sunday



Hallå halllååååå, skriver jag i min blogg eller skriver jag i min blooooooogggg??

idag är det söndag. Söndagar är så sköna på något sätt, faktiskt. Idag har det väl inte hänt alltför mkt, mest varit hemma men en sväng till kungens kurva blev det allt.
Var meningen att vi skulle till Ikea men istället kollade vi in butikerna, jag hittade en sportbh på stadium (alltid något) den satt bra och var fin så de var ju kul? haha, kollade på skidkläder också men jag var så velig så får titta fler gr. Vi åker ju om en månad :) till lofsdalen, mitt andra hem.
imorgon ska jag jobba, sweet. Tisdag blir det frisören, de blir slingor, japp josse goes blondie again, dock inte platinablond även om de kan vara fint men jag skulle aldrig palla utväxten och behöva färga varje vecka som jag gjorde för 2 år sen men lite sandguldbeiga slingor ska vi slänga in i mitt nu ljusbruna hår.

vet inte vad jag ska skriva om, kan inte koncentrera mig för jimmy sitter och kollar på ett tvprogram med kitty jutbring som sitter i en studio med två barn och frågar dom frågor om sex, eller barn men dem ser väldigt små ut, kanske 13 eller 14, kan inte låta bli att lyssna, rätt kul
"pratas de mkt om sex i skolan?"  -"jaaa asså vissa skryter ju och sådär" "värst är det när de går rykten om t e x en tjej som haft sex med flera, då blir de hora och sånt"  "man ska ju inte planera så mkt, att de ska vara så och dom ställningarna ska vi göra"
"ja man kan ju rycka av killen och killen kan ju pulla tjejen"
haha ja.

kitty - *läser upp frågor som folk skickat in* - men hur känns det att ha sex då?
killen - ja asså ja vet ju inte för jag har inte haft det än men jag tror att de e skönt.

haha asså sweet och nu står kitty och "barnen" och visar hur man trär på en kondom. jimmy ligger och garvar.

nej nu ska jag glo tv med jimmypimmy!

puss

Allt möjligt :)



Hej hej!

ligger för tillfället i min säng och spanar in allt möjligt här på nätet. Jag är ledig idag och har hunden att sköta, yes, vet inte vad som händer sedan? hem till Jimmy kanske?

Helgen som nyss var så jobbade jag både lördag och söndag, i fredags fyllde min bror 24 år som då hade middagsbjudning, de vart mat och drinkar.
Trevligt var det och när några sen skulle vidare ut på krogen inklusive brorsan så begav sig vi andra hemmåt. Jag skulle ju jobba dagen efter.
present till brorsan blev likörer såklart, perfekt present :p.

Lördag jobbade jag och efter de var jag med jimmy en stund, vad gjorde jag sen? haha jo juste jag kollade ju melodifestivalen med mamma,pappa och deras vänner. Det blev sent även denna kväll så jag var rätt trött på jobbet igår, eftersom jag behöver iaf 8-9 timmar för att vara på topp.
Efter jobbet var det bara hem och fixa till sig eftersom vi skulle ha födelsedagsfirande för brorsan.
Massa gott blev det så nu blir det nyttiga veckan igen, jag ska komma i superform till sommaren, så de så.
Gästerna gick runt kl sju och efter de var jag med jimmy och päronen, vi kollade beck - japanska shungamålningen kl nio och efter det var det läggdags.

jag tänkte betygsätta melodifestivalens bidrag från i lördags. minns inte startordningen.



Låt 1 "love love love" med Agnes :  åhhh suck! visst bruden är snygg och sjunger ju bra osv men detta var ju då ingen hit precis! alldeles för vanligt, tråkigt och stillastående. Hon kunde ha rört på sig lite mer till den här låten. Dock inte de sämsta jag hört men nej det var inget finalbidrag.
betyg på kläderna : Detta var helt okej, tycker det var helt rätt att köra på en tajt byxdress i guld istället för en kort miniklänning.
Resultatet: Gick vidare till finalen. inte välförtjänt.

Låt 2, "sweet kissin in the moonlight" med Thorleifs : Nix detta var då inge bra, jag satt mest och sov igenom hela låten faktiskt.
Betyg kläder: kavajaktigt och lite stilfullt, de passade väl dom? ;)
Resultatet: Slutade femma

Låt 3, "Higher" med star pilots : Den här låten var rätt bra tycker jag, den var skön på något sätt och snubben Johan Becker från fame factory sjunger riktigt bra! Dock gillade jag inte deras "show" så mkt men annars var det bra!
Betyg kläder : kläderna passade ju in till deras show så dom hade väl inte kunnat fixa något bättre.
Resultatet : Andra chansen. Det var rätt placering.

Låt 4, "Esta noche" med Next3 : Rätt konstig låt, det var riktigt dåligt när de två killarna rappade och man satt mest och tänkte "vad är detta?" men sen när refrängen kom med en annan kille lät det faktiskt bra men så fort dom andra började rappa sin dåliga text igen så vart de katastrof och så vart de bra igen och sen dåligt. Dessutom var dom där tjejerna som dansade runt rappkillarna störande, nix showen var inte helt rätt.
Betyg kläder : njaa, dock passar ju deras hiphop kläder till låten.
Resultatet: sexa

Låt 5, "Moving on" med Sarah dawn finer :  Detta var riktigt jävla bra! låten var mäktig och så hennes fantastiska röst! showen var grymm, t e x när hon åkte upp en bit ovanför publiken och bara ägde totalt. Jag tänkte att detta var självklart, finalklar såklart.
betyg kläder: njaaa det kunde nog varit bättre, hade jag de där enorma brösten så hade jag inte tagit på mig något som var uringat och framhävde dom.

Låt 6, "Du är älskad som du är" med Susanne Alfvengren : Det var en rätt vacker sång men alldeles för tråkigt och mäktlöst.
Betyg kläder : Hon är stajlad så att hon ser äldre ut än vad hon är och det är ju synd, hon såg tantig ut.

Låt 7, "Killing me tenderly" med Anna Sahlene och Maria Haukaas Storeng: Den här låten var riktigt kass, jag trodde det skulle vara bättre men det var en tråkig händelselös duett och de var en riktigt seg låt.
Betyg kläder : Dom är supersnygga båda två, något annat kan man ju inte säga, kläderna var ok men det kändes lite fööör vanligt och lite för säkert med svarta korta urringade klänningar, ena tjejen Maria hade helt klart för mkt urringning för sina silikon boobs, haha det var nog många som tittade där igenom hela låten.

Låt 8, "La voix" med Malena Ernman : Så jävla grymt! sjukt bra! Detta är något för moskva helt klart. Det är lite annorlunda och det är mäktigt. Det är sånt här som sverige ska skicka och inte någon tjej med kort klänning som sjunger någon vanlig poppig schlager för det är förbi och det går inte hem helt enkelt.
Betyg kläder : vacker svart långklänning som passade utmärkt till låten.

haha shitt vad jag låter som värsta melodifestivalnörden nu, låter helt besatt :p men det är kul att skriva omdömmen om vad man tycker.


Malena


nu ska jag nog duscha!

Hej å hå!

RSS 2.0