17 dec



Hejhej


Fredagkväll just nu, jobbade idag 8-18 med en pyttelunch men blir ju så i detta julkaos. Efter jobbet kikade jag en snabbis i centrum i hopp om att hitta en julklapp kanske vilket jag gjorde, en faktiskt!. Jimmy var hemma hos sina föräldrar, han är sjuk och saknar aptit så jag köpte med mig mat till mig själv från News och gick hem. Väl hemma blev det Robinson, Jim kom hem och har bara legat i soffan och mått dåligt stackaren, han vekar ha bihålsinflammation eller något. Kanske inte det bästa att jobba när man är så pass sjuk som han är, han jobbar ju liksom ute ibland och dessutom jobbar han över trots att han mår dåligt. Han har ju blivit ännu sjukare av att fortsätta jobba, vägra stanna hemma och bli frisk? iaf 1 ynka dag kan man stanna hemma, de gör inte ssååååå mkt. Kan någon prata vett med honom? för han lyssnar inte på mig :p verkar som världen går under om han skulle stanna hemma från jobbet. Jag tror nog hellre att hans kollegor vill att han är hemma och frisknar till och kan prestera med god hälsa på jobbet och inte smittar ner alllt och alla, det skulle iaf jag vilja. Har jag rätt eller har jag rätt...?

Imorgon börjar vi 08.00 igen, åhhh underbart noooooot! stänger kl 18 också.....på en lördag....suck men ob´n är fin. Jag såg på tv reklamen att Kista har öppet till 22 alla dagar nu innan jul, fyfan. Jag är snart klar med julklapparna iaf, fyfan igen. Imorgon efter jobbet ska jag försöka storstäda här hemma så jag kanske kan bjuda hem mina älskade föräldrar på adventsfika eller något nu i helgen, fyfan igen (städa alltså) :p

Btw så har jag kommit på vad för tavla jag ska beställa av Peter, har varit och köpt två st stora vita canvas tavlor, tänkte kanske göra en själv men en ska iaf Peter få göra, kommer bli sååååå bra! Ovanför soffan ska den få hänga! :)

Dags för sängen nu tyvärr, hoppas jag inte försover mig igen som jag gjorde imorse. Klockan ringde vid halv sju men blev det klassiska "oh herregud, ne bara vila lite till" så vaknar man lite i chock sen och kollar på klockan, jaha kvart över sju. En knapp halvtimme att hitta kläder (i världens rörigaste garderob) sminka sig, äta frukost ja ni fattar ju, dagen kan inte börja sämre liksom.

Så tack för mig, puss och kram


Lucia kryssning på lörd



Hej hej

Jag är ganska deprimerad, synade nyss mitt schema för dec kanske för 4e gången och ja hur ska man hinna handla julklappar? får bli internet i värsta fall haha. Samma visa varje år, varför börjar man inte i november för? . Något som därimot gjorde mig glad när jag såg schemat är att jag är ledig på julafton! LYX, är faktiskt ledig julafton,juldagen och annandagen! helt otroligt, minilov :). När det gäller julklappar så har jag 3 avklarade och det är rätt tragiskt när jag säger vilka haha, tobbe izor och donna. hahaaa.

På lörd ska vi åka på kryssning med Marie och Daniel, kuuuuuuuul! har velat åka på kryssning hur länge som helst nu! :D och på fredag ska vi kanske kolla på juluppvisningen om jag hinner efter jobbet.


ne nu ska jag fixa mig lite, ser ut som ett luffartroll minst sagt. Jimmy kom hem nyss och undrade om vi skulle ta en tripp och handla klappar. ja tack.

vill avsluta med att gratta Mikaela som fyller år idag, GRATTIS PÅ 25-ÅRSDAGEN MIKAELA! :) hoppas födelsedagen varit bra trots att du jobbat!

puss o hej


Så var det dags igen



för att skriva ner en önskelista inför julafton. Inte alls jobbigt, gör det med mycket nöje :D Listan är inte rangordnad.


1. Vackra fotoalbum
2. Bingo Rimérs bok (en flickfotografs bekännelser)
3. Tårtfat + tårtspade
4. Mobilskal, ett svart bakskal och ett rosa silikonskyddskal (hot pink) skal-man.se
5. sminklampor som man sätter upp på varje sida av spegeln  (ikea?)
6. Bäddset, t e x hm home´s vit/mönstrad blommig och gärna något svart
7. Biobiljetter
8. En helt vit klocka (rund), läderarmband och inget glitter, blingbling eller strass på.
9. Överkast
10. Twilight böckerna
11. Carolina gynnings böcker, Ego girl och Ego woman
12. Mysdress velour
13. Filmer
14. Vacker duk till runt bord (4 manna bord) t ex spetsduk i vit eller svart :)
15. Locktång, obh nordica. 16 mm eller 19 mm bred




Återkommer med mer eller mer detaljerat! märkligt hur jag varenda år kan få till en lång lista




Godnatt♥

 

 


Ny mobil!



Hej :)

Var på mediamarkt idag med Niclas och köpte en ny mobil, finally! blev helt varm där inne för det var superjobbigt, visste ju inte ens vad jag ville ha haha. Trodde mitt abonnemang hade gått ut men det hade ju inte det såg dom så då vart det ännu jobbigare, slutade med att jag skaffade nytt abonnemang, nytt nummer och så denna nya mobil. :) superglad. Visst, det kändes lockande med Iphone men den här duger så bra så till mig iaf. Nu måste pappa avsluta mitt abonnemang som jag inte använt på ca 3 veckor bara. Varför blev det denna mobil då undrar ni kanske? jag vet faktiskt inte, tjejen som hjälpte oss rekomenderade den och dessutom är den smidig, snygg och så är det sådan där Iphonetouch eller vad man ska kalla det ;) och så kan man byta skal, det är viktigt! jag fastnade för en annan mobil först, en knallrosa som såg ut som en blackberry men den kostade typ 1200 och då är de säkert bara skit.




Här under ser ni ett skal jag skulle vilja ha, men slutsålt på hemsidan såklart!









RSS 2.0