Allt



Hej :D

okej då kör vi :p

Idag har jag jobbat, 09.30-14.00, sköööönt :) sen efter de gick jag hem och var hemma en stund, sen åkte jag och mammi till farsta centrum, hon skulle köpa nåt så jag följde med, blev lite provrumsturer :p och mamma väntade otåligt ;) haha, la iaf undan en klänning som jag kanske ska ha på nyår. Sen har jag bara varit här hemma och umgåtts med mamma och pappa. Ikväll ska jag träffa Jimmy tror jag.

Den här veckan har jag jobbat och så var jag i stan i torsdags med Linda och handlade lite julklappar osv letade klänning till nyår och sådär, jag hittade ingen klänning men en stickad väst och ett par stövlar fick komma med hem och klappar :D Det var iaf hur mysigt som helst i stan, har inte varit i stan på hur länge som helst så de va verkligen på tiden att åka in, härlig julstämning också. En lång fika blev de också på jag vet inte namnet :p urgoda saker hade dem iaf, deras hallonsmothie var sjukt god.

Snart är det en vecka kvar till julafton, ojoj :D men de e härligt med jul, jag jobbar iförsäg men de är inte så länge 10-14 så de e väl okej. Jag är inte riktigt klar med klapparna än, en till julklapp måste jag hitta till mamma, sen Mikaela och Jimmy har jag kvar :o. Varför blir det alltid så? att man blir klar i sista sekund :p


Här är stövlarna jag köpte i stan, LOVE.

Haha


Hittade en gammal bild på mig och kissen, haha jag ser jättearg ut eller nåt och mitt hår är alldeles platt, usch :p
Izor är kattunge där så bilden måste vara ca 3 år gammal.
Fler gamla bilder kommer, haha så roligt med gamla bilder.

image112

I can do everything



Hejsi hoppsan

Hur mår ni?

själv mår jag toppen :D har jobbat idag och de gick bra, Jimmy kom förbi ett tag och även Lindisen kom förbi :) alltid lika kul att få oväntat besök på jobbet :P
Vid frukosten innan jobbet ringde min käraste Jessie från Thailand! Hon har de såklart bra och njuter av allt, är riktigt avis, kommer träffa henne igen om ca 5 veckor!

Längtar sååå mkt till Thailand, 7 mars far vi iväg :) jag vet att de kommer bli en sån rolig resa med er <3 vääärldens bästa sällskap.
Jag längtar även till när Jag och Jimmy åker bort i 3 månader och reser runt, de vi planerat hittils är att vi ska resa runt i Thailand, Malaysia och Indonesien och vara borta i 3 månader!  dags att spara varenda krona man tjänar :P tänk att vara borta i 3 månader, sjukt härligt men stor saknad av vänner och familj såklart men det här vill vi göra, verkligen.

Nog om det :p jag sitter nu här och bloggar och lyssnar på nrj´s webbradio, den hackar hela tiden och jag blir så förbannad! :D Ikväll blir det hyra film med Jimmy, hoppas vi hitter någon som båda vill se, verkar omöjligt men aja :p

Och imorrn jobbar jag med Matte och Andrea, skojj :) snart börjar väl den värsta julruschen då man står och stressar som en galning i kassan och världens kö med massa suckande människor som bara står o tittar på en när man slår in paket:D great! haha, jag ska aldrig stå och sucka och tycka att det tar lång tid när jag står i en kö vid en julrusch för jag vet hur det är att stå där i kassan.
I veckan blir det mkt jobb men ledig ons och tors och på ons blir det iaf garanterat klippning och kanske även slingning och på tors blir det eventuellt jakt på nyårsoutfit med Linda :D yes.

Visste inte vad jag skulle bjuda på för bild men men eftersom jag bara har gamla bilder så får de bli en bild från i sommras på Linda och Jimmy :)

image111
På Ludwigs land. Goda tider! säger bara kniven och garaget. hah!

Lördagsmys



Hej

Idag har jag jobbat 09.30-16.00 as usual på lördagar, det var helt okej men mkt mkt folk vissa stunder.
Sen har jag bara varit hemma med Jimmy och umgåtts hemma hos mig och nu väntar vi på maten, blir bakad potatis och oxfilé, i like. Mamma har gjort det riktigt juligt här hemma, riktigt mysigt :) sen blir det att hyra film.

Igår var det idol och glögg hemma hos Isabelle, och även planering om nyår! Idol var väl okej, har ju inte följt det slaviskt men helt rätt att vackra Marie vann, hennes röst är grymm faktiskt även om Amanda är snäppet coolare osv att se på så sjunger ju Marie utan tvekan bäst.
Planeringen om nyår var intressant :D alla pratade i mun på varandra och ville olika men vi lyckades ändå alla komma överens iaf  :p kommer bli great

Imorrn söndag, är det jobb som gäller från 12-16, blir nog en skön dag. Efter vet jag inte vad som händer.

hörs och störs

Mkt jobb just nu



Hej!

Jag vet att de va länge sen jag skrev.

Men det är så mkt just nu, känns som att jag jobbar de mesta av tiden och när jag kommer hem är jag så trött att jag bara vill ligga i sängen och kolla på en film att somna till och då blir det såklart inget bloggande.
ja vad har hänt på sistone, de var julfest förra lördagen bla, riktigt kul :) åkte hem rätt tidigt ändå pga jobbet dagen efter, yes. Sen har det varit jobb jobb jobb, typ.
Igår var jag och jimmi en sväng till farsta c, typ bara en timme eller nått, skulle leta lite julklappar, men jag hittade bara en tröja till mig själv haha och Jimmi köpte jeans och en skjorta till sig.

Idag var jag faktiskt ledig, åkte me mamma och storebror in till slussen och vaccinerade mig, yes, suck bara att det är dyrt, pengarna bara flyger iväg. Efter bar det iväg till Sickla galleria för lite ärenden, alla vi var på jakt efter present till Mikaela som fyller 22 år idag, Grattis tjejen! Jag köpte en brun hängselklänning från Gina till henne.
Såklart hittade jag något till mig själv också, haha. Jag kunde inte låta bli när det var 50 % på kappor från Vila, de blev en kort röd med skärp runt, ovant med rött men den var riktigt snygg, och halva priset också, då var jag bara tvungen. I måndags var jag iförsäg också ledig, haha och då var jag i skärholmen med Linda och Isabelle, shoppade loss lite och fikade :).

Och ikväll blir det att traska iväg till Isabelle och planera med alla om nyår :) great.

Just de, varför regnar de hela tiden? verkligen hela tiden, allt är grått och dystert och de bara regnar :( längtar mkt till Thailand och sommaren.

image110
Du är så söt <3 sommartider 07

RSS 2.0