Ett klokt motto




En vanlig onsdag



Hej mina vänner!

idag har jag jobbat, vi var alla tre idag eftersom vi skulle flytta lyskassen och dom är så jäkla tunga! annars en vanlig jobbdag men en regnig sådan, usch. De var glädje på jobbet idag, kul att jobba alla tre då vi känner varandra utan och innan så då blir det massa skämt och skojjpikar :D love it. Det kom in en kille idag som är inne då och då, pratade med honom som vanligt och hjälpte till lite. Plötsligt säger han "Du är alltid så glad, värsta solskenet"  oj det lilla gjorde min dag! roligt att höra att man uppfattas som en glad och trevlig person :)

Efter jobbet när jag kom hem runt 19.30 åt jag rester från igår (jimmy kvällsjobbade) sen kollade jag in finalen av Sveriges Mästerkock, fan då att inte Jossan vann, tycker hon verkar vara en sådan tuff duktig ung tjej! hejjade på Jossan även om jag tycker Sigrid är en riktigt ball person hon med. Det dåliga i finalen var ju den andra tävlingen "smaktestet" lite lotteri och tur ju? Spelar det någon roll hur många ingredienser man gissar rätt i en maträtt hur god mat man lagar? skitdåligt. Tyckte faktiskt att dom borde haft en till tävling där dom ska laga någonting istället.

Imorgon står jobb och bodypump på schemat. Ska hoppa i säng nu.



ahhhhhhh



Jag vill ha mitt körkort nu!!!!!!!!!!!!!!!!! så nära men känns ändå långt bort, kärringen kuggade mig i fredags :( hon var skittråkig och typ pratade som en långsam robot eller något nämen sådär lungt och tydligt som man vore ett barn. Påpekade för henne att jag verkligen inte är så bekant med området, då säger hon lite drygt "de är därför de finns anvisningar och skyltar" ja men självklart haha men ville bara säga det liksom? jaja bättre tur nästa gång kanske, jag körde inte felfritt i fredags men kraven är ju helt överdrivna. Rockade iaf teorin med 59 rätt så nu är de bara att kämpa på tills man klarar det. Aldrig ge upp!!!!!

Annars då så har jag tränat pole ikväll, sjukt jobbigt man är så svag! :)

Nej ni nu ska jag nog läsa vidare på boken, läser just nu "Madeleine, vår dotters försvinnande och det fortsatta sökandet efter henne" skriven av Kate Mccann. Fy så sorgligt och orättvist livet är, finner inga ord. Tänk skräcken och paniken att gå till hotellrummet på semestern för att titta till barnen och ett av barnen är spårlöst borta, kidnappad. Hon skulle precis fylla 4 år då och nu snart 5 år senare är hon fortfarande borta. Lider något fruktansvärt med dom, undrar vad som hände henne egentligen? undrar om hon lever eller är död? om hon lever hoppas jag innerligt att hon inte plågas och bor med någon sjuk pedofil eller något ännu värre.....
Hoppas verkligen dom hittar henne någon gång.

godnatt

Beställt



Imorgon börjar polekursen och snart börjar jimmy och jag klättra så tyckte de var dags för mig att beställa lite proteinpulver och fettförbränning! tog 1 kg jordgubb och vit choklad och 1 kg choklad och hasselnöt.













Okej??!!?



Haha asså nu driver gud med mig. Jag köpte ett diskmedel för några veckor sedan, alltså de här under på bilden. Jag valde färg med omsorg eftersom vi har diskmedel i en genomskinlig pumpflaska. Jag minns att jag blev typ glad när jag hittade en fin lila färg (haha okej jag vet så intressant men detta är skumt). Aaa så fylldes pumpflaskan på med detta och allting var frid och fröjd, tyckte de blev en fin färgklick vid diskhon. 2-3 veckor senare slår den lila färgen om till någon ful konstig lila färg, tänkte okej vad konstigt och nu när jag kollade igår har diskmedlet tydligen bestämt sig för att slå om till blått!???

Är inte de här det sjukaste ni sett i hela erat liv? (haha okej lite överdrivet :P) Någon som har en förklaring?



boooooohh



Fan vilken pms dag!

Jag känner mig jättenere, på botten. Allt känns fel, jag har inga kläder, jag har mensmage, håret är fult, jag är inte på humör för någonting, jag orkar inte göra någonting ikväll. Ibland känns det som att jag ska börja gråta rakt ut.
Stackars Jimmy haha. Han har varit och handlat mat och cola till mig eftersom jag varken vill gå ut och äta eller laga mat. myspys i soffan blir det, hoppas jag känner mig lite gladare snart! brukar inte må såhär.



RSS 2.0