Monday


Hej hej

Idag var jag ledig eftersom jag jobbade helg. Åt en dunderfrukost och sen vid tolv stack jag till spåret och tog en springrunda, igen! Så underbart nice med vädret också. Efter rundan satte jag mig i solen på en klippa i spåret, njöt njöt njöt. Gick och handlade lite mat sedan, gjorde lunch, tog en lång dusch. Utöver det har jag bara betalat lite räkningar och gjort dagens middag, som blev torsk,morötter och broccoli i kokosgrädde m.m och nudlar.

Nu inväntar jag och Jim hockeymatchen! Älskar att hockeyvm är igång. Älskar hockey men hatar fotboll.

De var min måndag! Vi ses! xoxo


Vååååår

Hej underbara

Idag stack jag ut i spåret och joggade, hade förberett mig på att säcka ihop totalt efter 5 min men stegen var förvånansvärt lätta. Jag har ju inte joggat på hur länge som helst! Men de var riktigt skönt, pangväder också.

Älskar att det är ny årstid, ja att det är vår. Alla blir gladare av sol och lite varmare temperaturer :). Längtar så till semestern också!! Vi har inte bokat vår resa än, tips på Kroatien och Italien välkomnas varmt. Vi ska vara borta en vecka och vill gärna ha fina stränder/badställen kombinerat med aktiviteter/sevärdheter. Jag och jimpim kan inte ligga vid en strand/pool hela dagarna för att sen bara lunka hem till hotellet, gärna riktigt bra restauranger med olika sorters/annorlunda god mat med! Haha krav!

En gång hamnade vi i Apostoli på Kreta, typ jordens lugnaste ställe med max två stränder varav en var helt ok, inga butiker, ingen underhållning, få restauranger, inga aktiviteter haha men vi hade mysigt ändå. Chania (storstan)kunde vi iförsäg åkt in till men vi hade så tajt budget så vi hade typ inte råd att åka dit med taxi!! Hahaaa hade inte så mkt pengar med oss då. Roligt minne

Jaja nu ska jag till spisen! Blir lövbiff och potatis med bea. Enkelt idag. Trevlig helg!


RSS 2.0