Hjärtat ler av minnen



Hej alla :)


Vet ni vad jag gör just nu? klart ni inte vet, jag sitter och kollar igenom gamla inlägg och bilder här i bloggen från 2007, och ja det är helt stört kul måste jag säga.
Får nästan glädjetårar i ögonen när jag läser vissa saker och hjärtat bara ler när jag ser alla dessa bilder från när man var 18 år, man minns allt och det känns som att det var så länge sedan men det är det ju inte.



image20
Jesus!

image28
lilla jag?

image50
Tiden då man gick i skolan med er.. :D

image52
Haha! jag och min gamla klasskompis Robert som jag gick med i 1-9. sommaren 06 var detta. Kvällen började med krök hos mig och det var bara jag och isa då,haha!

image43
Studenten! frihet :)

image63
haha fjäääälllen! jessica och jag. Gulhårig i hårbottnen? kan inte minnas att det var så gult?

image95
I Thailand, ganska så nykära :)

image88
Oj vad blond ;) här har jag pysslat lite ser jag, ett blått och ett brunt öga? japp det var brunlinserperioden.

image107
jag och Linda !

image97
Thailand 06/07 (firade nyår där) Mikaela och jag, stört bruna, stört blonda! haha

image112
Jag och izor, eftersom izor är 5 år nu och på den här bilden är han kattunge så alltså är bilden 5 år gammal!

image4
haha! innan fest. Där ser ni snedbenan förresten!


Vill ni se lite fler gamla bilder är det ju bara att klicka på månaderna här bredvid.

Nu ska jag klicka hem grejer från nätet....(ajaj)

puss


Bildbevis



Här har ni bildbevis på att jag inte kan ha mittbena, inte snyggt på mig för 5 öre.
Därför jag aldrig har det, hur modernt det än har varit och hur modernt det än är och kommer att bli.
Tycker det är supersnyggt på många, kul ju att modet ändras lite fast trendigt med mittbena är väl då inte lika kul för mig.
jag kör med lagom snedbena, det blir bäst. Tur att man vuxit ifrån fjortissnedbenan säger jag bara, haha minns verkligen hur man svängde över tyyp hela håret på ena sidan och la de på andra sidan, värsta snedbenan hade man och man kände sig skithet med det. Måste leta fram bild på det.
Tror det är en åldersgrej, man har så när man är lite yngre och sen fattar man att det är lite överdrivet när man blir lite äldre.



haha, det är verkligen inte snyggt på mig. Ingen som tycker det så jag håller mig till kära lilla snedbenan.


För övrigt har jag varit och slingat håret idag, fick lite mer skiftningar som jag ville och la lite brunare i underhåret och fyllde på med ljusa där uppe. Det blev inte värsta skillnaden men slingorna kommer ljusna efter 2-3 tvättar sa hon så då kommer man se större skillnad. Jag har huvudvärk just nu, inte så konstigt, kommunalåkande och nervositet att inte hitta + ingen lunch innan frisörbesöket, så var jag där i minst tre timmar också. Utan mat, varmt och bara sitta och efter det kommunalåkande hem därifrån. Detta har tagit hela dagen, så när jag kom hem hade huvudvärken redan anlänt, proppade i mig mat och alvedon och väntar på att det ska bli bättre.

hej dåå

ONSDAG


Gomorron :)

Idag är jag ledig, superskönt :) trodde jag skulle träffa jess men blev nog lurad eller nått, mamma frågade igår om jag kunde ha Donna idag men sa ju att jag inte kunde men nu kunde jag ju iaf? tråkigt.
ska ringa mamma snart och säga att hon kan lämna henne här senare om hon vill :) åhhh vad jag vill ha hund nu! så underbara men det får såklart vänta, man låser sig så mkt. Jag tycker man ska satsa på sig själv när man är ung, jobba,skaffa sig en utbildning, resa mkt osv. Det är min åsikt det.
Håller på att komma fram till vad jag vill utbilda mig till :)

nej nu ska jag äta frukost, ringa mamma, ringa jimmy, ringa karro och sen städa och fixa fint här hemma.

btw, jag vill byta profilbilden här till vänster! haha såååå gammal bild ju med helblonderat hår och en mössa jag inte skulle ha nu... vill ha en ny bild. Hur byter man?

Haha



Hej! var inte tänkt att jag skulle blogga idag, orkade inte helt enkelt, har jobbat hela dagen och övningskört till skärholmen, shoppat lite till lyan och körde hem igen.
Men nyss hände en rolig sak tyckte jag, haha Jimmy är så söt, liten blåst blondin :p

Jag var inne på http://www.storstadspojken.se/ "Blondinbellas pojkvän för er som ej vet" och läste lite inlägg. Ett inlägg i hans blogg innehöll denna bild nedanför, det handlade om svininfluensan och så denna påhittade skojbild under.

Jimmy närmar sig mig och datorn och denna bild är mitt framför.





Jimmy - Vad är det där?
Jag - vadå? en blogg
Jimmy - nej asså vad är det där?
Jag - han som bloggar
Jimmy - hmm nej asså vad är det där? och typ pekar
Jag - han som driver bloggen!
Jimmy - vaaa???!! är det sant??
jag - jaaa det är sant, intressant filur
Jimmy - *stirrar på bilden* assså va driver du eller??
jag - HAHAHHAA MEN VAD FAN DET Ä'R KLART??!
jimmy - jaha...
jag- HAHAHAHAHHAHAHAH åhhhhhhh
Jimmy - ähhh va vadå, folk kan fan se ut hur som helst  ju, man vet ju aldrig




NEJ jimmy, en människa kan fan inte se ut såhär. Vad trodde han egentligen? att en människa och en gris fått barn ihop? Det var dagens absoluta garv.
Detta är såå min humor, särskilt när jag skapar det själv.


puss och hej från mig. dags att sova, imorgon är jag ledig så då kanske det blir träff med Jessica.

Vad har jag gjort idag?



Vaknade upp halv nio med min darlo, åt frukost och sen åka och jobba 11-16, fick mycket gjort så det var bra. Efter jobbet kom mamma för att jag skulle övningsköra, så på med skylten som lika gärna kunde lyda något i stil med "Jag är skitkass på att köra bil eftersom jag är nybörjare, kör sakta för att jag måste och jag vet att ni suckar när ni är bakom"
:) typ.
Körde ända till mio möbler i kungens kurva, kul att det var 100 krångliga rondeller påvägen. Vi körde in till mio och tog en paus haha, gick och kollade möbler och inredning, köpte en duk och en slags rengöring för möbler, sen körde jag samma väg hem igen och ja det var lärorikt. Mamma och pappa är väldigt olika ibland, länge sen jag körde med pappa nu men har bara kört på parkering med honom. Jag fick aldrig köra ut i trafiken med honom, han sa varenda gång "nej inte än" haha så vi körde bara runt och runt på parkering många gånger och det gick ju jättebra?
sen skulle jag köra med mamma, vi åkte på parkering en gång sen ville hon ut i trafiken nästa gång, haha men detta var för typ två år sen.
Nu har jag börjat köra igen, med mamma och hon går fort frammåt, nästan så att jag tyckte det blev för mkt, nej med de e bara bra.
Vi satt och pratade i bilen om detta idag, att jag bara kört på parkering med pappa, att jag aldrig fick ut och åka i trafiken, och hon ba "men åhh han är sååå mesig ibland!"
haha.

Efter bilåkande åt vi middag hemma hos dom, jimmy kom också. Efter det åkte vi och handlade ben and jerrys glass, åkte hem, svulla och tvn.
Imorgon är det möte på jobbet 08.30, mamma kommer och lämnar Donna hos mig innan det, så ska jag bara på mötet och sen hem igen och ha Donna, mysigt :) har saknat att ha min lilla korv.

För övrigt händer det inte så mkt hemma hos oss just nu, Jimmy kollar på fotboll vilket är skit, jag ligger och bloggar och han är helt inne i fotbollen. Dock störde han mig nyss såhär:

Jimmy - Åhhhh! vilken jääääääävla pass!
Josse - *tystnad*
Jimmy - shiiiiiiiiiiiiit
Josse - *tystnad* och försöker stänga öronen
Jimmy - såg du??!!!!?
Josse - *irriterad* kollar upp mot tvn 1 sekund och bloggar vidare
Jimmy - Vilken jävla pass alltså, shitt zlatan asså
Josse - åhh *suck*
Jimmy - såg du Zlatans pass? åhh hoppas man får se reprisen!!
Josse - *SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK*

som att jag bryr mig Jimmy? haha åh.






Söndagsgott





Ben and jerrys glass slår det mesta, njutning på hög nivå. Ikväll testade jag nya cheesecake brownie, mmmmm.

åh vad brun jag är



haha åh snygg där, varför laddar jag upp denna bild? kanske för att jag inte har några nya att bjuda på.



oj då, råkade visst välja lite för mörk foundation. ;)
mamma så rolig när jag visade bilder i min kamera för henne, så visar jag denna, "vad har du gjort?"
"ehh det är en ansiktsmask?" "vad roligt det ser ut"
för övrigt är jag likblek och min axel ser lite missbildad ut men annars jaaa...

Soffbord från Malmö?


Hej hej

Torsdag natt har det blivit, kl är snart 01....

Har firat Jimmy ikväll med massa god mat och tårta, det var trevligt :) har också jobbat idag.
Sen har vi bara chillat här hemma.

Men nu till rubriken

Jag har länge och då menar jag länge gått och suktat efter ett soffbord på Möbelland i slagsta som jag varje gång funderat på att köpa när vi varit där med ej gjort det eftersom vi inte riktigt hade bestämt vad vi skulle ha för andra möbler än. Varje jävla gång har jag satt mig vid det och spanat in det och funderat lite. På något konstigt sätt har jag alltid skjutit upp det, det har aldrig varit bråttom eftersom vi har ett tillfälligt soffbord från ikea 199 spänn.
Men såklart slår mitt velande tillbaka mot mig.
När vi var ute och åkte häromveckan och kollade möbler lite överallt så plötsligt bestämde jag mig när vi var i närheten, nu jävlar köper jag de där soffbordet!
Traskar glatt in och kollar efter det, letar och letar och letar men hittar det inte.
Konstigt tänker jag och blir frustrerad och sen frågar jag personalen som då svarar att det utgått, att dom t o m sålt ut deras skyltex och att det inte kommer in igen.
Helvetes jävla jävlar tänker jag och hatar mig själv för min beslutsångest jag har.
Nu tänker ni "köp ett annat soffbord då?" men nej det är inte så lätt, vi har bestämt att det ska vara vit högglans och yes det finns överallt.

Problemet är att vi har två divaner på soffan, alltså måste bordet stå mellan dom, alltså måste det vara ett speciellt mått. Bordet som var slut hade perfekta mått.
Fick veta vad bordet hette och googlade det direkt när jag kom hem, hittade det på EN hemsida. Lyckan kändes total tills jag såg att det stod "denna vara går inte att köpa på vår webbshop längre"
Och såklaaaaart finns bara den möbelaffären i Malmö!
Komiskt va, det var bara att glömma och leta vidare.
Men nu ikväll fick jag något ryck och gick in på hemsidan igen för att kolla och det går nu att köpa på shopen! Blev så glad att jag typ hoppade i soffan.
La det direkt i varukorgen, fyllde i mina uppgifter, till kassan och vad ser jag då?
FRAKT - 1200 KR
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH blir galen! 1200 spänn tänker jag, vad fan? och då slår det mig, just de, det ska budas med bil från Malmö och det fattar man ju, inte billigt.
Så nu blev soffbordet plötsligt väldigt dyrt, jag tycker knappt att det är värt det.
1499 kostar det och med frakt blir det 2700 kr och jag gillare inte.
Så fint och speciellt är inte bordet, anledningen till att jag vill ha de är för att det är bra mått och det skulle passa bra in här, rätt färg osv.
Så nu vet jag inte vad jag ska göra, det känns inte bra att betala 1200 kr i frakt för ett litet jävla soffbord.
åh varför har vi två divaner på soffan? annars kunde man valt exakt vilket soffbord man ville, har ju sett så många sjukt fina men då har dom varit för stora.
Tequila
1200 kr för att få hit dig? haha åh. Bordet är finare i verkligheten kanske man bör tillägga.

Herregud, en hel uppsats om ett soffbord? sorry for that.

Skriver mer imorron då jag är ledig

Vidriga människa



http://www.gt.se/nyheter/1.1675177/djurplagaren-sa-dodade-jag-er-katt


Den senaste tiden har man kunnat läsa i tidningen om flera djurplågerifall i Lerum, Någon går och torterar katter till döds, en liten hund har också råkat ut. Inte nog med det så lämnar eller skickar personen brev till ägarna hur det gått till. Sjukare kan det nästan inte bli. Hur kan man vara så ond? måste vara en helt rubbad person som kan göra något sånt, som helt saknar empati och skamm i kroppen.
Liksom varför? det är ju helt sjukt hur man kan njuta eller tycka det är kul att plåga ett oskyldigt litet djur till döds.
Sånt här gör mig riktigt arg, ryser i hela kroppen när jag läser.
Vad sjuka människor det finns :(
Polisen har iaf gripit en kille nu och han har erkänt, bra att han åkt fast iallafall så han inte kan fortsätta med detta.
Kan verkligen tänka mig hur rädda och oroliga alla djurägare måste varit i området efter allt det här och jag lider verkligen med dom som mist sina husdjur på detta sätt och sen fått brev om det. fyfan.
Vet själv inte hur jag skulle ta det om någon gjorde så mot Donna,Izor eller Tobbe, skulle ha svårt att acceptera det och vilket hat jag skulle känna, kramar alltid om dom extra mkt när jag läser om djurplågeri.


Vad får en människa att vilja tortera och plåga ihjäl söta små djur som inte gjort någonting?

För det är ingen vanlig idag...



För det är Jimmys födelsedag, hurra hurra hurraaaaaaaaa. ! Grattis på 21-årsdagen min fina sambo <3 :)
Vi firar ju som sagt 3 år idag också, så grattis till oss!

Idag har jag varit ledig, så det har blivit tårtbakning med mamma idag! mamma var envis med att göra egna tårtbottnar innan hon kom hit trots att hon 'är sjuk. Jag tänkte köpa färdiga från affären men det verkade inte vara populärt hos mamma.
Innan hon kom så gick jag till ica och handlade lite till tårtan sen efter jag kom hem så kom mamma och Donna hit. Jag gjorde iordning lunch först och sen fikade vi också.
Sedan började vi med tårtan, vi improviserade och gjorde lite som vi ville men såhär gjorde jag/vi. Receptet är:

1.Först en vanlig tårtsockerkaksbottnen
2. Bre på drottningsylt och därefter grädde
3. En marrängbottnen över det
4. Bre på grädde och lägg på blåbär och hallon
5. Sockerkaksbottnen på
6. Bre på vaniljkräm, sen lite grädde ovanpå
7. Sockerkaksbottnen
8. Bre på grädde över hela tårtan och dekorera med färska hallon ovanpå
9. Sätt fast Noblessechoklad på sidorna
10. Avsluta med att strö över riven vit choklad över hallona

klart. Sjukt att jag skriver upp receptet när vi inte ens ätit tårtan än haha. kanske smakar skit?

Vid halv fyra var vi nästan klara och då kom även Jimmy hem från jobbet, mamma och Donna åkte hem. Det verkar som födelsedagsfirandet blir uppskjutet till imorgon så jag och Jimmy tänkte ut och käka på restaurang sen ikväll, Jimmy vill äta på mongoliska och jag vill äta på Lemon. Hmmm :D sen efter det får vi väl hem och käka tårtan som jag gjort, eller om jag tar med den imorgon när alla ska vara med som det var tänkt men den kanske ruttnar till dess.




Grattis till dig och till oss! LOVE YOU.

Nattuggla


Hej hej!

Förstår inte vad det är med mig, går och lägger mig så sent nuförtiden. Jimmy sover för länge sen. Just ja, klockan är över tolv, alltså är det den 18 augusti nu vilket innebär att Jimmy fyller 21 :) + att vi firar 3 år av kärlek. Helt otroligt, 3 år?!?! tiden bara rinner iväg ju :p
Så idag/imorrn blir det födelsedagsfirande, mmmm tårta :)! firande av 3årsdagen får vi kanske ta senare, blir nog restaurangbesök.
Annars så var jag ledig idag, skönt. Jag städade ett bra tag och sen gick jag hem till mamma som är sjuk och umgicks med henne, hoppas jag inte är smittad nu bara. Runt 17 gick jag ut med Donna och mötte Jimmy som var ute och sprang i spåret, efter det åkte vi hem till mammi och pappi och åt middag.
Sen har det blivit mkt dator och tvtittande på friidrotten.
har tittat runt mkt på nätet, allifrån inredning till kläder och såklart kliade det i fingrarna så jag klickade hem en bikini och världens sötaste lilla prydnadskudde. Kunde inte låta bli, onödigt med en bikini eftersom man har 100 st och sommaren är snart slut men vadå det var rea så det var ju liksom okej då...
och kudden, den blir som en söt "pricken över i:et" på överkastet i sängen eller i soffan så jaaaa.

Jag börjar bli lite trött och börjar känna mig fantasilös nu så jag avslutar nu.


Haha ja, påsken 09. Promenad i Lofs med väst och uggs och Donna. Depp, sommaren snart över och snart är vi på vintertider igen. Fy fan vad man inte saknar att ta på sig den tunga vinterjackan, vantar, tjockiströja, ev mössa och halsduk och de jobbiga stövlarna. Vilket pyssel det blir bara att ta sig ut? usch usch på det. DISS!

Kärlek till er /Joss

Tisdag


ja inte kom jag på någon roligare rubrik :D

Hej alla fina som läser min otroligt uppdaterade blogg! antar att det bara är folk som känner mig som läser, eller? nee det måste vara personer jag inte känner så bra eller inte alls också om jag kollar på min statistik,  :) kul om det är någon mer, typ en gammal klasskompis från 5an, en bekant, en gammal lärare? haha. who knows?

Idag jobbade jag 10-19, alltså öppnade jag och även stängde, jag var lite halvseg men det var inte så konstigt med tanke på att jag gick och la mig halv tre inatt och somnade säkert runt tre och väckarklockan ringde kl 08 imorse. Jag kunde inte slita mig från datorn då jag läste om något jag inte kunde sluta läsa om, satt i flera timmar och kunde inte sluta läsa förns det var slut. Jag var så insatt, har alltid varit och kommer alltid vara. Jag vet, ni ba va? vadå? men strunt samma. Inatt hittade jag inte min laddare när jag skulle ladda mobilen, jag var ju tvungen att sätta på alarm så att jag inte skulle försova mig! sätter ju alltid på alarm även fast det inte behövs, så när jag inte hittade laddaren så tänkte jag strunta i alarmet men sen kom jag på att kl var halv tre så det kunde ju hända att jag skulle vakna alldeles för sent så jag stängde av den eftersom den ringer ändå även om den är avstängd, men jag tycker inte man kan lita på de till 100.
Kl 07 vaknade jag imorse, blev rädd att mobilen inte ringt och sprang upp.
Så det gick inge vidare att somna om ordentligt sen.

Dessutom är det sjukt eller det är stört varmt på jobbet, man blir heltrött och varm. Det måste vara något allvarligt fel på ventilationen eller så är det att värmen kommer in utifrån. Till och med kunderna reagerar och frågar om vi kan andas. Jag är tvungen att gå runt i shorts och linne men det hjälper ändå inte och idag hade jag byxor och det var inte så skönt. Imorgon ska jag ringa och KLAGA.

Jag har inte bloggat på länge, vi var ju på bröllop på Öland förra helgen och det var jättefint och riktigt kul och trevligt. Gud vad dom måste jobbat och planerat med det bröllopet alltså. Först var det vigsel i kyrkan, några av deras vänner sjöng för dom osv, sen när vi alla kom ut så delade några ut frön eller vad det var som vi slängde på brudparet. Efter lite mingel utanför kyrkan så åkte alla (ca 102 gäster) till Björnö slott där det var bröllopsfest. Det blev buffé och det hölls otroligt fina tal från alla möjliga, jättemånga sjöng eller uppträdde på annat sätt och tillslut var det nästan så att man skämdes över att man inte gick upp på den där scenen och gjorde något eftersom det var så många som gjorde det.
Hålla tal, min grej? jag vet inte för jag har aldrig gjort det men att prata inför många är inte min starka sida.
Skulle dock vilja vända det till att älska det, jag skulle verkligen vilja vara bra på det och det verkar så kul att vara det.
Haha men iallafall så var det bordsplacering så jag och Jimmysen hamnade vid ett ungdommsbord bland trevligt folk.
Sen blev det tårta och efter det blev det dans. Hemgång runt tvåtiden.
Sen en rolig grej dom hade gjort, dom hade gjort ett häfte som alla fick vid bordet, där b l a så hade dom skrivit ett par rader om alla 102 gästerna! hur flitigt är inte det. Skulle kunna berätta mkt mer om detta bröllop för häftigt det var det.


Min kusin Frida och hennes Martin. Klänningen hade hennes kompis sytt.


Jimmy i bilen, påväg till festen.


Brudparet dansar


sweetie

Partille johnnys?



Vad är detta nu då? o nej jag är inte efter utan detta har jag stött på förut. Så nu ikväll när jag skulle blogga så fick det bli detta ämne, har sett många som bloggat om detta på sistone så nu ska även jag skriva mina åsikter. Självklart får människor ha på sig vad dom vill och ha vilken stil som helst men ja, jag tror inte alla som går runt såhär verkligen vill gå runt såhär. Det har ju blivit av en trend bland småkillar och många tar till toffsarna och brunkrämen för att haka på och bli en av dom. Är det snyggt? nej det är nog den fulaste stil jag någonsin skådat!
Mkt brunkräm/puder, mkt mkt vax och ruffs/spretigt hår, idomin på läpparna, t e x 96 jeans, och så 100 färgglada toffsar runt benen.

ja vad ska man säga? varför har man toffsar runt benen? usch usch usch på detta




RSS 2.0