Sunday


Hej söndag 

Fortfarande sjuk och det suger ju såklart. Orkar liksom inte göra något ansträngande alls, blir typ andfådd av att plocka undan här hemma. 

Alla hjärtans dag var väldigt lugn, jobbade till 19 och då var jag helt färdig haha. Jim hämtade mig och så köpte vi hem jättegod thailändsk mat. Av mig fick han kalsonger och en ros och jag fick jättefina stora rosor och en liten påse geléhjärtan. Vi sa innan att de får bli väldigt enkelt de här året P g a sparkassan till vårt hus. Dock råkade Jim bli utsatt för en bra säljare i blomsteraffären, hahahaaa sånt som kan hända den bäste ! Dog av garv så söt. 

Hur som helst lördag var det igår, vi var ute och kollade lite badrum igen. Skönt att få komma ut lite men mindre trevligt att gå runt och snörvla och hosta bland folk. Ansträngande var det, 1 butik vart det sen lite lunch och så hemgång med bara mat och filmmys. 

Idag då, Jimmy har varit och jobbat lite i huset :) jag sov ut. Nu kollar vi lite på OS. Oklart vad som händer resten av dagen. 


Kram

Sjuk

Hej hej

Har blivit sjuk! De va typ 2 år sen jag var förkyld! Tänkte på de häromveckan att jag kanske inte kommer bli förkyld igen haha, så lång tid har gått sen senaste gången. började ju undra. 

Men nu har halsen pajjat, hade så ont i den igår och det var så jobbigt att behöva prata. Jobbade igår och ville bara försvinna därifrån. Usch känner mig helhängig idag också. 

Bläääää, har inte råd att vara sjuk ju! 

Btw Jim är och handlar och ska göra middag, skönt!! Ikväll blir det toklungt, ska kolla på hockeymatchen Sverige - Tjeckien :) 

Kram 

Å vad jag älskar den här killen! Så underbar. 8 år tillsammans iår, så fina minnen vi har. Bild tagen i Grekland  

Bidrag till kvinnor?

Har tänkt på en sak. Har ni funderat hur mycket saker tjejer har/behöver om man jämför med killar? Visst, mycket tjejer köper är ju såklart frivilligt och ej livsviktiga ting. Det måste vara jäkla skönt att vara kille på ett sätt ändå. Jämförde mig och Jimmy haha. 

Jag är ju en riktig skönhetsproduktlover, älskar att testa nytt och älskar saker som är wow I cant live without it. Så har vi Jim, hehe :) en sparsam klok herre som inte behöver någonting enligt honom själv. Höll på att trilla ur soffan igår när han kläcker ur sig "hmm jag kanske ändå behöver någon slags kräm för ansiktet, känner mig lite torr" omg? Haha

Här har vi en lista på Jimmys saker och mina saker som vi använder. 

Josse

Parfym
Deo
Schampo
Balsam
Hårinpackning
Bodyscrub
Raklödder
Brun utan sol
Dagkräm
Serum
Nattkräm
Ansiktsrengöring
Ansiktsvatten
Ögonfransserum
Naglack
Nagelbandsolja
Nagelförstärkare
Plattång
Locktång
Värmeskydd håret
Hårolja
Foundation
Concealer
Mascara
Eyeliner
Ögonskugga
Solpuder
Brynmascara
Mineralpuder
Läppstift
Rouge
Ansiktsspray
Nagellackborttagning
Tamponger
Nagelfil
Frans och brynfärg
Hårfön

De är allt jag har hemma sen används ju inte allting lika mycket.

Jimmy

Parfym
Deo
Wax
Schampo
Duschtvål
Raklödder
Läppbalsam

Dyrt att vara kvinna...........hahahaha



RSS 2.0