En liten del

Hej! Har man någon läsare kvar? Haha

Vi flyttade strax innan midsommar till vårt hus. De var skönt kan jag säga! Nu bor vi på 93 kvm istället för 17, och när övervåningen är klar bor vi på 160 kvm. Vad har hänt sen vi flyttade in då? 
Jo vi har målat huset 3 gr utvändigt så nu är de klart :) de blev klassiskt vitt! Utan underbara H och M hade de varit långt från klart, herregud hur ska jag nånsin kunna tacka dom tillräckligt ? 

Övervåningen är lite på g, Jim har börjat isolera. 

Annars letar vi möbler för fullt. Jobbigt när man letar efter något som inte finns haha. Jim är lite irriterad på mig hahah, men jag vägrar köpa något jag egentligen inte vill ha. 

Lite bilder 
Vårt kök från Ballingslöv är vi jättenöjda med. Allt gifte sig fint ihop, vita spegelluckor med knoppar, rostfria vitvaror, vitt tegelkakel, ljusgrå bänkskiva i kompositsten (dock inte från Ballingslöv) utan den beställde vi av ett annat företag som heter Lapital. Den runda fläkten var faktiskt Jimmys idé och ja de blev riktigt bra! Även diskhoarna tog vi från Lapital. Bilden är inte bra, de regnar ute och är mörkt därav dåligt ljus. 

Här har vi badrummet. Nästan allt är från Kakelgallerian i KK. 

Pardörren från 1908. Den hittade vi på Resin Wood i Bromma, eftersom de inte fanns någon karm till dörren beställde vi en ny som dom tillverkade mot betalning . Dyr historia detta och Jimmy var rätt skeptisk till detta kan jag säga hahahaaa! "Den är säkert sne, den kommer inte funka" "jag vill inte ha något begagnat" "de är för mkt jobb" Jimmy är väldigt mkt realist, skrattar så mkt åt de ibland" gamla färgen har jim skrapat bort och sen slipat den lite och nu är den målad av en målare. 

Ser fram emot att elda i denna i vinter! Mys. 

Den här lilla söta sittbänken hittade vi i Åtvidaberg på semestern. Den ska piffas till med två fårskinnsfällar , såklart fejk! Hoppas de finns nå fina. 

Idag är jag ledig, de bara regnar så jag passar på att städa ordentligt, perfekt tillfälle. 

Kram


RSS 2.0