Vi har faktiskt en till.....



som fyller år idag! Donna fyller 2 år idag :D så grattis älskade hund på födelsedagen. Ikväll samlas familjen för lite fruktsallad (haha märks att de snart är beachen)

 

!
Grattis Donna!


27 maj



Grattis på 22-årsdagen Jessica :D! HIPP HIPP! HURRA HURRA HURRA! hoppas du får en fin och rolig födelsedag ♥ Ser fram emot din lilla fest som äger rum snart :D Älskar dig bääästis

 


Core



Hej!

Har varit och tränat core och lite gym med Marris ikväll, skönt! vi är så jävla bra. Igår var vi ute och sprang och körde lite gympa på gräset.

I höst startas en gympagrupp för vuxna, för dom som vill träna lite på skojj osv :D söndagar kl 20 blir det. Hur kul? Gymnastik+poledance=PERFEKT.


Imorrn väntar jobb 10-18.

Godnatt :)

Det är nice!



Hej bloggen

Idag skiner solen så det blir picknick med Jess och Mari :D Älskar detta väder och det är bara maj, hoppas inte sommaren går alltför fort.



Som sagt, idag tänkte jag bättra på brännan haha. Här hade jag och M picknick i rådsparken för ett tag sen.





Hoppas alla får en bra dag, stackars alla som jobbar bara. Jag har jobbat lörd och sönd så jag är värd att vara ledig idag ;)

puss


Party




Sarah, Marie och jag på Amba i fredags hehe


PAJ



Hoho bloggen :P


Fan så skönt att sommaren är här :) mkt bra väder nuförtiden och det gillar vi!
Skickade nyss in pajen i ugnen, om ca 40 min ska den ut och det ska jag inte glömma hehe, jag gjorde en brie - salami paj, visst låter det gott? älskar paj.

Idag har jag bara solat och städat, såg förjävligt ut här hemma så det tog ett tag.

Ikväll blir det att övningköra och film lite senare.

Ha en bra kväll

Vi höööööööörs ;)


 Brie-Salamipaj "Lite mer mmmmm i livet"

Grattis



Stort grattis Marie på 22årsdagen! HURRA HURRA HURRA! Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Marie, happy birthday tooooooooo you ♥
På fredag ska du firas :D





2 bilder på



mig själv såklart..haha ne men hittade 2 rätt gamla bilder som jag glömt bort





lite minispa här hemma



Hej

Är ensam hemma ikväll då Jimmy är på en studentskiva, kom hem från jobbet halv åtta och värmde fiskgratäng i ugnen medan jag duschade. Satte i hårinpackning och badmössan på efteråt för att sen äta och kolla på BellaochTyra show, var ju tvungen att titta eftersom dom skulle visa ett klipp när dom testat poledance hehe. Nu är kl snart elva och jag sitter fortfarande kvar här med hårinpackningen, la också på en ansiktsmask nyss från make up store (mud mask) knallblå är jag i fejjan och den har stelnat asmycket så jag knappt kan röra ansiktet, riktigt obehagligt. Skådade mig nyss i spegeln och försökte le och haha! jag ser ut att ha lyft ansiktet 20 gr och sprutat in botox överallt.

Det känns som jag jobbat mycket senaste tiden vilket jag nog också gjort, tidiga mornar och långa dagar men nu äntligen börjar tiderna återgå till det normala. Imorrn jobbar jag lyxtid 12-16. skööööööönt. Ledig i helgen! wiiiii.



Bara gurkan som fattas!  är den nödvändig? har ingen hemma eller jo en liten bit är nog kvar men den är nog rutten nu...Här är vi rätt dåliga på att ha koll vad som gått ut i datum hehe.


puss och kram


RSS 2.0