Semester



Hej bloggen och alla!

Det var min sista jobbdag igår innan semestern, och känslan var så härlig när jag precis stängt och kom ut i solen igen, precis innan jag kom ut så sträckte jag upp armarna helt omedvetet och så bara tänkte jag "åhhhh semester" haha . Hela dagen var på något sätt speciell, det kändes som att jag inte kunde vänta längre, jag ville rent ut sagt bara skynda på klockan, det bara kliade i hela kroppen. Nu låter det ju som att jag vantrivs på jobbet men så är det inte, men jag har längtat så efter sommar och lång ledighet, vem gör inte det?

Idag var det första semesterdagen, jag gick upp klockan nio ungefär och långduschade, efter de väckte jag liv i jimmy och vi gick ut och åt frukost på balkongen. Därefter åkte vi till Jimmys föräldrars hus och plockade jordgubbar, sååå gott och sen blev det sol och mys hela dagen, jag körde igång lite gympaövningar och försökte lära jimmy, sen så spelade vi lite strandtennis. Jessica muppen kom förbi ett tag och umgicks :)
sen runt halv sju åkte vi hem till mamma och pappa och hälsade på, där fick vi god mat och så satt vi utomhus och pratade om b l a deras kreta resa. Dom har ju kommit hem nu så nu är jag inte hundvakt längre, det är både skönt och tråkigt.

så hur ser planerna ut nu då? vi drar nog till västkusten om ett par dagar, strömstad,uddevalla,fjällbacka,halmstad,grebbestad, får se hur de blir.! självklart blir det falerum också! mysigt där, då ska vi bl a kolla på massa möbler där :)




Jag i sovrummet, där ser ni vår fondvägg också hihi. Har märkt att jag nästan alltid ler på foton, får tacka tandställningen för det annars hade jag aldrig gjort det.



puss o hej!

Hemma



Hej!

Vi är hemma nu i Huddinge, saknar redan "landet", det var riktigt skönt och midsommaren var lyckad! Vi hade fint väder, började regna i 20 min bara annars var det soligt och varmt! Jag har ätit så mkt, allt var så gott så man bara åt och åt, kändes som vi åt hela tiden haha.
Vi var 16 st och det var riktigt trevligt, vid halv ett tiden så hade alla gäster kommit ut till torö och då började vi äta midsommarlunch utomhus, lite snaps och sång blev det också :) sen lagom till tårtan så började de regna så då gick vi in och satte oss och åt sylvias underbara tårta!
Sedan bar det ner mot midsommarstången där det var mkt folk, det blev dans och tävlingar, lotteri m.m och de bjöds på saft och bullar.
Efter vi varit där så gick vi hem igen, och då skulle killarna ut och fiska lite så då spelade vi andra spel, och sen när killarna kom hem grillades det, så då åt vi middag och sen efterätt, carro hade gjort en jättegod cheesecake, mums!
sen så umgicks vi bara resten av kvällen och därefter var det dags att åka hem för vissa som inte skulle sova över.

Idag gjorde vi väl inte så speciellt mkt, men är inte de typiskt landet, att man bara driver omkring och bara lever?
Donna tyckte iaf att det var jättemysigt där, det är riktigt fint och skönt att gå ut och gå där, sen var hon lös på tomten hela tiden med Max.
Vi åkte hem vid halv fem och nu ligger vi bara i soffan och är heltrötta och kollar på tv. Jimmy var och hämtade pizza för ett tag sen, otroligt att de var öppet.
Herregud, de förvånar mig inte om jag gått upp 5 kg efter de här dagarna.

Men nu är klockan snart nio vilket innebär att det är filmtid här, alltid sätta på en film kl nio! det är en bra tid :p

puss o hej! ingen bild men nästa inlägg så

Skönhetslista



hej ! 

Har nyss varit och klippt mig, sååååå skönt! som vanligt får mitt hår massvis med komplimanger, "guuud vilket hår" eller "oj mkt hår på det här huvudet" eller "vilken hårkvalité ditt hår har, inga alla som kan ha såhär långt naturligt" eller varför inte "åå de här håret ska du va glad för" 
samma varje gång, jag blir knappt glad längre utan bara "mmm hehe tack"
låter som jag skryter nu, men menar absolut inte så, snarare vill jag ha tunnare hår eftersom det är mkt mer lättskött, ibland blir jag galen på mitt hår, allt tar sådan tid :P
Idag fick jag även höra att mina slingor var jättefina, då blev jag glad :)

Nu kommer en lista, hehe snodd från Stina - lee

Duschcreme: Lux (den vita som luktar lovely)
Shampoo: Loreal el vital, för färgat hår, röd flaska
Balsam: Barnängen för "torrt och slitet" byter hela tiden
Hårinpackning:  just nu Wella, byter hela tiden
Torrschampo: - Lee stafford
Hårprodukt: Använder typ aldrig, men isåfall matrix balsamspray
Hårspray: nej
Lock-/plattång: Obh nordica
Bodypeeling: Loreal
Bodylotion: Vad som helst, typ doves

Kroppsprodukt: Doves
Solskydd: vet inte vad jag har i skåpet just nu
Parfym: Stella mccartney, calvin clein, jean paul, vaniljparfym bodyshop
Deodorant: Doves
Ansiktsrengöring: Coop änglamark
Ansiktsvatten: Aco
Ansiktscreme: Proposyl, en speciell hudkräm från apoteket som min hudläkare skrev ut

Nattkräm: samma som dag
Ögoncreme: Clinique och garnier
Ansiktspeeling: Nivea
Ansiktsmask: engångsansiktsmasker från kicks
Concealer: Make up store
Foundation: Make up factory men brukar oftast ha en från clarins
Rouge: Make up factory rosa/aprikos
Bronzingpowder: Make up store, isadora

Mascara: Isadora "build up"
Ögonskugga: Make up store och en guldig från thailand
Ögonbrynspenna: Light brown från isadora
Ögondroppar: - clear eyes ? :P
Läpprodukt: nej
Läppstift: - typ aldrig
Läppglans: ljusrosa
Nagellack: depends, just nu svart

så, de va ju sweet.

Nu ska vi åka till Torö men först hämta upp Donna!

Trevlig midsommar!

puss

hahaha



Nu är vi hemma igen! det var jättegod mat och tårta mammi! vet att du läser :)
kollade igenom bilder nyss på datorn, b l a från lofsdalen i påskas. Hittade lite bilder från en kväll som var rätt störd, haha men kul.




haha! Det här är efter en helkväll på losdalens självaste krog. Festade med roliga och sköna människor, som ni ser är jag ej så festklädd men det är inte så viktigt där, det är lite skillnad mot här hur alla klär sig.
Denna kväll så hade jag, jimmy och niclas typ tusen drinkar samtidigt på bordet framför oss som vi fick kämpa med, ny drink efter ny drink kom in hela tiden, man hann knappt börja på en drink förns nästa kom in. Denna kväll kallade en kille mig för sanna lundell hela tiden, han tyckte jag var lik henne och det var hans stora idol därför satt han och stirrade på mig rätt mkt, haha.
Denna kväll var en av de bättre just där, det var tokmkt folk, i alla åldrar, många man inte sett förut, många känner man igen år efter år.
haha aja det var en kväll att minnas iallafall :)

Nu ska jag och jimmy titta på film, fast jag har inte frågat än :p det är fotboll på tv och det lär väl inte gå att övertala honom, men får helt enkelt försöka och muta.



Hej då hej då (så som han i jalla jalla säger) ;)

Lustig bild




Hej!

Yes, jag har tre miljoner bilder på mig själv från när jag ligger i den där soffan (ovan) haha.
en bild när jag blundar? varför inte

kl är kvart över fem och snart ska vi åka hem till mor och far och äta massa gott hoppas jag, höhö.
haha jimmy satte nyss på "hej hej monica, hej på dej monica" haha va länge sen, skön ju, får massa flashbacks ju.
åhh jag är såå hungrig, helt utsvulten, kan knappt koncentrera mig.
Idag var jag ledig, vaknade kvart över tio! helt otroligt, jag blev typ arg och svor att jag sovit bort hela dagen, haha. Jag vaknade väl antagligen så sent eftersom jag gick och la mig kl 02. Det var iaf fint väder så jag har solat på balkongen, helt fantastico.
haha just de, innan jag gick ut och la mig i solen så kom jag på att jag hade en nyinköpt cosmopolitan som jag inte läst någonting i, underbart tänkte jag och letade fram den, gick ut och la mig och slog upp tidningen. Jag börjar läsa automatiskt första stycket och märker efter typ en sekund att jag inte förstår allting jag läser? jooo för att hela tidningen är på engelska! jag hade köpt cosmopolitan på engelska!
herregud vad irriterande. Alla som känner mig vet att jag inte är ett engelskaproffs så hur kul är det och läsa då?
fick bli att kolla på bilderna. suck .

Förresten, jag har shoppat rätt mkt på rea, verkligen jättebilligt, ibland är man bra glad att man har 34 i kläder och 36 i skor för de storlekarna finns rätt ofta på rean.
hihihi.

Imorgon åker vi till Torö, skönt! men innan de ska jag klippa mig! ska gå till en ny salong eftersom de är mkt närmare. dock blev jag helt ställd när jag ringde dit

jag  - hej Josefin heter jag
Frisör - hej!
jag - Jag undrar om ni har någon klipptid imorgon?
Frisör - hmm imorgon, nej då är det stängt
jag - jaha är det stängt imorgon (tänker fuck fuck)
Frisör - jaa, det är midsommarafton imorgon och då är det stängt
jag - (blir förvirrad) ehm jaha okej
Frisör - jaaa vi har stängt på midsommar
jag - (helt ställd, tänker va fan är det midsommarafton imorron?) men säger jaha aja okej
Frisör - vänta, nej det är ju torsdag imorgon, oj förlåt! det är ju inte midsommar imorron
Jag - ehm ja just de, jag tänkte väl!
Frisör - hahahaha
jag - hehe



men nu ska vi åka!

Hörs och störs

Kvällspigg


Tjoho

Klockan är över tolv och jag ligger i soffan, Jimmy har gått och lagt sig för länge sen. Inte så konstigt eftersom han går upp kvart i sex varje morgon, herregud skulle aldrig palla. Jag vet inte hur det skulle gå om jag skulle byta jobb och börja t ex sju-åtta på morgonen, det skulle vara kämpigt.
Ibland kan jag känna att det vore både roligare och bättre om vi hade samma arbetstider, men så farligt är det inte, det kunde varit värre som sagt, t ex om jag hade jobbat nätter och han dagar, vilket roligt förhållande ? :p
Men iallafall så har jag jobbat idag, jobbade med dåren Karro :) och nu är jag ledig ons, tors, fred och lörd! jejejej! snälla vädergudar, kan ni skaffa fram lite sol nu då? jag väntar på det. verkligen.
Idag var det ju faktiskt helt okej väder, soligt och blå himmel men såklart jobbade jag då ;)
På torsdag åker vi till Torö, myspysigt. Mamma och pappa åker till Kreta i helgen så jag tar med mig Donna till Torö och sen har jag henne medan dom är på kreta.

Imorgon SKA jag klippa mig, jag har ingen tid men jag hoppas jag får det någonstans, mitt jävla hår alltså, ser typ ut som ogräs.
sen på kvällen ska vi fira pappa, han fyller år på midsommarafton men jag och jimmy är ju på torö då, köpte presenter till honom idag, hoppas han blir nöjd :)

men nu vet jag inte vad jag ska surra mer om! lägger upp en bild från Tildus dop!



I kyrkan :) Gudfar Mathias håller i Tilda, jag bredvid, föräldrarna bakom och längst bak prästen som ni ser :)


Skriver imorgon!

Pizzatime



Hej

Idag är det söndag, det har regnat hela helgen! åhhhh ! igår var jag och jimmy o kolla möbler och lunchade på basilica, på kvällen åt vi middag hemma hos Håkan och Madeleine och umgicks med dom , det var trevligt :).
Idag åkte jag och mamma till skärholmen och shoppade, verkligen välbehövligt. Jag köpte shorts, linnen, leggings, bhar, örhängen, bikini, foundation och rouge. Jag var tvungen att köpa en ny foundation trots att jag köpte en ny nyligen men såklart råkade jag ta för mörk färg, de va synd eftersom den va pissdyr.
Mamma bjöd på lunch och glass och vi hade supertrevligt hela dagen.

Just nu är Jimmy och köper pizza, woho! nu kom han ! gottttttt! mums, jättehungrig !

så nu måste jag avsluta!




Pizza är perfekt mat på söndagar! smaklig måltid Josefin, tack!

Jimmy + fotboll= inte bra


Hej på er.

Det är fotbollsmatch på tv, dvs sverige mot malta. Jag hatar fotboll, jag tycker att det är bland det tråkigaste som finns! särskilt att kolla på fotboll, visst det är sverige som spelar men det spelar ingen roll för mig, jag tycker ändå att det är sååååå tråkigt.
Jimmy därimot som jag bor tillsammans med, min pojkvän och sambo sitter här i soffan eller aa sitter och sitter, han typ flyger upp och ner, skriker och har sig.
Jag hoppar till varje gång han skriker "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"   "MEEEEEEEN VA I HELVETE!"  "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!" och bara hoppar upp.
Så fort alla är framför målet och nånting håller på att hända ställer han sig upp som ett jävla freak och skriker.
haha för mig är detta helt obegripligt.
Jävla fotboll, jag vill se något annat! eller se en film.
Vad är det egentligen med killar och fotboll?


Nu ska jag ta fram frödinges hallon/fläderpaj och vaniljglass, hoppas pajen är god annars blir jag ledsen.

Återkommer




booooooooooooooooooooooooooring.

J o s e f i n


Nästan likadan bild som förut men äh


Gillar hårfärgen här på något sätt.

Sjuka jävla värld


Hej hej

Idag har jag jobbat, det var lite segt efersom tiden gick så sakta, kändes som att jag aldrig skulle få gå hem, men hem kom jag och då blev det givetvis matlagning och sen chill i soffan.
Imorgon är jag ledig, då måste jag boka klipptid, för nu är det kris. Jag kan inte ha håret utsläppt längre eftersom håret är helt frissigt och ostyrigt, usch jag gillar det inte.
 
men skit i de nu för anledningen till att jag skulle blogga var att skriva några rader om sturebymordet, så sjukt jävla hemskt och tragiskt, man förstår inte.
En 15årig tjej som skulle fylla 16 år om ca en vecka, gått på sin skolbal ikväll och gå ut nian på torsdag, blev mördad under en grillfest i lördags natt.
En 16årig kille och en 16årig tjej är misstänkta, killen är misstänkt för mord och tjejen anstiftan till mord, och motivet är svartsjuka. Ett triangeldrama.
Åhhhh det är så onödigt, dom kan inte ha tänkt så långt och på konsekvenserna, dom tänkte inte på deras egna liv, dom tänkte inte på tjejens familj och vänner, dom tänkte inte att dom skulle få leva med detta hela sitt liv, dom tänkte inte att tjejen Thres som hon heter skulle försvinna för alltid, att det inte går att spola tillbaka, dom tänkte inte hur mkt dom skulle förstöra och ta. Thres 15 år snart 16 år fick aldrig uppleva sin skolbal tillsammans med sina vänner, gå ut nian, börja på gymnasiet, uppleva sina framtidsplaner och bara leva ett liv som hon hade rätt till.
Ne dom tänkte inte. Dom är idioter och fattar inte mkt, har dom ens någon hjärna? hur kunde dom?
Jävla svin.
Jag blir så arg på detta och väldigt berörd av sånt här.

Vill avsluta med

Vila i frid Thres Rojo

www,thresrojo.blogg.se

Jag i fjällen



haha detta är jag i april 09 när vi var i fjällen på påsken. Jag åker skidor? men de gick bättre än väntat. Jag hade inte åkt skidor på flera år, har mest åkt snowboard.
passande bild att lägga upp va? sommrig ju ;)

Jag i dagsläget


Kom på att det var länge sen jag laddade upp en bild på mig. Såhär ser jag ut nuförtiden. Bilden togs precis efter jag gjort blonda slingor.



Solen? vart tog du vägen?



Hej hej

Äntligen har jag och Jimmy internet, har varit utan det i ca tre månader, har bara kunnat logga in hos mamma och pappa . Men nu är det fixat och det är jag glad för. Idag var jag ledig, gick upp halv nio och fixade till mig lite för att sen gå till ica och hämta ut ett paket och sen gå hem till mamma och pappa. Vädret var ju riktigt surt, paraplyet var ett måste och jag tyckte lite synd om dom studenter jag mötte, att fira studenten i de vädret, 7 grader kallt och regn.
Väl framme möttes jag av jätteglada Donna, min söta lilla korv :) jag var hundvakt idag, trodde inte hon skulle vilja gå ut så mkt i regnet men det ville hon såklart och absolut inte gå hem.
Skojsigt att de va sånt här väder när jag var ledig, imorgon ska de också vara dåligt och då är jag också ledig. Jag ska iaf hem till Jessica imorgonbitti och kolla in deras nya lägenget :) ska möta upp henne när hon ska lämna Wilma på dagis, sen åker vi hem till henne.

Iallafall så är jag hemma nu, kom hem runt sex och rusade genast ner till tvättstugan för att kolla om tiden var ledig ikväll och det var den, så jag satte igång att tvätta på direkten. Nu är sista tvätten igång och jag ligger i soffan medan simpssons är på tv, Jimmys favoritprogram, suck.
Strax ska jag nog sätta igång med att rengöra elementena innan vi ska måla dom. Hahah vad glamouröst mitt liv låter när jag skriver detta inlägg.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jimmy sitter som klistrad framför tvn och garvar. Fattar inte det roliga med simpssons.

Lägger upp en ny bild på Donna. Världens mest envisa söta lilla korv!





byebye

Denna dagen ett liv



Hej, det var inte igår!

Sommaren har anlänt, fast det kan man inte tro idag då solen lyser i sin frånvaro. Typiskt att det ska regna när jag är ledig, tycker det ofta är så. När jag jobbar är det superfint väder och när jag är ledig är det dåligt väder? Kanske är meningen att jag inte ska få någon solbränna, buhuu.
Haha nej så farligt är det inte, det var ju pangväder i söndags på morsdag och då var jag faktiskt ledig.
Jag åkte till mamma och pappa i söndags och grattade älskade mamma med presenter. Av mig och pappa fick hon en ny stor resväska med en tillhörande mindre väska, sedan hade jag köpt ett bonsaiträd och fyllt i en bok om henne och klistrat in kort m.m, boken beställde jag från bluebox.se.
Hon blev så glad så :)
Jag var där hela dagen och bara njöt av solen, Det är frid att vara hemma hos dom och bara umgås i fint väder på deras tomt och få träffa mina små ögonstenar också.

Men nu är det ny vecka, idag är jag ju ledig och jag hade tänkt tvätta så jag sorterade tvätt (kul?nej) och jag antog att de fanns tvättid. Det brukar nästan alltid vara ledigt sånna här tider men icke idag! happ tänkte jag och fick sysselsätta mig med annat. Just nu ligger jag i soffan och kollar på mtv, får egentligen panik av att känna mig såhär slapp, det är inte jag! verkligen inte. Det är den största missuppfatnningen om mig, att jag skulle vara lat och slapp, no no no. Bara för att jag är ledig och är hemma betyder det inte att jag bara ligger och kollar tv och sover, det är så typiskt mig att köra igång ett spontant danspass mitt i vardagsrummet när jag inte har något att göra. Ni ska se mig , iam crazy.

oh shitt vad bra musik på mtv det är nu, vill bara dansa när jag hör pink med sober. Snart ska jag städa lite till också. Snart kommer Jimmypimmy hem också, hoppas vi åker och kollar möbler eller på tv, men det orkar nog inte han :P
Jag längtar till semestern, v.27 till och med v.30, underbart :) hoppas det blir fint väder hela tiden. Nu ska jag städa och sen gå till ica och hämta ut mitt paket.

Just det! Jessica väntar tvillingpojkar :) superkul :) jag blev helt chockad när hon berättade det efter hon varit på ultraljudet!




Isn´t she lovely?



Hej rå! bloggar mer sen.

RSS 2.0