Vårruset 29 maj



Hej!

Har anmält mig nu till vårruset 29 maj, haha! inte världens längsta lopp tack och lov utan 5 km räcker gott och väl. Det är ju ungefär en månad kvar så lite tid har man ju att öva! :)





Trevlig helg! idag ska jag låna bilen och köra själv för första gången, haha inte blivit av än!

Älskade ängel


Min älskling Tobbe somnade in i fredags och det känns fortfarande väldigt tungt :( kan inte förstå att han är borta. Igårkväll bubblade massa minnen upp med honom, låg och tänkte på honom hur rolig och speciell han var och då brast det för mig, tårarna slutade inte rinna. Tobbe och jag hade ett speciellt band fast jag inte bor hemma längre. Jag var ju nyss så himla nöjd med april månad, så glad över tomtköpet och körkortet så försvinner han bara poff. JAG KOMMER SAKNA DEN HÄR ÄLSKADE KATTEN VÄLDIGT MYCKET..............




saknar dig....


Vill haaaaaaaaaaaaaaa



En sån här vill både jimmy och jag ha! vet inte vilken färg? men en mini cooper blir det hoppas jag!!!







Fan vilken ball bil!

Tomtägare



Hej!

Kom på att jag inte skrivit i bloggen att vi köpt en tomt ! :D Tomten ligger i Glömsta, tycker det är mysigt där! lite off sådär men ändå inte så det blir säkert jättebra. Jag ville ju bo i typ Ådran eller Gladö kvarn först eftersom det är superlantligt men utan vatten och avlopp kan bli jobbigt :) Tomten är iaf jättefin och platt så nu är det bara ett hus som fattas! Det kommer ta sin lilla tid men det kommer det vara värt :) Jag och Jimmy har planerat hur mkt som helst, detta kommer bli så kul!

Nu ska jag gå till Ica kvarnen och handla lite

Trevlig helg!


En dag att minnas



Torsdagen den 19 april 2012 kl 14.30 i Sollentuna tog jag Josefin Maria Natalie Gunnarsson körkort! :))))))))


Jag vill tacka alla i min närhet för allt stöd ♥ och givetvis ett extra stort tack till min älskade mamma som lagt mkt av sin tid på mig och min övningskörning!


ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




RSS 2.0