Min lediga dag



Hej älsklingar!


Idag var man alltså ledig så jag och Donna sov ut till 9 någonting och sen ut på en promenad i den stekheta värmen. Sjukt varmt idag, eller hur?! Donna går lika fort som en 80 år gammal kossa i den här värmen, stackarn. Kl 13 var det dags för laser efterbehandling av benen och så började vi med armhålorna, aaaaj! men ska bli skönt att slippa där också. 14.30 gick jag hemmåt mot ica och köpte en sallad, jordgubbar, hallon och smothies, gick hem och hämtade ut Donna och så myste vi nere i trädgården, så skönt att sola på eftermiddagen!
Jimmy kom hem vid halv fem och då gick han till gymmet och sen runt 18 var det dags för mig och Donna att gå  (Jimmy tog cykeln) hem till mam o pap för att äta middag med mamma då pappa jobbade över. Där bjöds det på kycklingcurrygrattäng och ploppstrut till efterätt, tack mamma :)!

Nu befinner vi oss i soffan, Jimmy spelar tvspel (han kan inte slita sig) jag tjatar om film och det verkar snart gå igenom :D

Idag beställde jag förresten en ny laddare till min kamera då sladden är borta till den jag har, så jävla bra eller hur?! hoppas den hinner komma innan vi åker till Grekland.

Imorrn blir det lång jobbdag, jobb på lörd och ledig söndag.

På återseende!



Önskelista på begäran



Hej!

Snart fyller jag år, den 7 juli för er som glömt det och det är alltså nästa torsdag. Hur ska jag fira? jag ska börja min födelsedag med att vara hos frisören kl 10 och lyxa till håret lite, efter det åker jag kanske och fixar mina naglar (så himla sugen) och såklart shoppar lite innan resan på lördagen. Får se om det blir bjudning eller om de blir tidigare i veckan.

Men jag skriver en liten lista efter lite tjat från olika håll ;)


1. Fotoalbum (har fortfarande inte ett enda)
2. Filmer (jag älskar att kolla på film)
3. Planksteksplankor
4. Badlakan och handukar
5. Bäddset
6. Vit klocka (vill ha en med vitt läder, rätt bred och utan blingbling)
7. Ziperall, strl S! (ziperall.se) återkommer med färg
8. Naglack!
9. Sminkbord,pall,spegel och lampor

puss o hej! återkommer




I detta ögonblick



Jimmy har gjort iordning lasagne och nu är den inne i ugnen så vi väntar på den nu, gott! :D jobbade idag 11-18, hämtade ut mina hissgardiner också, jättefina!



En liten inblick


till de nya badrummet som ska stammbytas i aug/sep



Rundade duschväggar och en sådan här duschblandare som på bilden, fatta att stå där under och skölja ur håret!


 
Vitt klinker på golvet!




Hafa EAST Komplett möbel med spegelskåp svart 600x550x460
Badrumsmöbler från Hafa. Beställt. :)


En liten tvättmaskin ska in


En rad svart mosaik i duschen kanske? tåls att tänka på! får se vad det blir.


Lääääängtar!

Ne nu är det godnatt om jag ska kunna sitta fokuserad och lyssna och ta in vad Karro säger imorrn haha.

Godnatt my darlings!


Den 9 juli



Lyfter planet som tar oss till Santorini!!! det blir 3 nätter där på ett hotell jag bokade igår för att sen båtluffa vidare till en annan ö och sen till en annan :) Japp jag och Jimmy ska öluffa i Grekland i två veckor. Jag är sååååååå happy!!! Det ska bli jättekul faktiskt, det är våran tur nu :)
Det ska bli otroligt att få se Santorini, ska tydligen vara jätteromantiskt där hehe ;) Många vykort är tagna där (ni vet alla kort med alla de små vit/blå husen)
Efter Santorini åker vi troligtvis till Naxos och sen kanske Amorgos, finns en del öar att välja på ju men dessa tre har väckt intresse. Även Milos vill vi besöka, blir bara över en dag kanske, ser jättehäftigt ut där! Så glad att Jimmy gick med på detta, fick tjata lite om de här med "öluff" haha!









För övrigt så är jag ensam hemma ikväll då jimmy är på grönan med jobbet, han vann tydligen femkampen hehe. jag jobbade till 19 idag, handlade mat och frukost, de fick bli grillad kyckling och potatissallad då jag tycker det är tråkigt att laga en riktig middag till sig själv, visst är de såå tråkigt?

Imorgon är det morgonmöte kl 9, sen jobb till 19. Jimmy åker bort till Åland imorgon för att spela golf hela helgen så får se vad jag tar mig ann! Om en vecka åker vi till Gotland med typ 43 andra? och firar midsommar och ja det ska bli skitkul.

Nu ska jag äta lite mer, är hungrig igen!




Hörs!


Beställt

Beställde två hissgardiner till köket igår, kunde inte välja en så de fick bli två! Underbara!






Amazing



Ängel








RSS 2.0