:D



Hej hå!


Ledig idag wiii. Vet ni vad jag gjorde i förrgår? lördags alltså, joo jag och Jimmy var i Haninge centrum och då fick jag ett spontant ryck och köpte hårfärg "mörkblond". Åkte hem och bad Jimmy hjälpa mig att lägga i smörjan, hade 2 förpackningar fast det räckte inte helt. Det blev helt ok, lite för mörkt men tack och lov så är det toning, annars hade jag skjutit mig själv. Efter detta var det dags att ge sig av mot kungsholmen för att bowla och äta med mupparna på jobbet. Mupparna är alltså Karro, Rickard, Martina och Christian.

Vi disco bowlade i 2 timmar och det var skitkul, jag vann såklart hela skiten :) inte direkt förvånande? haha.
Efter lite cider åkte vi till Mongolian på sveavägen och käkade deras underbara buffé. Har ni inte ätit där så ät där! Efter mycket mat och lite efterätt blev det hemgång.

Söndag jobb 12-16.

Idag ska jag försöka städa lite innan dansen. Här har ni pics på det senaste.



Snäckor till badrummet


Ny blomma, ett hjärta :)


Ny vas och nya blommor


Nya tavlor som ska sättas upp

puss


IDAG BÖRJAR......




KURS NR 2 I POLE :)



pole_dance.jpg image by bonuggies9


DETTA SUGER



Åh det är föööööör jobbigt just nu, orkar inte. Varför är jag fortfarande hes? och varför vaknade jag upp sjukare igår? Imorgon är det ju jobb och träning på schemat! kul. Jag som inte åkt på en enda förkylning på hela vintern men så plötsligt händer det. Har degat hemma 2 dagar nu och jag står inte ut längre. suuuuck på detta.
Det rinner ur ögon och näsa, jag nyser, jag är hes och har svårt att prata, jag är täppt så man får snyta sig hela tiden. Och jag har blivit så satans seg av att bara vara inne helt ensam och inte göra näågonting. usch.

Vilket depp inlägg.

Jimmy är iaf och köper mat, det blir pastasallad med bacon i och så skulle han köpa frukt och grädde så vi kan göra älskade fruktsalladen sen. I love him.


puss

SOMMAR



VÅR OCH SOMMAR NUUUUUUUUUUUUUUU. Längtar när man sitter och kollar på sommarbilder.



jag


Tylö

Halmstad. haha vad gör jag =/

 


Tylö


Halmstad


Tylösand. kolla in Jimmys linnebränna :p


Nu ska Jimmy och jag se film, Jessica tipsade om Taken så den ska vi se. Hoppas den är bra annars jävlar. hihi
Satan i gatan vad förkyld jag är asså, tur att man är ledig imorgon också säger jag bara.


puss


Favoritprodukter



Hej igen. Eftersom jag är hemma förkyld och har tråkigt tänkte jag göra ett inlägg med alla mina favvoprodukter. Har liksom ingenting att göra :p kan vara bra att titta tillbaka på också om man får för sig att testa nå nytt men vill återgå till t e x sitt gamla favvobalsam men inte minns. Jimmy blir tokig på alla mina saker och undrar hur man kan ha så mkt men jag gillar att samla på mig hehe, dessutom har vi så lite förvaring :(
Ok då kör vi. Visar upp en liten del


Favorit rengöring : Dermalogica special gel. Dyr men dryg! och man blir verkligen ren i ansiktet av den. Dags att beställa en ny snart.



Favoritschampo, balsam, inpackning : Loreal el vital för färgat hår och TREsemmé "Anti breaking"



Favorit hårprodukt : Matrix, en kräm som tar bort frisset och gör håret rakare och mjukare. Tar i den innan jag fönar håret.



Favoritfoundation : Clarins "Truly matte foundation" 05 shell. Bäst.
¨


Favoritpuder : Sheercover mineralfoundation, färg "buff". Jobbigt att beställa på nätet bara. Annars så ger de jättefin lyster och yta.



Favoritmascara : Svårt att hitta en grymm efter att min favorit utgick men alla Maxfaktors är bra tycker jag.



Favoritconcealer : Make up store "cover all mix" Bäääääst. Kanebo´s är också grymm.



Favoritkajal : Är inte så mkt för svart kajal men har det ibland och då använder jag Isadoras. Därimot kan jag inte leva utan min hudfärgade kajal som jag har på undre fransraden. Ser piggare ut påengång. Använder just nu Isadoras "blond" helt ok men Face har min favorit.

Hittar ej bild.

Favorit brunpuder : Make up store "choklate" eller alla Isadoras.



Favorit brunprodukter : Har inte använt mkt brun utan sol den här vintern men ibland vill man ha lite och då är Loreal sublime bronze och kastanjevatten bra.



 Det får räcka för nu kom Jimmy hem med en naturgodispåse, bla torkade jordgubbar i! ahhhh kvällen är räddad :p. Han är underbar :) han har köpt en dammvippa också så nu går han runt här och dammar möblerna haha.

puss och hej







Pics



Hej! Idag är jag ledig och väääääldigt förkyld :( åhhhhh.

I lördags fyllde Niclas 25 och det var fest såklart :) grymt roligt! massa sång och dans så man var hes på jobbet dagen efter. Taxin anlände 20.15 hit hemma hos mig och J där jag,Jess och Marre hade kul innan. Såklart halkade jag i mina klackar och ramlade utanför taxin, haha pinsamt. Det första jag sade när jag klev in i taxin var "Jag är inte full!". Anlände till festen halv nio och där var det lungt en timme kanske tills alla andra kom samtidigt, jag sprang runt och försökte sätta katterna i trygghet, min Tobbe var livrädd av allt högljutt folk och den dunkade musiken. Till slut fick jag tag i honom och låste in honom där det var lungt och Izor fick jag syn på när han plötsligt stod mitt i allt och fräste för att springa ut igen och vågade inte komma in igen. Hemgång kvart över tre, blev att knata hem så kom i säng 04.


Jag sminkar min fina :)

Jessiii <3


Självutlösaren :p  haha söta


Jess och jag med välkomstdrink! Min kjol är från Oasis och klänning/toppen från Topshop.


Jag och Jess :)


Jessica och Mikaela som hade färgat håret, supersnyggt. Ingen som vill att hon blir platinablond igen?


Haha på dansgolvet!



puss och hej /sjuk Josse


RSS 2.0