gick åt pipan idag) Jessica kommer på besök :) kollar igenom mina gamla barndomsgrejer (kläder,leksaker, foton och skolkataloger) nostalgi, kollar på Sveriges mästerkock, får panik när jag ser att de bara är 2 platser kvar på pole kursen som börjar 5 mars, ringer marie och snor dom sista två, Jessica åker hem, Jimmy åker på innebandyträning, efter det här inlägget ska jag sätta på Dirty Dancing med tända ljus i min ensamhet.

klar.








I detta ögonblick



Hej!

Vet ni vad jag gör just nu? semlor i LCHF style! :) hoppas dom går att äta iaf! haha. Har använt sötin istället för socker och mandelmjöl och fiberhusk istället för vetemjöl. Såklart åkte man ju på att göra egen mandelmassa också eftersom den i affären innehåller massa socker. Men det var rätt lätt, bara att blanda mandelmjöl, sötin stevia och vatten och lite vispgrädde.

Semmelbullarna ligger just nu på svalning innan jag kan garnera dom med mandelmassa och grädde. Åhhh kaffe och semla sen! :D

När jag var på Ica och handlade till bakningen så hämtade jag ut färgbomben till håret också så idag ska håret livas upp, äntligen.

Ha en underbar dag!

Haha

Kolla vad jag hittade bak i bloggen, haha! så kul med gamla bilder. På bilden är det alltså Marie och jag efter några glas för mkt på ett hotellrum i Göteborg år 2005. Vilka tider! Vill knappt minnas men tror vi försökte komma in på krogen där i Gbg 16 år gamla och typ "ehh ne vi har inget leg med oss" hahah de gick väl inte såååå bra.  Ja ni tiden går fort!


<3


RSS 2.0