juni snart? sjukt



Hejhej! andra inlägget för idag, sjukt? hehe. Jag har jobbat hela dan idag, kom hem halv åtta och nyss åt vi grillad hamburgare :) och nu satte jag mig ner här.
I söndags var det ju mors dag, och då uppvaktade vi mamma riktigt ordentligt. Jag gjorde iordning en korg med massa goodie stuffs i som jag gav, korgen innehöll följande, choklad, en tidning, ansiktsmasktub, fotskrubb, fotlotion, läppglans från rosebud, örhängen från märket snö, sminkborttagning och ansiktsvatten :) Typiska tjejgrejer med andra ord, nämen sånt som aldrig är fel att få, hon blev superglad iaf min mami, iår skämde jag bort mami ordentligt hehe. Så åt vi prinsesstårta som pappa köpt och fikade osv.

kom på att det är juni om några dar bara, tiden går ännu fortare när man jobbar märker jag? jag har inte planerat så mkt i sommar vilket inte är så konstigt eftersom att jag inte vet när jag är ledig än.....jaja de blir bra.

för övrigt så sitter jag här och studerar mina naglar nöjt, blev faktiskt riktigt fint denna gång när jag gjorde fransk manikyr. Tycker det är så pilligt och svårt ibland, ibland blir man tokig på de men när det väl blir snyggt blir man nöjd haha, antecknar ni?

Imorgon ska jag jobba 10-18 iaf, ny dag nya tag, så får jag tänka lite just nu men de blir bättre. vad händer annars i veckan förutom jobb, ja på fredag ska jag på Mathias studentmottagning, men frågan är om jag hinner? på fredag jobbar jag 11-19 tror jag, hoppas jag kan byta tid med Rickard eller nåt så jag inte kommer så sent. I helgen ska jag jobba då ra men man kanske klämmer in en bio med Jimmy? sen så har ju Jessica födelsedagsgrej på lördag :) synd bara att de va samma dag som ölbrännbollen men det är inte hela världen. En shoppingdag skulle sitta fint men de kan man ju glömma, får vänta till nästa helg :) då ska de shoppas! med mami! mamma och jag ska ha mor o dotter dag någon dag när både hon och jag är ledig, då ska vi fika, shoppa och gå på bio, så länge sen nu! :(


just de, jag var hos frisören i förgårr och klippte mig, klippte ganska mkt men de var bra eftersom jag ville ha de riktigt fräscht nu inför sommaren och hehe gud vilket problem de blev med min snebena, "ska vi göra så eller så, gör man så flyttar man bara problemet" " ska vi spara den här slingan då eller ska vi fortsätta göra tapper" blev krångligt. Jag vill ju verkligen ha snebena men problemet blir att de blir så mkt hår på den sidan (mitt hår e så tjockt) och tunnar man ut de slits de bara fortare så de blev lite krångligt där både för mig och frisören.

nej men nu gott folk tänkte jag avsluta detta och ringa min Jimps.

///////Josse

En stressad trött ledsen Josse


hej... ska strax till jobbet (som vanligt) tänkte bara skriva lite. jag är så trött och känner mig väldigt ledsen just nu, jag hinner aldrig något längre :( helt otroligt att jag hann komma iväg till frisören men de tog ju nåra veckor typ.
det är tur att man har en sån fin arbetskollega iaf, betyder mkt för mig :).
sen för att inte glömma min underbara fina kille Jimmy som alltid finns där och hjälper mig att inte falla.


de va allt. nu ska jag iväg

Tjillevippen



heeeej!

idag slutade jag tidigt på jobbet, skönt! så först gick jag till banken och fixade lite, har verkligen skjutit upp det flera veckor! sen gick jag hem i det hyffsat fina vädret.
sen har jag bara ätit och kollat på jönssonligan hehe.

ikväll ska jag nog träffa min darling :) och imorgon blir det jobb 9-18 och därefter ut och äta med jobbet + nåra till, sen får vi se vad vi gör. Det blir hur trevligt som helst iaf.


nu ska jag ta hand om mig själv, hehe nemen ska göra en god dessert och därefter duscha, inpackning, fixa naglar, ansiktsmask, och sååååååå vidare!

over and out !

Josefin


Livet kretsar kring jobb


Hello my darlings ;) haha

Jag vet att jag är totalt sämst på att skriva i min egna blogg, men nu är jag ledig (äntligen :p) så nu har jag tid. Jag har jobbat väldigt mkt på sistone, så det har inte funnits varken tid eller ork att blogga :p visst jag har inte jobbat dygnet runt men när jag fått en ledig stund så har jag inte prioriterat bloggen först ;) jaja, ska försöka minnas vad jag gjorde när jag hade normalt jobbschema, det har blivit shopping, det har varit valborg, det har varit minigolf bla. På valborg var jag iaf hemma hos Linda med en massa andra människor, galen kväll ;) massa dricka och ja slagsmål på gatan? det var en tjej som snodde lindas grejer, hon hade bara plockat och lagt i sin väska, och inte kom hon undan! precis när hon skulle åka hem med sitt sällskap i taxin så springer linda och typ drar ur henne ur taxin? haha. Tjejen springer, Linda efter henne och jag efter Linda! Tjejen ramlar och grejerna far ur väskan på marken och ja resten ska vi inte gå in på, jaa men det var intressant men vilket jävla pucko, blir så arg på sånna som tar andras grejer.

sen så har jag shoppat lite till sommargarderoben 08 ;) men måste iväg snart igen. Jag och Jimmy åkte i söndags till Lissma för att spela minigolf, vi spelade 4 banor sen var jag så arg haha :( så vi åt mest mat större delen av tiden.

För övrigt så ska min chef Kent sluta ;( hela jag frös till is när han berättade det. Han ska flytta hem till Piteå igen och han har redan fått nytt jobb där och så. Jag blev så ledsen att jag fick tårar i ögonen eftersom han är en så grymm chef och vi alla har så roligt ihop. Men thats life, vi ska åka och hälsa på honom. Hoppas bara nu att vi får en lika bra chef (om det nu är möjligt)
vi ska iaf på grönan nästa vecka, vi fyra :)

och i förrgår tog min brorsa körkort! congratulations!

nu ska jag fixa naglarna. hehe


Adios


Mamma



image183

Min vackra mamma <3

yeah


Hej igeeeen. Sitter just nu och inväntar Jimmy, vi ska kolla film och mysa :)
idag började jag kl 12.00, så jag hade ju verkligen kunnat sova länge om jag ville men på något underligt sätt har jag blivit förvånadsvärt morgonpigg, så kl 08.00 var jag superpigg och kunde verkligen inte sova längre! åt frukost, satt vid datorn och bloggade, var ute och slappade i trädgårn, fixade mig och gick min vanliga väg på tjugo minuter till jobbet. På jobbet alltid lika trevligt, jag stod i och fixade och donade med skjortbordet bla. Vi hade en liten praktikant idag också på 12 år, och jag hade ingen aning om att han skulle komma, så när jag kom till jobbet möter jag honom stå och fixa på lagret, och Rickard lurar mig att det är hans kusin, typiskt Rickard.

Jag - så du är kusin med Rickard, roligt roligt.
Praktikant - ehm nej?
Jag - nehe? ehm men Rickard sa de
Praktikant - haha, lurar han alltid dej eller
Jag - typ

Kl 18.00 slutade jag och då gick jag ut i centrumet och lämnade tillbaka klänningen och linnet, Huddinges Hm måste vara det sämsta som finns, allt är dåligt där. Utbudet är kasst, finns aldrig storlekar, personalen är otrevlig och konstig, (syftar dock inte på alla då ra)

det här inlä'gget skrev jag för typ två dagar sen kanske men hann aldrig skriva klart.

skriver mer sen, bla om valborg och shopping.

RSS 2.0