Gokvelle



Gokväll (Gokvelle(tyska?)

Sitter hemma, var ute och åt på Lemon (ett bra thai ställe) med älskling för ett tag sen, supergott! hittat en ny favorit (ris,grönsaker,kyckling med massa vitlök och cashewnötter)


Jag tror att jag är beroende av läsk, jag vill alltid ha läsk, jag dricker oftast läsk, jag älskar helt enkelt läsk. De är så jävla gott, förstår inte hur Jimmi ibland kan hellre dricka vatten när de finns läsk :p
Men att dricka för mkt läsk är inte sådär jättebra, de vet man ju. Haha varför skriver jag överhuvudtaget om detta? :D
ne nu räcker det, minska läsken.

Jag har kommit på att jag vill börja träna :p jag skulle vilja hålla på med lite dans, lite klättring, lite hinderbanor (vette fan om de finns nånstans men) de måste vara kul träning annars gåre inte, jag är en sån som inte kan träna om de inte är jätteroligt typ :p kan inte träna vad som helst bara för att man måste eller för att bli slimmad :p måste vara roligt. Så de ska jag försöka styra upp.




Såhär kommer jag väl se ut snart :)


En bild



image96

Jag i Thailand och väldigt blond :p. Och nej jag är inte naken, jag har bikini :D. Nu ser jag verkligen att man ser yngre ut när man är såhär blond, ser ju ut som 16 år typ haha nemen.
Just nu väntar jag på Jimmisen, vi ska typ bowla och äta på Lemon, :))))))


/Josse

Okej....



Hej


åhhhhhhh what the hell? problem problem problem, detta är mkt svårt. Varför är jag alltid för snäll?
men tack ni två som försöker hjälpa mig :)


Okej, igår jobbade jag med Isabella,Matte och Andrea :) de gick bra och de va mkt att göra. Andrea slutade kl fyra och matte var tvungen att gå kl tre. Igår efter jobbet var det möte med alla säljare på södra sidan så jag och Isabella tog tåget efter jobbet :) vi var i älvsjö på nått hotell, riktigt trevligt :) Många var vi. Först minglade man runt lite och blev bjuden på kycklingröra macka och Loka sen skulle alla in i ett rum och sitta i grupper. Vi fick en uppgift att diskutera och komma med förbättringar osv, de va intressant :). De började kl åtta och slutade runt tio kanske sen kom Jimmi och hämtade mig :)
Sen somnade vi till beck hemma hos mig, var jättetrött, har jobbat rätt många timmar på senaste, ni vet ej van liksom.

Idag är jag ledig, hur skönt som helst verkligen, legat och vilat och tittat film :p mamma och pappa är i uppsala och hämtar ny bil, spännande :p
Imorrn ska jag jobba i Högdalen, och på fredag också och de kommer va sköna tider . yes

nej nu måste jag plocka ur diskmaskinen innan dom kommer hem


image95
Jag och Jimmi i Thailand. :)




Jaha



Hej folket :)

Blir som vanligt att skriva vad som hänt på sistone, enyoy :p

I förrgårr (fredags) var jag alltså ledig, mamma var hemma tidigt så vi åkte och kollade på tapeter till mitt rum, ska fixa en fondvägg :p kollade lite, jag var inte på sådär jättehumör för de men de gick så nu står de mellan två st, båda är iaf brunt o guldigt om jag minns rätt.
Efter de åkte vi till Farsta, där handlade jag en lila polotshirt eller vad man ska kalla de på Hm som jag kan jobba i, shnyyyggt, sen köpte jag ett par mörkgråa jobbyxor från Vero moda :)
När vi kom hem hittade jag inte min mobil, letade i panik och ringde till den, hörde den inte. Så jag kastade mig framför datorn o leta upp numret till Vero moda och ringde och frågade om dom hittat en mob och de hade dom som tur var, hade tydligen glidit ur väskan i provhytten, ba suck :p så mamma hämtade den dagen efter men de va verkligen irriterande eftersom jag behövde den. På kvällen blev de lungt med Jimmi.

I går jobbade jag 10-19.30, :o De va jag och Matte ibörjan sen kom Rickard och jobbade också eftersom de va mkt att göra, sen gick matte hem kl halv tre så jag och Rickard stängde och sen stannade vi kvar och började med kampanjen, skyltar hit o dit och skyltdockor hit o dit fan vad vi skrattade när vi skulle klä om alla dockor, dom är så jäkla krångliga + att människor stod o glodde genom fönstret, anledningen till att vi var kvar var för att Rickard skulle på fotbollsmatchen idag så han slutade kl 14 idag och då skulle vi aldrig hunnit klart så jag var väldigt snäll dära och stannade och hjälpte till, ja kl halv åtta gick vi hemmåt, lång dag. Just de, fick en present av Rickard igår (Djurgårdens största fan jag lovar) fick en djurgårdstshirt så hade han beställt så att de stod JOSSE på ryggen och under mitt turnummer 7, blev jätteglad för den är supertuff. Världens bästa jobbkollega jag lovar. Efter jobbet gick jag hem, hände inget speciellt, jag och jimmi åkte till Årsta och hämtade med oss mat (kebab!) och kollade på sista beck, mysigt. :)

Idag jobbade jag också, började kl 11 istället för 12 eftersom vi skulle fortsätta med kampanjen, direkt när jag kom till jobbet fick jag en present till :s en djurgårdsbikini, Rickard is crazy. Den va astuff men de e svårt att ta emot presenter bara sådär :s. Vi jobbade på iaf och jag var nervös när Rickard skulle åka iväg (lönehelg ni vet) När vi öppnade butiken stormade folket oss haha, men efter Rickard gått blev de heldött! jag trodde de skulle vara miljoner människor och jag va faktiskt rädd, men jag kunde inte göra så att han missa sista matchen. De gick ju bra iaf och så stängde jag och pappa kom och hämtade mig.


Just de

På tapetaffären såg jag att jag hade missat samtal från jobbet, såg numret och antog att de va jobbet så ringer jag upp
- "Välkommen till Mcdonalds Fridhemsplan"
(jag) - Klick

haha, där blev jag väldigt fundersam

numret ringer upp

- Aaa de är Josse
- "Läggeru på när mcdonalds ringer?" (Rickard)
- Haha, men shitt jag blev typ rädd
- rädd? ska dom kasta hamburgare på dig eller?

haha låter inte kul i know men de va re


Imorrn ska jag jobba med Bella :) fast först lite med Rickard (kampanjen) haha.
Just de, i går fråga matte om jag kunde jobba på julafton med bella! så ja de blir jobb på julafton haha :p



Josse har blivit ett riktigt djurgårdsfan

Redan fredag



Hej hopp

Idag är jag ledig, superskönt faktiskt :p blev helt slut efter gårdagens jobb, vet inte varför faktiskt. Började jobba kl 10 igår och tog lunch kl 16 hehe, jag gillar att ta sen lunch för då känns de som att dagen blir lite kortare. Matte tjatade typ att jag skulle gå och äta, haha tillslut sa jag "okej då pappa" :p
vi hade rätt mkt att göra, massa nya varor osv, förberede för kampanjbyte m.m, jag stängde själv så matte gick hem kl halv sex. Under gårdagen fick jag ont i ryggen, ont i huvudet, värk i armar och axlar :( känns som att jag måste börja träna upp min kropp. Min älskling kom och hämtade mig efter jobbet, underbart var det :p.
Igårkväll mådde jag inte sådär jättebra, huvudet vägde 100 kg typ men var iaf med Jimmi, sen aktiverade jag mitt nya visa kort och betalade handpenningen på resan, så nu känns de verkligen att vi SKA åka :).

I förrgår har jag inte skrivit om? aja, jag och Jimmi var iaf i skärholmen en halvtimma haha, hittade ett par bruna jobbyxor som jag kallar dem för hör och häpna 98 kr! på hm ofcourse, dem va riktigt snygga och de fanns bara 34 kvar, my luck :D
Sen när allt stängde åkte vi vidare till heron och hamnade på Team Sportia där Jim hittade en fjällräven jacka, skitsnygg! han köpte den och sen gick vi till ett café där och beställde varsin grillad ciabatta och satt där och myste,  :) sen gick vi till bowlingen och tänkte bowla men de va så mkt folk så jag bangade men vi ska bowla en annan dag, de lär bli kul.

Och idag ska jag och mamma iväg och kolla på fondtapeter, ska även få med mig henne till något centrum så jag kan shoppa lite haha ;) behöver fortfarande en foundation, en klänning, och en väska.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag vet att nått händer men jag kom inte ihåg vad det var. Imorrn ska jag jobba 10-16 med Mattis och det är lönehelg! Folket lär storma butiken. På söndag är det jobb igen fast med Rickard, en riktig jobbhelg alltså. Just de, jag ska jobba mån och tis också och på tis ska jag på möte med alla säljare i sthlm, mötet ska vara på ett hotell, blir trevligt :p, Mattis ska tydligen spela lite teater, haha lär bli kul.

Nu börjar jag få tankar om håret igen, haha de är sant. Ska jag tona de igen eller bara slinga all utväxt som kommer? eller bara låta de vara fast då blir de ju utväxt. Nu är håret i nån guldigblondbrun färg med ljusbrun utväxt. Aja de blir som de blir, måste iaf klippa mig snart. Just de, Matte frågade igår om jag hade exstations (ingen aning om hur de stavas) alltså löshår eftersom han tyckte jag hade så tjockt hår, men de va väl bara tovigt haha ne men tjockt hår har jag väl men egentligen är de ännu tjockare, de har blivit tunnare efter all blondering o sen frisören tunnade ut det. Nej gud vad ointressant de här blev.



Phuket. Jag kan se oss fyra här i bilden :D 7 mars 2008, jag älskar de datumet.

De senaste



Hej :)

Idag är det onsdag och imorron är det löning :D money money money, fast jag måste spara typ allt till Thailand, kan inte iväg o storshoppa upp allting :p.
Idag har jag varit ledig, hade hellre jobbat. Jag har varit ute och gått en prommis och så har jag kört lite styrka här hemma efter de haha mm :) dushat och bara softat runt.
Jag och Älskling ska hitta på något idag, vi ska åka iväg och kolla runt och handla lite grejer man behöver, vi har inte bestämt vart vi ska åka men de blir väl nånstans.
De jag behöver köpa är en foundation, ingen aning om vilken, jag gillar att testa nya hela tiden hehe jag är fortfarande på jakt efter den bästa perfekta foundationen som finns, några favoriter är Kanebo´s och Clarins. Jag behöver dessutom en festklänning, mascara, väska, halsduk.
Just nu håller jag på och fixa mig medans jag skriver här.

Imorgon blir det jobb, tror jag ska jobba med Mattis och Andrea :)

Tänkte bjuda på en bild men de får bli sen

Trevlig kväll :)

yeah



Haha jaha de va ju typsikt, Jimmy kom nyss så jag hinner inte blogga :P hahah


hörs imorron! :P

Shopping




Hej

Just nu sitter jag hemma och gör ingenting :) Jag och Jimmy har varit i kungens kurva och kollat runt, Jimmy köpte ett par snygga gympadojjor eller vad man ska kalla de :p och jag hittade en mörklila bikini på Stadium så jag var tvungen att köpa den :p sen köpte jag ett par söta skor från skopunkten och en grå jacka från Hm :)
Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt men imorgon ska jag jobba iaf :) med Bella och Andrea, skojj! :D

Återkommer med mer sen, de står stilla just nu :p

Sötis


image94

Najs it is


Oh hello

Bakade en kladdkaka för en stund sen, direkt när den var klar skar jag upp en bit och slängde på en klick vaniljglass, mums :). Annars händer inte särskilt mkt, borde ringa 100 samtal men får se om jag har lust till de, känns som alla jagar mig haha.
Fick ett sms från Rickard för en stund sen som löd såhär "Idag är det internationella var-snäll-mot-en-utvecklingsstörd-dagen.Så skriv till en efterbliven vän som jag just gjorde.Det värmer.Det spelar ingen roll om du slickar på lyktstolpar, ligger med djur eller ibland skiter ner dig.Fortsätt kämpa!Du är speciell :)"

HAHA? måste nog säga att du också är rätt speciell Rickard! :p

Ikväll har jag inte bestämt helt vad jag ska göra, lutar åt allt möjligt faktiskt, antingen utgång, hemmamys eller en träningskväll! haha får se vart kvällen tar mig.

Måste bara ta upp de här med skolan igen haha, JÄKLAR vad skönt det är att inte behöva gå dit nå mer :D alla tråkiga lektioner som man var tvungen att sitta på och lyssna på sånt som gjorde att öronen började snarka nästan, titta på klockan hela tiden, alla tråkiga inlämningar och prov som jag nästan spydde på. Jag måste nog ha varit världens mest skoltröttaste person ;) sen var ju inte min skola så rolig heller och maten var nästan värst, vem lagade maten? kan knappast varit någon med nån sorts utbildning, kommer aldrig glömma alla konstiga häxblandningar usch :p.
Så nej jag saknar inte gymnasiet och kommer aldrig att göra hur mkt jag än kommer få slita och jobba i mitt liv så kommer jag aldrig tänka "om man ändå gick i gymnasiet igen" hell no :p

Mitt första jobb blev säljare på Dressman, underbart :) trivs verkligen och alla jag jobbar med är bäst.  Nej nu back to reality, just nu väntar jag på att jimmi ska komma hem från sin match :) så jag ska fixa till mig lite.

/Ni vet

:)



Hej

Skulle bara berätta för er att jag är grymt sugen på kladdkaka med vaniljglass eller nått.

Här kommer en bild så ni också kommer rusa iväg och köpa



OHHHHHHHHHHHHHHH

Ikea


Morsning korsning!

Idag är jag ledig igen, lite skönt ;) ska strax börja städa rummet

Igår var jag ledig och det var Jessica också så då bestämde vi att vi skulle hitte på nåt, så jag GICK hem till henne! :p de tar en sisådär 45 min minst och varmt var de också, hade för varma kläder på mig. När jag kom fram åkte vi till Ikea med Sabina, hennes vän Sofia och Sabinas sötisbebis Jonathan :D
Vi var ju där mitt på dagen på en vardag så de var skönt att det inte var proppat med folk som det är på helger. Jag och Jess hamnade på restaurangen efter typ 10 min haha, de blev köttbullar med potatis och sås, gott! När Sabbisen och Sofia också ätit gick vi vidare och kollade runt, jag hittade en mörklila filt och ett mörklila doftljus som jag ska ha på rummet, de blir finfint de. Det är roligt att gå på Ikea, finns så mkt billigt och bra , man hittar alltid något.
Efter Ikea åkte vi hemmåt, vi chillade i soffan och kollade på bilder på datorn osv och satt och snacka mest, det är mysigt att vara hemma hos dem :) åt middag där och sen blev de lite tv och data och sånt :p
runt mellan kl nio-tio blev Jessica trött, jag var väl för tråkig när jag satt och pladdrade på om allt möjligt ;) hahaha så Jimmy kom och hämtade mig runt halv tio kanske och så åkte vi hem till Linda och bokade om resan, till en billigare!

Idag när Jimmy kommer hem ska vi åka till kista galleria och titta runt :) de blir mysigt och kul :)

Nej nu får det allt bli en dusch, sen måste jag ringa några samtal, sen blir det städning!




Josefin

Ge mig en hund



Hej :) länge sen

I helgen jobbade jag och så hade vi gäster i lördags, lite släkt på middag. Dem skulle komma kl 17 och jag slutade jobbet kl 16, jag stängde själv och gjorde de som skulle göras så de tog ju lite tid sen va de bara att skynda sig iväg, som tur var hämtade pappa mig så jag hade iaf 10 min på mig att fixa mig :p. Det var iaf jättekul att ha dom här, de va länge sen, Vi bjöd på laxfilé med bakad potatis och äggoräkröra supergott! sen blev de after eight tårta och toscapaj med hallon mums ;).
Men nog om det.

Åh vad jag skulle vilja ha en hund igen, antingen en staffordshire bullterrier igen eller en jack russel eller en beagle men problemet är ju att ingen har tid att gå ut med hund på dagarna så vi får se hur de blir. Alla i familjen vill ha en eller två hundar, haha undra hur katterna skulle reagera på det om de kom in hundvalpar i huset.


Stafford shire bullterrier, så otroligt söta! vill ha vill ha vill ha

Scones


Godeftermiddag!

Idag gick jag upp kl 10 som vanligt, haha :P även fast jag gick och la mig kl 23, sov alltså 11 timmar :s behöver man de? nej, de verkar inte spela någon roll när jag går och lägger mig, kl 10 vaknar jag. Men de är väl en period som vanligt. Nog om det, idag har det varit trist väder så jag har inte gått ut på hela dan !
Istället har jag gjort scones (mums) letat information om phuket, osv sen har jag inte gjort något särskilt och nu kom mamma precis hem, hon har handlat, jag ska laga mat till familjen.

såååååå


men jag kommer tillbaka vill jag lova



Josefin


Ingen rubrik



Hej alla

Dagens planer - Skicka iväg en jacka jag sålt, hämta en skinnjacka jag beställt, möta en tjej i stan som ska köpa en väska av mig, stanna kvar i stan och fika eller äta med darling?.

åh kan inte sluta tänka på Thailand 08 i mars :D det kommer bli livets resa med massor av härliga minnen förhoppningsvis :) Vi fyra på äventyr i Phuket, kan inte bli bättre? Idag har jag ju varit ledig så jag har letat massor på nätet om just Phuket, öar, platser och hotell osv. Jag har ju varit i Phuket förut med Jimmy men då var vi på samma område och samma hotell hela resan fast vi gjorde ju utflykter och så, även karon och surin åkte vi till men ändå, man vet ju inte direkt alla om phuket för de och vi ska ju resa runt lite hade vi tänkt! Nu har man något att verkligen längta efter.

Just de, Josefin har fått information om att det har kommit en ny kaviar med banansmak. Har jag fattat detta rätt? alltså vanlig kaviar tillsatt med banansmak? Okej vart är världen påväg?
Jag som bara mår illa av vanlig kaviar, att bara se tuben är äckligt, och särskilt när någon ätit t ex ägg med kaviar som jimmy älskar att äta, uäähh! och jag kan inte ens föreställa mig hur vidigt kaviar blandat med banan luktar eller smakar, och de vill jag inte ens veta heller.
Låt inte denna nya tub hamna i vårt kylskåp. :P

image356


Världen är sjuk


Hej!

Tidigare imorse ringde väckarklockan 07.00, trött som jag var gick jag upp och började klä på mig och fixa till mig lite, kl halv åtta ringer min läkares sekreterare och säger att läkaren är sjuk och att jag inte ska komma, istället skulle dom skicka hem ett recept till mig.

Just de, måste bara få skriva om en grej som berört mig mkt, den 16åriga nu 17åriga Riccardo som blev misshandlad till döds. Jag får tårar i ögonen när jag läser om detta och när jag tänker på hans nära och på vilket vidrigt sätt han dog på. Det är så sjukt och så himla tragiskt att människor kan göra sånt, att slå och sparka på en som redan har fallit och på ett sånt grymt sätt att han får så svåra skallskador att han dör. De som gjorde de här förtjänar inte att leva.
Vila i frid.


Josefin

Allt från Thailand till min katt


Hej alla Josefins fans! ;) haha skoja :P

Nu ska vi se, vad ska Josefin berätta för er nu då. Jag tar som vanligt och skriver vad jag gjort och vad som hänt :D

Igår jobbade jag på underbara Dressman Huddinge med Isabella och praktikanterna, vi var totalt 6 tjejer haha så de va värsta girlpowern som bella sa, vi fick mkt gjort och de va en riktigt trevlig jobbdag.
Idag sov jag ut till kl halv elva, gjorde inget särskilt på förmiddan. Runt kl halv tre gick jag till centrum för att hälsa på jobbet och hämta morgonrockarna som jag glömde på jobbet igår, fick två st morgonrockar gratis, Andrea fick också en, dom skulle ändå kastas, orkar inte förklara varför men de är roligt att få grejer :p undrar hur många galgar jag har fått ta hem haha men det är bra till klädgarderoberna vettni. Men innan jag gick in på Dressman så gick jag in på Foodmarket för att hälsa på Linda eftersom jag visste att hon jobbade, hon skulle nästan sluta precis så vi bestämde att vi kunde gå hem tillsammans sen när hon var klar, under tiden gick jag till D och fastnade kvar där :D stod och snackade mkt med Rickard, va ett tag sen jag träffade honom och så lite med bella och Andrea som också jobbade. Sen så kom ju Linda när hon var klar, stod och snackade lite kvar där sen gick vi, jag behövde en hårinpackning så då blev de en snabbis på kicks, efter de gick vi hem.

Sen runt fem åkte jag, Jimmy, Linda och Ludde till Farsta för att kolla på resor till Thailand :p Jimmy och ludde skulle äta först så jag och Linda kollade i affärer, köpte ansiktsvatten och dagkräm, behövdes verkligen. Efter de gick vi till ticket och kollade upp thai resa, fanns inga stolar där som man kunde sitta :s pissdåligt verkligen men hittade en resa till Phuket, vi bokade bara flyg för boka hotell ska vi göra när vi kommer dit! vi ska resa runt lite i Phuket och så, satan vad härligt! 7 mars åker vi om vi inte ångrar oss :P Feel gooood

Ja, vad ska jag skriva nu, min katt Tobbe börjar få hår tillbaka, och de är bra för vill inte att han ska bli nakenkatt och må dåligt, medicinen hjälpte verkligen :) men dyrt är det att gå till veterinär osv men det är ju sånt man få ta om man har djur. Förstår inte dom som typ skiter i sina djur och inte går till veterinär för att de är så dyrt, och inte heller försäkrar dom. jaja

Imorrn ska jag till min läkare och få recept på medicin förhoppningsvis, blir att gå upp tidigt och åka kommunalt. Inte lockande, verkligen inte lockande.

Nu blir det annat. Tjing


Helt okej att befinna sig i sådan här miljö i mars 2008 :) längtar.




Josefin

Lördag





Hej hej

Helgen hittils

Igår var de som jag skrev tidigare, middag och bio på heron :) Killarna åt kebab och jag och Linda åt grekiskt (souvlaki) gott! Vi var där rätt tidigt så vi fick vänta rätt länge på att bli insläppta. Filmen var iaf sjukt rolig! :D jag brukar alltid vara skeptisk till komedier men den här var verkligen rolig så man satt och skrattade, de va Chuck and Larry vi såg, se den! :D Kom hem runt halv tolv och jag kunde verkligen inte somna, låg och tänkte på allt möjligt och var superpigg, gick upp och kelade med kissen, gick runt i huset, gick till och från sängen typ 100 gr. Tror jag somnade typ runt tre-halv fyra och då var jag såklart trött på morgonen när jimmy ville gå upp :D.

Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir, har inte bestämt mig än. Jag ska jobba imorgon i Globen 11-17, oh yeah give me some cash.

/JOOOOSEFIN

Fredag



Hej på er alla :p

Idag gick jag som vanligt upp kl 10, de har jag gjort hela veckan :p har inte gjort så mkt förutom att ha varit nere i centrum en snabbis för att hälsa på kollegorna, men de va rätt upptagna så de blev nästan bara att gå dit och sen hem igen haha. Sen har jag städat rummet också eftersom det är fredag :P.

Ikväll blir det middag och bio på Heron :) vi ska se Chuck and Larry . Blir en trevlig kväll absolut :)

Just de, ser ni min nya stora profilbild? :) visst är jag lite proffsig som kunde fixa de haha ;)

Ciao!

Dagens lista



Dagens frukost: Rostat bröd med leverpastej och smörgåsgurka + apelsinjuice
Dagens kläder: Svarta mjukisbyxor, grå mjukiströja
Dagens låt: Umbrella
Dagens frisyr: Slarvig tofs
Dagens smink: Inget
Dagens händelse: Hemligt
Dagens planer: Träffa Jimmy, Ludde, Linda och köpa en svart rullgardin till rummet
Dagens vill ha: Lite nytt smink
Dagens saknad: Någon person att umgås med
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Att alla jobbar
Dagens måste: Fixa alla byxor med symaskinen, rullgardin till rummet.
Dagens dricka: Juice
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Pannpiff med potatis och kantarellsås
Dagens sjuka: Att brorsan såg mig igen när jag var ute och gick
Dagens kärlek: Kärleken till mina katter? haha
Dagens mående: Mår bra överallt

Kanelbullens dag


Hej :)

Idag är jag också ledig, mkt ledig just nu men nästa helg ska jag iaf jobba. Idag gick jag upp kl 10, åt frukost sen har jag suttit lite vid datorn och fixat en del grejer (hemligt) sen har jag varit ute och gått en timme, riktigt skönt med de här vädret också :). Det är så härlig miljö här där jag bor, känns som man är ute och går på landet haha :P. Jag gick och försökte hitta huset där pappa jobbar just nu men jag hittade de såklart inte. 
Nu sitter jag här och lyssnar på hög musik och ska snart äta lunch. Idag ska jag äta kanelbullar till både lunch och middag eftersom det är den dagen, haha nej men någon ska man väl trycka i sig, eller inte.

Snart är det helg igen och jag är ledig, wiho. Det blir troligtvis bla restaurang och bio med Jimmy :)



              Frestande? nej inte så värst (A)

Blått och brunt ;)


image88

Ett brunt och ett blått öga :P jag tycker att färglinser är coolt :D såklart brukar jag inte ha såhär, ville bara testa hur de såg ut, använde bruna linser ofta förut.

image89
Bruna ögon, såhär såg jag ut ofta förut.


Bara så ni vet liksom


haha

Yeah


image87
Minns det som igår :D Total lycka

Tisdag kväll


Hej hopp!

Idag sov jag ut länge, gick upp halv elva! :o har mest softat runt och strosat omkring och fixat och pysslat i mina rum. Jag tittade igenom klädgarderoberna och hittade lite byxor som jag måste fixa till lite, sy in och sy upp osv. Jag tänkte ge mig in på de men jag vet att mamma är mkt bättre än mig, dålig är jag inte men de blir bättre när mamma syr :P. Jag ska be henne snällt snart om hon vill hjälpa till lite imorgon eller något.

Just nu är Jimmi på träning, han va här förut och åt middag :) han kommer hit sen efter träningen. Jag vet inte vad vi ska göra faktiskt. Igår åkte vi till farsta på kvällen för att jag skulle byta tillbaka ett par byxor på hm, dem va lite för stora och de fanns inte 34 så aja, men en svart mössa fick följa med hem. Efter de så åkte vi till stuvsta och hyrde film "Hata Göteborg" och köpte massa gott :D godis, lantchips och dipp haha ;). Filmen var sådär, jag tyckte den var filmad lite dåligt och konstigt men den var väl okej, godiset och chipsen var bättre :D.

Just de, jag beställde en skinnjacka nyss :) en mörkbrun. De minsta dom hade i den jackan var 36 men enligt deras måttetabell skulle jag ha 36, men de är ju bara att skicka tillbaka. Jag tycker den ser skitsnygg ut, men de får man se när den kommer.


Fortsättning :D


57. Syskon: Storebror N
58. Favoritpålägg: Ost med typ tomat och gurka på eller skinka med philadelphia.
59. Om du skulle skänka bort S: Cancerforskningen och till stoppa djurplågeriet
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: "Jag älskar dig" kanske? :)
61. Bästa bok du läst: Bakom stängda dörrar, och alla Camilla läckbergs deckare
62. Är du internetberoende: Faktiskt inte, men förr kunde jag sitta flera timmar i sträck :O
63. Favoritdjur: Tigrar, Hundar, Katter, finns så många. Älskar djur
64. Gillar du snö: Oftast inte
65. Favoritglass: Polkagrisglass, daimstrut, magnum mandel
66. När köpte du något åt dig själv sist: Igår köpte jag en svart mössa
67. Är du långsint: Ja det händer
68. Favoritgrupp/artist: Vet ej :P
69. Vilken är din bästa egenskap: Snäll
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att mina planer blir genomförda, att jag gör vad jag verkligen vill
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Nej självklart inte. Man kan inte göra vad som helst för pengar.
72. Vad gör du: Softar
73. Mest intressanta stad du varit i: Stockholm
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Panter
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Livsglädje
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Jimmiiii <3
77. Favoritgodis: Lakrisnappar och en till sort som jag inte vet vad de heter. mums
78. Spelar du nåt instrument: Nej, men skulle vilja kunna spela gitarr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Gymnastik
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Morfar som jag aldrig fick träffa
81. Vilken film såg du på bio senast: Beck "den svaga länken" tror jag
82. Senaste köpa skiva: eehhm ja de va väl spice girls år 1996 kanske? haha
83: Roligaste konserten: Aldrig vart på en sån
84. Bästa känslan: Lycklig kärlek och att vinna
85. Samlar du på något: Ja
86. Isåfall vad: Skor
87. Är du feminist: Halvt
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: haha hmm, piano? inte vet jag
89. Favoritskiva: Ingen
90. Bästa kompis: Jessica
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Självsäker
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: På att jag måste laga mat snart
93. Favoritlåt: "Umbrella" :p och "I hope you know" och den där med Timberland. Just nu iaf
95. Har du en mobiltelefon: Ja, en från 60 talet typ :D snart ny
96. Vem är du kär i just nu: Jimmy Wickström
97. Vad är det vackraste som finns: Jimmy, omtänksamhet, vänskap
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Malaysia med älsklingen
99. Är du homo- eller bisexuell: men kul? Hetero är jag
100. Vad är klockan nu när du är klar: ja nu är de ju nästa dag :p kl är 13.45

Lista



1.Vad är klockan: 23.22
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Josefin Maria Natalie blabla
3. Smeknamn: Josse, Jossi, Jossan
4. Vad heter dina föräldrar: Ska vi blanda in R och B?
5. Antal ljus på din senaste tårta: Får inga ljus längre :P
6.Husdjur: Två katter, en bondkatt som heter Izor och en Devon rex som heter Tobbe. favoriterna :)
7.Hårfärg: Hmm, Mkt ljusbrunt med mörkblonda slingor. love it
8.Favoritfärg: Mörklila är ursnyggt
9.Piercing: Nej bara i mina öron
10.Tatuering(ar): Nejnej
11.Födelseort: Huddinge
12.Bostadsort: Tyvärr Huddinge
13.Nuvarande bostad: Vit villa i Fullersta
14. Har du varit kär: Ja är de nu :)
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Asien
16. Har du varit med om en bilkrasch: njaa, länge sen men de va inte direkt värsta kraschen.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 !
18. Kaffe eller glass: Kaffe är inge gott och glass är gott så ja de blir glass :)
19. Snuttefilt eller kramdjur: höh? Både och när jag var liten
20. Salladsdressing: Ja de blir lite sånt på grönsakerna ibland
21. Färg på strumporna: Svarta eller vita
22. Lyckotal: 7
23. Favoritfilm: kommer inte på någon såhär på engång men jag älskar beck och highscoolfilmer/ungdomsfilmer
24. Favoritcitat ur en film: svårt ju :s
25. Bästa semestern:  Thailand 06/07 med Jimmi
26. Favoritmat:  Thai och pastarätter + mkt mer. älskar mat , de är livet :p
27. Bästa veckodagen: Fredag och lördag
28. Senaste låt du har lyssnat på: Lyssnar på nrj just nu men minns inte vilken som var senast :p
29. Tandkräm: Just nu pepsodent white men oftaste borstar jag tänderna med mitt tandpulver
30. Favorit TV-program: Saken är den att jag tittar inte mkt på tv, men top model kanske.
31. Favoritrestaurang: Har ingen favorit tror jag :s
32.Favoritblommor: Rosor
33. Tycker inte om: stress, otrevliga människor, totalt urblåsta högljudda människor
34. Sport att titta på: Ishockey
35. Snabbmatrestaurang: Donken får det bli då
36. Senaste sjukhusvistelse: Minns jag inte ens
37. Favoritdricka: Läsk
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt
39. Har du körkort? Nej :( måste ta tag i de där snart
40. Var är du om 10 år: Inte här i Huddinge
41. Vem fick du senast e-mail från: Ingen aning? och de orkar jag inte kolla :P
42. Är du dömd för något brott: Nej, jag är en skötsamm liten flicka ;)
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Gina tricot kanske, eller de går inte och välja ju!
44. Vad gör du när du är uttråkad: går runt
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "Shitt"
46. Vän som bor längst ifrån dig: hmm?
47. Vad retar du dig på: Egoism
48. Det bästa du vet: Jimmy <3
49. Läggdags: beror på :D
50. Vad väger du? : 57
51. Hur lång är du?`: 168 cm
52. vad har du för skostl?: inte bigfoot direkt, 36
53. Vilken är din naturliga hårfärg?: Ljusbrunt
54. Vad har du för bh stl om du är tjej?: haha, ehh 70D, 75D eller 75C, lite olika.
55. Favoritaffär?: Cubus, Vila, Gina tricot, Hm.
56. stl i jeans?: 26/32
57. Drömmresa?: Bahamas, Västindien, Malaysia

Yeah nu vet ni :D


De senaste


Hej och hopp

dålig uppdatering..... som vanligt :P

HELGEN

i fredags shoppade jag med mammi i farsta, blev en hel del grejer :D en kappa, stövlar, 2 par byxor, tröjklänning, handskar, mössa :) sen på kvällen blev de mest chill, var och åt med Jimmi, Ludde, Linda, Isabelle och jimmy boy och efter de drog vi hem till Jimmy boy och bara umgicks, ludde ville se på film och tjatade konstant om "boattrip" men han blev dissad ;). . Åkte hem i skaplig tid pga jobb nästa dag.

Lördag

Jobbade 10-16, var själv från kl 14, älskling kom en stund innan stängning och sällskapade fast hade inte så mkt tid med honom hehe :p. Senare mot kvällen var det dags att begé sig mot grannen :D blev lite krök och sånt där trevligt ;) jag fick dock ta det lite lungt pga jobb dagen efter. Vi körde lite ölspel ;) där ludwig fick nästan alla de 13465 st klunkarna ;) haha. Jag hade ingen dricka så jag blev bjuden på lite allt möjligt smått och gott, doulis (stavas inte så säkert) med mjölk, mkt drickbart. Lite xcider och lite sprit blandat med juice som inte är så drickbart. Som sagt så tog jag de lungt men de va väl trevligt och se på alla när dem blev lite roliga. Jessicas börjar som vanligt att skela, Ludwig tappar som vanligt koncentrationen och visar den han egentligen är haha, Jimmy darling faller för grupptryck haha :D, Linda glömmer vilka som står i närheten när hon pratar :D. De andra skriver jag inte om :p och jag själv de där vi en annan gång :). Väldigt skönt att Linda bor mitt i mot :)
Hemgång runt två? Jimmy och Jess sov över.

Söndag

Jobb 12-16 :) var supertrött ibörjan men de gick över med tiden. Stannade kvar en timme efter stängning med Rickard och fixade en del som vi inte hann göra under dagen.
kl 17 kom mamma och pappa och hämtade mig, skönt att slippa gå (a)
Mys med Jim på kvällen, kollade på beck "spår i mörker" och svullade lantchips och drack fanta :). Lantchips är gudomligt gott! farligt gott.

Yes de va allt. Kommer väl ett inlägg snart igen :p är ledig idag, var härligt att få gå upp när man ville.

      +   = Svull

RSS 2.0